Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Warisan Apartemen, Reykjavík - Dianyari Prices


Salah siji saka kita njupuk ndhuwur ing Reykjavík

Setel ing Reykjavík, Warisan Apartemen wis uga-dilengkapi akomodasi wara-wara teng WiFi free, wolung atus m saka Hallgrímskirkja PasamuwanSaben unit nerangake karo sofa, wilayah lelenggahan, flat-layar TV, uga-dilengkapi pawon, lan jedhing pribadi karo free kamar.

A dishwasher uga kasedhiya, uga minangka mesin warung lan ceret.

Pembatalan lan prepayment kawicaksanan beda-beda miturut menyang apartemen jinis. Mangga ketik tanggal tetep lan mriksa kondisi dibutuhake kamar. Tambahan sing ora diitung kanthi otomatis ing total biaya lan bakal kudu mbayar kanggo dhewe sak tetep. Kanggo njaga tingkat skor lan maneh isi sing cocog kanggo panjenengan trip mbesuk, kita arsip reviews lawas saka rong puluh-papat sasi. Mung customer sing wis dipesen liwat situs Web lan manggon ing properti ing pitakonan bisa nulis review. Iki ngijini kita ngerti sing kita reviews teka saka real tamu, kaya sampeyan. Sing luwih apik kanggo ngomong liyane babagan free sarapan, staff grapyak, utawa kamar sepi saka wong sing manggon ing property sadurunge.

Kita arep kanggo nuduhake crita, loro-lorone apik lan ala

Kabeh kita takon sing tindakake sawetara prasaja pedoman. Kita pracaya review panganggo lan property respon bakal nyorot sawetara saka sudhut mratelakake panemume lan pengalaman, kang kritis ing ngewangi tamu nggawe uga-informed pancasan bab ngendi kanggo tetep. Kontribusi kanggo Website bayangan saka pengabdian kita tamu lan sifat, lan sing dianggep karo bab sakabehe.

Apa positif utawa negatif, kita bakal ngirim saben komentar ing lengkap, minangka cepet sabisa, sawise kang ngirim kanggo tundhuk karo situs Web pedoman.

Kita uga bakal nyedhiyani transparan liwat status diajukake isi. Kita bakal nggunakake pedoman padha lan standar kanggo kabeh isi user-kui uga minangka properti balesan kanggo isi sing. Kita bakal ngidini panganggo nganggo kanggo awake dhewe, lan kita ora bakal dadi hakim saka kasunyatan. Situs web peran saka distributor saka saran saka loro tamu lan properti. Pedoman lan standar yahoo kanggo nyimpen isi ing Website sing cocog lan kulawarga-loropaken tanpa matesi expression saka panemu kuwat. Padha uga ditrapake preduli saka sentimen saka komentar. Paling mbiyantu panganggo sing rinci lan bantuan wong nggawe pancasan luwih apik. Mangga ora kalebu pribadi, politik, sopan, utawa agama pangandikan. Isi promosi bakal dibusak lan masalah bab Website layanan kudu routed menyang Layanan Customer kita utawa Akomodasi Layanan tim. Panganggo ngirim dadi cocok kanggo pirsawan global Mangga supaya nggunakake janji utawa usaha kanggo kira-kira janji karo creative ejaan, ing basa sembarang. Komentar lan media sing kalebu 'sengit wicara', discriminatory ujar, ancaman, nggawe coro sexsual ukara ujar, panganiaya, lan promosi ilegal kegiatan sing ora dileksanakake. Kabeh isi kudu dadi asli lan unik kanggo tamu Review sing paling terkenal nalika padha asli lan adil. Kontribusi panjenengan kudu dadi duwekmu.