Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Bisa manca tuku apartemen ing China. Quora


Apa sing cara paling apik kanggo nemokake native speakers inggris kasengsem ing sesambungan karo mahasiswa kanggo nambah inggris minangka manca la? Iki pitakonan aku njaluk takon banget asringAkeh inggris siswa mbangun munggah substansial grammar lan krama basa, sawise kang padha arep kanggo pindhah metu ana lan sijine kabeh sing kn. Yen dipunginaaken dening perusahaan manca ing China, perusahaan bakal uga kudu duwe dilakokno kanggo ing paling siji taun ing China lan nuduhake stabil bathi utawa kemampuan kanggo nyonggo bisnis sawijining. Wis bener saiki ijin kanggo tetep ing China (ijin karya, kulawarga reuni ijin, mahasiswa ijin etc.). Yen saiki ing China amarga Cina Garwa, bisa kanggo nyedhiyani marriage certificate. Lan ya, wong njaba negoro karo bener ijin ing China uga bisa njaluk silihan kanggo tuku property ing China saka bank-bank sing menehi wong-wong mau. Ing ndhuwur saka kahanan ndhuwur, bakal dibutuhake kanggo nyedhiyani bener lan permeant alamat bank. lan mungkin sawetara dokumen liyane aku ora ngerti Sawetara iku kanggo wigati. Aku kasebut property amarga sampeyan mung bisa tuku siji lan ora bisa duwe luwih saka siji ing China ing sembarang wektu siji. Uga, properti bakal duwe kanggo bisa kanggo nggunakake dhewe lan ora bakal kanggo kagunaan liya, rental utawa investasi waé.