Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Recovery Real Estate Dana


Ora kerusakan punitive bisa diklumpukake saka dana

Ing Recovery Real Estate Dana iki diadegaké kanggo liru sing dipun biji dening Florida pengadilan wis nandhang wujud babakan dhuwit karusakan ing transaksi real estate minangka asil saka tumindak saka real estate idinDhuwit saka dana uga kasedhiya kanggo liru a broker sing ilang tuntutan hukum asil saka disbursing dhuwit minangka nyatakake ing Escrow Disbursement Supaya (EDO) Kanggo Recovery Real Estate Dana iki dirancang kanggo liru sing katelu sing padha ngartekno rusak ing transaksi real estate. Komisi uga penghargaan bongkahan jumlah dhuwit kanggo wong-wong sing wis rusak dening prilaku idin. Real estate idin kudu melu ing transaksi kanggo kang ngaku wis digawe. wong nggawe pratelan gegayutan transaksi real estate ing kang idin iki ora tumindak minangka maklar utawa dodolan digandhengake C. wong nggawe pratelan babagan transaksi ditangani dening idin sing durung terus saiki lan bener lisensi nalika transaksi wonten Ing FS, pembayaran saka dana kanggo claims nglibatno transaksi siji ora bisa ngluwihi dolar, utawa good news bagean saka pratelan, whichever kurang.

Ing idin kudu duwe saiki lan bener real estate idin

Pembayaran kanggo macem-macem claims digawe marang sembarang salah broker utawa dodolan digandhengake uga ora ngluwihi total dolar. Yen sembarang jumlah mbayar metu saka Recovery Real Estate Dana kanggo dumunung pratelan utawa gawe marem paukuman marang idin, kang dheweke lisènsi kudu dilereni soko tugas. Idin kudu nyusuki jumlah utang ing lengkap, plus kapentingan, sadurunge lisensi bisa diganti. Yen a broker sing disbursed escrow dana ing Escrow Disbursement Supaya digugat lan EDO ora ketemu dadi bener, broker bisa kanthi irah-irahan kanggo mbalekake saka dana. Yen broker menang ing pengadilan, kang uga bisa waras cukup agung kang biaya saka Recovery Real Estate Dana fees diklumpukake kanggo dana sing dolar. sèket saben taun kanggo dodolan real estate digandhengake lan dolar. Fees sing mbayar ing wektu saka nganyari maneh lisènsi. Iki fees taunan sing diklumpukake nalika kasedhiyan dana irungnya ngisor dolar. Koleksi wis mandegake nalika dana kasedhiya ing keluwihan saka siji yuta dolar, kang sah watesan kanggo dana.