Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Syarat Visa kanggo warga Tionghoa


Minangka januari, ing dhaftar ngandhut wong

Syarat Visa kanggo warga Tionghoa sing administratif entri watesan dileksanakake ing warga China dening panguwasa saka negara liyane

Minangka Maret, nganyari warga Tionghoa wis visa-free utawa visa ing rawuh akses menyang negara lan teritori sing, peringkat ing passport Cina th ing syarat-syarat travel ingatase hak bebas miturut Henley Passport Indeks.

Sadurunge februari, Cina panguwasa imigrasi durung umume ngidini dharatan warga Tionghoa kanggo papan outbound penerbangan tanpa gadhah visa bener kanggo negara panggonan, malah yen negara panggonan diwenehake sing visa ing rawuh menyang Cina duwe passport, kajaba metu ana disetujui dening Mentri saka Public Keamanan.

Seng padha bisa yen lelungan wis katelu negara kang visa lan nyambungake pesawat saka dhisikan panggonan negara kanggo negara katelu.

Minangka juni, nganyari yen panggonan iku visa-ing-rawuh utawa e-visa nerbitake negara persetujuan iki wis ora maneh needed. Syarat Visa kanggo warga Tionghoa padha ngusulke dening Mikronesia ing wolulas desember taun, Bahama ing rolas Feb, Indonesia ing, Grenada ing sepuluh Jun, Ekuador ing salah siji Maret, Maroko ing salah siji juni, Tonga ing sangalas agustus, Saint Kitts lan Nevis ing salah siji januari, Serbia ing limalas januari, Tunisia ing limalas februari, Barbados ing salah siji juni, uni Emirat Arab ing nembelas januari, Bosnia lan Herzegovina ing rong puluh sangang Bisa, Kapuloan Virgin britania raya ing limang juli, St Lucia ing wolulas juli, Belarus ing sepuluh agustus, Qatar ing rong puluh-siji Dec. Visa ing rawuh padha ngenalaken dening Azerbaijan ing salah siji februari, Brunei ing rong puluh-telung Mei, Ukraina ing oktober, Armenia ing sepuluh nopember, Sao Tome lan Principe ing limang April, Qatar ing rong puluh-loro juni, Gabon ing rolas oktober, Rwanda ing salah siji januari, Benin ing limalas Maret, Zimbabwe ing salah siji juli lan Myanmar ing salah siji oktober. Warga tionghoa padha digawe layak kanggo eVisas dening India ing telung puluh juli, Lesotho ing siji Bisa, Djibouti ing wolulas februari, Oman ing pitung Uga lan Uzbekistan ing limalas juli. Duwe saka APEC Bisnis Travel Kertu (ABTC) lelungan ing bisnis ora mbutuhake visa kanggo negara ing ngisor iki: Ing anané saka tartamtu perjanjian kalih negari, negara mrintahake passports dadi bener kanggo ing paling nem sasi ing rawuh kalebu Afghanistan, Algeria, Anguilla, Bahrain, Bhutan, Botswana, British Virgin Islands, Brunei, Kamboja, Kamerun, Cape Verde, Cayman Islands, Republik Afrika Tengah, Chad, Comoros, Costa Rica, Côte d Ivoire, Madagaskar, Ecuador, Mesir, El Salvador, Wonten Guinea, Fiji, Gabon, Guinea Bissau, Guyana, Haiti, Indonesia, Iran, Irak, Israel, Jordan, Kenya, Kiribati, Kuwait, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maladewa, Kepulauan Marshall, Mongolia, Myanmar, Namibia, Nepal, Nikaragua, Nigeria, Oman, Palau, Papua New Guinea, Filipina, Rwanda, Samoa, Saudi Arabia, Singapore, Solomon Islands, Somalia, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Tanzania, Thailand, Timor-Leste, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Uganda, uni Emirat Arab, Vanuatu, Venezuela, lan Vietnam. Negara mrintahake passports karo kesahihan saka ing paling telung sasi ngluwihi tanggal dimaksudaké departure kalebu Uni Eropa negara (kajaba Republik Irlandia lan Britania Raya) Iceland, Liechtenstein, Norwegia, Swiss (kabeh karo sing istiméwa digawe kanggo EEA lan Swiss nasional).

Azerbaijan, Bosnia lan Herzegovina, Montenegro, Nauru, Moldova, lan Selandia Anyar uga mbutuhake telung sasi sah ngluwihi tanggal bearer kang dimaksudaké departure.

Negara mrintahake passports bener kanggo ing paling telung sasi kesahihan marang rawuh kalebu Albania, Honduras, North Makedonia, Panama, Qatar, lan Senegal. Negara-negara sing mbutuhake passport kesahihan saka ing paling siji sasi ngluwihi tanggal dimaksudaké departure kalebu Eritrea, Hong Kong, Libanon, Macau, lan Afrika Kidul.

enem Kazakhstan iku transcontinental country

Negara liyane mbutuhake salah siji sing passport bener ing rawuh utawa passport bener saindhenging periode dimaksudaké tetep. Sawetara negara duwe perjanjian kalih negari karo negara liya kanggo shorten wektu passport sah dibutuhake kanggo saben liyane warga utawa malah nampa passports sing wis kadaluwarsa (nanging ora wis dibatalake). Akeh negara-negara mbutuhake nomer minimal saka kaca kothong ing passport kang presented, umume siji utawa rong kaca. Wewengkon kaca, kang asring katon sawise visa kaca, sing ora diitung minangka kang kasedhiya. Akeh negara-negara Afrika, kalebu Angola, Benin, Burkina Faso, Kamerun, Republik Afrika Tengah, Chad, Republik Demokratik Kongo, Republik Kongo, Côte d Ivoire, Wonten Guinea, Gabon, Ghana, Guinea, Liberia, Mali, Mauritania, Nigeria, Rwanda, São Tomé lan Príncipe, Senegal, Sierra Leone, Uganda, lan Zambia, mbutuhake kabeh mlebu penumpang kanggo duwe Internasional saiki Certificate saka Vaksinasi. Sawetara negara liyane mbutuhake vaksinasi mung yen penumpang wis teka saka infèksi wilayah utawa wis dibukak siji bubar. Kuwait, Libanon, Libya, Saudi Arabia, Sudan, Suriah, lan Yaman ora ngidini entri kanggo wong-wong karo passport prangko saka Israel utawa kang passports duwe salah siji digunakake utawa dienggo Israel visa, utawa ngendi ana bukti-bukti saka sadurunge lelungan kanggo Israel kayata entri utawa metu prangko saka tetanggan postingan tapel wates ing transit negara kayata Jordan lan Mesir.

Kanggo circumvent iki Liga Arab boikot Israel, Israel kebangsaan layanan saiki wis biasane mandhek kanggo perangko bangsa manca' passports ing salah siji entri menyang utawa metu saka Israel.

Wiwit limalas januari, Israel ora ana maneh prangko manca passports ing Bandara Ben Gurion, menehi penumpang kertu tinimbang sing maos: 'Wiwit januari rencana pilot wis ngenalaken kang pengunjung sing diwenehi entri kertu tinimbang lan perangko entri ing rawuh. Sampeyan kudu tetep kertu iki karo passport nganti sampeyan ninggalake. Iki bukti-bukti legal entri menyang Israel lan uga dibutuhake, utamané ing sembarang nilai nyebrang menyang Dikuwasani Oman. Passports sing isih (minangka juni nganyari) prangko ing Erez nalika lelungan menyang lan metu saka Gaza. Uga, passports sing isih prangko (minangka juni nganyari) ing Jordan Valley Sheikh Hussein lan Yitzhak Rabin Arava tanah wates karo Jordan. Iran nolak diakoni kanggo duwe passports sing ngemot lan Israel visa utawa perangko sing kurang saka rolas sasi lawas.

Amarga negara perang ana ing antarane Armenia lan Azerbaijan, pamaréntah Azerbaijan ora mung bans entri saka warga saka Armenia, nanging uga kabeh warga lan nasional saka negara liyane wae sing saka armenia keturunan, Republic of Azerbaijan (senajan wis ana seng, notabene kanggo Armenia partisipasi ing Eropah Games dianakaké ing Azerbaijan).

Azerbaijan uga strictly bans wae neng dening warga manca kanggo separatis wilayah saka Nagorno-Karabakh (de facto sawijining Republik Artsakh), sawijining lingkungan wilayah, lan azerbaijan exclaves saka Karki, Yuxarı Əskipara, Barxudarlı, lan Sofulu kang de jure bagéan saka Azerbaijan nanging ing kontrol saka Armenia, tanpa idin sadurunge pemerintah Azerbaijan.

Manca warga sing ngetik wilayah iki bakal permanen begalan saka ngetik Republic of Azerbaijan lan bakal klebu ing 'dhaftar personae non gratae'. Marang panyuwunan, panguwasa saka umumé dikenali Republik Artsakh uga masang sing visa lan utawa prangko kanggo kapisah piece saka kertas ing supaya deteksi lelungan menyang negara sing.

Sawetara negara (contone: Australia, Kanada, Fiji, New Zealand, lan ing Amerika Serikat) ajeg lali entri kanggo non-warga sing duwe rekaman pidana.

Pemerintah negara bisa wara-wara a diplomat persona non grata, banning sing entri menyang negara sing. Ing non-diplomatis nggunakake, panguwasa saka negara uga bisa wara-wara a foreigner persona non grata permanen utawa sementara, biasane amarga saka kabeh kegiatan. Usaha kanggo ketik Gaza strip dening segara bisa narik kawigaten a -taun ban ing ngetik Israel. citation needed Sawetara negara tugas sing kabeh lelungan, utawa kabeh manca lelungan, dadi fingerprinted ing rawuh lan bakal nolak diakoni utawa malah nyegah wong-wong lelungan sing nolak kanggo tundhuk. Ing sawetara negara, kayata Amerika Serikat, iki bisa uga diterapake malah kanggo penumpang transit sing namung pengin kanggo cepet ngganti pesawat tinimbang pindhah landside. Fingerprinting negara kalebu Afghanistan, Argentina, Brunei, Kamboja, China, Ethiopia, Ghana, India, Jepang, Malaysia marang entri lan departure, Paraguay, Saudi Arabia, Singapore, Korea Selatan, lan Taiwan. Tambahan, United Arab Emirates ngayahi iris mindhai ing pengunjung sing perlu kanggo aplikasi kanggo visa. loro Mbukak tapel wates karo Wilayah Schengen. telung Rusia transcontinental negara ing Eropah Wétan lan Lor-Wétan.

Akèh-akèhé saka sawijining populasi urip ing Eropah Rusia.

papat Turkey transcontinental negara ing Timur Tengah lan asia Kidul Eropah. Wis bagean cilik saka sawijining tlatah ing Kidul-wétan Eropah disebut turki Thrace. limang Abkhazia, Azerbaijan, Georgia, lan Kidul Ossetia asring dianggep minangka transcontinental negara.

Loro-lorone wis bagean cilik saka wilayah-wilayah ing Eropah bagéan saka Caucasus.

Wis bagean cilik saka sawijining wilayah dumunung ing sisih kulon saka Urals ing Eropah Wétan.

pitu Armenia, Artsakh, Siprus, lan Lor Cyprus sing tanggung ing Southwest Asia nanging gadhah sosial-politik sambungan karo Eropah. wolung Mesir punika transcontinental negara ing Afrika Lor lan Wétan Tengah. Wis bagean cilik saka sawijining wilayah ing Tengah East disebut Semenanjung Sinai. sangang Sebagian dikenali. siji Wilayah Jaban rangkah Britania raya loro Mbukak tapel wates karo Wilayah Schengen. telung Rusia transcontinental negara ing Eropah Wétan lan Lor-Wétan. Mayoritas saka sawijining populasi urip ing Eropah Rusia, mulane Rusia minangka kabèh iku klebu minangka negara Eropah kene. papat Turkey transcontinental negara ing Timur Tengah lan asia Kidul Eropah.

Wis bagéan saka sawijining tlatah ing Kidul-wétan Eropah disebut turki Thrace.

limang Azerbaijan (Artsakh) lan Georgia (Abkhazia Ossetia Kidul) sing transcontinental negara.

Loro-lorone wis bagéan saka wilayah-wilayah ing Eropah bagéan saka Caucasus. enem Kazakhstan iku transcontinental country.

Wis bagéan saka sawijining wilayah dumunung ing sisih kulon saka Ural Kali ing Eropah Wétan.

pitu Armenia lan Siprus sing tanggung ing Southwest Asia nanging gadhah sosial-politik sambungan karo Eropah. wolung Mesir punika transcontinental negara ing Afrika Lor lan Wétan Tengah. Wis bagéan saka sawijining wilayah ing Timur Tengah disebut Semenanjung Sinai. sangang Bagéan saka Dunyo saka New Zealand sepuluh Sebagian dikenali. sewelas sing dudu perusahaan tlatah Amerika Serikat.

rolas Bagéan saka Norway, ora bagean saka Wilayah Schengen, khusus mbukak-wewatesan status ing Svalbard Prajanjian.

panjang Bagéan saka Kratoning Denmark, ora bagean saka Wilayah Schengen.