Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Qingdao Wanqiao Tenan Hukum - Bisnis Pengacara - Qingdao - China Bisnis Pengacara


Qingdao Wanqiao Tenan Hukum iki diadegaké ing taun ing sesuai karo hukum saka Republik Rakyat China lan wis dikenali lan dianugerahi dening Qingdao lan Shandong Pemerintah kanggo menehi pinunjul laku legalWanqiao kataman kanggo bisnis filsafat"Klien, Keunggulan, Kualitas lan Efficiency"lan asas saka"Guyub Pendekatan"kanggo nyedhiyani klien karo profesional layanan legal ing kothak banking finance, perusahaan keamanan, maritim, perdagangan internasional, employment pegawe, real estate, pangayoman properti intelektual, rembugan pemerintah, nimbali pidana.

Qingdao Wanqiao Tenan Hukum wis dijaga dening pengacara experienced lan qualified ing hukum teori lan laku.

Sawetara pokrol kita sing anggota saka CPPCC Langkawi Komite, Qingdao Pengacara Association, Langkawi Komite Arbitrasi, Qingdao Panitia Arbitrasi Regejegan Pegawe lan panasehat saka Qingdao kang pemerintah lokal.

Salajengipun, akeh wong-wong mau wis diselehake ing dhaftar Shandong lan Qingdao kang Paling di Ajeni Pokrol, Qingdao kang Ndhuwur sepuluh Enom Pokrol, Qingdao kang Ndhuwur sepuluh Wadon Pokrol lan Pinunjul Staff Qingdao Departemen Hukum. Ing sawetara taun pungkasan, tenan wis katon wutah kanthi cepet ing laku bisnis lan lestarekake sesambetan cedhak karo akeh kondhang domestik lan jaban rangkah Perusahaan Hukum, komersial permusyawaratan lan selidik organisasi uga certified accountants. Kita wis ngrambah reputasi kanggo nyediakake kita klien karo pas wektune lan efisien layanan legal. Wanqiao real estate pokrol kurban sing godhongé amba expertise ing nangani kabeh proses transaksi real estate lan bantuan klien ing saben tataran saka real estate, saka tanah nggunakake tengen grant, planning lan ngidinke, mbangun lan ngembangaken, kanggo financing lan pengadilan. Nggabungke pengalaman saka perusahaan, banking finance, komersial, tax, administratif laku, kita sing apik ing nyediakake layanan lengkap ing komplek, cilik masalah.

Kita klien kalebu pangembang property, perusahaan, bank-bank, kontraktor, arsitek lan surveyor, panguwasa pemerintah, klien pribadi investor lan perusahaan, managers property lan sing tergabung nduweni.

Kabeh utama aktivitas saka enterprises -saka panyiapan, operasi, mundhakaken ibukutha, gabungan, disualekno, nyusun, divestitures, usaha peserta, kanggo liquidation, bangkrut, mandap uga salah siji nggawa kesempatan lan kapercayan utawa pitfalls lan kuciwo. Tengen struktur, ati-ati resiko analisis, panemu legal lan profesional dokumen lan layanan sing tansah needed. Perusahaan sekuritase iku salah siji saka kuwat laku ing Wanqiao.

Kita corporation tim ajeg kalebu pengacara experienced ing umum perusahaan, accounting, investasi, M A, pegawe, real estate, tax, properti intelektual masalah sing saged saka nyediakake layanan kualitas dhuwur kanggo klien kalebu perusahaan group, perusahaan kagunganipun negara, manca nandur modhal perusahaan lan enterprises pribadi.

Kita konsep, review sponsor kang persetujuan, bylaws uga perjanjian sing gegandhengan ing tanah nggunakake, construction, silihan. We pindhah liwat pasetujon lan pendhaftaran prosedur kanggo madegake èntitas legal lan mbantu kanggo ngrampungake post-panyiapan pendhaftaran prosedur. Kita nyedhiyani klien karo lengkap corporation governance saran legal lan dokumen, kalebu mbenakake ing bylaws, panyiapan, daya persediaan lan aturan prosedur saka saham patemon, dewan direksi lan dewan pengawas. Kita bantuan klien arep paling efektif struktur saka eksekutif senior lan ndhuwur managers lan responsibilities, daya lan kapentingan saka wong-wong mau. Kita incorporate pengalaman kita tax, investasi, pegawe, IP, lingkungan, antitrust kanggo nyedhiyani kita klien layanan kualitas dhuwur panutup kabeh phase saka transaksi saka akeh jinis-jinis saka gabungan lan pitukon saka penataan, rembagan kanggo nutup. Kita ngewangi klien ngira-ngira partner bisnis, nindakake amarga rajin, njupuk bagéyan ing rembagan ing atas saka klien lan nyedhiyani saran legal ing transaksi. We pindhah liwat pasetujon lan pendhaftaran prosedur lan bantuan kanggo ngrampungake post-panyiapan pendhaftaran prosedur. ·Kita ngewangi klien ing perusahaan bondho sale lan tuku, transfer nuduhake, nambah ibukutha lan ngurangi, hipotek utawa sumpah tundhuk bondho, sumpah nuduhake hak, property leasing. · Kita nuntun perusahaan nyetel munggah liquidation komite, aturan konsep saka prosedur saka liquidation komite, penataan liquidation rencana, dealing karo kridit lan utang perusahaan, uga nutup saka liquidation lan ngrampungake pembatalan pendhaftaran. ·kita nyedhiyani enterprises ing paranggelung, tukang kredit lan investor potensial lengkap lan kabeh amba layanan. Kita nyedhiyani layanan legal ing wilayah saka dhisikan umum kurban, ditokake saka obligasi perusahaan kalebu nuturi ing di toto maneh perusahaan rancangan, nganakake legal amarga rajin, ngancani ing ngukum di toto maneh plans, panyusunan di toto maneh perjanjian, pemegang saham' lan investasi perjanjian, afiliasi transaksi perjanjian, artikel saka asosiasi, lan liyane sing gegandhengan dokumen legal, ngancani karo madegake lan optimalisasi corporate governance sistem, ngancani ing nyepakaké prospectuses.

Wanqiao kang shipping group kalebu pengacara kang wis kathah pengalaman nggarap kanggo safety maritim administrasi panguwasa, kapal, insurance lan int'l perdagangan perusahaan karo technical kualifikasi page engineer lan insurance assessor.

Wanqiao menehi profesional layanan kanggo shipowners, charterers, operator, makelar, underwriters, P I, shipbuilders, ndandani yard, perusahaan dagang, port operator, barang forwarders lan logistics perusahaan. Grup kang pokrol wis nambah pengalaman digunakake kanggo papat Cina manajemen bondho perusahaan, China India Bank, China CITIC Bank, Bank China, China Pedagang Bank, lan liyane financial institusi. Saiki ing China, hukum lan peraturan governing sesambetan antarane juragan lan karyawan sing kang luwih akeh tinimbang kapan sadurunge. Ing manajemen sumber daya manusia karya iku ora minangka penting minangka uga minangka komplek minangka dina iki ing China. Qingdao Wanqiao Tenan Hukum pegawe Employment tim kalebu pokrol profesional karo pengalaman lan kualifikasi ing nangani Employment pegawe negeri.

Sawetara wong-wong mau wis dadi full-utawa part-wektu anggota saka Qingdao Panitia Arbitrasi Regejegan Pegawe.

Wanqiao uga wis nyewo senior arbitrators, ahli lan sarjana kanggo tim lan diadegaké stabil kontak karo macem-macem departemen kanggo nggawe privasi lan implementasine kanggo mesthekake informasi paling anyar lan njamin aplikasi sing bener saka hukum lan angger.

Kita Employment pegawe pokrol sing mumpuni ing hukum, peraturan lan kawicaksanan pamaréntah bab pegawe masalah lan duwe pengalaman ing ngatur latihan rapi program, simposium ceramah lan preparation saka pegawe manajemen peraturan. Liwat taun kepungkur saka laku kita pengacara wis diklumpukake integral pengalaman nangani pegawe hukum related masalah ing syarat-syarat teori lan laku, utamané ing nangani sing angel lan komplek kasus. Kita nyedhiyani takon ing eksekusi, kasenengan, perubahan, mandap, nganyari maneh saka kontrak pegawe lan bebarengan rembugan persetujuan. Kita nyedhiyani takon ing bayaran pegawe, apa jam, liyane lan vacation, disiplin lan penghargaan sistem, kinerja regane, komunikasi safety lan kesehatan, sosial insurance lan kesejahteraan, latihan pegawe etc.

Kita tetep klien informed ing ngajokaken aturan lan peraturan nggowo pengaruh kabeh babagan sesambetan employment, lan dhukungan klien karo seminar, konferensi, spesialis buletin.

Kita review kabeh jinis saka pegawe kontrak employment, pegawe perusahaan sistem lan peraturan lan karyawan manual nglamar ing perusahaan lan nyedhiyani kita panemu legal kanggo nggawe manawa isi saka kertas sing resmine lan kanggo klien entuk manfaat. Yen klien sing anyar didegaké perusahaan, kita bantuan kanggo konsep lan mbenakake kontrak pegawe, bebarengan kontrak, latihan pegawe kontrak, rahasia non-persetujuan kompetisi, karyawan manual, pegawe perusahaan peraturan, supaya kanggo bantuan klien nyiyapake HR sistem manajemen. Kita nyedhiyani klien latihan lan tutoring layanan kanggo nuntun anak-managers HR tundhuk karo hukum saiki lan peraturan nalika padha menehi hasil karo pegawe masalah Kita nyedhiyani mratelakake panemume penerjemah ing pegawe regejegan lan uga nggawa munggah ngrampungi cara kanggo wawasan. Kita nyedhiyani profesional panemu lan plans ing pegawe jeksa agung bisa ngetokake ing kahanan tartamtu saka enterprises, e. gabungan lan pitukon, bangkrut lan liquidation, pamisahan, bisnis utama owah-owahan. Kita Pidana Nimbali tim ajeg kalebu pengacara karo pengalaman kalubèran sing bisa netepke kahanan klien lan klien nggawe pancasan tengen kanggo menehi hasil karo masalah èfèktif. Kita sing menowo karo rinci legal aturan saka angkara, paukuman sarta pidana prosedur hukum. Kita uga sing menowo karo pengadilan lokal lan procuratorates. Ing saben tataran saka pidana prosedur, kita bisa bantuan kanggo ngramu ukuman program ngarang kanggo klien kang kabutuhan tartamtu. Kita nyedhiyani nimbali layanan kanggo kasus related kanggo ing ngisor iki kadurjanan ing saben tataran saka prosedur: Wan Qiao wis pengalaman taun ing intellectual property legal urusane sawetara saka paten, merek dagang, rahasia perdagangan, hak cipta, domain jeneng lan kompetisi ora adil. IP kita tim wis dijupuk asil sukses ing pendhaftaran, pangayoman lan investasi properti intelektual. Kita layanan kalebu: Wan Qiao menehi sawetara lengkap support legal hubungane domestik lan internasional perdagangan ing barang lan layanan. Wan Qiao Commerce Inte'l klompok Perdagangan kalebu pengacara kang wis kathah pengalaman digunakake kanggo gedhe Im Ex perusahaan, perusahaan dagang minangka uga minangka industri gedhe perusahaan.

Kita wis ekstensif pengalaman ing kabeh aspèk saka domestik lan internasional bisnis komersial lan mbantu menehi hasil karo masalah legal ing macem-macem orane tumrap sekolah saka bisnis.