Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Ekspor Lisensi Guide Cepet


Ekspor lisensi sistem wis minangka langkah penting ing Cina perdagangan manca manajemen wiwit taunWiwit taun, ing interim aturan ing ekspor lisensi sistem wis dipunatur perusahaan sing arep kanggo ngekspor kudu ing advance file lan aplikasi lan disetujoni minangka exporter dening Kamentrian Perdagangan, lan banjur ndhaftar karo lokal perdagangan manca departemen kanggo dadi supaya disebut-Perdagangan Manca Perusahaan (FTC). Nalika FTC ngemu lisensi umum, ana ora perlu kanggo aplikasi kanggo individu ekspor lisensi kanggo saben kintunan. FTC ing kasus iki wis bener ekspor lisensi kanggo sembarang transaksi ing disetujoni orane katrangan saka bisnis. Yen produk wis kadhaptar minangka diwatesi item, lisensi khusus kudu applied kanggo, kanggo saben kintunan. Conto saka dhaftar iki bisa ditemokake kene (bakal ngundhuh ing Cina) lan English translation saka woro-woro bisa maca kene. Ing exporter kudu duwe bener ekspor lisensi kanggo consignment kang diekspor. Paling ekspor saka China sing digawa metu dening Perdagangan Manca Perusahaan (FTCs). Perusahaan iki bisa ngekspor produk dhewe utawa produk padha angsal ing pasar Cina, utawa tumindak minangka agen kanggo manufaktur lokal ora nyekeli ekspor lisensi. Ing umum, iku tanggung jawab saka exporter kanggo mesthekake yen bener ekspor lisensi ditanggepi. Sing kang ngandika, akeh manufaktur cilik ora terus ekspor lisensi, lan bakal nyana barang forwarder kanggo ngewangi ing ngenali lan FTC kanggo ekspor lisensi. Ing nggawe dhisikan komersial persetujuan antarane shipper lan consignee, iku penting kanggo njlentrehake apa shipper ngemu bener ekspor lisensi utawa ora. Yen shipper (ie exporter) ora duwe kaca lisènsi, bakal ana biaya tambahan saka pengangkatan lan FTC. Shipper lan consignee kudu setuju sing bakal nindakake iki biaya munggah ngarep kanggo supaya mengko biaya sing ora dikarepke. Milih lan FTC kanggo ekspor lisensi asring luwih biaya efektif yen disusun dening exporter saka yen disusun dening barang forwarder. Pas biaya bisa gumantung ing kargo nilai utawa tingkat tetep Elinga yen biaya wae sing digandhengake karo ekspor lisensi cara tradisional njaba orane katrangan saka transportasi solusi ditawakake barang forwarder, lan empu ora bagean saka biaya kanggo khusus reresik. Ekspor lisensi ing Cina, lan kalebu informasi bab exporter, panuku, kargo, nilai lan mode saka transportasi.