Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Permanen Alimony Bab Sasi


Mung masalah, dheweke lan bojone sing loro nganggur

Aku nampa email bubar saka maca sing wanted metu saka dheweke"penyalah gunaan marriage"Dheweke ana distraught amarga dheweke wis ora ana dhuwit kanggo file kanggo divorce utawa support dhéwé sawise divorce. Kaya mangkono akeh wanita, dheweke ana ing roso kesengsem sing yen dheweke pisah cerai dheweke bakal nampa alimony NANGING dheweke ana ing quandary amarga bojone wis ora ana income kanggo mbayar iki wiwit alimony. Dheweke takon kula,"Bakal ngadili nggawe wong karya lan mbayar kula."Aku nanggapi dening nuduhake dheweke sing hakim bisa supaya wong kanggo njaluk proyek nanging, iku nganti bojone apa utawa ora proyek angsal.

Aku uga marang dheweke sing hakim bisa suggest dheweke uga njaluk proyek lan support dhéwé.

Punika pitados bilih yen sampeyan divorce sawise marriage long-term sing ex-bojomu bakal musna tanggung jawab kanggo sampeyan karo pengadilan-dhawuh permanen alimony. Alimony hukum negara tartamtu kanggo saben negara nangani prakara ing beda proses. A sawetara dekade ago iku umum kanggo wong wadon kanggo bakal diwenehi permanen alimony sawise marriage long-term. Standar ing paling serikat dina iki rehabilitative alimony kang mbayar kanggo tartamtu dadi lan menehi wong wektu kanggo"rehabilitate"dhéwé musna post-divorce. Texas lan Mississippi penghargaan alimony mung kanggo kekawin saka sepuluh taun utawa luwih lan mung kanggo wektu cendhak wektu. Pungkasan negara ing negara kanggo terus kanggo penghargaan long-term utawa permanen alimony, Massachusetts, saiki reformasi sing alimony hukum kanggo nyekel munggah karo liyane saka negara.

Ana mitos sing wadon duwe bab alimony lan long-term kekawin

Yen pembaharuan liwat, alimony pembayaran garis bakal adhedhasar nomer saka taun saperangan iki nikah. Kanggo kayata, yen saperangan iki nikah kurang saka limang taun, dadi alimony bisa mung setengah nomer saka sasi saka pernikahané.

Yen saperangan iki nikah kanggo sepuluh limalas taun, maksimum term alimony bisa dianugerahi kanggo bakal pitung puluh persen saka wektu padha nikah.

Hakim bakal mung diijini discretion kanggo menehi alimony moho ing kekawin liwat rong puluh taun. Aku guess sampeyan bisa ngomong sing alimony pembaharuan wis kesapu negara lan, kaya utawa ora wanita sing wis metu voiced dening wong-wong sing mbukak negara legislatures duwe kanggo nyedhot munggah lan tetep pangarepan sing kurang nalika nerangake kanggo apa utawa yen padha bakal nampa alimony sawise divorce. Miturut Beverly Willett, Wakil Ketua saka Koalisi kanggo Divorce Pembaharuan,"resiko financial tetep-ing-ngarep tuwane pasuryan nalika nerangake kanggo alimony malah luwih troubling. Lan ing kono dumunung ing mitos, yen sampeyan tetep-ing-ngarep tiyang sepah sing munggah marang karir kanggo mundhakaken anak sing duwe hak kanggo permanen alimony. Miturut Ms Willett yen loro tuwane setuju kanggo siji tiyang sepah tetep ngarep banjur sing persetujuan kudu sah naleni sawise divorce. Lan amarga sing yakin, wanita kabeh liwat negara sing duka amarga padha duwe dadi musna tanggung jawab kanggo awake dhewe sawise divorce wis final utawa short-term alimony nganggo metu. Njupuk Joan kanggo kayata Bojone iki dhawuh kanggo mbayar alimony kanggo pitung taun amarga Joan wis tetep-ing-ngarep ibu, wis diwenehi munggah karir lan nalika dheweke wanted divorce panginten iku dheweke ex-bojomu iku panggonan kanggo ndhukung dheweke amarga padha wis teka kanggo persetujuan sing dheweke menehi nganti dheweke kemampuan kanggo tetep tanggung jawab musna kanggo dhéwé. Joan kang alimony term teka menyang mburi lan dheweke iku ing gupuh amarga tinimbang bali kanggo karya-pasukan utawa arep bali menyang college lan mbangun karir dheweke wis olahraga skate lan urip ing alimony. Joan pracaya hukum kudu diganti supaya wanita kaya dheweke bisa nampa permanen alimony lan tau wis kanggo ngadhepi kasangsaran financial dheweke saiki madhep. Joan sehat, pinter -taun-lawas wong wadon. Putra iku saiki ing college, dheweke anak rearing dina sing konco dheweke, nanging dheweke ngrasa dheweke ex-bojomu isih kudu dianakaké tanggung jawab kanggo dheweke,"gaya urip."Aku bisa ngerti kangelan siji bakal ngadhepi nalika mbangun karir sawise mbuwang taun minangka tetep-ing-ngarep ibu, aku wis ing posisi kuwi aku.

Aku ora ngerti nanging ing proses pikiraken sing dadi menyang pracaya sing wong liya kudu tanggung jawab musna kanggo sampeyan, kanggo umur mung amarga sampeyan manggon ngarep lan wungu ing bocah-bocah.

Ing artikel kanggo situs Web, Jeff Landers ngandika,"Yen wong wadon wis ing marriage long-term, lan dheweke wis salah siji wis metu saka kekiyatan kerjo kanggo puluh utawa wis income sing mesti kurang saka bojone kang, aku pracaya dheweke perlu lan pantes -alimony ing supaya kanggo njaga post-divorce gaya urip sing ing paling luwih iso dibandhingke kanggo gaya urip dheweke sante sak marriage."Aku setuju karo Mr. Landers lan yen kita urip ing donya sampurna bojomu rama ora bakal diijini, dening Kulawarga Sistem Pengadilan kanggo arbitrarily ninggalake kulawarga sing wis musna gumantung marang wong. ora tanpa repercussions tho. Awit kita padha ora manggon ing donya sampurna lan divorce hukum sing saiki ganti arah minangka adoh minangka alimony mrihatinake aku kasurung kabeh wanita kanggo nggawe pilihanipun employment sing ora ateges sing siji dina pungkasan munggah korban saka sing gedhe alimony mitos.