Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Pamérangan administratif China


Conto sing Pudong, Shanghai lan Binhai, Tianjin

Amarga China kang populasi gedhe lan wilayah, pamérangan administratif China wis kapérang saka sawetara tingkat wiwit kuna kapingKonstitusi saka China kanggo menehi telung de jure tingkat saka pemerintah. Saiki, nanging, ana limang praktis (de facto) tingkat saka pemerintah lokal: provinsi (provinsi, otonomi propinsi, munisipalitas, lan khusus administrative region), prefektur, kabupaten, township, lan désa-désa. Wiwit abad kaping, wates provinsi ing China wis tetep umumé statis. Owah-owahan utama wiwit banjur wis reorganisasi provinsi ing lor sawise panyiapan saka Republik Rakyat China lan tatanan saka wilayah otonomi, adhedhasar Soviet ètnis kawicaksanan. Provinsi ngawula penting budaya peran ing China, minangka wong kathah kanggo ngenali karo native provinsi.

Konstitusi saka China kanggo menehi papat tingkat citation needed: provinsi (provinsi, wilayah otonomi, munisipalitas, lan khusus administrative region), prefektur (kutha prefektur-tingkat resmi 'kutha karo distrik-tingkat bagean' lan 'kutha tanpa distrik-tingkat bagean', prefektur otonomi, prefektur tambahan divisi lan liga alternatif jeneng"prefektur"kang digunakake ing Inner Mongolia), kabupaten (distrik, kabupaten, kutha kabupaten-tingkat resmi"kutha tanpa distrik-tingkat bagean", otonomi county, banner alternatif jeneng"county"kang digunakake ing Inner Mongolia, otonomi banner alternatif jeneng"otonomi county"kang digunakake ing Inner Mongolia, khusus district tambahan divisi, kehutanan wilayah tambahan divisi) lan township.

Iku kudu nyatet sing, kalima tingkat kang wis umum dikenal minangka"tingkat desa"iku bener ora administratif tingkat.

Konstitusi saka China designs kalima tingkat minangka"tingkat dhasar otonomi". Minangka nganyari, China administers telung puluh-telung provinsi-tingkat wilayah, prefektur-tingkat bagean, kabupaten-tingkat bagean, township-tingkat administratif, lan, dhasar tingkat autonomies. citation needed Saben tingkat (kajaba 'dhaerah administratif khusus') cocog kanggo tingkat ing layanan Sipil saka Republik Rakyat China. Tabel iki ngringkes bagean saka wilayah diterbitake dening Rakyat Republik China ing juni nganyari. Republik Rakyat China (PRC) administers telung puluh papat provinsi-tingkat bagean utawa page-tingkat bagean, kalebu rong puluh-telung provinsi, lima dhaerah otonom, papat munisipalitas, lan loro wilayah administratif khusus: Provinsi miturut teori subservient kanggo RRC pemerintah pusat, nanging ing laku provinsi pejabat wis gedhe discretion karo gati kanggo ekonomi privasi. Boten kados ing Amerika Serikat, daya saka pemerintah pusat iki (karo sing istiméwa saka militèr) ora duwe liwat podo karo pesawat saka institusi nganti taun -an awal. Nyata praktis daya saka provinsi wis digawe apa sawetara ngirit nelpon federalism karo Cina ciri. Paling saka provinsi, karo sing istiméwa saka provinsi ing lor, duwe wates kang padha mantep dawa ago ing Yuan, Ming lan Qing wangsa. Iki ana upaya dening imperial pamaréntah kanggo discourage separatism lan panglima liwat dibagi lan aturan privasi. Nanging, provinsi wis teka kanggo ngawula penting budaya peran ing China. Wong kathah kanggo bisa dikenali ing syarat-syarat sing native provinsi, lan saben provinsi wis stereotype sing cocok kanggo sing pedunung. Paling anyar administratif owah-owahan wis klebu ing pengangkatan saka Hainan lan Chongqing kanggo tingkat provinsi status, lan nitahaken saka Hong Kong lan Makau minangka dhaerah administratif Khusus.

Prefektur tingkat bagean utawa liya-tingkat bagean sing kapindho tingkat administratif struktur.

Paling provinsi sing dipérang dadi mung cities wilayah-tingkat lan ngemot ora ana liyane tingkat kapindho unit administratif.

Saka rong puluh-loro provinsi lan lima dhaerah otonom, mung telung provinsi (Yunnan, Guizhou, Qinghai) lan siji autonomous region (Xinjiang) duwe luwih saka telung liya-tingkat utawa prefektur-tingkat bagean sing ora wilayah-tingkat cities.

Minangka, agustus, ana prefektur tingkat bagean: tingkat dhasar otonomi serves minangka pengaturan divisi (sensus, mail sistem) lan ora duwe akeh wigati ing politik wakil daya.

Dhasar lokal bagean kaya tetanggan lan komunitas sing ora informal kaya ing Amerika nanging wis ditetepake wates lan kapilih kepala (siji per area): Ing wilayah kutha, saben kecamatan saka distrik kutha administers akeh komunitas utawa omah komite.

Saben wong duwe omah komite kanggo ngurus penghuni sing tetanggan utawa masyarakat. Deso wilayah sing diatur menyang komite desa utawa villager kelompok. A 'desa' ing kasus iki bisa salah siji dadi alam desa, salah siji sing spontan lan alamiah ana, utawa virtual desa, kang birokrasi entitas. Limang kutha-kutha resmi ing prefektur tingkat duwe status khusus ing gati kanggo planning lan budget. Lagi dhewe kadhaptar ing limang taun taunan lan negara plans ing tingkat sing padha minangka provinsi lan ministries nasional, nggawe wong-wong mau ekonomi sawijining saka pamaréntah provinsi. Iki cities khusus ditetepake ing negara rencana (Chinese: 计划单列市) ana Ing syarat-syarat budget panguwasa, sing pemerintah wis de facto status saka provinsi, nanging sing legislative organ-organ (Congress Rakyat Nasional lan Wong Cina kang Politik Permusyawaratan Konferensi) lan panguwasa ora related kanggo ekonomi ing tingkat saka prefektur lan ing kepemimpinan provinsi. Sawetara liyane gedhe wilayah-tingkat cities, dikenal minangka cities sub-provinsi, sing setengah tingkat ngisor provinsi. Wali iki cities wis padha pangkat minangka wakil gubernur provinsi, lan sing district pemerintah sing setengah pangkat luwih dhuwur tinimbang sing saka normal kecamatan. Huruf saka sawetara provinsi (jog saka pamaréntah provinsi) sing cities sub-provinsi.

Saliyane kanggo limang kutha-kutha khusus ditetepake ing negara rencana, cities sub-provinsi sing cilik padha ana karo sawetara kabupaten-tingkat kutha-kutha. Sawetara kabupaten-tingkat cities sing diwenehi otonomi liyane Iki kutha sing dikenal minangka sub-wilayah-tingkat cities, meaning sing lagi diwenehi tingkat daya luwih saka kabupaten, nanging isih luwih murah tinimbang prefektur.

Kutha-kutha kuwi uga setengah tingkat sing luwih dhuwur tinimbang apa sing bakal padha biasane bisa. Sub-wilayah-tingkat cities asring ora sijine menyang sembarang prefektur (ie lagi langsung diterbitake dening provinsi). Sawetara kecamatan sing uga diselehake ing setengah tingkat sing luwih dhuwur sing apa iku kudu. Senajan sawijining status minangka distrik kotamadya a bakal netepake iku minangka prefektur-tingkat, distrik sirah saka Pudong diwenehi sub-provinsi kakuwasan. Ing tembung liyane, iku setengah tingkat sing luwih dhuwur tinimbang apa iku biasane bakal dadi. Cina tembung shì biasane kahanan dijarwakake menyang basa inggris minangka 'kutha'. Nanging, iku wis pirang-pirang sing beda-beda makna amarga kerumitan saka pamérangan administratif digunakake ing China. (Senadyan kang kutha utawa gadhah pusat-pusat urban, SARs sing meh tau diarani minangka 'Hong Kong Kutha' 'Macau Kutha' ing kontemporer Cina, mangkono tilar saka ing ngisor iki) Iku penting kanggo nemtokake definisi 'kutha' nalika referring kanggo data statistik saka cities Cina, digunakake, kebingungan uga njedhul.

Contone, Shanghai iku kutha paling gedhé ing China dening pedunung ing wilayah kutha nanging luwih cilik tinimbang Chongqing dening populasi ing wilayah administrasi.

Sadurunge panyiapan saka Dinasti Qin, China iki mrentah dening jaringan saka raja-raja, bangsawan, lan suku. Ing saingan kelompok iki puncak kariripun ing Sengoku Serikat periode, lan negara saka Qin pungkasanipun metu dominan. Dinasti Qin iki ditemtokake ora kanggo ngidini China kanggo tiba maneh menyang disunity, lan mulane dirancang page hirarkis pamérangan administratif ing China, adhedhasar loro tingkat: jùn commanderies lan xiàn kabupaten. Dinasti Han sing teka langsung sawise ditambahake zhōu (biasane translated minangka 'provinsi') minangka pihak tingkat ing ndhuwur, mbentuk telung-undakan struktur. Dinasti Sui lan Tang ical commanderies, lan ditambahake sirkuit (dào, mengko lù ing Song lan Jin) ing ndhuwur, ngramut telung-undakan sistem sing langgeng liwat Abad kaping. (Minangka liya-tingkat divisi, zhou translated minangka 'prefecture'.) Mongol-diadegaké Dinasti Yuan ngenalaken modern precursors kanggo provinsi, nggawa nomer saka tingkat papat. Sistem iki banjur katahan luwih utawa kurang utuh nganti Dinasti Qing, pungkasan imperial dinasti kanggo aturan China. Republik China streamlined tingkat mung provinsi lan kabupaten ing taun, lan digawe pisanan nyoba kanggo ngluwihi politik administrasi ngluwihi tingkat kabupaten dening madegaken pakuthan ing ngisor iki negoro-negoro. Iki ana uga sistem resmi diadopsi dening Republik Rakyat China ing taun, kang ditetepake pamérangan administratif China minangka telung tingkat: provinsi, kabupaten, lan pakuthan. Ing laku, nanging, luwih tingkat padha dipasang ROC pemerintah rauh sinau sing iku iki ora layak kanggo langkawi kanggo langsung mrentah puluhan lan sok-sok atusan kabupaten. Diwiwiti saka provinsi Jiangxi ing taun, Prefecture padha mengko dipasang ing antarane provinsi lan kabupaten. Padha terus dadi ubiquitously applied dening RRC pemerintah kanggo saklawasé kabeh wilayah saka China nganti taun -an. Wiwit, paling saka prefecture padha diowahi menyang wilayah-tingkat cities. Luwih wilayah administratif padha dipasang ing ndhuwur provinsi dening RRC pemerintah, nanging padha rauh ical, ing taun. District kantor umum padha dipasang ing antarane kabupaten lan pakuthan yen ono ing ngendi panggonan uga, lagi saiki kang ical, lan banget sawetara tetep. Paling anyar utama pembangunan wis panyiapan saka Chongqing minangka kotamadya lan nitahaken saka Hong Kong lan Makau minangka dhaerah administratif khusus. Ing taun anyar wis ana telpon kanggo pembaharuan pamérangan administratif lan tingkat saka China.

Gosip saka impending utama pembaharuan uga nyebar liwat macem-macem online bulletin boards.

Distrik kantor umum lan pembaharuan aktif kanggo mbusak tingkat ekstra sampurna saka ing antarane kabupaten lan township tingkat.

Ana uga wis telpon kanggo ngilangi prefektur tingkat, lan sawetara provinsi wis ditransfer sawetara saka daya prefecture saiki terus kanggo negoro-negoro padha mrentah. Ana uga telpon kanggo nyuda ukuran saka provinsi Ing goal pokok iku kanggo ngurangi beda administrasi tingkat saka limang telung (tingkat Provinsi, tingkat Kabupaten, Desa tingkat), ngurangi jumlah korupsi uga minangka nomer saka pemerintah buruh, ing supaya kanggo murah budget.