Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Kepemilikan mobil ing China


Ngunjungi situs web: ringkesan saka best free browser sing kasedhiya utawa hubungi departemen IT kanggo njaluk nganyari. Kaping kabeh, jinis tartamtu saka montor - kayata jaman biyen montor, mobil listrik, utawa kendaraan digawe kanggo negara karo lalu lintas ing sisih kiwa-tangan saka dalan - uga ora bisa diimpor ing kabehMenapa malih, ngimpor pakaryan lan expenses, utamané biaya kapal, bisa dadi luwih dhuwur. Ana uga persil saka mbantah informasi ing apa sampeyan kudu re-ekspor mobil utawa bisa ngedol iku ing China, lan yèn mangkono, nalika lan ing kang kahanan. Mulane iku uga dadi luwih gampang lan kurang ngepenakke kanggo mung tuku mobil langsung ing China. Yen sampeyan pengin tuku model Cina, iki teka nyedhaki mirah ing comparison kanggo Eropah prices. Eropah model lan KITA merek biaya bab padha ing panggenan liya ing donya. Ana akeh mobil dealerships sing bantuan sing panuku karo proses registrasi, kang bisa dadi dicokot rumit. Iku mangkono highly dianjurake kanggo tuku mobil saka dealer Akeh mobil ebay uga kurban tawaran apik ing merek tartamtu, supaya dadi manawa kanggo toko watara sadurunge nggawe kaputusan final. Yen sampeyan ora fluent ing Mandarin, dadi manawa kanggo njupuk bebarengan wong sing ngandika basa, supaya sampeyan ora njaluk dijupuk kauntungan saka. Proses registrasi, yen ora dijupuk saka care dening bakul mobil, iku rodo komplek. Supaya bukti tuku minangka sampeyan bakal perlu kanggo pendhaftaran prosedur.

Sampeyan uga perlu kanggo njaluk hukuman insurance pihak katelu (pirsani ing ngisor), lan sampeyan kudu tuku lisensi piring. Iki sing diutus beda saka ing paling negara-negara liyane A nomer winates saka piring lisènsi sing lelang ing departemen lokal saka kendaraan motor.

Amarga kanggo jumlah iki lan proses dodolan, sampeyan bisa uga mungkasi munggah mbuwang minangka akeh minangka pirang-pirang ewu dolar as ing salah siji. Pihak katelu hukuman insurance uga kecelakaan lalu lintas insurance lampu ing China. Kawicaksanan insurance kudu biasane ditanggepi dening Cina perusahaan insurance. Jangkoan saka perusahaan insurance manca ora ngakeni Wong-Wong kang Perusahaan Insurance China (PICC) wis monopoli liwat kabeh perusahaan insurance ing China lan mulane paling wiyar dipigunakaké. Sampeyan kudu bisa kanggo nemokake kantor ageng ing Cina kutha. Nanging, ing februari, China sarujuk kanggo mbukak mobil insurance pasar manca panyedhiya insurance. Supaya insurance pasar kanggo kendaraan motor wis ngalami sawetara owah-owahan utama.

Kita apa kita paling apik kanggo njaga artikel iki munggah kanggo tanggal.

Nanging, kita ora bisa njamin yen informasi sing diwenehake tansah saiki utawa lengkap.