Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Ministry of Foreign Affairs Singapore - Konsulat-Umum Republik Singapura ing Guangzhou


Singapore wis hubungan diplomatik karo liwat negara Maca liyane babagan organisasi beda, engagements lan gagasan sing Singapore wis melu ing Ana liwat s├Ęket Singapura misi jaban rangkah donya-sudhutNemokake paling cedhak Besar, Komisi Dhuwur, Permanen Misi, Konsulat-Umum Konsulat lan Perdagangan Kantor saiki. Nggunakake locator ing ngisor iki kanggo bantuan sampeyan nemokake paling cedhak misi jaban rangkah. Ana pitung puluh penduduk manca Komisi Dhuwur lan Besar, patang puluh-telung manca Consular kiriman, lan sewelas Organisasi Internasional ing Singapura.