Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Divisi saka Properti lan Utang Nalika pakaryan babagan penyimpanan file Washington Negara Divorce


Ing Washington Negara, kabeh property angsal sak marriage iku umume dianggep property masyarakat lan kudu dipérang merata ing divorce. Kajaba iku, kabeh utang dianggo sak marriage sing dianggep masyarakat utang lan tanggung jawab saka mbayar wong-wong mau maneh sambungan merata dening loro pasangan bojo. Washington Pengadilan bakal ora kudu dibagi property merata antarane divorcing pasangan bojo Ing ngisor iki faktor bakal dianggep ing nentokake divisi saka properti: Malah yen pengadilan nugasi tartamtu utang, kang sampeyan lan pasangan perlu kanggo mbayar, iku banget bisa sing panjenengan pasangan uga ora tindakake iki

Perusahaan utawa wong kang utang utang uga isih teka sawise sampeyan lan sampeyan bisa uga bakal dipeksa kanggo mbayar kanggo wong-wong mau.

Ing kasus iki, sampeyan bisa sue pasangan supaya pengadilan bisa supaya wong dheweke kanggo mbayar sampeyan bali.