Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Ditokake saka technical passports, mbeber bab dhisikan pendhaftaran kepemilikan hak-hak ing apartemen - Ditokake saka mbeber, technical passports bab dhisikan lan re - gratis saka hak kepemilikan ing apartemen - Pendhaftaran operasi bab real estate


Notarized daya saka agung, yen aplikasi wis diajukake dening wong liyane ing atas saka tengen nduwèni (wong legal aplikasi lan wakil kang daya saka agung kudu dikonfirmasi dening legal wong kang segel) · Kaputusan saka patemon umum saka anggota saka apartemen bangunan pengusaha ing menehi area babagan omah ing bangunan apartemen bangunan pengusaha (ABC) ing Ngisor iki dokumen kudu diajukake miturut Hukum"Ing privatisasi saka dana omah ing Republic of Azerbaijan, yen apartemen dianggep privatize belongs kanggo negara utawa sosial apartemen dana: - Aplikasi saka wong sing wis ngrambah wolulas taun urip bebarengan karo pelamar gadhah tengen ing apartemen bab idin kanggo privatisasi saka apartemen, nanging aplikasi saka rightsholders related kanggo sak wentoro gerakan menyang ing panggonan liya - Aplikasi saka omah-organisasi pangopènan ing wong duwe hak kanggo area babagan omah (apartemen) lan resikan kondisi saka apartemen (Wangun Ora ana:) - Supaya omah wilayah (Arsip referensi ditanggepi ora luwih saka sepuluh dina dening negara cocog entitas yen supaya omah wilayah wis ilang utawa dadi ora ana guna) Negara pendhaftaran hak-hak ing apartemen wis conducted adhedhasar aplikasi diajukake dening sah dening wong marang dheweke utawa dikirim liwat notarisIndividu kang pungkasan jeneng, jeneng, patronymic jeneng, alamat, identifikasi document, wong legal jeneng, alamat, sertifikat ing pendhaftaran, jeneng lan alamat eksekutif panguwasa, isi saka usulan lan ditempelake dokumen kudu kasebut ing aplikasi. telung puluh AZN (Yen ditanggepi kanggo rong puluh dina, rong puluh AZN ragad layanan (s f) Yen ditanggepi kanggo patbelas dina, telung puluh AZN s f ing Baku, Ganja, Sumgait cities lan Abs kuntul wilayah yen ditanggepi kanggo pitung dina, patang puluh AZN s f yen ditanggepi kanggo patbelas dina ing kutha-kutha liyane utawa kecamatan, rong puluh-enem AZN s f yen ditanggepi kanggo pitung dina, telung puluh AZN s f.) Notarized persetujuan kudu diajukake kanggo apartemen ing tenement bangunan dibangun dening wong legal utawa individu tanpa madegake ABC. Aplikasi presented dening anggota saka bangunan apartemen pengusaha kanggo negara pendhaftaran hak ditampa ing cilik saka gadhah informasi ing basis data saka Negara Komite ing Properti Masalah bab commissioning saka bangunan dibangun dening bangunan apartemen pengusaha. Dokumen nyantosakaké orane hak, disualekno, maringaken iku kanggo wong liya, watesan (loading), lan mandap kudu cocog kanggo syarat minangka kasebut ing aturan kanggo negara pendhaftaran hak. Ngrusak, tembung ditambahaké mengko, dibusak lan durung dipesthèkaké keaslian saka pangaturan liyane, uga rusak dokumen karo cetho isi sing ora ditampa kanggo negara pendhaftaran hak.

Katon saka properti lan tertutup liyane hak-hak lan transfer kanggo wong liyane iku diresmikaké dening extract saka negara pendhaftaran ing basis saka dokumen disiapake dening cocog panguwasa eksekutif. Ndhaftar nomer saka real estate kudu dituduhake ing packaging Wong, sing duwe hak kanggo privatize apartemen saka negara dana omah, ngreksa hak dening tanggal Omah Kode saka Republic of Azerbaijan kasebut menyang aturan miturut Hukum ing"Privatisasi saka negara dana omah ing Republic of Azerbaijan"ing tanggal januari taun.

Law of The Republic of Azerbaijan tanggal januari taun bab"Privatisasi saka dana omah ing Republic of Azerbaijan"ora aplikasi kanggo omah wilayah sosial lan khusus-diangkat dadi negara omah dana diwenehi kanggo warga miturut III lan IV bagean saka Kode (sosial disewa omah wilayah, khusus-diangkat dana omah) sawise nyetel kasebut menyang aturan saka Omah Kode.

Ditokake saka pesenan luwih saka tanggal st oktober, wis ora ditampa kanggo kang nalisir karo syarat omah aturan ing daya. Privatisasi saka apartemen (lan layanan apartemen) ora diijini ing kampus pendidikan institusi, omahé rusak, apartemen saka terdampar militèr kutha.

Omah wilayah ing kampus bisa privatized mung dening residents saiki manggon ana lan gadhah rental persetujuan karo pemilik saka omah dana sawise menehi kampus ing negara properti search daya eksekutif miturut kaputusan saka Mentri Kabinet Republik Azerbaijan.

Cocog panguwasa eksekutif nolak privatisasi saka omah yen warga saiki dokumen palsu utawa apartemen saka panggonan kontrovèrsial. Ing kasus iki, kabar bab bener tinolak saka negara pendhaftaran kepemilikan hak dikirim menyang pelamar ing limang dina. rolas AZN ragad layanan sing dijupuk yen wilayah total saka omahé pribadi kanggo technical tumindak persediaan nganti sèket m, lan yen total area liwat sèket m tambahan. rong puluh AZN dibutuhake minangka layanan ragad kanggo saben siji m area.