Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Angger-angger ukum ing China, negara kang kunci munggah sawijining pengacara - BBC News


Iku ora cetha carane akeh sing isih ing ditahan

Crackdown wis diangkah wong-wong sing njupuk ing kasus nglibatno bebas wicara, hak asasi manungsa lan abuses daya, pun akeh saka wong-wong mau minangka motivasi dening watak ngongso lan sembrono disregard kanggo supaya sosialA statement saka Ministry of Public Keamanan ngandika ingkang di songko klebu pokrol, sosial media selebriti lan petitioners nanging sing pokrol padha inti. Iku dipuntudhuh a group dipimpin déning Beijing basis Fengrui Tenan Hukum, ilegal hiring demontran lan swaying pengadilan pancasan ing jeneng 'mbelo kaadilan lan kapentingan umum. Iku tindak ing kanggo ngarani klompok ngatur luwih saka patang puluh kontrovèrsial kedadosan lan nemen disrupting supaya umum. Iku marang conto kang wis dinuga presented sah polisi njupuk ing station railway minangka rajapati kongkalikong. Sawetara wong-wong ditakokake wis mlebu layang takon panguwasa kanggo release Wang Yu, pengacara hak asasi manungsa sing sirna saka ing dheweke ngarep minggu kepungkur lan saiki sing pracaya ing tahanan. Liyane Fengrui pengacara, Zhou Shifeng, sirna dina sawise salah siji saka klien iki dirilis ing minggu pungkasan. Negara media wis dikonfirmasi sing enem wong kalebu Wang Yu lan Zhou Shifeng ana ing tahanan pidana kanggo 'akeh nglanggar hukum'.

Wong-Wong kang Daily ngandika Mr.

Zhou iki seng di tuduh saka kadurjanan serius. Iku uga nyerang liyane pegawe tenan, online aktivis Wu Gan, matur wus eksploitasi fame lan kae sensitif kedadosan kanggo mediawiki. Wu wis ing tahanan wiwit Mei lan sadurungé sasi iki daya karo 'inciting subversion'. Wong-Wong kang Daily dibubaraké apa iku disebut 'utama pidana Organisasi' kang 'akeh kagodha supaya sosial'.

Wang makarya kanggo Fengrui Tenan Hukum

Pungkasan taun weruh ngenggalaken dirancang kanggo nggawe pengadilan kurang ngrusak lan kurang ditempelake ing lokal politik.

Ana padha janji kanggo ngilangi tainted bukti, torture lan coercion.

Nanging ing wektu sing padha, Presiden a, B ngandika ing angger-anggering toret bakal 'piso kang nangani ana ing tangan saka partai lan wong'. Sembarang kampanye kanggo ningkataké angger-angger ukum kang mikiraken pokrol sing bagéan saka masalah rodo solusi ing alangan. Nanging iki arah saka lelungan ing China. Kelompok sing ora bisa co-pamilih dadi pariahs. Lan pokrol sing njaluk pesawat saka angka njaba narrowing papan allotted kanggo wong-wong mau dening negara sing ora ana sing istiméwa. Ana bakal ora constitutionalism, hukum kamardikan utawa pamisahan kakuwasan. Lan cetha ora pengacara utawa Hukum Perusahaan sing sijine sing klien kapentingan ahead saka wong-wong saka partai. 'Kuwi unprecedented negoro crackdown bisa mung wis direstoni saka ing pamaréntah pusat, ngandika William Nee, China Peneliti ing Amnesty International. 'Iki tumata serangan ing pokrol ndadekake ajaib saka Presiden a, B Jinping kang claims kanggo ningkataké angger-angger ukum. A, b Jinping teka daya saklawasé telung taun kepungkur vowing kanggo nyegat korupsi lan ningkataké hukum keadilan. Nanging saiki pokrol ana ing polisi pandelengan, karo negara news agency Xinhua ngandika, 'detainees sing seng di tuduh saka ilegal ngatur mbayar mbantah, hyping sentimen umum lan fabricating gosip ing Internet kanggo pindah pengadilan pancasan'. US State Department disumpahi detentions matur: 'Liwat sawetara dina pungkasan kita wis nyatet karo akeh weker lapuran sing umum Cina pasukan keamanan wis runtut nahan individu sing nuduhake umum ngubungake saka damai mbelo hak-hak liyane, kalebu wong-wong sing lawfully tantangan resmi kawicaksanan. Ing jeneng keamanan, lan perlu kanggo nglindhungi marang musuhan pasukan manca, sakabèhé iklim kanggo masyarakat sipil wis saya alané, karo pasamuwan-pasamuwan, wanita kang hak-hak kelompok lan Buruh pejuang kabeh ing anggempur. Internet pasuryan tau nyedhaki pengawasan lan partai komunis sel-sel kang diadegaké ing dhuwur profil perusahaan swasta.

Sembarang diskusi universal utawa alternatif angka wis dadi raelok, langkah saka Partai raos dhewe fragility.

Kanggo partai kang ngedeni dhewe ngrusak, grup wae, idea wae, sopo wae, bisa dadi, ing tembung saka Ketua Mao, 'narik sing lampu geni prairie'. Kanggo nglindhungi partai marang kuwi eseman, lan inoculate umum marang padudon narasi, Presiden a, B wis 'ngimpi Cina', catchall slogan kanggo ngisin campuran saka nasional bangga, nguber kasugihan lan ketaatan kanggo wangun khusus saka modernitas kang katresnan saka negara bisa witjaksono katresnan saka Partai Komunis. Iku logika saka Ngimpi Cina sing ndamel akeh aspèk minggu kepungkur pasar simpenan melu-melu lan kang sijine lulus mahasiswa ing China kang ndhuwur universitas ing pesenan kanggo singing slogan 'Revive enggo bareng A, entuk manfaat wong. Ora gedhe surprise banjur sing China kang parlemen kudu wis mung liwati hukum keamanan anyar kang conflates Partai Komunis kang monopoli ing daya karo keamanan nasional. Nanging ingatase hak Bebas anyar Omah laporan claims sing senadyan heightened nindhes, wedi iku diminishing. 'Aktivitas sing panguwasa wis nandur modhal sanget sumber daya ing suppressing wis terus lan malah ditambahi.

Aku golek sing hard kanggo ngadili.

Aku uga nemokake iku hard kanggo mrédhiksi efek saka detentions lan interrogations kita wis sekseni ing dina anyar. Nanging ana bisa ora sangsi sing ironi saka kabeh iki wis ora ilang ing Nimbali pokrol sing saiki lungguh ing sel wus kanggo riko saka dhewe Nimbali pengacara. Kanggo akèh taun padha nyoba kanggo advance 'aturan saka hukum' agenda ing sistem lan bisa wis kaapunten kanggo wus nalika Presiden a, B ngumumaké dhewe netepake kanggo nguber aturan saka hukum sing nimbulaké bisa makmur. Ngendi China kang pokrol pindhah saka kene. Lan sing bakal Nimbali pengacara nalika dadi akeh wong sing konco bar.