Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Dewan Negara saka Republik Rakyat China


Mangerteni sing luwih lengkap bab macem-macem jinis saka Chinese visa kanggo bangsa negara manca, carane kanggo aplikasi, lan jawaban kanggo kerep takon pitakonan. Senior karyawan-tingkat ngirim uga aplikasi kanggo Manca Pakar CertificatePremier Li ngandika luwih bonus kudu bakal dikirim menyang enterprises saka ngethok tax kanggo bantuan wong-wong mau nggedhekake produksi. Premier Li ngandika pamaréntah kudu ngirim janji ngurangi premium insurance sosial mbayar dening juragan Mentas liwati Investasi Manca Hukum bakal muter peran wigati ing nerjemahake isoh luwih lingkungan bisnis ing China. Lelungan menyang Tibet autonomous region uga rauh dadi akèh luwih gampang Massive proyèk infrastruktur dibukak ing dasawarsa kepungkur sing saiki wis meh rampung.

Dewan Negara wis ngandika iku bakal pembaharuan sistem persetujuan construction proyèk, miturut layang ideran ing Maret.

China bakal dados setunggal insurance kanggo care kesehatan dhasar lan ibu, miturut document saka Dewan Negara.