Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Peraturan Brief: Pendhaftaran Sederhana Prosedur kanggo Investor Asing ing Pasar Real Estate China kang - China Arahan Warta


China Ministry of Commerce (MOFCOM), bebarengan karo Negara Administrasi Foreign Exchange, wis bubar ditanggepi"Kabar ing Luwih Simplifying Administrasi Manca-nandur modhal Enterprises Real Estate (Shang Zi Han No.)"Miturut Kabar, manca-nandur modhal enterprises real estate bakal ora ana maneh perlu kanggo pindhah liwat key prosedur karo MOFCOM utawa nampilake informasi perusahaan ing resmi MOFCOM situs web. Sawise ngrampungke pendhaftaran perusahaan prosedur, manca-nandur modhal enterprises real estate bisa tumindak ijol-ijolan manca formalitas pendhaftaran ing investasi manca langsung karo diutus bank-bank. MOFCOM bakal tumindak kir acak ing perusahaan informasi saben waktu Ing November, Cina Presiden a, B Jinping lan Perdhana Mentri Lee Hsien Loong sekseni miwiti rembugan kanggo nganyarke China-Singapura Persetujuan Perdagangan Free (CSFTA) sak riko Xi kanggo Singapura. Rembugan antarane negara loro sing samesthine kanggo bakal rampung taun sabanjuré.

Loro-lorone uga mlebu memorandum of understanding (MoU) ing kerjasama ing pendidikan, urban planning lan manajemen lan construction peserta Sino-Singapura Internasional Peserta Research Institute ing hubungan Sino-Singapura Guangzhou Knowledge City.

Adhedhasar saiki CSFTA, Singapore wis ngilangi tariffs ing kabeh sawijining barang impor saka China, nalika China dibatalake. siji persen saka sawijining pakaryan ing Singaporean ekspor China Singapura partner dagang paling gedhé karo total perdagangan cedhak milyar dolar as, nalika Singapore wis paling gedhé China kang manca investor wiwit. Ing oktober, Beijing Municipal Food Obatan Administration ditanggepi"Ngukur kanggo Administrasi Review lan Pengawasan Pangan Obatan Iklan,"kang njupuk efek langsung. Ngukur mbutuhake perusahaan sing melu ing sade ngimpor manufaktur medicine lan kesehatan produk kanggo ngirim aplikasi, sing rampung iklan, uga minangka certificate cocog saringan kanggo Beijing food lan tamba biro. Biro banjur bakal nliti bahan lan jeksa agung bisa ngetokake lan disetujoni kanggo perusahaan layak.

Perusahaan sing gagal kanggo tindakake iklan aturan glethakaken metu dening Beijing food lan tamba biro bisa ngadhepi nggoleki agengipun RMB.

Ing November, program pilot saka"jendhela siji"iki resmi lengkap saka"Perusahaan Pendhaftaran"kanggo limang liyane perusahaan akses prakara, yaiku:"pakaryan babagan penyimpanan file saka Perdagangan Manca Operator","Pendhaftaran Declarant Unit","Pendhaftaran Perusahaan Nglamar kanggo Pengawasan dening dhewe","Ijin saka Printing lan Engraving", lan"Kabeh ing Siji Digital Certificate kanggo Legal Wong". Karo extension iki, ing wektu kanggo finalizing lima sing lagi mentas ditambahake inggih punika shortened saka sangalas dina digunakake kanggo patang dina apa. Umumé, mentas diadegaké enterprises saiki bisa kanggo ngrampungake kabeh pakaryan babagan penyimpanan file lan formalitas pendhaftaran ing sangang dina apa. China Investment Roadmap: Sektor Komersial Nyata Estate Ing jeksa agung bisa ngetokake saka China Arahan, kita njelajah tren paling anyar ing komersial nyata estate ing China, lan ngrembag babagan carane perusahaan manca bisa entuk manfaat saka China kang konstruksi massive kebutuhan sing akeh banget. Kita nyedhiyani pandhuan kanggo carane perusahaan bisa ngedol bahan konstruksi ing China, lan pungkasanipun rinci babagan carane manca arsitek bisa paling èfèktif ketik lan njupuk kauntungan saka China kang kanthi cepet urbanisasi. Ngimpor lan Ngekspor ing China: a Guide kanggo Perusahaan Dagang Ing jeksa agung bisa ngetokake saka China Arahan, kita ngrembug paling anyar impor lan ekspor tren ing China, lan njelasno cara ing kang perusahaan manca ing China bisa mlaku nyiapake kanggo ngimpor kaca proses. Karo ngimpor pajak lan pakaryan nambah wujud biaya beban, kita nerangake carane sistem iki dianggo ing China, lan nyorot sawetara saka tax bayaran sing pamaréntah Cina wis sijine ing panggonan kanggo ngrangsang perdagangan. Nggunakake China kang Perdagangan Free Pindho Tax Perjanjian Ing jeksa agung bisa ngetokake saka China Arahan, kita nliti peran saka Prajanjèn Dagang Free lan macem-macem regional blocs sing China iku salah siji anggota utawa ngelingi dadi supaya, uga cara iki bisa dadi pinunjul kanggo China bisnis. Kita uga nliti peran Pindho Tax Negari, nyedhiyani dhaftar aktif perjanjian, lan nerangake carane kanggo njupuk tax minimization keuntungan ing nawarake.

Dezan Shira Associates brochure nawakake lengkap ringkesan saka layanan sing diwenehake dening tenan.