Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Pengacara Tax - Duri Hukum Group


Duri Hukum Group dipimpin dening Kevin E

Duri, mantan IRS agung dikenali ing donya kanggo kang agresif, sukses lan bedo legal pitutur lan klien perwakilanKita tim bantuan individu lan bisnis karo akun manca, income utawa bisnis ing China lan ing saindhenging donya karo komplek tax internasional prakara, kalebu Manca Bank Akun Reporting (FBAR), tax internasional planning, Manca Akun Selaras Tax Tumindak (FATCA), IRS cilik pengadilan, pidana tax penyelidikan lan nglumpukke. Pemerintah menehi wektu hard, nggawe sampeyan aran minangka sanadyan padha sing nonton saben pamindhahan.

Apa sampeyan madhep tax regejegan ing China

Yèn mangkono, banjur saiki iki wektu kanggo nggayuh metu kanggo tim pengacara kang spesialis ing tax internasional hukum. Duri, Ngatur Partner saka Duri Hukum Group. Wiwit mbukak sandi tenan, aku wis staunchly setya aturan efektif, swift solusi catered kanggo saben klien kabutuhan unik. Bisnis lan individu memper wis ketemu sandi agresif pendekatan kanggo perwakilan dadi persis apa iki needed kanggo ngadhepi ing u. Pemerintah sirah ing, nyimpen mayuta-yuta dolar, lan supaya duweni potensi urip-ganti hukuman kayata penjara. Aku wis khusus milih sandi tim profesional legal amarga sing canggih kawruh lan agresif pendekatan kanggo ngrampungi ruwet tax internasional prakara lan musuhan. Kita pengacara makili individu lan bisnis donya karo internasional masalah tax. Kita klien kalebu: Ngrampungi tax regejegan karo Pamaréntah AS utawa manca tax ukum wis ora tugas cilik. Akibaté, sampeyan pengin nggawe manawa sing cilik iki ditangani karo care sakabehe lan discretion. Kita lagi kene kanggo bantuan sampeyan apa mung sing. Kita pengacara tax sing siap kanggo ngewangi sampeyan karo sembarang nomer saka ing ngisor iki domestik lan internasional prakara tax: apa-Apa samsaya awon saka pemikiran piye carane sampeyan bakal alamat utama agung bisa ngetokake tax looming liwat sirah. Pamaréntah mangerténi carane kanggo loncat karo muter awak panjenengan donya nang metu, nggawe sampeyan kapindho guess saben pamindhahan. Nanging, ana ora perlu wedi. We are disiapake kanggo kurban sampeyan langsung pitulungan lan sing setya dumugi cepet lan sukses résolusi kanggo tax prakara, apa jeksa agung bisa ngetokake melu reporting manca income, transaksi bisnis ing China utawa pajak pindho.

Kanggo ngrembug tax uneg-uneg karo China pengacara tax, jadwal janjian dening nelpon - utawa ngajokake kita online wangun kontak.

Duri Hukum Group lan IRS tax Hukum Tenan ateges esthi pengacara lan menehi saran ing wilayah IRS, Tax, audit, sukarela keterangan, IRS Kantor Profesional tanggung Jawab etika kasus, akun offshore, amnesty program, ing Washington DC, Baltimore, Maryland, Virginia, New Jersey, Florida lan ing saindhenging Amerika Serikat.