Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Properti Umum ing China Marriage Law


Properti umum nuduhake property angsal lan diduweni dening bojo lan bojo liwat dadi saka pernikahané

Dadi marriage diwiwiti saka tanggal saka pernikahané kanggo tanggal salah siji partai mati utawa tanggal divorce.

Kajaba digunakake minangka sarujuk, kabeh lan sembarang property angsal ing duration saka marriage bakal dianggep minangka properti umum. a) properti Umum mung ana ing duration saka pernikahané. Ana kahanan ngendi cah lanang lan cah wadon cohabit nanging ora ndhaftar marriage, utawa bojo utawa bojomu cohabit karo pihak katelu ing duration saka pernikahané. Property angsal sak periode saka cohabitation ora bakal dianggep minangka properti umum c) Salah siji bojo utawa bojomu wis witjaksono hak kanggo menehi hasil karo properti umum kanggo urip saben dina. Nanging, kanggo maksud substansial pembuangan, kaya sade apartemen, saperangan bakal ngrembug bebarengan lan nggawe persetujuan. d) Properti saka kasuksesan utawa properti dijupuk minangka hadiah Nanging, yen kuwi jenis property dipun warisaken utawa dikirim mung kanggo bojomu utawa bojo, iku bakal dadi bojomu utawa bojo pribadi Umume ngandika, bojo lan bojo duwe witjaksono hak property umum. Ing cilik saka divorce, kuwi properti umum bakal dipérang merata antarane saperangan a) Yen pihak, sawise divorce, uga duwe kangelan ing ngatur urip, contone, gadhah ora house kanggo urip karo ora income, pangadilan bisa dibagi ing sih saka kuwi partai b) Yen divorce disebabake amarga salah siji saka kahanan ing ngisor iki, partai resik bisa takon kanggo ganti rugi marang gagal katelu: c) Yen pihak wis ketemu kanggo transfer properti umum utawa nggawe utang ing iman ala kanggo transfer properti umum, pengadilan uga nyuda dheweke bagéan saka dipérang properti saka properti umum. Disclaimer: Nalika saben gaweyan wis digawe kanggo mesthekake akurasi iki publikasi, iku ora dimaksudaké kanggo nyedhiyani saran legal minangka individu kahanan bakal beda-beda lan kudu rembugan karo pakar lan utawa pengacara.