Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Bangkrut enterprises negara ing China: cilik lan agenda kanggo reformasi ing insolvency sistem (inggris) - Bank Donya


Sinau concentrates ing bangkrut saka negara diduweni enterprises (SOEs) ing China Melasi bank-bank umum waras mung - persen saka claims sing Kapindho, bangkrut misale jek asring ora kanggo mimpin kanggo efisien reallocation saka sumber dayaProsedural lan lembaga shortcomings nggawe insolvency proses ngrugekke kanggo irregularities pasar secondary kanggo aset sing katilar lan di toto maneh alternatif kanggo liquidation ana sawetara. Mentas diadegaké perusahaan manajemen bondho bisa foster owah-owahan positif kene yen padha sante cekap ingatase hak bebas saka tumindak. Katelu, entitlements saka pegawe kena pengaruh dening SOE bangkrut sing cukup substansial ing program khusus sing ditrapake kanggo gedhe SOEs. Kanggo alamat iki macem-macem cacat, laporan ndadekake nomer akeh rekomendasi tartamtu bab privasi, framework legal, tata cara, lan lembaga kapasitas kanggo SOE bangkrut, lan China kang kredit sistem luwih wiyar. Ndeleng Kurang - teks versi uncorrected OCR teks lan klebu namung kanggo entuk manfaat kedhaftar karo alon panyambungan.