Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Mantan Kirkland, Chicago Boutique Pengacara Ngakoni kanggo Taun Overbilling - Amérika Pengacara


Malpraktek Medical utawa Hukuman Produk pengalaman mbiyantu

A mantan pengacara ing Kirkland Ellis lan Chicago tenan Neal Gerber Eisenberg ngakoni kanggo taun-dawa laku overbilling klien nalika piyambakipun nyambut damel ing loro perusahaan, miturut pengacara disiplin complaint ing Illinois digawe umum anaAdhedhasar ing Chicago, Roy Strom wis nglaporake ing donya legal wiwit. Kang isine Hukum Perusahaan karo fokus ing carane Amba Hukum model bisnis wis ganti. Panjenenganipun nyerat mingguan kolom kanggo Website disebut 'Tenan Hukum Kaganggu, panutup owah-owahan ing layanan legal pasar. Kabeh limang full-layanan vereins dilacak ing Am Hukum atus nuduhake positif wutah revenue ing, dileksanakke dening Baker McKenzie. Gordon Caplan bakal katon kajawi 'House Lengkap' aktris kanggo dhisikan katon ing Boston pengadilan federal ing April. Saka gabungan utama kanggo dhuwur-totoan proxy gelut, iki pengacara digawe iku kabeh teka bebarengan ing gedhe tawaran pungkasan taun. Kanthi langganan iki sampeyan bakal nampa akses unlimited kanggo high quality, online, ing dikarepake isi premium saka uga-di ajeni fakultas ing legal industri. Iki sampurna kanggo pengacara dilisensi ing macem-macem yuridiksi utawa kanggo pengacara sing wis kawujud sing CLE requirement nanging perlu kanggo ngakses akale informasi kanggo laku sing wilayah. Kita Tim Akun langganan layanan kanggo legal tim papat utawa luwih pengacara. Saben jeksa agung diwenehake akses unlimited kanggo kualitas dhuwur, ing-dikarepake isi premium saka uga-di ajeni fakultas ing legal industri bebarengan karo administratif akses kanggo gampang ngatur CLE kanggo kabeh tim. Gain akses kanggo sawetara saka paling pinter lan pengacara experienced karo kita loro opsi mbendel.

Wo. SANDERS, HAUGEN, SEARS, P C

Kita Selaras nganggo sandhangan anget sing curated dening CLE Penasehat lan kalebu legal saiki topik lan tantangan ing industri. Kapindho kita pilihan ngijini sampeyan kanggo mbangun mbendel lan strategis pilih isi sing pertains kanggo kabutuhan. Loro opsi sing diregani padha. Mbosenke njelajah lan mbandhingaké data ing Hukum Perusahaan, perusahaan, pokrol individu, lan industri tren. Legal Kompas kalebu akses kanggo kita eksklusif industri lapuran, nggabungke unmatched expertise saka kita tim analyst karo ALM kang jero bench tertutup informasi kanggo nyedhiyani pemahaman sing ora bisa ketemu ngendi wae liya. Legal Kompas ngirim sampeyan katrangan lengkap informasi, saka peringkat saka Ing Hukum rong atus lan NLJ limang atus ruwet rincian lan bandingaken saka perusahaan' financials, staffing, klien, warta lan acara. Konferensi kanggo pemimpin saka sawijining Hukum Perusahaan saka sak donya, dipimpin déning Charles Martin, Macfarlanes' partner senior. Nyempurnakake paling senior lan elit penasehat kanggo HNWIs lan UHNWIs kanggo ngrembug paling pas wektune lan bab masalah tengen Amérika Ngirimake tombol pemahaman lan praktis solusi kanggo alamat komplek minefield saka UK s banking pengadilan lan peraturan lapangan Downtown nimbali tenan seeks - enem taun. Pengalaman construction pengadilan. Banget gaji lan paedahing kawruh. Yen sampeyan seeking kanggo nggabungake kuwat, cilik Tenan Hukum sing angka kualitas karya, banget rugi collegiality, banjur kita arep kanggo ketemu wi. Penggugat kang tenan nggoleki agung karo - taun saka pengalaman pengadilan. are pleased kanggo ngumumke Maria Kimmey Ware wis kapilih kanggo posisi partner ing fi rm.