Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Tuku Property ing China - Carane kanggo Tuku Omah ing China


'Ana pribadi kepemilikan saka tanah ing China

Yen sampeyan ora bisa nampa email ing limalas menit, mangga dipriksa folder spam utawa hubungi kita kanggo bantuanA lease tanah nganti pitung puluh taun biasane diwenehake kanggo omah tujuan. Wong manca sing wis makarya utawa sinau ing China kanggo ing paling taun sing diijini kanggo tuku ngarep. Manca mbukak liwat pengawasan cara kanggo bab minggu sadurunge padha sing diijini kanggo tuku situs ing wilayah ditetepake.

Kepemilikan aturan kanggo wong njaba negoro lan warga padha brahalanipun ing tingkat nasional ing taun, nanging pemerintah lokal ngleksanakake ngangkat saka watesan.

Panguwasa kotamadya Shanghai ngusulke watesan ing juli, Beijing mèlu ing agustus. Kepemilikan kanggo investasi dening perusahaan manca lan individu sing dilarang. Urip Chinese jaban rangkah lan residents saka Hong Kong lan Makau sing exempt saka watesan iki.

Iku penting kanggo ngrekrut pengacara, utamané yen panuku ora menowo karo real estate sistem ing China.

Nalika property wis milih, pembayaran mudhun saka CNY, (US dolar) kanggo CNY, (US dolar) wis bisa digawe bebarengan karo tondo asto saka 'Beijing Omah Komoditas Tuku Kurban'.

Siji mung bisa diwenehi hak kanggo nggunakake tanah

Dhisikan pembayaran biasane telung puluh saka rega tuku, mbayar karo tondo asto saka 'Beijing Omah Komoditas Wis Kontrak Sale'. Sawise pendhaftaran saka kontrak, imbangan pinunjul kudu mbayar mati. Property acceptance, judhul transfer, lan nggayuh gelar certificate tindakake. Babak-trip biaya transaksi kalebu kabeh biaya tuku lan banjur re-sade property - pengacara fees, fees notaris, fees pendhaftaran, pajak, agen fees, etc. Itungan: China migunakake China Yuan Renminbi. Exchange rate ing US dolar siji CNY. minangka oktober Tax bisnis: Efektif juni, Bisnis Tax levied ing kabeh neruske saka pembuangan saka properti omah dianakaké dening pemilik kanggo periode kurang saka limang taun (sadurunge rong taun). Yen situs iki dianakaké kanggo luwih saka limang taun, Tax Bisnis dianggo kaya tax ibukutha hasil. Pembuangan saka Normal Standar Omah Sifat (NSRP) dianakaké kanggo luwih saka limang taun wis EXEMPT saka Tax Bisnis.

Ragad Transfer: Layanan pangisian daya levied dening real estate lokal biro kang biasane ing.

lima saka wawasan total transfer properti. Perangko tax: Perangko tax. kanggo Transfer Property Dokumen (kayata Dodolan kontrak), mbayar dhewe dening panuku lan bakul. Njaluk saben wulan informed analisis ing donya pasar properti lan eksklusif, akses awal kanggo investasi kesempatan dikirim hak menyang kothak mlebu. Nampa informed nganalisa lan property nawakake saka donya omah pasar langsung menyang kothak mlebu.