Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Ana China Pendhaftaran Perusahaan Nelusuri Web. China Pepriksaan


Kita ajeg njaluk takon bab orane China perusahaan pendhaftaran search website, utawa apa kita kurban kuwi fungsi kangge kita sesambetanIki limo layanan sing cukup umum ing negara liyane (kayata Perusahaan House ing UK) lan kabar apik sing China saiki uga wis sistem negoro, kang kita bakal introduce ing artikel iki. Sadurunge kita pindhah menyang rincian, punika ringkesan cepet saka negara saiki urusane gegayutan pendhaftaran perusahaan searches ing China: Minangka sampeyan bisa ndeleng, kahanan iki kurang saka becik kanggo mromosikaké bisnis karo Cina perusahaan, minangka kawruh basa Cina dibutuhake kanggo katon munggah China pendhaftaran perusahaan rincian. Iki minangka salah siji saka masalah sing China Pepriksaan layanan alamat: kita nyedhiyani akses trep kanggo China perusahaan alexa pendhaftaran ing inggris. Ing, panguwasa ing Daratan Cina sing isih mengkono proyek miskin nggawe pendhaftaran perusahaan informasi kasedhiya kanggo digarap liyane saka donya ing inggris. Kita pracaya mbukak, internasional akses menyang informasi iki bakal foster luwih volume perdagangan lan bisnis interaksi karo Cina perusahaan, nanging kuwi layanan wis durung mawujud.

Bagéyan saka alesan kanggo iki bisa dadi sing resmi Cina perusahaan jeneng sing tansah ing Cina, supaya bisnis dhaptaran sing mung digawe nggunakake karakter Cina.

Iki tegese malah yen China perusahaan pendhaftaran search website padha digawe kasedhiya karo inggris-basa antarmuka, kedhaftar bakal paling kamungkinan isih mbutuhake kawruh basa Cina ing supaya kanggo nindakake sukses searches ing database. Luwih, malah yen pendhaftaran ngrekam kanggo perusahaan wis ketemu, pandhu arah lan kabeh informasi perusahaan ing Cina lan ora inggris. Ing, China rampung implementasine saka long-ngenteni negoro pendhaftaran perusahaan panelusuran web lan kita ngeweruhi dandan luwih kanggo situs iki ing pungkasan.

Situs iki disebut 'Perusahaan Nasional Informasi Kredit Sistem woro-Woro' lan bisa diakses kene.

Wiwit pungkasan, sistem iki wis diijini kedhaftar kanggo nelusuri perusahaan ing saindhenging Dharatan kanthi ngetik sing resmi jeneng perusahaan utawa perusahaan nomer pendhaftaran. Senadyan gadhah iki ndadekake sistem golèk, kita wis ketemu sing informasi ing 'sistem negoro' bisa metu saka tanggal, minangka iku misale jek dadi dianyari kurang seneng saka sing direkam ing saben provinsi sistem. Sampeyan bisa navigasi kanggo provinsi ing kang perusahaan sing mriksa kadhaftar (provinsi sing saben kadhaptar ing China wilayah) - ndeleng gambar ndhuwur tengen. Kanggo kita, kita bakal nemokake iku banget nyengsemaken sing, senadyan sawijining shortcomings, China wis dipun ginakaken iki sistem negoro - iku penting kanggo elinga yen China iku sawijining negara sungguh karo mayuta-yuta saka perusahaan. Iku asring bisa nggawe liyane pangertèn kanggo mbandhingaké China kanggo Uni Eropah saka sembarang individu negara. Alternatif kanggo nggunakake negoro situs web kanggo mriksa China perusahaan dhaptaran online kanggo ndeleng situs web diwenehake dening saben saka search AICs. Dhaptaran perusahaan ing China sing ditangani ing saben wilayah dening AIC - Administrasi Industri lan Commerce. Iki pamaréntah lokal kantor sing tawaran karo bisnis dhaptaran ing wilayah sing, diantara liyane iku. Ana AIC kanggo saben provinsi lan kutha utama ing China, uga macem-macem sub-cabang ing cilik kecamatan.

Iki search AIC situs web katon dadi alon njabut dhewe lokal data online lan ngeklik ing link panelusuran saiki kerep njupuk sampeyan menyang sistem nasional.

Duwe bilih kita isih golek search AIC situs web kanggo Shenzhen lan Beijing rodo migunani lan ana kesempatan ngendi informasi kasedhiya ing iki sistem lokal bisa uga ora kasedhiya saka national situs web, supaya padha bisa dadi worth njupuk dipikir - yen sampeyan bisa ngenali kang AIC perusahaan kadhaftar karo.

Sampeyan uga bakal weruh sing Hong Kong iku cukup kapisah saka China dharatan nalika nerangake kanggo perusahaan dhaptaran. Inggris iku basa resmi saka Hong Kong kang tegese perusahaan gratis lan sertifikat saka penggabungan bisa dadi luwih gampang mangertos. Salah siji aspek saka iki sing Hong Kong kang pendhaftaran search opsi sing luwih dikembangaké lan migunani kanggo bisnis manca minangka kabeh informasi wis kasedhiya ing inggris. Ing Cyber Panelusuran Centre saka Integrasi Perusahaan Pendaptaran Informasi Sistem (ICRIS) punika situs web sing arep, lan nawakake basa inggris antarmuka kanggo nggawe pendhaftaran perusahaan searches. Sayange, layanan iki ora kasedhiya ing dharatan Kanggo situs web menehi pendhaftaran rincian kanggo Cina perusahaan kadhaptar offshore njupuk dipikir ing artikel iki.

Kanggo verifikasi Cina perusahaan kabeh kita perlu punika sing jeneng inggris lan sawetara ngenali informasi kayata alamat situs web, lan kita bakal nangani kabeh riset kanggo sampeyan.

Karo kita China perusahaan verifikasi laporan, sampeyan bakal njaluk informasi sing perlu ing inggris, karo tenan cepet wektu turnaround. Hi there, aku Matt, ing ngedegaken saka China Pepriksaan Originally saka UK, aku saiki adhedhasar ing Brisbane, Australia. Duwe pengarep-arep dening kekurangan ringkes, dhuwur-kualitas lan pas wektune informasi bab Cina perusahaan, aku persiyapan China Pepriksaan salawasé urip ing Shanghai ing. Tim sing bangga sing China Pepriksaan kang perusahaan verifikasi laporan saiki wis mbantu ewu saka klien saka kabeh sudhut donya kanggo nindakake bisnis ing China luwih aman. Iki kumpulan tembung-tembung ngenali beda Cina perusahaan status pendhaftaran syarat-syarat sing katon ing resmi Dharatan China perusahaan cathetan. Yen sampeyan nyoba golek metu yen Cina perusahaan pendhaftaran wis revoked, dibatalake utawa rescinded pangarep-arep kita ing syarat-syarat ing glossary bakal migunani kanggo sampeyan. Tansah maca kanggo mangerteni bab macem-macem Cina istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké perusahaan status pendhaftaran lan njaluk kita boso inggris jarwan. Salah siji saka cara sing paling umum kanggo mbayar supplier Cina kanggo nggawe China T T Pembayaran, nanging iku ora cara sing rawuh tanpa resiko. Kita ajeg ndeleng kasus ngendi suppliers Chinese request pembayaran kanggo akun individu, pihak katelu, akun offshore lan offshore èntitas, tinimbang kanggo dhewe Daratan Cina perusahaan akun bank. Sadurunge ngirim China T T pembayaran, ngaso lan njupuk wayahe kanggo nggawe iki papat kir prasaja - padha bakal mbantu njamin pembayaran tenan arep kanggo bener Dharatan China entitas. Ing taun anyar sepur barang saka China wis njupuk berita koran dening tekan ing liyane lan liyane negara.

Mbok menawa ana luwih striking conto iki banjur nalika pisanan China kanggo Spanyol kargo sepur bali kanggo Yiwu gadhah dijamin rekaman donya, -mil babak trip ing.

Maca artikel iki kanggo sinau bab China kang push kanggo internasional alur kargo lan golek kita kang negara wis ditampa sepur barang saka China. Tetep informed babagan mengkono luwih aman, luwih bisnis ing China. Nggabungake dhaftar lan njaluk kita isi paling anyar dikirim. Tetep informed babagan mengkono luwih aman, luwih bisnis ing China.

Nggabungake dhaftar lan njaluk kita isi paling anyar dikirim.

Tingkat, Ratu St, Brisbane, QLD, Australia(Pangguna Alamat: wolung atus Zillmere Rd, Aspley, QLD) Suite, Tingkat, Kaixuan Rd, Shanghai, China(Iki ngendi kita verifikasi laporan sing diproses).