Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Salah buyaran utawa buyaran adil ing China hukum employment - A panjelasan dening China pengacara employment


Definition: Salah mandap mengkono nalika pegawe wis kosong, bisa diperlokake saka employment ilegal kanggo alasan utawa yen perusahaan privasi nerak nalika pegawe wis murubIng akeh kasus, kajaba ana kontrak utawa rembugan persetujuan, karyawan sing dianggep dijamin ing employment ing bakal, kang tegese juragan ora perlu alesan kanggo geni sing. Nanging pegawe bisa berhasil mungkasi yen diskriminasi melu ing mandap, yen umum nerak privasi, utawa yen perusahaan privasi serikat pedoman kanggo mandap. Alasan liyane sing bisa diterangke minangka salah mandap kalebu retaliation ie kang murub kanggo kang a singsot niup utawa sambatan, utawa kanggo kang ora cumadhang kanggo laku ilegal tumindak nalika dijaluk dening juragan.

Dissimilatory alasan sing bisa dianggep salah mandap kalebu diperlokaké pegawe amarga saka lomba, negara, agama, jenis kelamin, utawa umur.

Yen sampeyan pracaya mandap iki salah utawa sing wis ora wis dianggep miturut hukum utawa perusahaan privasi, sampeyan bisa njaluk bantuan. Departemen US saka Pegawe, contone, wis informasi ing saben hukum sing ngatur employment lan saran ing ngendi lan carane kanggo ngajukake pratelan.

Negara departemen pegawe uga bisa kanggo ngewangi, gumantung ing negara hukum lan kahanan.

Kajaba iku, search bar hubungan asring duwe ngubungake layanan lan bisa malah duwe baris panas sampeyan bisa nelpon kanggo golek pengacara employment. Nalika sampeyan mungkasi sampeyan bisa uga ora layak kanggo pengangguran rugi. Yen sampeyan sing ora yakin apa sing lagi layak kanggo pengangguran, mriksa karo negara pengangguran kantor kanggo nemtokake nduweni hak kanggo pengangguran rugi. Yen pratelan rek sampeyan bakal bisa kanggo mréntahaké lan nerangake kahanan saka mandap. Supaya salah mandap claims kanggo njejegaké reputasi minangka juragan saka pilihan, njaga dateng lan kohesi karo isih karyawan ing ngisor iki mandap, lan supaya gangguan lan liyane unwarranted tuntutan hukum. Sampeyan njaga safety saka rusak salah mandap tuntutan hukum dening nambani karyawan sah lan nyedhaki nalika sampeyan mungkasi sing employment kanggo alesan apa wae, apa musna-motivasi layoffs, masalah kinerja, utawa luwih. Umumé, pegawe sing murub duka, mboten remen, lan looking for wong kanggo nyalahke nalika dheweke utawa employment ends. Pegawe kudu ngadhepi pitakonan lan uneg-uneg saka anggota kulawarga lan kanca-kanca, sing uga tau wis informed sing pegawe iki ngalami masalah kinerja lan kinerja kepelatihan ing karya. Nor ora saben pegawe teka ngarep lan nuduhake kabeh kesalahane dheweke wis digawe utawa masalah kang wis ngalami karo performing karya utawa mbeta metu kang tanggung jawab. Kadhangkala, karyawan malah delude awake dhewe menyang pracaya sing, nalika masalah kinerja wis digambar kanggo kang manungsa waé, padha ora serius. China Pengacara Blog bakal ngisi sing ing kahanan tartamtu ing ngisor iki gaya: Jam ragad aransemen Mungkin ragad aransemen Warata ragad aransemen Persentasi ragad aransemen aku wong dilisensi China pengacara. Paling klien sing bangsa manca lan perusahaan China Pengacara Blog wis associates ing Beijing, Shanghai, Tianjin, Guangzhou, Langkawi, Nanjing, Langkawi, Langkawi, Langkawi district, pantai Cenang, Wuhan, Xian, Langkawi, Xiamen lan Hangzhou. Sinau Luwih lengkap Iki China Pengacara Blog wis ngarahake ing nyediakake luwih kawruh lan pangerten saka Cina hukum kanggo wong njaba negoro.

Sampeyan kudu duwe sembarang masalah legal ing China, ora ragu-ragu kanggo hubungi China Pengacara Blog kanggo rembugan. Pambuka rembugan free Luwih legal layanan, nanging, bakal dikenani biaya ing amarga tingkat lan ing amarga mesthi.

Peter Zhu, an experienced China agung dilisensi kanggo laku hukum kanggo luwih saka sepuluh taun, penulis iki China Pengacara blog, nampani sembarang priksaan utawa rembugan related kanggo hukum Cina.