Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Workshop 'Madegake guardianship lan trusteeship' - mugi-mugi lan kesehatan


Iku diatur lan kasedhiya kapindho workshop ing pigura saka project 'pangayoman Legal kanggo tuwane biyung saka wong karo ora duwe kabisan mental lan pitulungan ing ngramut hak-hak baku wong karo intelektual lan kejiwaan ora duwe kabisan'Bengkel tema - 'Madegake guardianship lan trusteeship' - amerika loro tuwane karir saka wong ora duwe kabisan, lan specialists sing mbantu kita kanggo nemokake solusi kanggo masalah ana. Vitaly Covaliov, Presiden Uni saka Organisasi saka Wong ora duwe Kabisan. Retardation MENTAL tegese pesawat saka serikat (sindrom Down lan turah mbrawah saka penyakit genetis, efek baud utawa trauma lair, etc.). Padha duwe salah siji fitur utama: kurang tingkat IQ saka awal Ing taun kang, profesor saka pidana antropologi saka Turin Cesare Lombrazo, penjelasan asal saka genius lan skizofrenia alasan padha, kang ngrumusaken tesis sing genius - a jenis saka madness.