Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


wedding ing luar negeri lan ing China - kang siji settles divisi saka properti


Yen sampeyan milih kanggo duwe loro pernikahan - siji ing ngarep negara lan siji ing China - kang siji nemtokake divisi saka properti ing cilik saka divorceIku ora mung aplikasi kanggo dhuwit lan property sampeyan dhewe ing negara pesta. Bakal 'Cina wedding' mung nyakup aset sampeyan terus ing China ing cilik saka divorce. Sayange, ora ana cara sing gampang kanggo menehi legal jawaban.

Lan please, ngidini kula kanggo nerangake lan nggedhekake jawaban sandi kawitan.

Sejatine, jawaban bakal gumantung ing kang negara tartamtu sampeyan ora nimbang. akèh negara-negara padha ngenali kekawin dileksanakake ing negara liyane, nanging iku bakal dadi dicokot harder kanggo dilakokaké pancasan diwenehi dening manca Pengadilan sawetara kasus. mungkin marriage dileksanakake page ora count minangka 'luwih bener lan naleni' lan hukum negara sing bakal digunakake kanggo dibagi property ing cilik saka divorce. Nanging uga please tetep wonten ing pikiran sing yen dening divorce dhawuh ing China panjalukan sing digawe kanggo dibagi properti ing luar negeri, iku pangerten saka apa aku wis krungu saka kanca-kanca sing lunga terus iki sing pengadilan lokal mung bakal alamat properti ing China, lan bakal ora malah katon ing property dianakaké ing luar negeri. Nanging aku wis tau dikonfirmasi sing Aku bakal ngomong yen sampeyan omah-omah ing China. karo nasional Cina lan manca, yen marriage ends ing divorce ing Kulawarga Tionghoa Pengadilan, mung aset ing China bakal dipérang, lan ing kabeh kamungkinan, search bakal nampa simpati saka Pengadilan ing kaputusan sing. Minangka pengalaman pribadi dhewe, pesenan dening Pengadilan Sipil ing luar negeri ana ing kasunyatan royally digatèkaké ing China.

Ana cara kanggo njaluk panguwasa lokal kanggo dilakokaké wong-wong mau.

Aku wonder yen iku bakal dadi apik kanggo wong manca marrying wong Cina gal kanggo njaluk persetujuan prenuptial. Apa sampeyan mikir? Aku nganggep sing persetujuan kuwi ora kasedhiya ing China. (Aku ora 'legal atine', nanging minangka awam aku pemikiran yen iku legal duwe loro pernikahan ing kabeh. Yen page wedding dikenali ing negara liyane, sampeyan ora kudu bisa kanggo omah-omah sing maneh. Nalika nerangake kanggo tindakan divorce, aku cukup manawa panggonan saka divorce luwih penting sing ing panggonan asli wedding. Panjenengan pendhaftaran marriage bisa njupuk panggonan mung ing Resmi Kantor Pendhaftaran. Yen sampeyan arep kanggo njaluk kadhaptar ing Shanghai, banjur sampeyan lagi tundhuk Cina hukum lan angger.

Yen sampeyan arep kanggo njaluk kedhaftar kanggo kayata ing Prancis, banjur sampeyan lagi tundhuk prancis hukum lan angger.

Apa inggih punika ora carane akeh pernikahan sampeyan duwe (sampeyan bisa duwe telu karo wong wadon padha), nanging ngendi sampeyan resmi kadhaftar wedding pisanan (lan rd ora count yen sampeyan wis ora pegatan sadurunge). Minangka kanggo divisi saka properti utawa rejeki, iku ora de facto kawontenan nalika sampeyan njaluk nikah. Sampeyan loro perlu kanggo pindhah kanggo ndeleng pengacara kanggo nggawe makalah kanggo nggawe iki matrimonial divisi saka properti.