Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Testing DNA ing China - DNA Diagnostica Tengah


DDC bisa ngewangi individu ing nggawa anggota kulawarga kanggo US, UK lan Eropah karo kita accredited testing DNA program imigrasiDDC kang laboratory sertifikat lan kita lengkap jaringan mesthekake yen Testing DNA ing China wis ditangani ing profesional lan proses efisien. Diadegaké ing taun, kita wis dikembangaké a uploaded akèhé saka doctors lan pusat medical saindhenging China kanggo ngewangi karo DNA koleksi sampel kanggo DNA imigrasi kasus. Negoro koleksi fasilitas karo certified doctors sing sah kanggo nindakake sampel nglumpukke ing kita atas. DDC njamin medical personel wis kebak dokumentasi lan DNA koleksi penyetor kanggo test DNA onsite, mbusak telat wae karo penyetor kapal. Kita tim internasional wis saya ing kontak karo sampel penagih, njupuk kabeh tata cara sing dileksanakake ing lengkap. DDC bisa ngewangi sampeyan utawa anggota kulawarga ing teka menyang US karo DNA imigrasi test. DDC perlu kanggo nganalisa lan konfirmasi biologi link liwat proses testing kanggo nemtokake yen sampeyan lagi related kanggo saben liyane. Ing kayata kawitan, medis profesional bakal perlu kanggo ngumpulake buccal (tutuk) sampel nggunakake swab saka saben individu kanggo bisa dites. Sepisan iki swabs wis ditampa dening DDC, kita bakal nindakake testing kita kanthi accredited laboratorium. Sawise konfirmasi wis ditampa sing kabeh pihak dites sing related, asil test bisa digunakake kanggo aid imigrasi menyang US, UK lan Eropah. Ing DDC laboratory wis uploaded saka laboratorium sertifikat lan bubar ngrambah wolulas sampurna laboratory pemriksaan, njupuk sing testing DNA ing China rampung dening DDC highly akurat, global dikenali, lan ditampa.

Minangka jaringan kita wis nyiyapake lan mantep, mung hubungi kita karo rincian lan ing ngendi sampeyan bakal kaya kanggo rawuh medical center lan kita bakal nindakake liyane.

Kita duwe atusan koleksi pusat ing saindhenging China, kalebu Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Tianjan, Wuhan, Hong Kong, Chongqing, Shenyang, Dongguan, Chengdu, lan Xian. Yen sampeyan lagi adhedhasar ing lokasi liyane, hubungi kita imigrasi tim lan padha bakal maringi pitutur ing opsi. US lan China wis apik banget hubungan diplomatik lan iki wis katon Cina ketik US kanggo bab anyar ing urip. Masyarakat Cina paling cepet akeh klompok ètnis ing US karo kira-kira pitung yuta wong saiki urip lan digunakake ing US. Komunitas cina bisa ditemokake ing saindhenging New York, San Francisco lan Los Angeles DDC kang expertise ngancani individu sing arep ketemu karo sederek lan seneng urip anyar bebarengan.

DDC nawakake uploaded akèhé saka accredited testing DNA ing China sing bisa ngewangi bapa, ibu, anak, siblings, kaki-nini aunts lan uncles karo DNA kebangsaan layanan testing.

DDC kang jaringan global koleksi fasilitas gegandhengan karo kita imigrasi pinter tim sing ana kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap lan saran sampeyan mbutuhake.

Kita jadwal departemen tansah kabeh klien kanthi munggah-kanggo-tanggal karo cilik lan janjian rincian. Tim kita bakal nganyari kabeh klien ing test proses lan konfirmasi tanggal test bakal rampung.