Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Terjemahan: Zhao Negara lan Bangkrut Patriotisme - Digital China Times


Abang Kekaisaran katon akèh kaya ing Kakaisaran Benda Qing

A novella diterbitake luwih saka taun kepungkur critiquing kangge sosial rot pungkasan imperial China wis ketemu makna anyar kanggo netizensIng Lu Xun kang"Bener Story of Ah Q,"titular anti-pahlawan nyoba kanggo digandhengake piyambak karo Master Enom Zhao, mung kanggo bakal di-push adoh. Baris"Apa sampeyan mikir sing lagi pantes jeneng Zhao."saiki applied kanggo volunteer sèket pusat, wong-wong sing nulis pro-pemerintah online pangandikan dhewe kae.

Diskusi Online saka"kulawarga Zhao"dadi kuat kritik saka entrenched politik lan ekonomi daya.

Minangka Mo Zhixu nerangake ing China owah-Owahan,"Zhaoskaturunan langsung saka generasi saka Partai Komunis Cina pemimpin sing diadegaké komunis sistem."Blogger Xiyu Xuefan nerangake carane looking ing China minangka"Zhao negara"gudang cahya ing alam bener saka daya, lan nawakake cara kanggo ngganti status quo.

Minangka negara kuat pejabat, iku kasunyatan indisputable sing China wis esthi bigwig kapitalisme.

Iku wis taun wiwit jeneng"Kakaisaran Benda"diganti"China."Deconstruction sing serves minangka redefinition kudu tansah teka cedhak kanggo pet. Bubar, ana uga wis expression"negara,"kang jenis saka demarcation sing mboko sithik nggawe kadohan. Ing cendhak, ngentut wong-wong ing rintangan karo negara iki identitas, ora ketompo yen sampeyan nelpon iku Anyar China, republik, negara kita, utawa motherland. Keuntungan mbayar metu sawise pati saka petani Xu Chunhe tontonan carane angel, kuciwo, kasar, lan larang regane iku bisa kanggo negara kang"underclass"kanggo dikarepake hak sawijining. Pendidikan, medical perawatan, leren, lan omah sing papat ageng gunung-gunung kanggo warga biasa, lan sing gunung-gunung bisa tresna wong-wong mau. Bubar, deso cah wadon karo gelar apik ing dheweke taun kapindho sekolah dhuwur nglalu dening jumping mati lan overpass amarga dheweke ana luwe. Wong wadon biasa sing ora bisa saged kanggo ngupaya medical perawatan guiltily marang cara kanggo penyakit dheweke. Kiwa konco anak laku peserta lampus. Ing tangan siji, bilai udan mudhun ing warga biasa, lan ing tangan liyane, Wong Gedhe metu ningali donya lan mbuwang dhuwit. Iku minangka yen padha lagi kabeh abiding dening royal memulang sing siji kudu"seneng perusahaan saka manca negara liwat domestik babu."Yen ora, ana ora bakal pirembagan ing werna saka carane"US bisa nggunakake China kang dhuwit, Afrika bisa, Korea Selatan bisa, pamaréntah bisa, pejabat bisa, sugih generasi kapindho bisa, lan mistresses bisa iku mung wong umum sing bisa nggunakake."Nanging nalika"Kakaisaran Benda"uga pas saiki dinasti, iku saka Qing. Ing umur ngendi kasunyatan iku ageng saka bayangan, nggunakake soko mung sapisan dooms iku kanggo transience. Saben dina nalika iku wektu kanggo mundhakaken flag, aku krungu iki jenis mania:"aku China, aku tresna star-lima gendera abang."Iki ora mboten umum. Patriotisme kekal proses brainwashing sing diwiwiti saka tasih bayi. Mangkono, katresnan saka negara dipunceluk kanggo katresnan saka pemerintah, lan tyrants sing gedhe tenan liberators.

Kasekengan kanggo mbedakake antarane despotic totalitarianisme lan universal demokrasi, pangertèn umum lan wulangan sesat, manungsa hak-hak lan kadhaulatan, iku asil saka brainwashing.

Malah dadi, punapa mawon iku forcibly implanted, konsep sing ngancani iki indoctrination mung bisa dadi kasar, coercive, lan palsu. Padha mirangake ireng lan putih, padha rudo pekso bebener. Nanging sanalika bebener dadi sudo metu, iku bakal dadi deconstructed, lan endlessly deconstructed, nganti wis sijine maneh bebarengan. Patriotisme page korban saka rudo pekso. Kanggo kang ora negara kagungane Yen negara wis ora thik sipil, kang bisa dadi kagungane. Mung minangka Gedhe Leluhur Mao ngandika,"Sing kang palsu palsu. Ing nyamarake kudu diudani adoh."Saiki, istilah anyar"Zhao Negara"iku banget deconstruction saka negara kita, republik, lan China Anyar. Deconstruction punika dismantling saka soko kanggo mbukak sawijining pet bener."Zhao Negara"asalé saka Lu Xun kang"Bener Story of Ah Q,"ing kang enom Master Zhao liwat ujian imperial ing tingkat kabupaten, lan Ah Q uga kepengin kanggo gumunggung dicokot. Panjenenganipun langsung nemu sing ngampleng ing pasuryan saka lawas Master Zhao, sing ngandika,"Apa sampeyan uga pantes saka surname Zhao."Master kluwarga lan negara bakal categorically ngalang-alangi abdi saka njupuk motong saka sawijining hasil gerah-nandang gerah.

Mester saka ngarep sekolah nursery franchise

Yen ora, Maharani Dowager Ci a, B bisa wis digawe iku kawicaksanan nasional kanggo"seneng perusahaan saka manca negara liwat domestik babu."Wong Gedhe kang ceaseless semprotane saka dhuwit katon wis padha asal. Wang Shi kang anyar nesu liwat tuku saka ewu enggo bareng dening Baoneng kang Yao Zhenghua iku asil saka inertia saka master lan daya kang. Ing sasi, bisnis ana prakara sampeyan sade lan kula tuku. Ana kontrak lan transaksi, lan iku adil lan cukup. Nanging malah dadi, yen sampeyan padha saka kulawarga sing didol gawé, lan sampeyan wanted footing witjaksono karo kula, dumadakan nesu bakal njedhul ing Wang Shis saka donya, sing makili pengaruh.

Sampeyan panginten sing amarga sampeyan duwe dhuwit saiki, sampeyan bisa nganggep peparab Zhao.

Ing mata saka abang bigwigs, babu sing babu, lembah babu. Lan iku kaya Kapten Bo kang disdain kanggo Xu Ming. Apa posisi ora Ming Xu duwe, lan posisi apa aku wis. Ngandika"we are ing panerusipun saka komunisme"wis musna virus. Busybodies takon pitakonan, nalika bakal kita kasuksesan njupuk panggonan. Hehe, sing pitakonan kanggo takon Swarga.

Nalika iku siji kanggo kasuksesan, bakal sampeyan uga pantes saka surname Zhao.

Ana ora perlu kanggo sebutno posisi porsi renminbi sing langka.

Iku abang latrine kebak wong squatting.

Nalika patriotisme iki dianggep konsep saka pengabdian, ora ana siji iki rek akses kanggo iku, nanging sanalika iku dadi sawijining mréntahaké kanggo mediawiki, iku mung bisa dadi gegaman ing tangan saka kuat. Kabeh lemes ngentut wong-wong meat ing papan chopping. Patriotisme"katresnan kanggo masak pot"iku guyon kanggo cumadhang bodho.

Wong liya bisa dupe sampeyan, nanging yen sampeyan pracaya iku, sampeyan lagi nyata bodho, amarga surname ora Zhao.

House belongs kanggo Zhaos, lan supaya ora negara."Katresnan kanggo masak pot"ngimpi saka volunteer sèket pusat, lan kabeh warga biasa, kudu sijine kanggo ngaso. Deconstructing"katresnan kanggo masak pot"kanggo mbukak Zhao Negara bisa disebut total mrikso. Iki iku sawijining inspirasi karya saka borrowism, ngendi kreatifitas wis deconstructed soko limitlessly, kanggo titik ngendi iku asalé banget cedhak sawijining katon bener. Ing sèket pusat sing ngomong,"yen sampeyan ora patriot, njaluk metu saka China"sing kahanan sing ora lumrah babu entuk sing measly sèket sen. Maringaken dhewe mati minangka master categorically kasil:"Apa sampeyan uga pantes saka surname Zhao."Sanalika iki wungu, iki asu-kaya babu nyerah sing senjata. Dinasti iki, nalika deconstructed nggunakake Zhao Negara cara, bisa dirombak, lan kabeh fakery bakal mungkasi minangka kreteg bali kanggo kang kreteg, dalan bali menyang dalan kang, Wolung Banners bali kanggo kang Wolung Banners, babu bali kanggo kang babu, ngentut wong bali kanggo kang ngentut wong. Iki uga bakal sijine halo bali liwat patriotisme. Mung minangka babu saka Dinasti Qing ora bisa ngomong"great Qing"nanging wis ngomong"great Qing,"Zhao Negara, lan industri saka wong-wong saka Zhao Negara, bakal wis dadi demarcated. Minangka karo misahake saka alun alam, kuat bakal cetha bentenaken, lan kaya sing, bledug bakal dumunung ing paling apik banget lan mesthi cara.