Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Passport Layanan - u. S. Embassy Konsulat ing China


Ing formulir sing kasedhiya ing kene

Duta US kanggo bangsa-Bangsa' Republik China Terry Branstad lan kulawarga wis teka ing ChinaPassport aplikasi kudu digawe ing wong ing Amérika Warga Layanan unit saka Embassy lan Konsulat. Yen pelamar wis suntingan, suntingan perlu kanggo katon karo kang utawa dheweke tuwane uga. Anyar passports sing umum ditanggepi ing loro kanggo papat minggu sawise aplikasi lan anyar passport sim enem wolung minggu sawise aplikasi. Iki passports lan passport sim sing dicithak ing Amerika Serikat lan dikirim menyang China liwat kurir layanan. Akibate, amarga produksi utawa pangiriman faktor bisa njupuk banget maneh kanggo nampa siji utawa liyane. Winates sah darurat passports bisa ditanggepi ing kahanan khusus. Sawise sampeyan isi metu aplikasi online, print, lan nggawa iku karo sampeyan dina janjian. Mangga bakal ngilingake sing expedited layanan mung kasedhiya yen sampeyan aplikasi kanggo passport ing u. instruksi Penting kanggo kabeh passport pelamar: - Mangga print metu lan ngirim mung siji-sisi kaca saka aplikasi.

- Sampeyan kudu nyedhiyani nomer Sosial Keamanan, yen sampeyan wis ditanggepi siji, ing sesuai karo u.

Anyar passports sing umume kasedhiya kanggo pilihan ing rong utawa patang minggu saka aplikasi. Sampeyan bakal nampa email saka Embassy utawa Konsulat ing ngendi sampeyan applied nalika passport wis siap. Yen sampeyan seneng kanggo teka ing wong, please wait kanggo kita e-mail notifying sampeyan sing passport siap kanggo pick-up. Mangga wigati sing ACS bakal terus anyar passport kanggo munggah kanggo dina. Yen sampeyan lagi biso kanggo bali menyang Embassy utawa Konsulat kanggo pick munggah passport, sampeyan bisa uga kuoso kanca utawa kulawarga anggota kanggo nglumpukake saka ACS ing atas. Panjenengan mbayar panrimo, saiki passport, lan mlebu wewenang huruf ditulis ing basa inggris kudu presented dening kanca-kanca utawa kulawarga anggota kanggo ACS kanggo release ing passport. Passport Nganyari maneh kanggo Anak Ing Umur - Sampeyan bisa aplikasi kanggo anak kang passport dening ngisor iki pandhuan ing kaca iki yen: Passport Nganyari maneh kanggo wong Diwasa - Sampeyan bisa aplikasi kanggo passport dening ngisor iki pandhuan ing kaca iki yen: Ngganti Ilang Dicolong Cina Visa Ing ngisor iki dokumen sing dibutuhaké déning Metu lan Entri Biro(EEB) kanggo nggampangake ditokake anyar Cina visa kanggo ngganti ilang dicolong visa.

Ing Konfirmasi saka Reporting Mundhut saka Passport sadurunge ditanggepi dening EEB WIGATI: Metu lan Entri Biro (EEB) wis sawijine discretion kanggo mbutuhake tambahan dokumen ora kadhaptar ndhuwur ing supaya kanggo nggampangake ditokake anyar Cina visa.

PENTING WIGATI: EEB mbutuhake warga manca laporan page passports minangka ilang dicolong ing EEB sadurunge arep pamilike Besar diwenehi panggantos passport. Yen wong manca presents panggantos passport tanpa page gadhah kacarita ing passport minangka ilang dicolong kanggo EEB, EEB bakal ora jeksa agung bisa ngetokake Cina visa ing rutin. Kita saestu kasurung kanggo isi metu passport aplikasi online, print wong-wong mau, lan nggawa wong-wong mau kanggo kita kantor. Iki bakal nemen ngurangi wektu sampeyan kudu nglampahi ing ACS kantor. Yen jeneng wis sah diganti amarga pernikahané utawa pengadilan supaya ing siji taun saka tanggal ditokake saka passport, banjur sampeyan kudu: kanggo Nggawa ACS rampung wangun DS, Aplikasi kanggo US Passport: - Owahan Jeneng, Data Koreksi, lan Winates Passport Buku Panggantos Wangun, certified salinan saka marriage certificate utawa jeneng owah-owahan pengadilan dhawuh, siji anyar werna foto karo latar putih (inci dening loro inci), lan saiki passport bener.

Photocopies lan notarized salinan sing ora ditrima kanggo passport tujuan.

Yen jeneng wis sah diganti amarga pernikahané utawa pengadilan supaya luwih saka siji taun wangun tanggal ditokake saka passport, banjur sampeyan bakal perlu kanggo ngirim wangun DS- kang passport nganyari maneh kanggo wong diwasa lan mbayar USD utawa RMB padha. Yen sampeyan wis katutup printing kesalahan (ejaan kesalahan utawa salah tanggal lair) ing passport, banjur sampeyan bakal perlu kanggo nggawa ACS wangun rampung DS, Aplikasi kanggo US Passport: - Owahan Jeneng, Data Koreksi, lan Winates Passport Buku Panggantos Wangun, fotokopi saka u. passport, lan siji anyar werna foto karo latar putih (inci dening loro inci). Wigati: Mangga print metu lan ngirim mung siji-sisi kaca saka wangun. Minangka februari, u. hukum mbutuhake loro tuwane passport pelamar ing umur nembelas idin ing nulis kanggo suntingan kang passport ditokake. Yen mung salah siji tiyang sepah punika saiki ing wektu saka suntingan kang passport aplikasi, absen tiyang sepah kang notarized Wangun DS- utawa notarized statement ditulis idin saka (kalebu anak kang jeneng lan tanggal lair, uga minangka salinan saka tiyang sepah kang bener, pamaréntahan ditanggepi identifikasi) authorizing passport ditokake dibutuhake. Ngirim salah siji tiyang sepah duwe tunggal panguwasa legal kanggo aplikasi kanggo suntingan passport, supaya pengadilan amal sawijine ditahan kanggo nglamar tiyang sepah utawa certified salinan saka liyane tiyang sepah kang certificate pati kudu presented ing wektu aplikasi. USA pengadilan ditanggepi dokumen utawa Cina certificate divorce nuduhake salah siji tiyang sepah wis ditahan fisik saka anak punika boten cecek kanggo mbuktekaken sawijine ditahan legal. Ing akeh kasus, kita bisa takon kanggo non-custodial tiyang sepah kang notarized Statement Idin, Wangun DS, utawa dheweke notarized statement ditulis consenting kanggo passport ditokake. Kabeh dokumen manca kudu diiringi dening English translation. Ing Asia-Pasifik, akeh negara-negara mbutuhake US passport kanggo duwe ing paling nem sasi sah isih ing iku kanggo ditokake saka visa utawa kanggo lelungan menyang negara sing.

Sawetara airlines ora bakal ngidini penumpang karo kurang saka enem sasi saka passport sah kanggo papan sing penerbangan.

Embassy Konsulat ora mbutuhake negara liya kanggo ngidini sampeyan kanggo ngetik yen sampeyan ora ketemu metu sing syarat entri. Kanggo informasi tambahan gegayutan entri lan metu syarat, ndeleng Negara Tartamtu Lelungan Syarat.

Yen panjenengan plans travel wis telat amarga passport sah syarat, sampeyan bakal perlu kanggo gawe anyar passport.

Kanggo langsung lan utawa urgent lelungan, please tindakake pandhuan ing ngisor iki. Sampeyan bakal ditanggepi winates sah passport karo mati tanggal adhedhasar marang tartamtu kahanan travel. Yen sampeyan ora duwe urgent lelungan lan sampeyan bisa ngenteni sepuluh dina bisnis kanggo anyar passport teka, please nggawe janjian online lan waca passport nganyari maneh instruksi minangka mbatesi ing Diwasa Passports lan Suntingan Passports.

Ing sisih Tengen Visa kanggo Internship ing China Saran Legal - China Internship Seko Blog

Iki utamané bener karo full-time employment nawakake

iku bener ora sing angel, utamané yen sampeyan pindhah liwat CIP Platform. Visa peraturan sing terus saya ganti, lan macem-macem agensi bakal pitutur marang kowe macem-macem bener, supaya kene kita nyedhiyani sampeyan ringkesan bisa visa sampeyan bisa uga kudu ana, utawa bisa tembang, sak Karo liwat sepuluh taun digunakake ing industri minangka expat, aku wis ngalami sawetara privasi visa-owahan lan aku bisa ngomong sing Pamaréntah Cina ketat karo sawijining visa peraturan lan bakal ngukum sembarang nglanggarKanthi munggah ing China kang ekonomi kakuwasan, Internships wis dadi jendhela kanggo pengalaman Kuna kratoning saka perspektif khusus.

Akeh enom lulusan lan mahasiswa universitas sing semangat kanggo nemokake China ing supaya kanggo ngerti apa wis kanggo kurban.

Karo ngengkel munggah ing, diwasa uga wis ngangkat kapentingan kanggo karya lan bangunan karir sing.

Mulane iku penting sing kita ngerti aturan governing ngetik, urip lan sah tetep ing China Yen sampeyan ngelingi interning ing China, sampeyan perlu kanggo dadi ngangap bab nggayuh hak visa kanggo internship lan tansah nandheske ing njupuk kategori tengen. Iku ora rahasia sing Umum Safety Buraex panguwasa jarang neng rayine kanggo tumindak pengawasan tumindake utamané sawise. Panas, Shanghai wis massive pengawasan lan sawetara perusahaan padha kena denda sing jumlahe. Artikel iki bakal bantuan sampeyan ngerti apa sing dibutuhake lan visa proses aplikasi. Internship ing China Visa, aku bakal ngomong iku gampang kanggo ndarbeni, yen sampeyan ora njaluk tengen institusi kanggo ngewangi sampeyan liwat kabeh Bali ing dina (pemandangan sing wis-), pengunjung F-visa bakal ngidini kanggo nem sasi internship, mbayar utawa non-mbayar. Nanging, saiki tembung saéngga pelajar kanggo intern wis dibusak, lan iku wis dadi wilayah abu-abu. Strictly ngandika, F-visa sing diterangake minangka kanggo non-komersial"kunjungan, ijol-ijolan, pemriksaan, etc.", ana kanggo ahli diundang kanggo non-komersial konferensi, ijol-ijolan budaya, diselidiki, ngelmu teknologi pendidikan tours, utawa kanggo olahraga lan kesehatan liyane aktivitas. F-visa ngirim mbokmenawa ora bisa digunakake kanggo internships, kang bisa dadi ngapa akeh pelamar nglamar kanggo internships wis F-visa aplikasi ditolak. Nanging, wiwit ana wis ora resmi"internship visa"lan ora ono ora iku strictly negara sing lan F-visa bisa digunakake kanggo internship nanging China visa kategori F (F-visa) sing isih ana kanggo interns ing China dening sawetara Internship Panyedhiya.

F-visa sing paling applied kanggo nalika kepingin kanggo volunteer tanpa ganti rugi.

A cilik banget organisasi sing ora duwe legal lan selaras departemen uga ngidini iki nanging supaya intern"ngati-ati"Sing paling umum ana internship visa bisnis M-visa, kang ora ngidini intern kanggo mbayar kanggo layanan sing ora sembarang wangun rugi.

Paling organisasi seneng X kanggo internships

Resmi, M-visa mung kanggo"perdagangan utawa perdagangan", kang kok iku banget short-term lan mbutuhake metu lan entri saben, utawa dina. Gadhah kanggo ninggalake negara lan re-ngetik China bisa ngartekno nambah biaya saka internship, gumantung ing ngendi sampeyan intern. Contone, yen sampeyan interned ing Beijing lan wis kanggo gawe anyar visa ing Hong Kong, sampeyan bisa nglampahi antarane RMB, kanggo kerjo visa mbukak (wigati: sampeyan bakal duwe kanggo njupuk ing paling dina mati karya), nanging yen sampeyan manggon ing Shenzhen, sampeyan isih bakal perlu ing paling dina mati karya, nanging mbokmenawa bisa njaluk adoh karo kurang saka RMB. Senajan M-visa kanggo bisnis commerce lan perdagangan lan ora ono ora iku strictly negara sing M-visa bisa digunakake kanggo internship, nanging China visa kategori M (M-visa) sing isih paling umum ana visa kanggo interns ing China.

Alasan sawetara internship panyedhiya nglirwakake hukum isih nyedhiyani bisnis visa amarga iku biaya wong-wong mau apa-apa.

Nanging minangka intern, sampeyan kudu ngangap bab legality saka panjenengan tetep gegayutan apa apa ing China. Sampeyan duwe ambisi-ambisi mangsa ing China, empu perlu kanggo ngati-ati. Sampeyan bakal bisa mbayar fees program supaya priksa manawa Agensi menehi hak visa kang ing kasus iki X kategori kang wis diterangake ing sabanjure rong paragraf Akeh perusahaan bakal kurban posisi, nanging mbutuhake calon kanggo ngetik China karo visa wisata page karo janji ganti iku kanggo karya visa, utawa liyane sing tepat visa, mengko. Nanging, elinga yen iku strictly ilegal kanggo bisa ing wisata L-visa (ora ana wilayah abu-abu ing kabeh), lan yen sampeyan padha kanggo njupuk agensi utawa perusahaan umpan, pancen ora njamin yen sampeyan bakal ora duwe sembarang pegawe hak.

Jalaran saka apa ing visa wisata bisa dadi juragan sing nolak kanggo mbayar gaji, owah-owahan ing kahanan apa utawa blanja jumlah, utawa liyane unethical owah-owahan amarga perusahaan mangerténi yen sampeyan ora duwe pegawe hak nalika sampeyan lagi apa ilegal.

Kajaba iku, padha ngerti sing sampeyan ora bakal laporan wong-wong mau kanggo sapa amarga dening apa ilegal sing awake dhewe melu ing prilaku beboyo sing bisa kasil ing dendo substansial utawa malah deportasi. Prabédan antarane X-visa (asring bejat mudhun kanggo X lan X) lan F-visa sing X-visa mahasiswa perlu kanggo pangguna statuse dadi wargo. Murid-murid sing sinau ing China karo universities ing X-visa sing diijini kanggo nindakake internships lan karya anggere padha wis diajukake internship aplikasi kanggo sekolah lan ditampa persetujuan. Banjur padha njupuk sing disetujoni layang kanggo search Entri lan Metu saka kantor ing Biro Public Keamanan lan nganyari ijin panggonan karo informasi rinci bab sing anyar juragan, kayata perusahaan jeneng, lokasi, lan employment dawa. X Visa ngidini tetep nganti taun lan bisa ditanggepi dening universities karo JW. Ing X Visa biasane ditanggepi kanggo mahasiswa sing bakal tetep ing China kanggo nganti nem sasi. X visa bisa lengkap nalika ing dhaérah China. Sawetara kahanan mbutuhake mahasiswa kanggo lelungan menyang Hong Kong kanggo ngluwihi. Perusahaan kayata Benz, Audi, Marriot Hotels, lan liyane Rejeki limang atus organisasi karo hukum lan tundhuk departemen mung bakal nampa X visa. Minangka ing awal, mung disetujoni visa kanggo internship punika X kategori.

Hukum cetha ing apa sing dibutuhake kanggo njaluk interns sah mlebu ing. Ana ora sembarang werna abu-abu wilayah maneh Iku bakal biaya sawetara dhuwit kanggo njaluk kecanthol ing sisih tengen institusi kanggo nyedhiyani sampeyan tengen visa nanging ora resiko Mangsa ing China karo salah visa S-visa kanggo sederek saka manca urip lan digunakake ing China, kayata mburine pasangan bojo lan ngunjungi tuwane.

Ing visa bisa biasane mung bisa diwenehi kanggo sederek saka Z lan X visa sing duwe, nanging perusahaan ing Beijing Zhongguancun Ilmu Park ngidini kabeh manca mahasiswa universitas sinau ing Beijing kanggo ngrampungake internships karo S visa wiwit S (short-term) visa kahanan diterangake minangka kanggo"urusane pribadi". Yen sampeyan perlu dhaftar rinci visa, China masalah loro saka apa wis rembugan kene, sampeyan bisa mriksa metu visa kawicaksanan ing situs web Tetep wonten ing pikiran sing preduli saka jinis visa, non-mbayar internships sing minangka legal minangka padha ing Amerika Serikat lan ing negara liyane. Elinga yen kutha-kutha beda bisa duwe pedoman beda lan sing tartamtu tech pusat duwe liyane manca-loropaken kawicaksanan. Yen padha bakal ngirim visa dokumen liwat email - tengen internship visa mbutuhake dokumen asli kang tegese padha duwe kanggo bakal dikirim liwat mail kadhaptar (DHL utawa FedEx) tinimbang email kanggo sampeyan kanggo print metu. Iki pratondo padha kurban sampeyan ilegal visa nyedhiyani internship visa kanggo sampeyan. Karo noto iki, sampeyan sing rodo kang disusun kanggo Bisnis Visa lan iki gendera abang amba. Padha ngirim uleman layang liwat email kalebu mentas Salinan saka kertu ID Cina Warga: - Iki pratondo sing njupuk visa wisata lan sampeyan kudu nolak iku outright. Panjenengan internship visa perlu kanggo bakal disponsori dening institusi pendidikan. Iki tegese kabeh dokumen bakal teka saka wong-wong mau amarga pemerintah China wis sah vested iki kakuwasan menyang wong-wong mau. Ing rawuh, sampeyan kudu ngunjungi kanggo Umum kanggo ngrampungake pendhaftaran lan resmi nduweni kanggo intern ing China. Nyalin saka Sertifikat saka Ministry of Education (nerangake karo abang perangko). Document iki ngidini Institusi kanggo jeksa agung bisa ngetokake visa lan wis kabeh sing cathetan. Certificate saka penggabungan (ora dibutuhake ing kabeh negara. Cina Besar dumunung ing Negara kulon ora bakal mbutuhake iki) Saiki Ngirim visa dokumen ing Cina Konsulat ing negara. Nanging pisanan sampeyan kabeh kudu kanggo nemokake pengajuan kantor. Iki normal proses aplikasi, nanging China iku sawijining negara berdaulat empu cadangan hak kanggo beda-beda proses iki. Kabeh sing perlu kanggo ngerti apa ekstra tingkat saka informasi sing dibutuhake lan tumindak patut. Iki langkah-langkah bakal ora ngganti kahanan ing negara. Njaluk ing tutul karo kita departemen ing pangisian daya saka Visa kanggo njaluk rinci panuntun dhumateng Kita bisa mbantu ngamanake tengen visa sawise ngakses kahanan lan ing selaras karo standar kita. Sampeyan bisa hubungi kita liwat CIP menehi internship layanan lan pasinaon luar negeri kesempatan.

Kita wrote artikel amarga ana sawetara pitakonan mantep.

Kita wis nyawiji kita laku standar lan respon saka kita legal consultants kanggo sijine iki bebarengan. Minangka hukum owah-owahan, kita bisa nggawe amandemen nanging ora tanggung jawab kanggo pungkasan nganyari aku wis nyedhaki dening tenan kanggo internship kanggo duration saka enem sasi.

Nanging, padha arep kula kanggo klumpukne informasi sing dibutuhake kanggo sandi Cina Visa.

Aku wong college mahasiswa Indian Negara lan duwe enem sasi internship minangka bagéan saka college kurikulum. Aku pengin ngerti jinis visa aku kudu duwe manfaat kanggo iki jinis karya. Yen iku Internship ing China, banjur sampeyan perlu X visa. Iki jinis Visa sing ditanggepi dening Institusi Pendidikan. Yen sampeyan perlu pitulungan karo nglamar kanggo X visa, kita bisa mbantu. Mangga email tim kita liwat email iki Kindly mriksa kothak mlebu, kita wis nanggapi kanggo query panjenengan. Njaluk bali menyang us yen sampeyan duwe pitakonan luwih lan kita resmi WeChat akun"Internship"Matur nuwun kanggo mencet jeksa agung bisa ngetokake iki menyang rinci, siji kanca-kanca iki dipenjara ing Shanghai ing agustus. Dheweke gabung internship program karo salah siji saka Agensi kang kantor ing UK. Dheweke iki dipenjara kanggo nggunakake Bisnis Visa kanggo dheweke internship. Nalika kita mèlu ing kasus, polisi marang kita sing mung X visa (mahasiswa) bisa digunakake kanggo kuwi tujuan lan padha weruh sawetara crook agensi sing ngewangi unsuspecting Siswa kanggo laku kadurjanan iki.

Pendhaftaran Marriage lan Aplikasi ing China kanggo Manca Expats

Ana sing resmi sing sing nyedhiyani layanan iki ing China

Internasional kekawin sing tambah akeh umum: antarane wong-wong manca lan Cina warga sing ora ana sing istiméwaHukum lan tata cara kanggo marriage internasional sing wong-wong saka negara sing marrying ing, lan ing paling kahanan ana ora perlu kanggo omah-omah ing loro minangka marriage ing salah siji negara biasane dikenali ing kabeh liya-liyane. Nanging, ana sawetara masalah kayata umur minimal wong bisa omah-omah lan kamungkinan saka gadhah macem-macem pasangan bojo ing sawetara budaya kang bisa nimbulaké marriage kanggo dadi bener ing panggenan liya. Sampeyan uga kudu ngelingi sing malah sanadyan negara ngenali jaban rangkah marriage, iku biasane ora nyedhiyani otomatis tengen kanggo pasangan kanggo ngetik negara: sing biasane subyek kanggo aplikasi kapisah lan adoh saka tartamtu kanggo bakal disetujoni. Ing cara sing padha wong manca wis ora otomatis tengen kanggo urip ing China amarga wong utawa dheweke wis nikah Cina. Nanging, miwiti saka tanggal juni, manca sing duwe pasangan Cina sing manggen ing China sing layak kanggo aplikasi kanggo artikel Iki bakal nerangake aturan dhasar sing manca perlu kanggo ngerti bab marrying ing China lan uga nimbang sawetara topik related kayata sawetara khusus sing digandhengake karo pendhaftaran marriage. Biasane, sampeyan bakal duwe kanggo pindhah menyang kantor ing ukum kang partner Cina kadhaftar ing dheweke utawa kang hukou (户口) sanadyan ana sawetara lapuran sing pasangan wis bisa kanggo omah-omah ing kantor lokal kanggo ngendi partner Cina urip.

Iku wis ing alam saka sistem Cina sing ana bisa kuwi variasi ing implementasine saka aturan, supaya iku tansah worth mriksa ing tata cara nalika sampeyan ngunjungi kanggo ngumpulake wangun aplikasi.

Wong marrying kudu tekan dibutuhake minimal umur: kanggo wong-wong sing puluh loro taun lan kanggo wanita umur rong puluh taun, kajaba sing wong bisa omah-omah enom karo parental ijin.

Wong kudu ora bakal nikah kanggo wong liya sing wis nduwe suami utawa bojo: gadhah luwih saka siji bojomu utawa bojo ing negara wae ora dileksanakake ing Cina hukum.

Mung lanang lan wadon, ora loro wong padha jender, bisa njaluk nikah kene. Aplikasi iku sampeyan padha karo kanggo pernikahané sipil ing akeh negara western nanging iku tanggung administratif, ana upacara ing kabeh. Acara biasane njupuk uga ing siji jam, kadhangkala minangka sethitik minangka limalas menit. Sampeyan kudu njupuk formulir lan ngrampungake wong-wong mau ing advance. Supaya banjur sampeyan bisa rawuh Affairs Sipil Biro lan ing sawetara kutha-kutha, sampeyan bakal duwe bagean khusus kanggo 'internasional kekawin' - lan ngirim aplikasi karo ing ngisor iki (ana cathetan lan penjelasan sawise dhaftar): Loro: Siji Status Certificate, Yen, dirampungaké divorce makalah utawa certificate pati saka ex-pasangan kanggo dadi rondho Bebarengan: Telung resmi gaya foto saka saperangan bebarengan - umume, sipil affairs kantor nyedhiyakake layanan iki. Manca: Notarized jarwan ing Cina kabeh asli ora ing Cina (kajaba ing passport. Nalika kabeh wis rampung satisfactorily, sampeyan bakal ninggalake - minangka saperangan nikah. Sampeyan bakal salah siji kudu diwenehi certificate marriage minangka sampeyan ninggalake utawa sampeyan bisa uga kudu takon kanggo ngumpulake iku ing sawetara dina.

(uga dikenal minangka: Affidavit saka Siji Status, Certificate saka Ora Ngrekam saka Pernikahané, Certificate saka Ora Impediment, Siji Status Pranyatan Kukumipun, Certificate saka Legal Kapasitas kanggo Kontrak Marriage, etc.).

Iki dimaksudaké kanggo nuduhake yen sampeyan lagi ora nikah.

Saben negara nduweni cara dhewe saka nyediakake iki, lan sawetara negara kurban layanan liwat embassy utawa konsulat ing China, supaya sampeyan kudu mriksa negara dhewe' s situs web kanggo golek tata cara sing cocog.

Ing sawetara negara iku bisa kanggo wong kanggo njupuk wangun certificate nyatakake lagi layak kanggo omah-omah, Australia bisa diwenehi 'Ora Ngrekam Marriage (Siji Status) Certificate.

Nanging, akeh negara-negara ora bisa nyedhiyani iki supaya sampeyan kudu nggawe pranyatan formal, asring dikenal sah minangka 'affidavit', sing siji.

Iki cara ing ing AMERIKA serikat, please maca informasi luwih lengkap babagan 'Pendhaftaran Marriage ing China kanggo US Citizens'. Yen sampeyan ora bisa diwenehi wangun standar, sampeyan kudu konsep dhewe affidavit, yen bisa nggunakake disenengi gaya saka negara, nyatakake lengkap jeneng lan alamat, pendhudhukan lan juragan, lan passport nomer. Negara sing wis tau wis nikah sadurunge, utawa yen sampeyan wis ora nikah wiwit divorce utawa dadi sing dadi rondho ing punapa mawon tanggal.

I am looking for agen sing bisa bantuan kula kanggo proses

Biasane, langkah sabanjure kanggo duwe affidavit notarized miturut hukum lokal ukum. Iki kalebu tondo asto document lan gadhah iku sekseni dening umum notaris utawa padha ing sistem legal.

Nanging, ing sawetara yuridiksi ana bisa dadi ekstra langkah-langkah.

Ing AMERIKA serikat sampeyan kudu ngirim notarized affidavit kanggo Sekretaris Negara Kantor negara kang ana kaleksanan senajan ing sawetara negara, sampeyan kudu ngirim menyang umum notaris kang carik kabupaten.

Ing Australia, ing kasus ngendi wong ora diwenehi Siji Status Certificate padha bisa diwenehi wangun disebut a Certificate saka Ora Impediment kanggo Marriage saka Departemen Urusane Manca lan Perdagangan - ing pet iku kabentuk affidavit utawa 'pranyatan kukumipun'. Malah mung ngelingi rong negara kita bisa ndeleng ana akeh variasi ing idea dhasar. Ing Kanada lan Britain syarat sing padha apa wis diterangake kene. Cetha, sampeyan bakal duwe kanggo mriksa persis apa syarat sing kanggo ing ngendi sampeyan manggon. Elinga yen ing akeh negara-negara certificate saka siji status iku ora bagean saka sawijining sistem, supaya sampeyan nggunakake umum waé affidavit utawa swearing ing sumpah. Yen sampeyan ora jujur, sing bejat ing hukum ngendi sampeyan digawe affidavit, lan sampeyan bakal mbokmenawa break jantung panjenengan siji tresna nalika sampeyan ketemu guilty saka abojo loro. Sampeyan kudu ngrampungake Aplikasi kanggo bukti Asli saka Notarization wangun ing lokal Cina Konsulat lan ngirim kanggo wong-wong mau kanggo bukti asli. Sampeyan kudu ngirim iku karo legal document saka jaban rangkah (biasane, notarized affidavit) lan mbayar ragad. Penanganan wektu iku biasane patang dina apa nanging kanggo ragad ekstra iku bisa diproses luwih cepet. Ing hukou 户口is kulawarga buku kang cathetan kabeh penting prakara kulawarga lan jahwéh nduwèni' s resmi panggonan panggonan. Iku ora tansah gampang kanggo Cina kanggo transfer iki kanggo kutha anyar supaya iku cukup umum sing wong Cina dianggep non-penduduk kotamadya lan sing mbokmenawa bakal duwe kanggo pindhah kanggo dheweke utawa kang pangguna kutha. Nanging, ana sawetara lapuran sing duwe pasangan nikah sacara lokal lan mung wis rawuh ing bagean beda saka kantor lokal. Sampeyan bakal mbokmenawa kudu nggawe janjian kanggo marriage ing advance, nanging yen sampeyan lagi tekan saka jaban rangkah lan ing cepet-cepet, partner Cina bisa nindakake iki sadurunge sampeyan teka. Kocap kacarita sing sawetara kantor mbutuhake aplikasi kanggo dadi mondhok puluh siji dina ing linuwih.

Sampeyan miwiti aplikasi ing negara ngarep: sampeyan bisa njupuk sembarang dokumen sing dibutuhake kanggo konsulat ngendi sampeyan aplikasi kanggo visa.

Sampeyan bisa ngrampungake bukti Asli Wangun dijupuk saka konsulat (utawa download saka sawetara Cina konsulat situs web) lan ngirim kanggo wong-wong mau karo manca dokumen. Iki bisa uga ngewangi yen sampeyan seeking a dadi dawa wisata visa supaya sampeyan bisa tetep karo pasangan - iku bakal nyedhiyani bukti saka intents lan tujuan travel, utawa yen ana apa ekstra kerumitan karo dokumen utawa kahanan sing padha bisa mantun luwih gampang ing titik iki. Notarized jarwan: yen sampeyan perlu bantuan nemokake disetujoni translator, takon ing Biro Affairs Sipil utawa konsulat Cina ing negara ngarep yen sampeyan nglamar ing advance. Minimal umur: Parental hak aksès kanggo wong ing ngisor iki umur idin bisa presented minangka layang kang kalebu indeks driji saben tiyang sepah ing ngisor iki tetandan lan tanggal).

Bhutan lan China ora duwe hubungan diplomatik, isih bisa aku njaluk omah-omah certificate ing China. Utawa ana wae dokumen liyane needed Ya, sampeyan bisa njaluk omah-omah certificate ing China yen sampeyan ketemu kabeh syarat.

Sampeyan uga perlu kanggo nyedhiyani passport, visa utawa ijin panggonan, lan siji status certificate saka negara. Matur nuwun kanggo nanggepi cepet Aku pengin ngerti informasi cetha kaya aku iki sapisan takon kanggo nyedhiyani negara katelu persetujuan sing aku siji. Aku nyoba kabeh besar lan padha marang kula padha ora duwe hak kanggo nyedhiyani sing. Yen pendhaftaran partner Cina lan aku njaluk nikah njaba saka China bakal kita union bisa dikenali ing China. Lan aku bakal dadi bisa kasil aplikasi kanggo Q Visa karo marriage certificate ditanggepi kanggo kita njaba saka China. Yen sampeyan dienggo kanggo njaluk nikah ing dharatan China, sampeyan perlu kanggo nyedhiyani passport, visa utawa ijin panggonan, lan siji status certificate saka negara. Aku wong Pampanga lan bojoku ana Cina, kita nikah kene ing Filipina. saiki kita lagi planning kanggo pindhah ing china, nanging Gegayutan visa bisa aku njaluk iku cepet. Aku bisa tetep ing china Yen sampeyan duwe marriage certificate, sampeyan bisa aplikasi kanggo kulawarga Q jinis saka China embassy ing negara. Banjur, sampeyan bisa ngetik China karo bener Q jinis.

Dewan Negara saka Republik Rakyat China

Mangerteni sing luwih lengkap bab macem-macem jinis saka Chinese visa kanggo bangsa negara manca, carane kanggo aplikasi, lan jawaban kanggo kerep takon pitakonan. Senior karyawan-tingkat ngirim uga aplikasi kanggo Manca Pakar CertificatePremier Li ngandika luwih bonus kudu bakal dikirim menyang enterprises saka ngethok tax kanggo bantuan wong-wong mau nggedhekake produksi. Premier Li ngandika pamaréntah kudu ngirim janji ngurangi premium insurance sosial mbayar dening juragan Mentas liwati Investasi Manca Hukum bakal muter peran wigati ing nerjemahake isoh luwih lingkungan bisnis ing China. Lelungan menyang Tibet autonomous region uga rauh dadi akèh luwih gampang Massive proyèk infrastruktur dibukak ing dasawarsa kepungkur sing saiki wis meh rampung.

Dewan Negara wis ngandika iku bakal pembaharuan sistem persetujuan construction proyèk, miturut layang ideran ing Maret.

China bakal dados setunggal insurance kanggo care kesehatan dhasar lan ibu, miturut document saka Dewan Negara.

Tips kanggo Nyewakake Apartemen ing China

Kene ana lima tips kanggo mbantu nalika nyewakake apartemen

Liwat kepungkur sewelas taun aku wis disewa enem apartemen ing ChinaWigati - Iki artikel punika ditulis adhedhasar pengalaman dhewe sing manggen ing Zhuhai city. Sampeyan bisa nemokake bab-bab sing beda ing kutha-kutha liyane. Contone jumlah simpenan lan agensi komisi ora bisa rong sasi lan sèket siji sasi nalika aku sebutno kene. Sah kabeh landlords ing China sing dibutuhaké kanggo ndhaftar rental karo pemerintah (lan mbayar rental tax mesthi). Minangka karo kabeh liya ing China apa sah sing dibutuhake ora apa wis umum praktek. Yen padha ora mbayar kanggo iki padha bakal pass biaya kanggo sampeyan dening daya luwih nyewa. Pas biaya gumantung ing kang kutha sing manggon ing lan ukuran saka apartemen. Umumé iku sawetara atus yuan saben sasi. Nalika Cina landlords nyewa Cina nyewo apartemen bakal arang pangguna lan iki arang nimbulaké masalah. Nanging nalika nyewakake kanggo wong manca iki bisa njaluk luwih rumit. Paling Cina landlords ora ngerti bab masalah iki yen padha wis tau disewa kanggo wong manca sadurunge lan iku asring nimbulaké misunderstandings. Paling property agen sing ora digunakake kanggo nggarap manca ora ngerti bab iki salah siji (utawa lagi mung kasengsem ing njupuk menehi hasil digawe lan njupuk komisi, padha ora care apa mengkono sawise). Komplikasi disebabake dening kasunyatan sing minangka foreigner sampeyan sing dibutuhaké kanggo ndhaftar panggonan karo stasiun polisi lokal ing jam (hotels bakal nindakake iki ing atas, sing apa iku njupuk supaya dawa kanggo mriksa-ing). Iki pendhaftaran kertas dibutuhake kanggo mengkono akeh iku ing China kayata nglamar kanggo visa karya (ijin panggonan) utawa pembalap lisensi. Sanalika sampeyan nindakake iki pendhaftaran polisi bakal langsung katon kanggo sampeyan lan juragan yen apartemen ora kadhaptar rental apartemen. Alangan bisa samesthine kanggo loro-lorone saka titik iki nerusake. Yen sampeyan ana ing China ing wisata utawa bisnis visa sampeyan bisa uga kudu digodha kanggo skip ndhaptar panjenengan panggonan nanging iki ora dianjurake. Kadang polisi bakal teka apa acak pemriksaan lan sampeyan bisa njaluk dhewe ing alangan yen sampeyan sing manggen nang endi wae tanpa ndhaptar. Panjenengan juragan tanah uga bakal kamungkinan kudu mbayar amba dendo utawa besel kanggo wong yen sing apartemen ora kadhaftar minangka rental property.

Mesthi padha uga bakal duwe kanggo ndhaftar iku sawise njupuk kejiret lan bakal padha arep kanggo mundhakaken nyewa kanggo nutupi biaya iki.

Iki kedaden kanggo kula ing kawitan apartemen Aku manggon ing. Aku gelem mbayar ekstra nyewa lan juragan gelem mbayar kanggo ndhaftar ing apartemen ing beyo dhewe. Pitakonan iki sing ana requirement legal lan rampung kang tanggung jawab. Pitakonan kang ana sing aku tau marang wong aku needed iku nalika kita mlebu kontrak. Ing mburi aku marang wong sing aku wis kanggo mindhah metu yen bisa ora sah nyewa apartemen kanggo kula ing rega nyatakake ing kontrak. Panjenenganipun upaya kanggo njaga simpenan nanging aku marang wong sing padha ana ing salah siji pungkasan kontrak, ora kula. Kita padha loro cukup wangkal bab iku lan aku lungguh ana kanggo - jam nolak kanggo ninggalake nganti bali sandi simpenan. Ing mburi pungkasanipun panjenenganipun wangsul kula simpenan sawise aku disaranake kita nelpon polisi. Polisi padha wis ing cilik kanggo nyewakake access apartemen lan mesthi ora arep kanggo njaluk wong-wong mau luwih melu. Ana salah siji cara kanggo ndhaftar panggonan yen sampeyan sing manggen ing apartemen sing ora kadhaptar rental apartemen. Yen juragan wis 'kanca' lan sampeyan 'ora mbayar nyewa' banjur apartemen ora dibutuhaké kanggo bisa kadhaftar minangka rental. Mung nggawe manawa sampeyan obah tengen kothak ing panggonan wangun pendhaftaran kanggo ngomong yen sampeyan sing manggen ing ngarep saka kanca utawa relatif tinimbang nyewakake. Sampeyan uga bakal perlu kanggo nulis jeneng lan ID kertu nomer saka kanca-kanca sing ngeculke sampeyan tetep ing apartemen for free. Yen sampeyan arep kanggo pindhah cara iki tetep wonten ing pikiran sing sampeyan ora bakal bisa kanggo njaluk bantuan legal yen juragan kanca ngilangi panjenengan rental persetujuan. Masalah bisa nyingkiri yen loro sampeyan lan anyar juragan ngerti masalah iki sadurunge tondo asto kontrak. Yen sekolah utawa juragan wis mbayar nyewa banjur sampeyan bakal kamungkinan kudu tax Cina invoice. Panjenengan juragan tanah uga bakal perlu kanggo ndhaftar ing apartemen minangka rental property minangka sing dijelasake ing ndhuwur iku supaya kanggo njaluk fapiao nanging ora cara liyane watara. Sampeyan bisa ndhaftar apartemen minangka property rental lan mbayar rental tax lan ora ngetokake fapiao nanging sampeyan bisa ora jeksa agung bisa ngetokake fapiao tanpa ndhaptar apartemen minangka rental property. Rental tax lan fapiao tax (PAJEK) sing macem-macem jinis saka pajak. Loro property rental gratis lan ing fapiao duwe dhewe digandhengake pajak biaya kang bakal liwati ing kanggo sampeyan liwat sing luwih dhuwur nyewa. Sampeyan bisa nyana kanggo mbayar sak limang atus yuan ekstra saben sasi ing, saben sasi apartemen kanggo loro pajak yen sampeyan perlu fapiao. Mriksa karo juragan apa sampeyan bisa menehi wong liyane fapiaos kanggo nutupi nyewa. Contone dhaharan, travel, bensin, shopping grosir, etc. bisa asring digunakake tinimbang fapiao saka juragan. Yen sampeyan ora perlu fapiao saka juragan banjur sampeyan kerep bisa nyimpen biaya dening mung njupuk fapiao kanggo jumlah dijamin dening juragan. Contone yen juragan isine nganti, yuan saben sasi nanging rent, yuan saben sasi banjur marang juragan sing sampeyan mung kudu, yuan fapiao kang luwih murah tinimbang, yuan fapiao. Standar ragad agensi wis sèket siji sasi rent nanging kaya meh kabeh liya ing China iki negotiable. Aku wis tau mbayar ing lengkap sèket, aku malah wis mbayar minangka sethitik minangka rong puluh. Paling property agen bakal seneng kanggo nindakake pribadi menehi hasil mati buku saka perusahaan sing kanggo puluh. Padha bakal njaluk kurang saka iki tho yen komisi dadi kanggo perusahaan sing. Iki mesthi banget unethical nanging iku cukup populer. Yen sampeyan arep kanggo dadi malah luwih unethical sampeyan kerep bisa njaluk ing kontak karo juragan langsung lan lulus agen rampung.

Iki ora dianjurake amarga wong-wong agen karya hard (ing paling ing sandi cilik padha bisa hard amarga aku biasane katon ing ora kurang saka seket apartemen karo macem-macem agen sadurunge panentu) lan padha pantes kanggo mbayar.

Sampeyan bisa nyoba kanggo golek apartemen tanpa agen nanging iki angel banget. Senajan ana akeh Cina situs web ngendi landlords bisa kirim sing apartemen banget sawetara bener nindakake iki. Paling kasedhiya apartemen mung bisa ditemokaké liwat agen. Aku pengin liyane landlords bakal kirim sing rentals piyambak, iki bisa nyimpen dhuwit banget (agensi uga njupuk sèket siji rent sasi saka juragan tanah). Standar simpenan rong sasi nyewa lan nyewa tansah mbayar kanggo sasi ing ngisor iki.

Sing tegese sampeyan biasane kudu mbayar.

limang sasi nyewa nalika sampeyan mlebu kontrak (sasi simpenan, sasi kapisan rent, lan agen komisi). Ing rong sasi simpenan ora biasane negotiable, utamané yen apartemen wis pepak. Kanggo unfurnished apartemen sampeyan bisa asring argue sing mung siji sasi perlu. Ora push iki kakehan sanadyan digunakake, juragan tanah bisa sumelang yen sampeyan bisa ora saged kanggo mbayar nyewa ing wektu yen sampeyan bisa ora saged rong sasi simpenan. Iku luwih apik kanggo mbayar ing lengkap simpenan lan fokus rembugan ing rent nyata. Iki sawetara linuwih tips kanggo nemokake menehi hasil gedhe.

Paling landlords ora pengin kanggo mbayar rental tax

Yen perusahaan wis mbayar kanggo apartemen utawa sampeyan ora arep sampah wektu nemokake menehi hasil gedhe banjur nglumpati bagean iki.

Minangka foreigner sampeyan duwe kauntungan gedhe senadyan ndhuwur kasebut sisah. Paling Cina landlords katresnan kanggo nyewa manca lan bakal murah rega ing urutan kanggo nindakake iki. Sampeyan bisa malah bakal sok dong mirsani akeh iklan khusus ngomong 'mung wong manca, Hong Kong, lan Macau nyewo' utamané ing pungkasan sing luwih dhuwur apartemen. Yen juragan ndarbeni, yuan telung kamar turu apartemen apa sampeyan mikir wong bakal rodo nyewa kanggo siji manca utawa kulawarga Tionghoa. Asring landlords care liyane babagan nglindhungi investasi saka padha nindakake bab rent. Manca wis reputasi tetep apartemen resik lan mbayar sing nyewa ing wektu. Yen sampeyan duwe apik property agen padha bakal bantuan sampeyan muter iki munggah lan gawe uwong yakin juragan tanah kanggo nampa luwih murah tinimbang rata-rata nyewa. Aku kudu tansah mbayar uga ing ngisor iki pasar rata-rata kanggo kabeh sandi apartemen malah sanadyan aku ora utamané resik lan aku kerep ora mbayar sewa sandi ing wektu. Iku bab ajining diri luwih saka tindakan liya. Iki paling apik yen dianggo yen sampeyan duwe kulit putih lan teka saka apik negara. Aku ora ateges kanggo swara rasis, sing mung cara iku. Sawise looking ing sawetara apartemen sampeyan kudu nggawe sawetara kurang-nawakake werni. Ing kawitan agen bakal ngomong sing rega punika mokal lan dadi wegah malah nggawe kuwi kurban. Marang wong-wong mau kanggo telpon juragan tanah lan ngomong padha duwe wong manca sing banget kasengsem nanging mung bisa mbayar apa wae kurban. Sampeyan bisa uga kaget, sawetara landlords bakal nampa tawaran, utamané yen apartemen wis kosong mlompong kanggo dangu. Malah yen padha ora nampa tawaran dening mengkono iki sing ngeculke agen ngerti sing sampeyan bakal mung nyewa apartemen yen padha njaluk sing menehi hasil gedhe. Yen padha éling iki padha bakal bisa hard kanggo nggoleki salah siji. Padha bakal mungkasi mbuang wektu nuduhake sampeyan apartemen sing ora becik utawa overpriced lan bakal padha nelpon sampeyan langsung sapisan apartemen anyar rawuh ing pasar sing padha mikir iku menehi hasil gedhe utawa yen padha ngerti juragan punika semangat kanggo nyewa apartemen cepet.

Iki property agensi sing crowded karo cara akeh banget agen lan padha kabeh nekat kanggo bisnis.

Nggawe wong-wong mau bisa hard kanggo dhuwit. Saiki sing sampeyan lan juragan ngerti cetha apa perlu lan samesthine saka saben sisih lan sampeyan kudu dipunrembag rega apik langkah final kanggo duwe apik kontrak.

Tau nggunakake kontrak sing diwenehake dening agensi utawa juragan lan tau mlebu kontrak wae sing ora ngerti.

Sampeyan kudu tansah nggawe dhewe kontrak lan print sawetara salinan saka iku nalika sampeyan pindhah kanggo ketemu juragan tanah kanggo mlebu kontrak. Iku kudu ing loro Cina lan inggris Inggris part mung kanggo referensi, supaya sampeyan bisa ngerti iku amarga kontrak ing inggris sing ora bener ing Cina hukum. Bakal disiapake kanggo lumaku adoh saka menehi hasil yen padha nandheske ing ora nggunakake kontrak. Aku kaya kanggo nuduhake sandi dhewe kontrak karo sampeyan kang originally adhedhasar lingkungan diterjemahaké Cina kontrak. Liwat taun aku wis digawe owah-owahan kanggo nambah iku (kanggo kula, ora juragan tanah) lan nggawe iku luwih cetha (kayata sing perlu kanggo mbayar kanggo ndandani). Inggris ora gedhe nanging iku dingerteni lan Cina sing luwih penting.

Ngundhuh salinan saka kontrak sandi kene.

Format Microsoft word, sampeyan uga bisa ngowahi lan nambah iku cocog syarat dhewe. Aku nyedhiyani iki minangka conto mung, aku njupuk ora tanggung jawab kanggo isi saka iku. Nggunakake iku ing dhewe resiko Good luck karo apartemen mburu. Yen sampeyan duwe komentar utawa dhewe tips mangga ninggalake wong ing ngisor iki. Aku ngucapke matur nuwun kanggo dadi layanan lan nyedhiyani sampeyan karo isi gratis. Supaya apa iki, please wigati sing yen sampeyan tuku produk utawa layanan sawise ngeklik pranala ing situs iki, aku bakal, ing paling (nanging ora kabeh) kasus, nampa ngubungake komisi.

Iki, mesthi, bakal biaya sing tindakan ekstra.

Lan ing akeh kasus, aku wis dipunrembag discounts khusus utawa kode coupon ora kasedhiya ing panggenan liya. Kula goal iku kanggo kurban sing paling apik tawaran kasedhiya lan aku mung bisa menehi rekomendasi produk lan layanan sing aku nggunakake dhewe lan bakal menehi rekomendasi kanggo kanca-kanca. Aku tansah seneng krungu saran bab situs iki lan produk lan layanan dianjurake ing iku. Aran gratis kanggo ngirim kula email utawa chatting karo kula ing kothak ing sudhut kiwa ngisor yen aku ana.

China Wisata Visa Informasi

warga bisa layak kanggo taun kaping entri visa

Yen sampeyan rencana kanggo ngunjungi iki negara banget, banjur sampeyan kudu diwenehi China visa wisata (L Visa) diwenehi kanggo wong sing kaya kanggo nemokake kaendahan China, kanggo ngunjungi sederek utawa kanggo melu ing sawetara urusan pribadiIki wong-wong sing dienggo kanggo tetep ing China ing basis sak wentoro. Ing sesuai karo China-US. Isih kesahihan saka u. passport kudu liwat months. Sopo wae sing ora Cina warga kudu diwenehi visa sadurunge dheweke bisa ngetik ing tlatah China. Yen wong wis duweni visa ing sasi, iku kudu dicenthang kanggo legitimasi sawijining. Ing cilik saka visa kadaluwarsa, wong kudu maneh aplikasi kanggo nganyari maneh. Ana sawetara kahanan sing pamaréntah Cina exempts wong saka nggayuh visa.

China wisata visa bisa dadi siji, pindho utawa kaping entri

Siji sak langsung transit.

Wong-wong sing duwe nyambungake pesawat ing China ora bakal kapekso kanggo duwe visa, anggere padha ora bakal ngluwihi puluh papat jam ing tetep ing China lan padha sing wis dipesen kanggo mlebu pesawat. Uga, wong-wong sing niat kanggo ngunjungi wilayah Pearl River Delta lan Hainan Provinsi karo klompok wisata diatur dening bangsa karo apik hubungan diplomatik karo China bakal exempted ing nglamar kanggo visa China. Pamungkas, kanggo nasional Singapura, Brunei, lan Jepang, padha ora dibutuhaké kanggo duwe visa sing diwenehake sing padha bakal tetep mung limalas dina ing China. Iku saestu gumantung ing acquirement saka u. Kertu Ijo saka tuwane. Yen tuwane padha diwenehake Ijo Sim, anak kudu aplikasi kanggo visa mung kanggo ngetik China. Anak saka wong-wong sing wis ora angsal Kertu Ijo bisa visit karo Cina Lelungan Document. Uleman Layang ditanggepi dening perusahaan, perusahaan, institusi lan individu ing China. A fotokopi ID individu dibutuhake yen undhangan layang ditanggepi dening individu ing China. Ing sesuai karo China-US.

warga bisa layak kanggo taun kaping entri visa.

Isih kesahihan saka u. passport kudu liwat rolas sasi. Ragad dolar kanggo u. warga preduli saka nomer entri. Pelamar bisa mbayar ragad karo Visa, MasterCard, supaya dhuwit, kasir kang mriksa utawa perusahaan dipriksa. Ing kantor visa ora nampa kir pribadi utawa awis. Pelamar disaranaké kanggo ngirim aplikasi sing kira-kira siji sasi sadurunge departure sing tanggal. Nanging, iku arang njupuk iki akeh wektu. Ing kasunyatan, besar situs web claims hatrurite processing wis rampung ing papat dina bisnis. Mbayar fees tambahan, sampeyan bisa njaluk layanan express ing - dina bisnis utawa dina sing padha rush layanan. Wiwit visa kantor Chinese embassy lan konsulat jenderal ora nampa aplikasi dening mail, sampeyan kudu kuoso wong kanggo ngirim aplikasi kanggo sampeyan. Iki bisa dadi kanca, relatif, agen travel utawa visa expediter. Yen sampeyan ora ngerti sapa sing bisa nindakake iki kanggo sampeyan, kita nomer siji dianjurake expediting layanan bisa njaluk.

China Perusahaan Pendhaftaran: Guangzhou, Shanghai, Beijing, Shenzhen

Wholly Manca Diduweni Perusahaan (WFOE)

Sadurunge miwiti munggah bisnis ing China, sampeyan kudu ngerti apa pilihan singManca Investor umume netepake ngarsane bisnis ing China ing salah siji saka limang cara. Kemitraan Perusahaan (PE). Kantor wakil papat. Joint Venture lan.

Hong Kong perusahaan.

Beda antarane saben iki sing rangkuman kene: limang mode saka bisnis presences ing China. Ora Mbayar munggah Ibukutha dibutuhake wiwit kanggo investor manca kanggo netepake Consulting, Dagang lan Teknologi Informasi bisnis etc. ing China Mangga dipriksa pranala ing ngisor iki kanggo rinci lan dianyari tata cara gegayutan pendhaftaran limang beda China struktur: Ora. minimal kedhaftar ibukutha dibutuhake kanggo WFOEs karo orane katrangan saka bisnis consulting, Dagang, bahan, teknologi informasi etc. Ana minimal ibukutha kadhaptar isih dibutuhake kanggo sawetara industri kanggo kayata: Banking, Terusake etc. Manca nandur Modhal Kemitraan Perusahaan (FIPE) uga worth a nyoba yen investor ora arep kanggo nyelehake akeh ibukutha kanggo netepake bisnis ing China, dipriksa rincian liyane babagan FIPE kene Sawise entri China kanggo ing WTO, paling industri ing China welcome investasi manca. WFOE panyiapan ing China dadi pilihan pisanan kanggo investor asing (tinimbang Rep. Ing wektu tegese, kanggo tax waé, lan efektif sistem lisènsi, lan alasan liyane lan liyane investor nggunakake Hong Kong minangka nyekeli perusahaan kanggo nandur modal ing China dharatan, nggunakake perusahaan offshore kanggo terus operasi ing China. China nawakake gedhe kesempatan kanggo investor saka kabeh ndonya.

Ora ibukutha mbayar-up dibutuhake

'Ana negara kanggo entrepreneurship kaya China. Iku mung pindhah dadi akeh luwih cepet saka ing paling bagean liya ing donya', miturut Marc van der Chijs, mantan walanda hebat serial ing Shanghai, mriksa artikel ing kene gegayutan Cina entrepreneurship: Minangka needed, kita bakal bantuan sampeyan ing saben langkah supaya sampeyan dadi sukses ing China. Mbentuk perusahaan ing China bisa dadi angel banget yen sampeyan ora menowo karo Cina aturan lan syarat macem-macem panguwasa. Kita profesional konsultan bakal bantuan perusahaan manca kanggo nyetel munggah ing China ing paling biaya efektif cara. Miwiti saka USD, sampeyan bisa njaluk China wakil kantor (RO) kedhaftar.

Paket kalebu kantor lan pendhaftaran tax, bank opening akun, ijin karya, siji taun panggonan visa lan tax consulting layanan kanggo siji sasi - Miwiti saka USD, rong atus sampeyan bisa njaluk Wholly Manca Diduweni Perusahaan (WFOE) kedhaftar.

Paket kalebu kabeh resmi aplikasi(ie lamaran lisensi bisnis, tax aplikasi, bank akun aplikasi) Mangga dipriksa rincian babagan layanan kita ing tengen ndhuwur menu utawa hubungi kita ing ngisor iki, salah siji saka wakil kita bakal hubungi karo sampeyan sakcepete. Kanggo dasawarsa kepungkur, Path kanggo China wis kerep wis ngalembana kanggo kita lengkap informasi sing kita sing nuduhake karo kabeh kita pengunjung website. Nanging, sampeyan uga isih duwe persil saka pitakonan sawise sinau kita website lan proposal. Kanggo khusus request, sampeyan dipun tampi kanggo melu kita consulting layanan kang bisa kalebu struktur perusahaan advisory, pajak strategi planning, Cina pegawe selaras peraturan, wis pasar entri sinau. Pasuryan kanggo ngadhepi rapat diwiwiti saka USD rong atus saben patemon (Maksimum hours karo Manager Regional karo luwih saka limalas taun pengalaman investasi). Wis pasar entri feasilbility laporan wiwit saka USD (lokasi comparison, struktur investasi saran, tanah utawa workshop reregan diselidiki) Consulting ragad bakal dianggep minangka bagéan saka penggabungan ragad yen sampeyan pungkasanipun melu kita siji taun paket layanan. Miturut anyar dianyari Cina Investasi Manca Kategori, kajaba bisnis tundhuk persetujuan khusus kuwi hiburan、finance、budaya related lan manufaktur. Normal consulting、teknologi lan dagang perusahaan bisa mung nyetel munggah perusahaan tanpa akeh alangan. Kita ragad babagan patang puluh seket ngisor mbandhingaké karo Hukum Internasional Perusahaan sing bisa kanggo nyedhiyani iki jinis layanan. dokumen Aplikasi ora kudu pengacara kanggo review minangka lagi pemerintah format standar.

Sedaya wiraswasta ing China - Kang Cina Visa Bakal Paling apik kanggo sampeyan. - Wiwitan Mie

Karya Visa (Karya 'Z' visa) - Iki solusi becik

Yen sampeyan ana wong manca sing manggen ing China, ana telung utama topik-topik sing bakal pirembagan bab karo kanca-kanca: Cina tingkat, polusi udara, lan ing kang visa sing (Sapa mikiraken beda mundhakaken tangan, utawa mung komentar.) Iki kirim bakal alamat terakhir ngendi kawicaksanan owah-owahan sapisan (lan malah kaping pindho) taunAwit ana"Entrepreneurship"visa ing China (Kaya ing Korea, minangka conto), kang ngijini sampeyan kanggo tetep kanggo periode relatif dawa wektu lan karya ing wiwitan, ana perlu kanggo nggunakake macem-macem cara kanggo tetep ing China.

Bakal weruh sing kirim iki ditulis saka pengalaman tangan pisanan lan njupuk kanggo ngerti expats masyarakat ing China lan ora minangka rujukan saka apa sing ngirim apa.

Internship - Ana akeh agensi sing golek internships kanggo sampeyan ing China. co, kita nggunakake agensi iki kanggo nemokake interns uga. Agensi njupuk care saka visa lan nerbitake nyuwun layang uga kanggo calon.

Aku bapa siji lan kita lokasi sawijining kulawarga

Temenan nalika wong-wong sing mengkono internship padha teka kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab china lan apa jenis saka perusahaan padha pengin kanggo mbukak. Sinau ing China (Mahasiswa 'X' visa) - Sawetara wong sing digunakake nalika sinau ing China ing proyek beda.

Sampeyan perlu kanggo aplikasi kanggo resmi sekolah lan padha bakal bantuan sampeyan njaluk mahasiswa visa.

Resmi, iku ingkang boten pareng kanggo karya nalika sampeyan sinau lan dileksanakake kanggo karya mung ing karya visa (Disebut 'z visa') Cendhak tetep bisnis visa (Bisnis 'F' Visa) - Kadang cara kanggo tetep ing China iku bener ora kanggo tetep. Apa aku ateges ngomong sing bisa njaluk visa bisnis karo short tetep saben wektu - dina lan perlu kanggo ninggalake China saben wektu lan nindakake 'visa mbukak'. Ana uga pilihan kanggo sampeyan kanggo ngluwihi panjenengan visa kaping sawetara sawise ngetik, supaya sampeyan bisa nyimpen sawetara ing penerbangan metu. Manca sing manggon cedhak tapel wates ing panggonan kaya Shenzhen utawa Guangzhou bisa nindakake cendhak trip kanggo Honk kong lan bali. Sawise visa kadaluwarsa sampeyan bisa njaluk visa anyar ing Hong Kong uga yen perlu, iki banget umum cara.

Uga, ing sawetara sasi pungkasan anyar long term visa pilihan saiki sing kasedhiya.

Amerika ora bisa aplikasi kanggo sepuluh taun Cina visa kaping entri, saben wektu kanggo telung puluh dina tetep. Iku ngijini sampeyan kanggo tetep long term ing China kanggo taun ing paling. Kabeh iki assuming sing perusahaan sing bisa kanggo wis ijin kanggo menehi kuwi visa kanggo wong njaba negoro. Sedaya wiraswasta bisa digunakake ing dhewe wiwitan, bisa ing perusahaan kanggo visa lan terus kanggo mbukak dening piyambak dhewe Cina perusahaan (kabèh saga dening dhewe) kang banjur bisa menehi wong seng di pengeni z visa. Masalah dina sing China kang privasi visa wis dadi cethané lan stricter lan mulane sampeyan kudu arep minangka hebat kanggo mbukak perusahaan minangka cepet sabisa supaya sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo anteng tetep tanpa mlaku watara buntut kanggo visa.

Begjanipun, pamaréntah Cina dina iki easing syarat kanggo mbukak perusahaan anyar ing China minangka padha ngerti sing sing mangsa iku gumantung ing inovasi sing perusahaan cilik karo produk anyar ing pasar.

Minangka conto, sadurunge, iku dibutuhake sing dhisikan perusahaan ibukutha bakal nandur modhal ing siji wektu ing perusahaan nalika dina iki sampeyan bisa nggawe iki investasi liwat saperangan saka taun. Minangka kasebut, ana saiki solusi kanggo sedaya wiraswasta ing China kanggo tetep kajaba padha 'kagungane' kanggo perusahaan tartamtu. Mulane manca sing sing looking for cara kanggo tetep ana long term nemokake cara kreatif kanggo apa sing. Yen sampeyan ana ing dalan ana, mikir kang jenis saka China aplikasi visa bakal dadi apik kanggo sampeyan yen sampeyan aplikasi ing lokal Cina besar. Hey, aku Shlomo Aku sing hebat lan konsultan. Aku bantuan tech perusahaan tuwuh bisnis sing ing pasar Cina. Banjur wiwit, aku wis didegaké perusahaan disebut App Ing China aku mimpin salah siji saka paling gedhé hebat meetup kelompok ing Beijing. Aku Kontribusi kanggo Website lan duwe podcast populer babagan Bisnis Ing China.

Saiki, aku nglampahi paling wektu antarane Israel lan China aku seneng banget investor ing pasar saham lan salib-wewatesan proyèk real estate ngewangi kula kanggo entuk gol financial kanggo masa depan saka kulawarga.

Dokumen Dibutuhake kanggo Lelungan kanggo China

Yen sampeyan planning trip ing luar negeri, sing biasane mung perlu passport kanggo entri menyang negara palingNalika lelungan kanggo China, nanging, sampeyan bakal kudu luwih saka mung passport. Ngunjungi China kang dharatan mbutuhake lelungan kanggo aplikasi kanggo entri visa ahead wektu. Gumantung ing negara kewarganegaraan, search Chinese Embassy utawa Konsulat Jéndral bakal mbutuhake tartamtu dokumentasi saka sampeyan ing supaya kanggo jeksa agung bisa ngetokake visa. Cara paling gampang kanggo ngerti apa sing bakal perlu kanggo mriksa karo embassy utawa konsulat sing paling cedhak kanggo sampeyan. Contone, lelungan saka Amerika Serikat mbutuhake visa sing gumantung ing alam saka panjenengan ngunjungi, miturut Besar Republik Rakyat China ing Washington, D. Ayo kang njupuk dipikir nyedhaki ing utama dokumen - a passport lan visa - sing sampeyan bakal perlu kanggo ngunjungi kanggo China. Passport dibutuhake kanggo paling lelungan internasional, supaya priksa manawa sampeyan duwe siji lan mbayar manungsa waé kanggo sawijining mati tanggal. Tanggal kadalu warso iku utamané penting, minangka pengunjung dharatan China mbutuhake passport sing bener kanggo ing paling nem sasi sadurunge tanggal entri menyang negara. Sampeyan bisa visit ing u S. Departemen Negara situs web: ngerti carane njupuk anyar US passport utawa gawe anyar saiki passport. Yen sampeyan duwe passport siap, sampeyan bisa miwiti nglamar kanggo visa. A visa lan wewenang dening negara sing ngunjungi sing ngidini entri kanggo negara kanggo jumlah tartamtu saka wektu. Ing China, ana macem-macem visa sing adhedhasar alesan kanggo ngunjungi. Ana sing visa kanggo wong-wong sing arep kanggo vacation ana, dikenal minangka wisata visa, lan ana mahasiswa lan bisnis visa. Kanggo daftar lengkap visa lan apa dibutuhake, ngunjungi situs web Chinese Embassy utawa Konsulat Jéndral ing negara ngarep. Visa bisa dijupuk ing wong ing Chinese Embassy utawa Konsulat Jéndral ing wilayah. Yen ngunjungi salah siji saka instansi pemerintah wis ora trep utawa bisa, lelungan lan visa wisata agensi uga nangani visa proses kanggo ragad. Passport wis dadi ing tangan saka panguwasa Cina kanggo periode wektu supaya padha bisa sarujuk visa aplikasi lan masang visa dokumentasi kanggo passport. Visa ing rawuh ing wangun saka stiker sing kira-kira witjaksono kanggo ukuran siji passport kaca. Panguwasa bakal panggonan ing stiker ing passport lan iku ora bisa dibusak. Sampeyan bisa ndarbeni visa ing embassy utawa konsulat kantor ing u. S. sing paling cedhak kanggo sampeyan Elinga yen embassy lan konsulat sing umume ditutup ing u. lan preian Cina, supaya mriksa jam operasi sadurunge sampeyan pindhah.

Wisata visa, utawa 'L' visa, sing biasane bener kanggo telung sasi sadurunge kanggo lelungan lan banjur bener kanggo -dina tetep.

A visa bisa biaya antarane patang puluh lima lan Amérika dolar, gumantung ing negara asal.

Tetep wonten ing pikiran sing nglamar kanggo visa bakal luwih larang yen sampeyan nggunakake bantuan saka lelungan utawa pariwisata agensi.

Ujian Medical, China

Iku requirement kanggo X (sinau) visa

Kabeh wong manca perlu kanggo njupuk tengah ujian ing supaya kanggo sinau ing ChinaSawetara Universities, kayata Beihang Universitas, mbutuhake mahasiswa kanggo dikirim ing ujian medical nalika padha aplikasi kanggo program, kanggo wong, sampeyan bisa nindakake iku nalika sampeyan teka ing China. Sampeyan bisa nindakake fisik ujian medical ing negara ngarep, utawa nalika sampeyan teka ing China.

Biasane kita maringi pitutur siswa kanggo njupuk ujian medical ing China yen padha ora perlu kanggo nindakake iku sadurunge amarga kadang tes medical dijupuk ing siswa ngarep negara sing ora ditampa yen ana kesalahan utawa ora ing format sing bener lan siswa perlu kanggo njupuk test medical maneh ing China.

Kanggo njupuk ujian medical ing China, iku njupuk bab - menit, lan ragad kira-kira - RMB. Awit saben mlebu mahasiswa perlu kanggo nindakake iku, biasane Universitas bakal ngatur kanggo klompok mahasiswa kanggo pindhah menyang tengah bebarengan ing wiwitan saben semester.

Elinga yen amarga saben mahasiswa perlu kanggo nindakake iku ing wiwitan saben semester, tengah bisa dadi cukup sibuk, supaya iku luwih apik kanggo teka sadurungé. Yen sampeyan arep kanggo apa iku ing ngarep negara sadurunge teka kanggo China, sampeyan kudu download mbentuk ing ngisor iki, lan takon dhokter kanggo ngrampungake wangun.

Rumah sakit kudu mlebu document lan perangko iku kanthi segel resmi liwat foto. Download free guide lan informasi Mangga ngrampungake wangun ing ngisor iki supaya kita paling bisa ndhukung sampeyan.

Syarat Visa kanggo warga Tionghoa

Minangka januari, ing dhaftar ngandhut wong

Syarat Visa kanggo warga Tionghoa sing administratif entri watesan dileksanakake ing warga China dening panguwasa saka negara liyane

Minangka Maret, nganyari warga Tionghoa wis visa-free utawa visa ing rawuh akses menyang negara lan teritori sing, peringkat ing passport Cina th ing syarat-syarat travel ingatase hak bebas miturut Henley Passport Indeks.

Sadurunge februari, Cina panguwasa imigrasi durung umume ngidini dharatan warga Tionghoa kanggo papan outbound penerbangan tanpa gadhah visa bener kanggo negara panggonan, malah yen negara panggonan diwenehake sing visa ing rawuh menyang Cina duwe passport, kajaba metu ana disetujui dening Mentri saka Public Keamanan.

Seng padha bisa yen lelungan wis katelu negara kang visa lan nyambungake pesawat saka dhisikan panggonan negara kanggo negara katelu.

Minangka juni, nganyari yen panggonan iku visa-ing-rawuh utawa e-visa nerbitake negara persetujuan iki wis ora maneh needed. Syarat Visa kanggo warga Tionghoa padha ngusulke dening Mikronesia ing wolulas desember taun, Bahama ing rolas Feb, Indonesia ing, Grenada ing sepuluh Jun, Ekuador ing salah siji Maret, Maroko ing salah siji juni, Tonga ing sangalas agustus, Saint Kitts lan Nevis ing salah siji januari, Serbia ing limalas januari, Tunisia ing limalas februari, Barbados ing salah siji juni, uni Emirat Arab ing nembelas januari, Bosnia lan Herzegovina ing rong puluh sangang Bisa, Kapuloan Virgin britania raya ing limang juli, St Lucia ing wolulas juli, Belarus ing sepuluh agustus, Qatar ing rong puluh-siji Dec. Visa ing rawuh padha ngenalaken dening Azerbaijan ing salah siji februari, Brunei ing rong puluh-telung Mei, Ukraina ing oktober, Armenia ing sepuluh nopember, Sao Tome lan Principe ing limang April, Qatar ing rong puluh-loro juni, Gabon ing rolas oktober, Rwanda ing salah siji januari, Benin ing limalas Maret, Zimbabwe ing salah siji juli lan Myanmar ing salah siji oktober. Warga tionghoa padha digawe layak kanggo eVisas dening India ing telung puluh juli, Lesotho ing siji Bisa, Djibouti ing wolulas februari, Oman ing pitung Uga lan Uzbekistan ing limalas juli. Duwe saka APEC Bisnis Travel Kertu (ABTC) lelungan ing bisnis ora mbutuhake visa kanggo negara ing ngisor iki: Ing anané saka tartamtu perjanjian kalih negari, negara mrintahake passports dadi bener kanggo ing paling nem sasi ing rawuh kalebu Afghanistan, Algeria, Anguilla, Bahrain, Bhutan, Botswana, British Virgin Islands, Brunei, Kamboja, Kamerun, Cape Verde, Cayman Islands, Republik Afrika Tengah, Chad, Comoros, Costa Rica, Côte d Ivoire, Madagaskar, Ecuador, Mesir, El Salvador, Wonten Guinea, Fiji, Gabon, Guinea Bissau, Guyana, Haiti, Indonesia, Iran, Irak, Israel, Jordan, Kenya, Kiribati, Kuwait, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maladewa, Kepulauan Marshall, Mongolia, Myanmar, Namibia, Nepal, Nikaragua, Nigeria, Oman, Palau, Papua New Guinea, Filipina, Rwanda, Samoa, Saudi Arabia, Singapore, Solomon Islands, Somalia, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Tanzania, Thailand, Timor-Leste, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Uganda, uni Emirat Arab, Vanuatu, Venezuela, lan Vietnam. Negara mrintahake passports karo kesahihan saka ing paling telung sasi ngluwihi tanggal dimaksudaké departure kalebu Uni Eropa negara (kajaba Republik Irlandia lan Britania Raya) Iceland, Liechtenstein, Norwegia, Swiss (kabeh karo sing istiméwa digawe kanggo EEA lan Swiss nasional).

Azerbaijan, Bosnia lan Herzegovina, Montenegro, Nauru, Moldova, lan Selandia Anyar uga mbutuhake telung sasi sah ngluwihi tanggal bearer kang dimaksudaké departure.

Negara mrintahake passports bener kanggo ing paling telung sasi kesahihan marang rawuh kalebu Albania, Honduras, North Makedonia, Panama, Qatar, lan Senegal. Negara-negara sing mbutuhake passport kesahihan saka ing paling siji sasi ngluwihi tanggal dimaksudaké departure kalebu Eritrea, Hong Kong, Libanon, Macau, lan Afrika Kidul.

enem Kazakhstan iku transcontinental country

Negara liyane mbutuhake salah siji sing passport bener ing rawuh utawa passport bener saindhenging periode dimaksudaké tetep. Sawetara negara duwe perjanjian kalih negari karo negara liya kanggo shorten wektu passport sah dibutuhake kanggo saben liyane warga utawa malah nampa passports sing wis kadaluwarsa (nanging ora wis dibatalake). Akeh negara-negara mbutuhake nomer minimal saka kaca kothong ing passport kang presented, umume siji utawa rong kaca. Wewengkon kaca, kang asring katon sawise visa kaca, sing ora diitung minangka kang kasedhiya. Akeh negara-negara Afrika, kalebu Angola, Benin, Burkina Faso, Kamerun, Republik Afrika Tengah, Chad, Republik Demokratik Kongo, Republik Kongo, Côte d Ivoire, Wonten Guinea, Gabon, Ghana, Guinea, Liberia, Mali, Mauritania, Nigeria, Rwanda, São Tomé lan Príncipe, Senegal, Sierra Leone, Uganda, lan Zambia, mbutuhake kabeh mlebu penumpang kanggo duwe Internasional saiki Certificate saka Vaksinasi. Sawetara negara liyane mbutuhake vaksinasi mung yen penumpang wis teka saka infèksi wilayah utawa wis dibukak siji bubar. Kuwait, Libanon, Libya, Saudi Arabia, Sudan, Suriah, lan Yaman ora ngidini entri kanggo wong-wong karo passport prangko saka Israel utawa kang passports duwe salah siji digunakake utawa dienggo Israel visa, utawa ngendi ana bukti-bukti saka sadurunge lelungan kanggo Israel kayata entri utawa metu prangko saka tetanggan postingan tapel wates ing transit negara kayata Jordan lan Mesir.

Kanggo circumvent iki Liga Arab boikot Israel, Israel kebangsaan layanan saiki wis biasane mandhek kanggo perangko bangsa manca' passports ing salah siji entri menyang utawa metu saka Israel.

Wiwit limalas januari, Israel ora ana maneh prangko manca passports ing Bandara Ben Gurion, menehi penumpang kertu tinimbang sing maos: 'Wiwit januari rencana pilot wis ngenalaken kang pengunjung sing diwenehi entri kertu tinimbang lan perangko entri ing rawuh. Sampeyan kudu tetep kertu iki karo passport nganti sampeyan ninggalake. Iki bukti-bukti legal entri menyang Israel lan uga dibutuhake, utamané ing sembarang nilai nyebrang menyang Dikuwasani Oman. Passports sing isih (minangka juni nganyari) prangko ing Erez nalika lelungan menyang lan metu saka Gaza. Uga, passports sing isih prangko (minangka juni nganyari) ing Jordan Valley Sheikh Hussein lan Yitzhak Rabin Arava tanah wates karo Jordan. Iran nolak diakoni kanggo duwe passports sing ngemot lan Israel visa utawa perangko sing kurang saka rolas sasi lawas.

Amarga negara perang ana ing antarane Armenia lan Azerbaijan, pamaréntah Azerbaijan ora mung bans entri saka warga saka Armenia, nanging uga kabeh warga lan nasional saka negara liyane wae sing saka armenia keturunan, Republic of Azerbaijan (senajan wis ana seng, notabene kanggo Armenia partisipasi ing Eropah Games dianakaké ing Azerbaijan).

Azerbaijan uga strictly bans wae neng dening warga manca kanggo separatis wilayah saka Nagorno-Karabakh (de facto sawijining Republik Artsakh), sawijining lingkungan wilayah, lan azerbaijan exclaves saka Karki, Yuxarı Əskipara, Barxudarlı, lan Sofulu kang de jure bagéan saka Azerbaijan nanging ing kontrol saka Armenia, tanpa idin sadurunge pemerintah Azerbaijan.

Manca warga sing ngetik wilayah iki bakal permanen begalan saka ngetik Republic of Azerbaijan lan bakal klebu ing 'dhaftar personae non gratae'. Marang panyuwunan, panguwasa saka umumé dikenali Republik Artsakh uga masang sing visa lan utawa prangko kanggo kapisah piece saka kertas ing supaya deteksi lelungan menyang negara sing.

Sawetara negara (contone: Australia, Kanada, Fiji, New Zealand, lan ing Amerika Serikat) ajeg lali entri kanggo non-warga sing duwe rekaman pidana.

Pemerintah negara bisa wara-wara a diplomat persona non grata, banning sing entri menyang negara sing. Ing non-diplomatis nggunakake, panguwasa saka negara uga bisa wara-wara a foreigner persona non grata permanen utawa sementara, biasane amarga saka kabeh kegiatan. Usaha kanggo ketik Gaza strip dening segara bisa narik kawigaten a -taun ban ing ngetik Israel. citation needed Sawetara negara tugas sing kabeh lelungan, utawa kabeh manca lelungan, dadi fingerprinted ing rawuh lan bakal nolak diakoni utawa malah nyegah wong-wong lelungan sing nolak kanggo tundhuk. Ing sawetara negara, kayata Amerika Serikat, iki bisa uga diterapake malah kanggo penumpang transit sing namung pengin kanggo cepet ngganti pesawat tinimbang pindhah landside. Fingerprinting negara kalebu Afghanistan, Argentina, Brunei, Kamboja, China, Ethiopia, Ghana, India, Jepang, Malaysia marang entri lan departure, Paraguay, Saudi Arabia, Singapore, Korea Selatan, lan Taiwan. Tambahan, United Arab Emirates ngayahi iris mindhai ing pengunjung sing perlu kanggo aplikasi kanggo visa. loro Mbukak tapel wates karo Wilayah Schengen. telung Rusia transcontinental negara ing Eropah Wétan lan Lor-Wétan.

Akèh-akèhé saka sawijining populasi urip ing Eropah Rusia.

papat Turkey transcontinental negara ing Timur Tengah lan asia Kidul Eropah. Wis bagean cilik saka sawijining tlatah ing Kidul-wétan Eropah disebut turki Thrace. limang Abkhazia, Azerbaijan, Georgia, lan Kidul Ossetia asring dianggep minangka transcontinental negara.

Loro-lorone wis bagean cilik saka wilayah-wilayah ing Eropah bagéan saka Caucasus.

Wis bagean cilik saka sawijining wilayah dumunung ing sisih kulon saka Urals ing Eropah Wétan.

pitu Armenia, Artsakh, Siprus, lan Lor Cyprus sing tanggung ing Southwest Asia nanging gadhah sosial-politik sambungan karo Eropah. wolung Mesir punika transcontinental negara ing Afrika Lor lan Wétan Tengah. Wis bagean cilik saka sawijining wilayah ing Tengah East disebut Semenanjung Sinai. sangang Sebagian dikenali. siji Wilayah Jaban rangkah Britania raya loro Mbukak tapel wates karo Wilayah Schengen. telung Rusia transcontinental negara ing Eropah Wétan lan Lor-Wétan. Mayoritas saka sawijining populasi urip ing Eropah Rusia, mulane Rusia minangka kabèh iku klebu minangka negara Eropah kene. papat Turkey transcontinental negara ing Timur Tengah lan asia Kidul Eropah.

Wis bagéan saka sawijining tlatah ing Kidul-wétan Eropah disebut turki Thrace.

limang Azerbaijan (Artsakh) lan Georgia (Abkhazia Ossetia Kidul) sing transcontinental negara.

Loro-lorone wis bagéan saka wilayah-wilayah ing Eropah bagéan saka Caucasus. enem Kazakhstan iku transcontinental country.

Wis bagéan saka sawijining wilayah dumunung ing sisih kulon saka Ural Kali ing Eropah Wétan.

pitu Armenia lan Siprus sing tanggung ing Southwest Asia nanging gadhah sosial-politik sambungan karo Eropah. wolung Mesir punika transcontinental negara ing Afrika Lor lan Wétan Tengah. Wis bagéan saka sawijining wilayah ing Timur Tengah disebut Semenanjung Sinai. sangang Bagéan saka Dunyo saka New Zealand sepuluh Sebagian dikenali. sewelas sing dudu perusahaan tlatah Amerika Serikat.

rolas Bagéan saka Norway, ora bagean saka Wilayah Schengen, khusus mbukak-wewatesan status ing Svalbard Prajanjian.

panjang Bagéan saka Kratoning Denmark, ora bagean saka Wilayah Schengen.

Paralegal jobs in China

RESPONSIBILITIES Ngatur lan ngoptimalake docketing kanggo merek dagang, hak cipta lan designs kanggo ngawula kabutuhan bisnisNgatur IP account reresik lan nyedhiyani pas wektune IP kesadaran latihan. Lokasi: Shanghai Departemen: Perusahaan Chinese Tim Responsibilities Proyek. Kanggo aplikasi kanggo posisi iki, mangga ndeleng recruitment ing kita Careers kaca ing Ngewangi IP global tim karo paten desain, hak cipta lan merek dagang tuntutan ukum lan reresik. Ngawasi GC pasar. Properti intelektual lan Teknologi, Hong Kong PERAN peran Iki. lan proses efektif Peran iki bakal dadi kesempatan banget kanggo.

Anak Support ing China

Aku ora saiki ing tunggakan ing anak support

Aku utang anak support kanggo tune saka limang atus dolar sasi, kang aku ora rencana ing anggota saka ChinaAku rencana ing njupuk Z visa lan banjur statuse dadi wargo ijin. Aku rencana ing tetep ing China moho, bisa kanggo ngaso gesang kawula.

Aku weruh saka US hukum disebut Passport Denail Program

kang padha ora bakal menehi passport kanggo wong sing luwih saka dolar, limang atus ing tunggakan. Begjanipun, aku wis duwe passport, lan aku ora saiki ing tunggakan. Aku ora duwe masalah njupuk kanggo China. Masalah bakal, sawise sasi kalima, aku bakal wis ngrambah dolar, limang atus ing tunggakan lan passport bisa revoked utawa invalidated ing titik sing. Pitakonan kula: Carane bakal iki efek kemampuan kanggo tetep ing China. Carane asring ora wargo ijin perlu kanggo bakal gawe anyar. Bakal padha mriksa kesahihan saka passport ing wektu sing padha gawe anyar ing karesidenan ijin. Utawa ora Vuisa malah perlu kanggo njaluk gawe anyar yen sampeyan duwe karesidenan ijin. Apa dokumen liyane apa aku kudu manggon moho ing China lan bakal panjabutan saka passport nuduhke masalah. Mangga, aku pancene perlu sawetara saran ing topic. Uga, please ora kuliah kula ing sandi kewajiban minangka rama. anak bakal dadi banget uga kasedhiya kanggo lan bakal duwe urip gedhe.

Thread iki ora temenan kanggo debat anak support utawa etika.

mangga mung njawab pitakonan. Sembarang saran tulus utawa kawruh ing topik iki bakal ngormati NEMEN. Matur nuwun Iku gumantung carane dawa penduduk wektu sampeyan bakal diwenehake. Wiwit sampeyan duwe Z visa, biasane penduduk ijin anggere kontrak rampung. Ya, passport kudu kasedhiya nalika sampeyan nganyarake penduduk ijin. Sah dijupuk menyang wawasan. Passports entek, nalika saiki passport perlu kanggo bakal gawe anyar Embassy bakal nolak wiwit sampeyan bakal liwat dolar, limang atus ing tunggakan ing anak support. Sawise passport kadaluarso sampeyan salah siji bali menyang AMERIKA serikat utawa manggon ing wilayah abu-abu legal lan cukup mbokmenawa bakal duwe alangan ngramut panjenengan Cina dokumen minangka sampeyan bakal ora ana maneh duwe passport bener kanggo saiki. Ing paling apik, sampeyan lagi tuku sawetara taun kanggo nglirwakake dhukungan kewajiban, lan masalah bakal akeh samsaya awon nalika sampeyan teka maneh. Sampeyan kudu takon karo an agung, kamungkinan sampeyan bisa usulan kanggo ngowahi anak support kanggo dadi luwih nyata karo anyar income.

Scum pancen ing sandi mratelakake panemume.

Muni kaya nyoba kanggo supaya pembayaran.

Ibune saka miskin sperma ora nggawe bayi dening dhéwé.

Sampeyan kudu passport saka negara liyane. Cubluk saka KITA bakal pitutur marang kowe sing ana sawetara moral kewajiban kanggo ndhukung anak sing sah boten pareng saka ningali lan sampeyan kudu ngirim dhuwit terus-terusan. kanggo ibune sing nyegah saka ningali anak? Mbayar kidnapper, sampeyan bisa ndeleng moral kewajiban lan wong-wong sing tebusan anak sing morally unggul kanggo sampeyan lan sing ala yen sampeyan ora bisa generate cukup katun kanggo appease masa ing sawah. Kabeh iki mbukak liwat sistem politik kanggo nggawe 'passport ngaku sistem' kang database sosial keamanan nomer saka wong-wong sing ana ing tunggakan saka anak support. Ing laku iki tegese sampeyan ora bisa ninggalake Amerika Serikat kajaba sing duwe 'masal ijin'. Yen sing muni kaya aku ngomong bab perbudakan saka antebellum Kidul, iku kudu. Cara iki liwati kanggo ndalang sing mung alesan siji bakal duwe kanggo ninggalake US amarga saka vacation nalika ing kasunyatan wong-wong sing arep ninggalake tirani kang padha dipeksa kanggo tetep - akeh kaya wong-wong ing Jerman Wétan taun utawa Uni Soviet, Kuba, etc. Njelajah kulawarga werna.

Yen sampeyan duwe kulawarga saka luar negeri njaluk sing kapindho passport lan dadi free.

Sampeyan ora bakal bisa kanggo tau njaluk kewarganegaraan ing China kajaba sing duwe tuwane Cina supaya ora keganggu.

Overstaying ing China, Paukuman, Paukuman, Nggoleki, Carane Ngatasi

Biasane, paukuman punika CNY saben dina ora ngluwihi CNY

Overstaying, uga disebut ilegal panggonan, tegese salah siji tetep ing negara sawise kang dheweke visa utawa ijin panggonan wis kadaluwarsaYen asing kang dawa total tetep ing China ngluwihi wektu sing wis katemtokaké ing visa, iku bakal dianggep wis overstayed sing visa. Kanggo kayata, yen wong manca lumebu China ing juni sangalas karo -dina visa, kang wis mestine kanggo ninggalake ing juli. Wiwit tetep dawa ing China wis dietung saka: esuk sabanjuré ing ngisor iki entri tanggal, yen manca godhong ing juli, kang bakal wis overstayed kang visa dening telung dina. Elinga yen yen dijadwal wektu departure tiket mengko saka visa kang mati wektu, sampeyan bakal dianggep minangka gadhah overstayed malah yen sampeyan pindhah liwat imigrasi pengawasan sadurunge visa mati wektu. Nanging, yen panjenengan dijadwal wektu departure sadurungé visa wektu mati, nanging operator owah-owahan ing jadwal, sampeyan ora wis overstayed visa. Miturut privasi saiki, ora ana wektu sih-rahmat kanggo ilegal alien overstaying ing China, supaya overstaying visa iku ora dianjurake.

Nanging, yen sampeyan wis overstayed panjenengan visa China kanggo mung siji utawa rong dina, kanggo pindhah metu lan entri administrasi lokal PSB (Biro Public Keamanan) kanggo apologize lan nerangake alasan.

Ing kasus iki, sampeyan bisa uga ora perlu kanggo mbayar nggoleki. Adhedhasar saiki imigrasi peraturan, ana macem-macem punishments kanggo wong njaba negoro miturut dawa saka overstay. Alien overstaying visa utawa ijin panggonan kanggo wektu cendhak bakal diwenehi bebaya lan dadi dibutuhake kanggo mbayar nggoleki. Yen salah siji overstays visa kanggo periode wujud, biasane liwat siji sasi, kang bisa sijine menyang camp tahanan limang limalas dina lan dibalekake marang negara ngarep. Iku bisa kang bakal blacklisted, kang bakal mengaruhi re-entri menyang China, lan iku bisa dadi dilarang saka ngetik negara kanggo sepuluh taun. Saliyane iki, iku bisa uga pengaruh siji kang aplikasi visa kanggo negara liyane. Yen sampeyan wis overstayed visa ing dharatan China, sampeyan kudu laporan kahanan kanggo stasiun polisi search sanalika bisa, mbayar nggoleki, lan banjur aplikasi kanggo metu saka ijin kanggo ninggalake sadhengah negara ing. Supaya kanggo nyegah unintentional overstaying, sampeyan kudu elinga tanggal ngetik negara lan dawa saka visa. Menapa malih, sampeyan kudu sinau carane kanggo ngetung tetep dawa. Pangerten sing tetep dawa wis dietung saka dina sabanjuré iku kritis kanggo nyegah overstaying ing China sengaja. Kajaba iku, yen sampeyan arep kanggo tetep maneh, sampeyan bisa aplikasi kanggo dheweke iki diwenehi patbelas dina visa minangka wisata nanging dheweke saiki yrs lan siji sasi wis ing china, apa bakal dheweke bisa apa saiki dheweke kepengin kanggo pindhah ngarep ing Filipina, please bantuan kula kanca dheweke perlu sawetara saran please, mikiraken Dheweke kudu nindakake ing saiki kanggo laporan kahanan dheweke kanggo stasiun polisi search, lan banjur mbayar nggoleki CNY saben dina katutup jumlah ora ngluwihi CNY, lan nampa penalti liyane. Sesampunipun, dheweke bisa aplikasi kanggo pass metu kanggo ninggalake China. Sawise mbayar nggoleki, sampeyan sing menehi saran kanggo ninggalake dharatan China. Mungkin sampeyan bisa nyoba kanggo aplikasi kanggo visa yen sampeyan arep kanggo bali.

Kula adhi tindak menyang Qingdao provinsi ing China ing tanggal maret kanggo sinau ing Qingdao Universitas Teknologi.

Nanging kertas kang wis sawetara masalah amarga agensi fault lan polisi nyekel gusti yésus.

Apa bakal dadi paukuman lan carane dawa wektu iku bakal njupuk kanggo ngeculake wong? Kita ora duwe relatif ana. Iku polisi ngirim bali kanggo wong ing Bangladesh. Carane akeh kang perlu kanggo mbayar kanggo polisi. Mangga suggest Yen adhimu overstay ing dharatan China kanggo tartamtu wektu iku, dheweke kudu nampa nggoleki CNY, tahanan kanggo nganti limalas dina, aku upaminipun. Wis telung puluh dina visa nalika piyambakipun mlebet ing China. Kang visa bakal kadaluwarsa ing April Yen Polisi ora bakal ngeculake wong ing periode visa, banjur apa sing bakal kelakon karo sadulur. Padha ngandika sing padha neliti bab iki Biasane suwene wektu iku bakal njupuk kanggo neliti jinis iki saka cilik uga Cina polisi informed BD besar kang wis Visa penipuan. Nanging yen wis penipuan Visa banjur carane bisa ngetik ing China liwat keamanan bandara. Yen aku iki diwenehi sepuluh dina kanggo nemokake anyar sekolah utawa metu lan aku ora, saiki aku wis ing china limang sasi ora sekolah ora bisa nanging mahasiswa visa isih bener lan aku kudu metu. Apa paukuman? Yen sampeyan wis overstayed ing dharatan China, sampeyan mestine kanggo nampa nggoleki saka limang atus RMB saben dina, nanging katutup jumlah ora ngluwihi CNY, lan penalti liyane. Ing kajaba iku kanggo k RMB nggoleki, limang sasi iku banget kamungkinan kanggo asil ing tahanan ing sawetara gedhe munisipalitas. Yen sampeyan ora mbayar, banjur sampeyan ora njaluk kanggo ninggalake.

China Dual Warga Negara, Macem-Macem Kewarganegaraan FAQs

Jawaban: Iku cara sing ngidini warga duwe loro bangsa loro kang motherland lan negara liyane ing wektu sing padhaJawaban: Akèh negara lan wilayah ing donya ngakeni lan bab iku, kalebu Amerika Serikat, Britania Raya, Prancis, Kanada lan Australia. Negara paling ora mikir sing warga bakal ilang kang negara kelairane yen entuk sukses ing liyane negara kang negara. Artikel telung China Negara Hukum ngemu sing negara ora bakal ngakeni dual saka warga negara Cina warga. Menapa malih, Artikel nine saka hukum sing nyatakake yen sanalika Cina njupuk manca kewarganegaraan, kang bakal kanthi otomatis ilang kang Cina kewarganegaraan. Jawaban: Ana utamané rong alasan kanggo nyiyapake negara angger-angger sing babar blas beda-beda saka sing akeh negara liyane ing donya. Page, Negara Cina Hukum wis menehi latar mburi sajarah khusus. Sawise taun, akeh mamang lan masalah padha disababaké ing sawetara negara utamané sing ing Asia Kidul-wétan dening akèh Cina jaban rangkah karo dual kewarganegaraan. Iku pahaman nanging iya gawe piala kanggo hubungan antarane China lan sawetara negara. Kapindho, unik negara ing wawasan saka kasetyan saka warga negara lan administrasi warga. Lan iku luwih gampang kanggo pas pangadilan ing kasus hukum. Jawaban: Kanggo jujur, iku cukup hard Nanging, yen sampeyan arep kanggo tetep ing China kanggo dangu, sampeyan bisa nyoba kanggo aplikasi kanggo Alien' Panggonan Permanen. Minangka kanggo rincian bab syarat sawijining, monggo waca kita Bakal visa UK pejabat laporan kanggo pamaréntah Cina sing aku wis China passport. Aku nglamar visa kanggo sandi mbok teka menyang uk, aku wis marang visa uk pejabat aku nggunakake passport Cina kanggo bali menyang China kanggo ngunjungi mbok. Woy, padha ora bisa laporan kanggo pamaréntah Cina, nanging iku gampang kanggo pamaréntah Cina kanggo mriksa metu. Supaya sampeyan isih disaranake kanggo aplikasi kanggo visa kanggo pindhah menyang China karo UK passport. Yen gedhe-gedhe dadi Australia Kewarganegaraan apa padha duwe kanggo njaluk Passport Australia utawa bisa terus kanggo nggunakake passport Cina. Yen siji kepengin kanggo njaga Cina kewarganegaraan ngirim padha ora dadi Warga Australia lan mung tetep karo statuse dadi wargo permanen saka Australia. Padha ora duwe dual passport lan yen padha wis applied kanggo passport saka negara liya, padha duwe kanggo menehi munggah ing passport Cina. Lan ya, yen padha arep kanggo njaga Cina kewarganegaraan, mung statuse dadi wargo permanen saka Australia kasedhiya. Aku rencana ing marrying wong Cina lady taun iki Kawitan kita omah-omah ing china aku banjur aplikasi kanggo pasangan visa minangka dheweke US sponsor dheweke banjur nerangake kanggo KITA lan ditrapake kanggo imbuhan saka status visa nalika nunggu visa kanggo bakal diproses Dheweke uga ditrapake kanggo lelungan doc supaya dheweke bisa pindhah menyang china lan US yen dheweke perlu kanggo Dheweke wis perusahaan ing china ndarbeni sawetara omahé lan aset saka investasi supaya dheweke ora arep dadi warga US kang china ora ngidini dual kewarganegaraan aku ngerti dheweke bisa dadi US penduduk utawa permanen penduduk supaya dheweke ora menehi munggah dheweke Cina kewarganegaraan Iya aku ngandhani dheweke bener bab iki. Minangka US penduduk saka china mung, ora warga US bisa dheweke isih njaluk kertu ijo Hi: aku duwe loro UK lan China passports. Aku mung dijupuk travel visa kanggo AMERIKA serikat ing China Passport. Dadi, ing pitakonan: Bisa aku gunakake China passport kanggo ngetik AMERIKA serikat utawa aku kudu nggunakake UK passport kanggo aplikasi kanggo visa travel lan banjur ketik AMERIKA serikat. Thanks.

PROSEDUR KANGGO NGGAYUH CAPAC ING NIGERIA NGANYARI MANEH

Digabungake orang asing Ijin Panggonan lan Alien Kertu (CERPAC) ngawèhaké manca ijin kanggo manggon lan bisa ing Nigeria kanggo nganti rong taun, kang subyek kanggo nganyari maneh lan kesahihan saka orang asing jumlahMulane, CERPAC Nigeria bisa mung rangkuman minangka karya utawa penduduk ijin dibutuhake kanggo maksud manca kanggo manggon ing Nigeria kanggo maksud resmine waé. Ing Nigeria Kebangsaan Layanan (samubarang kang angel irung) punika agensi pemerintah ing pangisian daya saka nerbitake lan renewing CERPAC ing Nigeria.

Fungsi iki wis digawa metu dening samubarang kang angel irung ing tangan ing tangan karo Mentri saka Njero wiwit Mentri saka Njero uga supervising Mentri kanggo samubarang kang angel irung.

Ing CERPAC KERTU IJO iku Bonafede document sing ngidini non-Nigerian kanggo manggon ing Nigeria lan nindakake disetujoni kegiatan minangka kasebut ing ijin, utawa kanggo ngancani penduduk utawa warga saka Nigeria minangka gumantung.

Saben Asing penduduk ing Nigeria utawa ngunjungi karo niat kanggo tetep ing Nigeria ing keluwihan saka dina lan anggota kru ninggalake kapal lan tetep darat ing keluwihan saka rong puluh-wolung dina sing dibutuhaké déning hukum kanggo ndhaftar. Dening kabecikan saka Bagean saka undhang-Undhang Kebangsaan, nasional manca diwenehake ijin panggonan ora mbutuhake entri visa.

Iku menehi makaten: A penduduk utawa ijin karya diwenehake kanggo manca Imigran bakal dianggep kanggo tujuan saka entri menyang Nigeria minangka macem-macem ijin entri. Ing CERPAC aplikasi mbutuhake amarga rajin lan panyegahan rasah kesalahane Miturut lan gedhe, saben pelamar perlu kanggo bakal weruh saka ing ngisor iki informasi penting babagan aplikasi prosedur: kategori ngisor iki saka wong-wong sing exempted lan mulane qualified kanggo bakal ditanggepi CERPAC minangka Gratis: Ing kesimpulan, sembarang manca sing kepengin kanggo njupuk CERPAC Nigeria perlu kanggo ketemu ndhuwur syarat. Iki CERPAC ijin manca kanggo manggon lan bisa ing Nigeria kanggo maksimum saka rong taun Aplikasi kanggo CERPAC ing Nigeria kudu wis didhisiki dening aplikasi lan disetujoni saka orang asing jumlah saka perusahaan makaryakke warga bangsa manca negara.

Diboyong saka China - Koleksi Times

Aja njupuk kasempatan, Laurel ngandika

Kedadean sing kedaden rong taun kepungkur isih haunts LaurelDheweke tak diboyong saka China kanggo negara dheweke ngarep Kanada. 'Iku paling bab wadhi sing tau kedaden kanggo kula, aku dadi isin, -taun-lawas wong wadon ngandika. 'Dheweke ngandika iku hard kanggo dheweke kanggo pirembagan bab iku karo sapa.

'Aku iki banget bungah bab kesempatan

Mung tuwane dheweke lan sawetara banget cedhak kanca-kanca ngerti bab iku.

Miturut Sawyer Bao, pengacara sing nggantosi manca ing China, alasan sing paling umum kanggo deportasi antarane manca ing China, utamané ing kutha-kutha gedhe, sing ngetik menyang China, manggon lan bisa digunakake ing China ilegal. 'Paling umum kasus sing digunakake ing China tanpa bener karya visa lan overstaying sing visa periode, Bao ngandika. 'Paling saka wong-wong mau sing mengkono legal proyek, kaya memulang utawa catering ing restaurant, nanging tanpa karya visa. 'Miturut laporan dening Beijing News ing April, wong manca bisa digunakake ing China ilegal utamané ing sektor kayata memulang inggris, kanada, kinerja lan hiburan lan industri pegawe-intensif. Padha teka kanggo China kanggo sinau utawa kanggo tourism nanging karya kene ilegal. Miturut laporan dening Guangdong Wektu saben Minggu ing Mei, utama pidana tindak tanduk kanggo wong manca ing China sing smuggling, rampokan, nyolong lan ngatur stowaways. 'Minangka minangka adoh aku ngerti, serius pidana tindak tanduk ora kelakon ing kutha-kutha gedhe kaya Beijing asring, mungkin ing sawetara tapel wates kutha-kutha, Bao ngandika.

'Nggunakake tamba ing antarane wong manca liyane alesan utama padha njaluk diboyong.

Njaluk visa legal 'Nalika sampeyan pindhah menyang negara liyane kanggo karya, njaluk tepat visa karya page.

Nalika dheweke pisanan teka China, Laurel wis mung rampung universitas lan ngelingi prospek proyek padha ora apik banget kanggo sajarah utama, dheweke lan akeh konco sakelas dheweke dianggep arep mulang inggris ing negara non-English speaking negara.

'Ana akeh nawakake proyek kanggo pindhah mulang inggris nang endi wae kanggo kita, Laurel ngandika. Karo rujukan saka profesor mantan mahasiswa, Laurel tak inggris memulang posisi ing fasilitas latihan ing Beijing. Iku pisanan kanggo kula kanggo njaluk metu saka Amérika Lor. Aku wis mung wis kanggo liyane bagean saka Kanada lan AS sadurunge, Laurel ngandika.

Mung masalah kanggo Laurel kang ngulandara ana sing dheweke durung duwe fisik gelar sarjana kang durung, kang dibutuhake dening China kanggo mulang inggris.

Laurel rampung kabeh saka dheweke kursus lan lulus. Nanging, dheweke ora bakal nampa salinan fisik saka dheweke jurusan nganti sekolah kang raviparty, kang ana limang sasi saka banjur. Dheweke marang dheweke mangsa boss bab kahanan dheweke, lan dheweke boss ngandika sing iki nggoleki. Panjenenganipun ngandika bisa njaluk dheweke visa amarga wis sambungan. 'Aku pracaya wong amarga miturut pangerten sethitik saka China, sambungan sing penting banget, dheweke ngandika. Sawise Laurel tindak menyang Beijing, dheweke miwiti memulang karir. 'Iku banget penake Bocah-bocah sing aku mulang padha supaya pinter lan padha adored kula. Aku sante wektu sing akèh, Laurel ngelingi. 'Kejabi, mbayar iki apik. Padha mbayar kula watara, yuan (dolar) saben sasi. 'A sawetara sasi mengko, klompok perwira polisi mbayar sekolah riko minangka Laurel iki mung bab kanggo miwiti kelas. 'Aku iki marang kanggo teka polisi biro bebarengan karo sawetara guru liyane karo boss, dheweke ngandika. 'Banjur aku iki marang sing aku kudu mbayar, yuan lan buku pesawat kanggo Kanada utawa negara liyane lan ninggalake Beijing langsung yen aku ora arep kanggo nglampahi wektu ing stasiun polisi, lan aku ora kudu bali menyang China kanggo rong taun, Laurel ngandika. 'Aku dadi wedi Aku ana nom-noman lan iki pisanan kang supaya adoh saka ngarep, dheweke ngandika. Guru liyane saka US ngandika, bilih panjenenganipun mutusaké kanggo pindhah menyang Thailand tinimbang arep ngarep, aku mutusaké kanggo pindhah karo wong, awit iku wadhi kanggo kula kanggo bali ngarep sawise mung rong sasi. 'Mengko, dheweke ana dikawal dening loro policemen bali menyang dheweke asrama kanggo njaluk dheweke kagungan lan pindhah langsung menyang bandara. 'Aku isih bisa elinga yen begja pengalaman. Aku isih bisa elinga penumpang liyane' curious lan judgmental katon lan ngucap nalika padha weruh wong enom mlaku-mlaku karo loro policemen dening sisih dheweke, Laurel ngandika. 'Aku guess padha kudu wis speculated sing aku wis rampung soko elek kayata nggunakake obatan utawa digunakake kaya hooker. Aku meh wanted kanggo surak-surak metu sing aku ora nindakake obatan lan sing aku ora hooker, Laurel ngandika. 'Aku ora nindakake apa-apa elek. Sawise kabeh, aku nyuwil-nyuwil hukum dening laka. 'Dheweke manggon ing Thailand kanggo nem sasi lan banjur bali kanggo Kanada. Ing taun anyar, China wis wungu garis kanggo wong njaba negoro kanggo mulang lan karya ing industri ing China, mrintahake universitas jurusan lan pengalaman memulang. Iku dadi luwih angel kanggo njaluk tepat visa karya ing China, supaya akeh wong manca milih kanggo bisa lan manggon ing China ilegal, miturut Bao. A Koleksi Times laporan pungkasan januari ketemu sing ing paling sèket wong manca padha dibunderaké munggah dening panguwasa Shanghai sak Natal Eve gawe lara operasi kanggo nyekel expats digunakake ilegal ing kutha. Miturut Wektu laporan Mingguan, ing, ing national police biro entri lan metu saka kontrol administratif ketemu liwat, manca tetep ing China ilegal.

'Sawetara expats teka kanggo China ing visa wisata lan diwiwiti digunakake ing negara, Bao ngandika.

'Sawetara expats wis bener visa nalika padha teka kanggo negara, nanging minangka visa sing dadi kasep lan padha ora bisa njaluk siji anyar utawa yen padha lali kanggo gawe anyar sing visa, padha milih kanggo tetep lan ndhelikake ing negara sedhih. Masalah tamba Expat dijenengi Lilian sambungan kanca crita kang diboyong kanggo nggunakake tamba telung sasi kepungkur. Dheweke kanca marang dheweke kang garang mariyuana lan siji dina, nalika piyambakipun makarya ing kantor kang, polisi nuduhake munggah lan ngangkat wong munggah. Sawise iku buktiaken sing wis tuku lan nggunakake marijuana, polisi sijine wong ing kunjara kanggo rong minggu, lan wus kanggo njaluk kanca-kanca lan kolega kanggo njaluk iku lan salah siji ngirim wong-wong mau kanggo kunjara utawa negara ngarep. Sawise bab minggu lan setengah, piyambakipun diboyong lan dikirim ngarep, lan kang wis limang taun travel ban saka China. 'Nalika piyambakipun ngarep, kang dikirim ing WeChat sing padha wis a 'kulawarga darurat' sing wus kanggo bali ngarep, Lilian ngandika. 'Iya ora pengin wong ngerti sing kang ana diboyong kanggo obat-obatan, ngandika Lilian. 'Aku manawa kang ngrasa banget upset amarga dheweke wis urip ing China kanggo liwat sepuluh taun lan malah wis long-term gendakan kene ing salah siji titik. 'Sawetara obat-obatan sing legal ing sawetara negara, lan iku umum kanggo wong kanggo nggunakake wong-wong mau kanggo tujuan rekreasi ing bar lan katelu ing sawetara negara Kulon, Bao ngandika.

'Dadi, sawetara wong manca ing China salah siji ora ngerti sing iku ilegal kanggo nggunakake sembarang urut saka obatan ing China utawa ngerti bab hukum nanging ora mikir iku bakal asil ing jalaran serius.

'Ana sawetara kasus liyane sing nimbulaké manca kanggo njaluk diboyong saka China. Miturut resmi Sina Weibo dening Jinjiang district branch saka Chengdu Biro Public Keamanan ing juli, a spanyol wong sing jenengé David publicly wis jinis karo wong lokal tahap wadon ing umum ing Chengdu, Provinsi Sichuan. Piyambakipun dipenjara lan nahan kanggo sepuluh dina, banjur diboyong. Laporan liyane dening Legal Dina rata-rata ing desember uga kacarita sing manca guru sing mulang ing sekolah internasional ing Shanghai wis dihukum rolas taun ing pakunjaran lan diboyong kanggo nggawe coro sexsual molesting para siswa. Gawe kuatir bab mangsa. Kanca liyane Lilian iku sing iki uga diboyong kanggo nggunakake tamba ing, wis malah luwih uneg-uneg. Sawise wis deported, kang hubungi dheweke sing kaping sawetara lan ditulis kang ngedeni. 'Panjenenganipun ngandika bilih panjenenganipun punika kuwatir babagan proyek kang prospek kanggo masa depan. Iku kuwatir yen bakal duwe rekaman pidana ing file, kang bakal nggawe iku angel kanggo golek proyek ing ngarep negara lan jaban rangkah, Lilian ngandika. Ing kawitan iku ketoke minangka yen Laurel kiwa China unscathed nanging karo mung suntingan financial ilang, nanging iku ora cilik. Senadyan Laurel kang asih pengeling-eling saka memulang ing China, dheweke wis ora plans kanggo bali. 'Aku isih wedi kanggo bali menyang China, Laurel ngandika.

'Aku tak amba ireng diboyong perangko ing passport, asil ing pitakonan luwih saka pejabat kebangsaan nalika aku lelungan menyang negara liyane, malah bali menyang negara dhewe, Laurel ngandika.

'Padha tansah seng di tuduh aku iki diboyong kanggo tamba pangisian daya utawa prostitusi.

Ana supaya akeh wong ing saindhenging donya sing mung njupuk kasempatan minangka guru basa inggris lan nyilem ing tanpa karya visa.

A akèh kaping kerjane metu, nanging nalika iku ora, iku mung ala, dheweke ngandika. 'Aku wanted kanggo nuduhake pengalaman iki karo wong sing considering sing manggen ing luar negeri minangka wulangan saka pentinge gadhah legal karya visa.

Prosedur lan latar kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan

Ha iku everyone nduweni alasan dhewe

Tahunan nomer saka wong pengarepan kanggo ndarbeni kewarganegaraan negara kita wis nambah kaping pirang-pirangHo kanggo njupuk milik saka rusia passport, siji kepinginan ora cukup. Sampeyan kudu alesan sing apik kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan. Kanggo ngerti sing nduweni hak kanggo gumantung ing nemokake rusia passport, iku perlu kanggo aplikasi kanggo federal hukum 'Ing Kewarganegaraan saka Federasi rusia'. Iku ana sing bisa nemokake jawaban kanggo pitakonan minangka kanggo apa latar kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan ana dina. Papat nilai sing diwènèhaké Dadi, ing passport saka Federasi rusia bisa angsal: Ing umum, iki pranata sing banget burem, supaya iku worth ngeduk menyang rincian mangertos topik iki. artikel iki Federal Hukum describes ing rinci babagan carane nampa kewarganegaraan saka Federasi rusia ing umum latar. Ngandika sing saben diwasa wong legal nduweni hak kanggo nglakoni. Ing istilah saka panggonan bisa suda kanggo siji taun yen wong nglamar kanggo kewarganegaraan punika: Lan sawetara wong ora perlu sembarang basis kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan saka ndhuwur. Iki ditrapake kanggo individu sing wis khusus manfaat sadurunge Rusia. Padha ditrapake kanggo warga negara sing digunakake kanggo dadi bagéan saka USSR, sing dadi kanggo ing paling telung taun ing kontrak karo Pasukan Bersenjata rusia utawa militèr liyane tatanan. Dadi, ing ndhuwur padha sedhela diterangake ing latar disualekno saka rusia kewarganegaraan. Ing sederhana supaya, kabeh katon malah luwih sd lan mung.

Kanggo ngerti pet proses, sampeyan mung perlu kanggo maca artikel padha federal hukum.

Iku ngandika bab kategori saka wong-wong sing duwe hak kanggo aplikasi tanpa golek ijin panggonan lan ora urip sing dibutuhake limang taun. Dadi, iki ana wong njaba negoro sing: kasus Iki sing paling gampang lan paling umum. Kabeh telung latar kanggo éntuk kewarganegaraan sing weighty. Akeh wong wis ditanggepi passports ing syarat-syarat iki. Ya, sing ora kabeh Ana latar kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan ing prosedur sederhana. Pengungsi bisa aplikasi kanggo rusia passport yen padha: Minangka sampeyan bisa ndeleng, ing cara kanggo golek rusia Passport iku ora supaya sethitik. Wong sing ora pas piyambak bisa tansah njupuk kauntungan saka liyane. Yen sampeyan nandur modal sawetara yuta rubles ing pangembangan bisnis, ora bisa everyone, banjur njaluk sought-sawise seluk-beluk lan karya kanggo sampeyan kanggo sawetara taun iku cukup nyata. Tataran paling angel melu desain ijin panggonan sak wentoro (RWP).

Nanging mung yen: Ing titik pungkasan ana menarik nuances

Iki tataran kapisan sawise nggayuh visa, kang bakal duwe kanggo pass liwat asing sing ora duwe luwih basis kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan. Kanggo menehi pendhaftaran, nanging, meh padha dokumen sing perlu. Punika dhaptar sing: Iku biasane njupuk rong sasi kanggo ngenteni keputusan. Banjur, sakcepete sadurunge mati saka taun pisanan sawise ditokake saka RWP, manca bakal perlu kanggo nyedhiyani FMS karo certificate nyantosakaké kang income. Dadi, ing ndhuwur iku marang latar lan prosedur kanggo nggayuh kewarganegaraan saka Federasi rusia wis ditemtokake dening Federal Hukum. Ing asas, ana luwih kesempatan kanggo dadi subyek saka Rusia saka iku misale jek. Nanging ora kabeh wong-wong cocog kanggo sembarang kategori ndhuwur. Akeh wis kanggo jeksa agung bisa ngetokake ijin panggonan. Lan punika ing bunder saka pelamar kanthi irah-irahan kanggo nampa document iki: Inggih, kabeh nuansa bab pambuka pangolahan padha kadhaptar. Lan yen wong sing wis basis kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan, kabeh saka wong-wong mau njupuk menyang akun, kang bisa miwiti ngempalaken dokumen lan pindhah menyang FMS kanggo pakaryan babagan penyimpanan file lan aplikasi. Punika apa sing perlu kanggo saiki: Iku penting kanggo wigati sing ing manca passport ana kudu perangko nyantosakaké asing kang tengen kanggo sementara manggon ing wilayah saka Federasi rusia. A notarized salinan saka kaca iki sing uga dibutuhake.

Minangka sampeyan bisa guess, alasan kanggo sederhana nggayuh kewarganegaraan saka Federasi rusia tegese amal imigran kurang ekstensif paket saka dokumen. Lan ana Dhaftar kasusun saka mung pitung sub-item.

Kene apa sing perlu kanggo saiki: Iki dhaftar utama saka pasar. Temtu, gumantung ing kasus tartamtu, iku bakal kagantos. Jeneng wae telung latar kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan - lan njaluk sawetara liyane dhaptar karo jumlah sing padha saka item. Ana uga certificate pelamar kang kewarganegaraan saka USSR, document ing incapacity, a diploma, kertas ing employment, etc. Ing kasus, ing dhaftar kudu ditemtokake ing basis individu. Iki prosedur sing ngidini wong kanggo bali sadurunge ilang status warga saka Federasi rusia. Tumindak iku, sampeyan perlu kanggo saiki ngisor iki dhaftar panjarwa dokumen: Yen kabeh makalah sing diklumpukake, banjur reintegration bakal digawa metu cepet. Ing prosedur iki, aturan minangka setya minangka bisa. Yen wong manca sing arep diwenehi rusia kewarganegaraan duwe anak, banjur padha uga bakal duwe kanggo ngumpulake padha paket saka dokumen. Anak saka patbelas kanggo wolulas taun bakal duwe kanggo menehi ditulis idin. Iku bakal konfirmasi teruse lan pribadi sadar kepinginan kanggo njupuk rusia kewarganegaraan. Yen anak iku ora patbelas taun lawas, banjur idin iki kapenuhan dening loro tuwane. Anak nalika ngajokake aplikasi kanggo FMS uga kudu saiki. Istiméwa mung wong-wong sing durung mlebu eling umur.

Akeh liyane nuansa bisa marang bab basis lan prosedur kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan.

Iku mokal ora kanggo sebutno wektu. Prosedur kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan komplek lan dawa.

Yen wong manca submits dokumen ing umum latar, banjur bakal kudu ngenteni nganti siji taun.

Mulane, iku banget dianjurake sing kasebut kanthi teliti, ngumpulake dokumen kanggo pakaryan babagan penyimpanan file. Ana bakal kesalahan - sampeyan kudu miwiti kabeh liwat maneh.

Yen wong ditrapake kanggo simplified kahanan, nunggu wektu bakal dadi bab setengah taun.

Iku bisa suda kanggo telung sasi. Nanging mung yen iku imigran native speaker saka basa rusia, warga Belarus, Kyrgyzstan lan Kazakhstan utawa peserta ing program resettlement. Ing kasus, wong bakal dilaporake FMS kaputusan ing telung puluh dina saka tanggal saka sawijining ditokake. Saiki sing saben basis kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan wis sinau, sampeyan bisa waca Artikel No. Iku nggambaraké kahanan kang pengungsi bisa sah rek pendhaftaran saka rusia passport. Supaya, wong ngirim ora nyana kanggo njupuk rusia kewarganegaraan yen: Ngelajengaken saka kabeh kadhaptar, iku bisa kanggo negara karo kapercayan sing latar kanggo tinolak kanggo njupuk rusia kewarganegaraan sing tenan weighty lan logis rembugan.

Milih Antarane US lan Cina Kewarganegaraan: Pros lan Cons - Chodorow Kantor Hukum

Ing paling kasus, anak sing lair njaba US kanggo u

Apa sampeyan ing posisi ngendi sampeyan perlu kanggo milih antarane US lan Cina kewarganegaraan? Contone, sampeyan uijo nduwèni kertu saka China considering nglamar kanggo naturalization ing AS? Utawa sing sampeyan wong sing otomatis angsal loro Cina lan u. kewarganegaraan ing lair nanging saiki considering renouncing Cina kewarganegaraan. Ing ngisor iki dhaptar tabel sawetara tartamtu faktor kanggo nimbang. Aran gratis kanggo nambah tambahan gagasan ing bagean komentar ing ngisor iki, lan aku bakal nggabungake mau menyang meja.

Waca Pandhuan kanggo Disualekno saka u.

Kewarganegaraan dening Lair ing Luar negeri.

Residents permanen perlu kanggo gawe anyar sing ijo sim saben sepuluh taun (seng: saratipun penduduk sim sing bener kanggo rong taun lan anak sim entek ing umur).

Loro resmine permanent residents (ndeleng kene) lan u.

warga sing tundhuk kanggo u.

pajak ing donya income, malah yen padha ora manggon ing AS AS iku mung salah siji saka sawetara negara kanggo njupuk kuwi kapentingan ing expats' manca-entuk income. Kewajiban Tax uga kalebu selaras karo Manca Akun Selaras Tax Tumindak (FATCA) lan Laporan Manca Bank lan Akun Financial (FBAR) aturan. USA warga sing ngetik negara-negara manca karo u.

passports sing layak kanggo layanan saka Amérika Warga Layanan unit US Embassies lan Konsulat.

Sawetara wong neneko bali kanggo China ndeleng u. kewarganegaraan"minangka papan perlindungan nglindhungi wong-wong mau saka politik kahanan sing durung mesthi ing dharatan China,"miturut Liu (supra). S. warga sing lumebu China nggunakake RRC passport ora bakal bisa kanggo ngakses S.

warga tiyang sepah kanthi otomatis u

consular pitulungan. Ndeleng ijol-ijolan aksara gawan US -China Consular Konvènsi. Sajarah extraterritoriality perjanjian ing China ndadekake iki jeksa agung bisa ngetokake politik sensitif. Warga US bisa travel visa-free kanggo liwat negara Cina warga. A sinau dening Migration Privasi Institut wis ketemu sing"alami warga entuk luwih saka sing noncitizen mitra, sing kurang kamungkinan kanggo dadi nganggur, lan sing luwih apik dituduhake ing highly trampil proyek."Alami warga entuk - persen luwih saka noncitizens, duwe luwih dhuwur tarif employment, lan kurang kamungkinan kanggo manggon ngisor baris mlarat. Mesti wae, iki bisa uga ora kabeh amarga kanggo sabab lan efek. Contone, wong-wong sing aplikasi kanggo naturalization uga duwe pendidikan sing luwih apik, boso inggris, lan karya pengalaman saka wong-wong sing ora. Nanging, sinau nuduhake yen saliyane kanggo faktor sing, ana"kewarganegaraan premium,"meaning ana entuk manfaat ekonomi dijupuk saka naturalization. Cathetan ing pensiun: Artikel nembelas saka RRC Sosial Keamanan Hukum menehi sing wong-wong sing anduweni hak kanggo nampa dana pensiun saben wulan anggere padha wis melu ing lan sing mbayar kanggo pensiun dana kanggo kumulatif limalas taun dening wektu, padha tekan ing legal umur leren (kanggo wong lan kanggo wanita). Ana panentu stipulating sing pensiun wong kudu RRC warga supaya kanggo nampa entuk manfaat utawa nglarang manca nasional saka nampa pensiun. Ing laku, pensiun wong bisa uga bakal dibutuhake kanggo nuduhake dheweke Cina identifikasi dokumen nalika dheweke ditrapake kanggo pembayaran pensiun. Yen wong nuduhake dheweke manca passport tinimbang Cina ID ing wektu aplikasi, pensiun kantor uga kudu verifikasi apa wong ing manca passport iku salah siji sing anduweni hak kanggo nampa entuk manfaat.

Sing bisa micu akèh kahanan sing durung mesthi lan malah dawa proses verifikasi amarga rumit administratif hirarki ing China.

Aku aran ana bisa dadi risiko yen wong ora saiki Cina ID document ing wektu nalika dheweke ditrapake kanggo pensiun entuk manfaat.

China Aplikasi Visa Instruksi, Tips Wangun

lan supaya macem-macem lelungan menyang Cina Konsulat

Nglamar kanggo Visa China ora tansah supaya sakcara nerusake kanggo paling kitaKanggo bantuan kita lelungan ngrampungake China Aplikasi Visa kanthi painlessly (relatif ngandika), kene sawetara tips expert, penunjuk lan instruksi sing bakal cara dawa. Standar Passport Photo (foto anyar, ora padha minangka salah siji ing passport kajaba passport iki gawe anyar ing enem sasi) Bukti Travel: Undhangan Layang UTAWA Pesawat Itinerary lan Hotel confirmations.

Kita bakal diwenehi Layang Undhangan

Yen sampeyan sing pesenan a trip karo kita, mangga ngrampungake kita passport informasi wangun lan bali kita. Cina Konsulat sing umum banget tliti karo aplikasi visa wangun. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki penunjuk rapet supaya processing telat lan utawa macem-macem lelungan kanggo konsulat: Please nggunakake mung standar passport foto (latar putih karo standar passport foto dimensi). Kudu foto anyar (beda saka siji ing passport kajaba yen ana gawe anyar ing suwene nem sasi) aplikasi kudu rampung dening komputer nggunakake wangun ditempelake (I. padha ora nampa tangan-ditulis utawa jinis-ditulis dening tik). Padha ora nampa sakteruse perubahan sapisan dicithak (document kudu dhamel yen owah-owahan sing dibutuhake) Sawetara konsulat mbutuhake kabeh data lapangan rampung ing KABEH HURUF. Suggest mengkono supaya processing telat. Kanggo item sing ora aplikasi (I.

Jeneng cina, US ID Nomer Kertu, lan sapiturute, etc.), kothak ORA bisa ngiwa kothong.

Mangga jinis"N","Ora Ditrapake"utawa"ora Ana"ing kasus-kasus iku. Mangga uga dadi manawa kanggo panggonan"N"ing bagean limang minangka saben sampel aplikasi. S. Duwe Passport, wiwit biaya Siji vs. Kaping entri visa sing padha (disetujoni kanggo sepuluh taun multi-entri visa dumunung ing discretion saka konsulat), mangga dipriksa"macem-Macem Entri Bener kanggo siji Taun"pilihan ing bagean.

loro ing ngono sampeyan pengin kanggo bali menyang China ing mangsa cedhak.

Yen sampeyan sing pesenan siji saka kita lelungan lan manggon ing salah siji ing ngisor iki serikat kanggo kang Konsulat Cina New York wis diutus, kita bisa ngewangi karo processing panjenengan visa. Hubungi kita kantor kanggo rincian. Connecticut Maine Massachusetts New Hampshire New Jersey New York Ohio Pennsylvania Rhode Island Vermont Kanggo residents njaba saka Lor, sampeyan bisa aplikasi kanggo visa ing dhewe utawa liwat visa agensi. Wiwit mail-ing processing wis ORA ditampa ing sembarang Cina konsulat, a visa agensi asring dibutuhake yen sampeyan manggon ing sanjabane iki processing pusat. Nanging, kita visa pandhuan bakal aplikasi kanggo kabeh pelamar manggon ing AS.

Profesional 'Tug Perang': angger-Angger Manca Pengacara ing China, orane Katrangan Bisnis Masalah lan Sawetara Saran kanggo Pembaharuan

Carane Hukum internasional Perusahaan faring ing China

Artikel iki katon ing framework peraturan governing manca Hukum Perusahaan ing China lan tantangan unik sing iki nindakake kanggo manca pokrol, Cina pokrol lan aturan CinaTantangan unik amarga saka longkangan wujud antarane, ing tangan siji, ing ketat layang saka hukum ing syarat-syarat apa manca Hukum Perusahaan sing dileksanakake kanggo nindakake lan, ing tangan liyane, liberal interpretasi lan pelaksanaane hukum ing laku miturut peraturan sing cocog panguwasa - Ministry of Kaadilan. Artikel ateges dening considering macem-macem model kanggo pembaharuan kanggo framework peraturan lan nyediakake saran minangka kanggo pilihanipun cocok.

Sanadyan China iku sawijining pasar tartamtu, lan crita tartamtu, kita ngarep-arep iki data anyar bakal bantuan sing interested ing évolusi saka profesi legal kanggo nangkep gol, hasil, struktur, lan watesan saka Tenan Hukum expansion tengen negara (Sokol).

Kabeh referensi kanggo China utawa China pasar ngrujuk menyang Dharatan China. Relatif sethitik wis ditulis bab Hukum internasional Perusahaan ing China, sanadyan kacathet seng kalebu Heller, Liu, Cohen, lan aktif jangkoan ing Asia Pengacara. Mesti wae, Western kasenengan bab China wis ora tansah panned metu. nembelas Senajan opening kantor hukum ora bakal legal nganti taun, pokrol bakal takon klien kanggo mbukak kantor wakil, sponsor sing visa, lan banjur, ing tandha prewangan jeneng klien kang, nyiyapake toko nang (BA Lim, wolung Heller).

Cina pengacara bakal tetep bagéan saka birokrasi, makarya minangka pns ing advisory legal kantor maringi tulodho sawise Soviet sistem, nganti taun -an pungkasan lan umumé kurang expertise kanggo saingan karo manca Hukum Perusahaan kanggo karya internasional (Heller).

Yen manca Hukum Perusahaan wis diijini kanggo tuwuh unimpeded, iku kamungkinan sing bakal padha wis cepet nguwasani pasar. sangalas Malah sawise revisi peraturan ing manca pengacara ing taun, manca Hukum Perusahaan padha isih mung dileksanakake kanggo nyedhiyani informasi bab China kang lingkungan legal ora kanggo laku Cina hukum (Dewan Negara taun). Senajan tambahan aturan ditanggepi dening MoJ mengko ing taun clarified sawetara ora pindhah zona, kalebu partisipasi ing pengadilan lan nerbitake panemu legal, surem bates saka allowable laku terus kanggo nggawe telas debat lan konflik antarane Cina lan manca pokrol (Liu).

Sanadyan ora resmi Cina wis durung musna ing rekaman kanggo nerangake nyoto kanggo nyiutaken manca Hukum Perusahaan' katrangan saka karya, protectionism kamungkinan.

Drawing ing data, artikel iki presents page lengkap ringkesan saka lapangan, kalebu informasi bab koleksi campuran saka pemain lan jenis ing pasar niche. Telung kemungkinan taun saiki ing China, strategi global, lan tingkat pelokalan bantuan nerangake apa sawetara China laku tuwuh ageng saka liyane. Sakabèhé, nanging, ana sing menehi hasil gedhe saka manunggal ing salah siji model bisnis: outpost kantor karo belekan ukuran sewelas pokrol tanggung jawab kanggo ing limang persen saka revenue donya.

Pengalaman umum saka stagnation ing ngisor iki entri pasar nggambaraké kekuatan saka galaxy, alangan saka kemitraan, lan ngengkel daya saka Cina negara kanggo wangun legal layanan pasar.

Ing wektu sing padha, rarity saka metu pasar nuduhake persepsi sing China ngarsane terkenal simbol global prasetya lan bermanfaat nang ing wutah mangsa. Iki bab nylidiki tanggung jawab saka aktor non-negara pengacara lan Hukum Perusahaan khusus kanggo nglindhungi hak-hak manungsa lan mriksa tantangan lan dilemmas padha ngadhepi nalika operasi ing authoritarian konteks. Pitakonan kita njelajah ing bab iki tansaya metu saka penulis' karya ing China lan collaborations karo loro Cina pokrol lan pejuang tumindak kanggo promosi lan pangayoman saka hak-hak manungsa, lan karo manca legal masyarakat.

Wagol dening nggawe bisu saka manca Hukum Perusahaan ing tahanan saka Cina pokrol, kita takon: apa sing tantangan Hukum Perusahaan lan pokrol pasuryan nalika padha arep kanggo 'pindhah global,' utamané nalika operasi ing authoritarian negara banget karo legal sistem.

Kita wis sought kanggo pigura uneg-uneg kita ing debat babagan hak-hak manungsa kewajiban saka aktor non-negara. Minangka kritis aktor ing administrasi kaadilan, pokrol bakal koyone duwe peran penting kanggo muter ing pangayoman saka hak-hak manungsa lan ing mbentuk domestik lan internasional hak-hak manungsa wacana. Ing quest kanggo kaadilan ing atas saka klien, pokrol duwe potensial kanggo kontribusi kanggo nitahaken saka legal pribadi lan bantahan marang hak-hak manungsa abuses lan kasus bantuan wangun umum pangerten saka hukum. Pokrol melu karo media lan pengaruh opini publik padha lobi pemerintah lan, jahwéh, duwe impact jero ing cara ing kang bisnis donya makaryakke. Iki bab aku wrote kanggo co-pangarang buku saka Hukum Masyarakat Hong Kong. Nanging, aku wis ora krungu saka editor nanging tak mbayar kanggo nulis. Tenan appreciate yen wong bisa menehi kula saran saran Kertas iki mriksa alangan kanggo laku legal dening manca pengacara ing Asia kang dipilih yuridiksi, ngendi wates antarane pengacara lokal lan manca pokrol sing digambar, lan apa ana alangan. Iku tabet menawa akeh yuridiksi ing Asia isih nimbang pengacara kanggo dadi anggota saka khusus profesi lan sing tahan kanggo nambani lan ngatur pokrol minangka 'panyedhiya layanan'. Kajaba iku, sanajan protectionism wujud faktor konco alangan kanggo laku dening manca pengacara ing akeh yuridiksi, faktor liyane sing cocog, kalebu tradisional donyane menyang peran saka pokrol adhedhasar tradisional peran minangka penasehat ukum ing litigious konteks. Bab mriksa carane pemerintah tampilan ubungan saka perdagangan lan manungsa hak-hak lan apa policymakers sing dilakoni kanggo kalebu hak-hak manungsa kewajiban utawa aspirational basa ing FTAs. Ing donya expansion saka Hukum internasional Perusahaan wis kui peraturan mungsuhan lan panggonan makaryo konflik ing linuwih ekonomi pasar uga negara-negara berkembang. Artikel iki migunakake cilik saka China kanggo njelajah ganti global-lokal sesambetan ing globalisasi saka profesi legal lan kanggo ngerti peran saka pemerintah ing babagan hukum perusahaan pasar. Penulis udur sing globalisasi Cina perusahaan hukum pasar proses bates-amarga obah lan cara nyangkok, kang lokal perusahaan dadi structurally global-looking lan global perusahaan nampa lokal expertise. Bates-amarga obah ana ing Hukum Perusahaan' rayine, ing pengacara' dalan karir, lan ing negara kawicaksanan peraturan. Iku wis diprodhuksi lokal expertise sing bisa diffused kosok baline saka search perusahaan global perusahaan lan wis sebagian diganti hubungan saka collaboration kanggo kompetisi.

Akibate, iku dadi saya angel kanggo pamaréntah kanggo nggawe utawa dilakokaké sembarang privasi intine kanggo njlentrehake pasar bates antarane iki rong jinis saka Hukum Perusahaan.

A sistem legal mung bisa dadi apik minangka legal profesional, kalebu pengacara, sing nggawe iku bisa. Pengalaman mulang sing sawetara pokrol bakal gagal kanggo ketemu standar sopan lan profesional. Kuwi pokrol nggawa sistem legal menyang disrepute Ministry of Justice wis peran ing disciplining pokrol, lan situs saka Beijing Biro Ministry of Kaadilan menehi seri saka cathetan-cathetan saka iketan hipotesis posits sing tenan bisa nambah governance sawijining laku dening listing ing manca dikembangaké simpenan pasar, mangkono subjecting dhewe kanggo luwih legal lan peraturan aturan saka pasar manca uga kanggo unggul tingkat nliti dening parajuru ing pasar, kang kasedhiya ing pasar ngarep. Pasinaon sadurunge wis ditampilake sing iketan efek sampun wonten ing Cina perusahaan kadhaptar ing Hong Kong. Artikel iki khusus pitakonan apa efek accrued ing domain juru kunci nliti. Page, iku mriksa peran saka papat miturut omongane uwong parajuru ing pasar simpenan China lan Hong Kong, i.e, sponsor, perusahaan agung, agensi hfs kredit, lan auditor.

Banjur, iku neruske kanggo nimbang apa lan apa ombone Cina perusahaan sing tundhuk tingkat unggul nliti dening iki parajuru ing akun sing lagi kadhaptar ing Hong Kong. Sah politik institusi kadang gawé cetha hukum adil Iku wis digunakake dikenali, utamané ing babak saka perang, sing agen saka negara uga ora nglakokake politik pancasan sing akeh banget ora adil utawa sing pancasan haram pemerintah.

Nanging uga agen sah serikat dilakokaké adil, nanging ora massively adil, hukum.

Ing kertas iki, aku nanggapi kanggo telung pertahanan saka tampilan sing iku idin kanggo iki dilakokaké hukum adil.

Analogues saka Walzerian pitakonan saka patriotisme, Vitorian epistemic pitakonan, lan proceduralist pitakonan ketemu ing Rawls, Estlund, lan liya-liyane ora nuduhake yen hukum pelaksanaane biasane dileksanakake kanggo dilakokaké hukum adil. Akhire, aku berkembang proceduralist pitakonan kanggo tesis sing hukum pelaksanaane wis dileksanakake kanggo disregard hukum adil. Aku nganakke dening considering kabotan bab masalah saka optimalisasi masyarakat kanggo kaadilan lan masalah saka hukum pelaksanaane agen karo deplorable moral kapercayan. Kertas iki migunakake cilik saka perusahaan legal penasehat ing Negara-diduweni enterprises tionghoa (SOEs) kanggo neliti macem-macem cara kang negara ngatur ing-house pitutur, lan understudied topik ing beasiswa ing profesi legal. Ing China kang telung-dasawarsa pembaharuan legal wiwit taun -an, pengacara lan perusahaan legal penasehat (i.e, ing-house pitutur ing SOEs) wis dhewe dilisensi lan diatur dening macem-macem agensi pamaréntah. Ing taun, Departemen Kehakiman milai 'corporation pengacara' lan 'pamaréntah pengacara' nyobi, karo niat kanggo ngiyataken kontrol liwat ing-house legal karya ing enterprises lan agensi pamaréntah, durung loro nyobi pinanggih resistance kuwat lan rampung ing gagal. Adhedhasar pitakonan, online ethnography, lan arsip riset, kertas nduduhake carane perjuangan politik ing negara manéka profesional pembangunan lan inter-penerjemah hubungan ing pasar.