Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Kotamadya lan Property - NH Departemen Revenue Administration


Misi Kotamadya lan Divisi Property kanggo njamin keadilan

usaha lan proportionality ing assessment lan kempalan pajak property lan administrasi kotamadya duit ing negara dening madegaken tax tarif

nyediakake technical pitulungan lan pendidikan kanggo pejabat kotamadya.

ngawasi revaluations.

panyeimbang search kabiji regane

reviewing assessment laku.

appraising sarana umum lan railroad properti.

lan administering kajeng lan kerikil pajak. Kesetaraan proses panyeimbang search nilai-nilai kabiji kanggo saben NH municipality ing supaya kanggo nggawa nilai kanggo atus. Ing kesetaraan proses kalebu kompilasi assessment data. nganakake aspek pasinaon. lan nyepakaké laporan statistik Iki kalebu pranala Banjir.

Alas lan Rekreasi PILT mbalekake program lan ngitung Basa Regane kanggo Utang Watesan.