Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Carane kanggo bali panjang persen saka tuku apartemen. Potongan Tax nalika tuku apartemen


Kesempatan iki nengsemake akeh kang duwe omah

Saiki kita bakal nyoba kanggo tokoh metu carane kanggo bali percent saka tuku saka apartemenSawise kabeh, telulas saka jumlah ngginakaken apik banget rugi. Iku dadi metu sing ing Rusia sampeyan bisa ora mung menehi negara, nanging uga soko kanggo nampa ing bali. Opsi sing padha minangka kanggo normal transaksi, lan kanggo hipotek.

Carane kanggo bali panjang persen saka tuku apartemen.

Apa dibutuhake kanggo iki? Apa nyiyapake dhewe.

Iku kudu nyatet ing sapisan - kuwi kesempatan sing uneg-uneg ora kabeh warga.

Akeh, nanging ora pancen kabeh populasi. Kanggo kanggo apartemen (padha disebut property) bisa ditampa dening saben seng mbayar pajek sing wis income. Sing, sing kebayar pajeg income. Ing konsep iki, iku umume kanggo ngerti, minangka aturan, lan resmi dipunginaaken warga.

Nanging wong-wong sing ora duwe ngumumaké income, ora duwe hak kanggo nampa kanggo.

Menapa malih, tuku gedhe ing wangun real estate bakal narik kawigaten manungsa waé saka panguwasa tax. Lan iki ora tansah apik. Pensioners uga duwe hak kanggo bali panjang persen kanggo apartemen. Mung kanggo wong-wong mau dhaptar kabeh sing perlu kanggo operasi luwih lengkap.

Nanging ing kasus, sampeyan kudu dokumen saka sampeyan

Nanging iku ora masalah. Apa wektu sing menehi saran kanggo menehi hasil karo pitakonan iki. Miturut modern hukum, sampeyan bisa takon kanggo a potongan kanggo apartemen ing telung taun saka tanggal transaksi, nanging ora mengko. Mung kuwi aturan sing ditetepake dening hukum tax ing Rusia. Nanging ing laku, kabeh iku luwih beda. Aku bisa bali panjang persen kanggo transaksi real estate. Mung nindakake tugas sanalika bisa. Ahli lan warga nyaranake rapat pungkasan saka tax periode reporting. Sawise kabeh, iku njupuk sawetara wektu kanggo review cilik, uga kanggo transfer dhuwit. Carane long bakal kaputusan kudu digawe bab request utawa tinolak. Kira-kira, - sasi. Lan ing kajaba iku, iku njupuk bab sewidak dina liyane kanggo transfer pengirangan. Asil - kanggo kabeh, yen sampeyan ora njupuk menyang akun preparation saka dokumen, iku njupuk babagan patang sasi. Dadi, yen sampeyan mikir bab carane sampeyan bisa bali tax income pribadi saka tuku apartemen, sampeyan kudu miwiti ngrampungaken tugas iki cepet. Mesti wae, kapisan lan paling penting document, kang migunani ing bisnis kita - iki kertu identitas. Ing umum, sembarang salah siji sing bakal nindakake, nanging panguwasa tax nandheske sing sampeyan kudu ngirim passport tanpa gagal.

Liyane sabenere, iku biasa salinan.

Kabeh kaca kudu photocopied lan ditempelake ing dhaftar utama saka dokumen. Tanpa kertu identitas, sampeyan ora bakal bisa kanggo njawab carane kanggo bali panjang persen saka tuku saka apartemen. Sampeyan mung bakal gelem ing kasus iki. Passport saka warga, mbok menawa, apa dibutuhake kanggo sembarang transaksi lan operasi ing Rusia. Pay manungsa waé kanggo liyane menarik banget kasunyatan punika statement. Iku kudu compulsorily nyawiji lan diajukake kanggo panguwasa tax.

Sampeyan bisa ngomong ing wangun free.

Miturut modern hukum, sampeyan bisa bali PAJEK saka tuku apartemen (potongan) mung yen sampeyan duwe panuku request.

Iku prentah kanggo nemtokake ing sawijining informasi bab mantan homeowner, uga minangka data, informasi bab apartemen lan sawijining biaya. Aja lali kanggo masang rincian akun kanggo kang iku worth nggawe mbalekaken. Yen iki ora rampung, banjur sampeyan bakal duwe kanggo laporan ilang makalah, utawa, minangka asring mengkono, sampeyan bakal gelem potongan - sampeyan bakal duwe kanggo file lan aplikasi karo dokumen tax saka awal banget. Apa sabanjuré Carane kanggo bali panjang persen saka tuku apartemen. Wajib supaya kanggo panguwasa tax dadi-disebut tax pranyatan.

Iku disebut -NDFL.

Sampeyan kudu duwe mung sawijining asli, ora salinan. Apa laporan iki Informasi babagan income. Yen sampeyan bisa kanggo dhewe, sampeyan bakal duwe kanggo nggawe pranyatan dhewe. Yen ora, sampeyan bisa hubungi juragan kanggo bantuan. Nanging ing laku mung -NDFL kapenuhan dening saben seng mbayar pajek independen. Ing kasunyatan, iku ora minangka angel minangka bisa koyone ing kawitan marketing. Ana prakara apa wangun disualekno saka omah ana panggonan kanggo dadi (hipotek utawa prasaja tuku lan advertisement), sampeyan perlu kanggo piye wae konfirmasi income. Kene iku perlu kanggo saiki certificate wangun -NDFL. Minangka ing sasi cilik, mung kertas asli perlu. Yen sampeyan bisa kanggo dhewe, sampeyan bakal duwe kanggo independen isi metu informasi iki. Punika ana lan resmi juragan? Banjur hubungi accounting departemen tenan, ana sampeyan bakal diwenehi -NDFL.

Karo document iki, ora ana masalah, ing asas.

Iku produksi saka certificate bisa ing sawetara kasus, njupuk sawetara wektu? A dhaftar lengkap kabeh essentials kanggo bali saka dhuwit ngginakaken meh liwat. Ing kasunyatan, siji ngirim ora lali bab ingkang paling penting - informasi babagan rampung transaksi. Tanpa sawetara dokumen sampeyan ora bisa njaluk a potongan kanggo tuku apartemen. Dadi, apa bisa teka ing handy. Kaping kabeh, iki kontrak saka advertisement. Iku saranake kanggo mlebu tambahan salinan asli kanggo pengirangan. Yen ora, cekap didhedhes salinan. Banjur, sampeyan bakal perlu certificate saka hukum kepemilikan saka apartemen. Tanpa iku, iku ndadekake ora pangertèn kanggo aplikasi kanggo pengirangan. Empu, sampeyan bakal kudu ngenteni kanggo nalika nganti sampeyan nampa document iki. Biasanipun salinan certificate, ora certified, bakal nindakake.

Senajan, minangka laku nuduhake, warga sing paling kerep reinsured lan nggawe tanggungan.

Kuitansi kanggo pembayaran, kuitansi ing panrimo saka dana mantan pemilik - kabeh iki uga kudu ditempelake ing pranyatan lan aplikasi. Sampeyan bisa nggawe salinan. Wangsulan: bab ingkang utama - priksa manawa kabeh dokumen duwe inisial. Yen sampeyan tuku apartemen kanggo wong, kanggo mbuktekaken tengen kanggo potongan iku meh mokal ing Rusia. Kabeh informasi ngirim nunjukaké sing panuku. Saiki cukup kerep ana hipotek.

Carane kanggo bali panjang persen ing kasus iki kanggo tuku.

Iku ora banget angel kanggo nindakake iki.

Sawise kabeh, sampeyan mung kudu kanggo nambah ing ndhuwur dhaftar kanggo sawetara dokumen. Ana mung loro saka wong-wong mau. Pisanan hipotek persetujuan. Minangka ing cilik saka tuku lan sade, iku cukup utawa asli, utawa certified salinan. Tanpa document iki, mbalekaken saka potongan bakal ora bisa dileksanakake. Kapindho resi kanggo pembayaran kapentingan ing hipotek. Karo tunggakan ing bali, panjang bakal gelem nganti kadewasan. Njupuk menyang akun fitur iki. Ora ana siji deducts utang.

Ing asas, sing kabeh.

Ora luwih dokumen bakal dibutuhake saka sampeyan. Senajan ana seng Carane kanggo bali panjang persen saka tuku apartemen. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa njaluk dokumen ing ngisor iki, nanging padha ora prentah (iku saranake kanggo nyiapake wong-wong mau lan saiki wong-wong mau ing advance): Karo kabeh dokumen ndhuwur, sampeyan bisa aplikasi kanggo panguwasa tax ing panggonan panggonan. Sampeyan bisa aplikasi kanggo pengirangan. Yen mlaku disiapake, bakal ora ana masalah lan ora gagal.