Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Ing sisih tengen kepemilikan legal èntitas: carane sing wis dikirim


Entitas Legal, dening definisi, sing digawe kanggo dadi sawijining pasar utawa public relationsMulane, ing sisih tengen saka kepemilikan legal èntitas sah dipisahake saka hak-hak kepemilikan saka individu. Nggawe organisasi komersial ing sembarang wangun legal (apa winates hukuman perusahaan utawa bisnis kemitraan), wong pindhah property tartamtu (paling asring kita ngomong bab babakan dhuwit panganggo - ibukutha nuduhake) ing properti saka organisasi anyar. Akibate, aset, kalebu financial, kuitansi awis lan dana, aset intangible, tundhuk hak kepemilikan legal èntitas (minangka peserta pasar). Tengen saka kepemilikan pribadi saka èntitas legal wis intended kanggo mesthekake utamané ing kapentingan kredit. Ing akèh negara prentah kondisi kanggo tatanan saka perusahaan orane materi panentu - ibukutha nuduhake utawa property - lan ukuran financial support, minangka aturan, wis mung ngisor tapel wates. Sing, tengen kepemilikan legal èntitas gawe katut sing ndhuwur watesan sing ora nyetel (lagi, dening definisi, ora bisa), déné tingkat minimal saka Piagam ibukutha tansah beda (saka siji pound ing UK kanggo puluhan ewu euros, ngomong, ing Jerman). Subjek saka hak properti saka èntitas legal utawa legal entitas dhewe utawa sing menehi afiliasi, bagean, tambahan. Legislatif ing supaya kanggo mesthekake kasenengan saka kewajiban legal èntitas uga nemtokake immutability saka babakan dhuwit nilai saka aset nyoto lan intangible. Contone, ing teori hak kepemilikan saka èntitas legal uga bisa aplikasi kanggo"ngerti-carane' saka kawruh, pengalaman, ngerti-carane, properti intelektual lan hak cipta. Nanging, aset intangible ora bisa mung property Iki ngukur sing dimaksudaké kanggo ngilangke penyalahgunaan lan pendidikan organisasi, goblok, phony, tembe perusahaan njupuk ing kewajiban, kang temenan ora bakal bisa kanggo nindakake minangka padha lack cocok financial support. Yen entitas legal fungsi ing pasar, ngasilaken mediawiki, kang bisa dipérang antarane depositors, nduweni, nduweni, banjur kabeh dadi organisasi (kalebu tanah, property, kendaraan, peralatan, tengen saka pratelan, Bank akun, lan sapiturute) utawa ditampa saka individu lan èntitas legal - sisa dheweke property. Luwih rumit cilik nalika organisasi dadi bangkrut lan wis dipeksa kanggo ngalami prosedur saka bangkrut. Ing kahanan iki, khusus wigati nduweni hak kepemilikan Legal pribadi ora badhan otomatis transfer kepemilikan saka perusahaan, kang bisa dadi individu. Page, properti saka organisasi wis mandhiri, banjur kawangun competitive massa, kang utamané olèh utang lan kewajiban kanggo tukang kredit. Lan mung saka sing jumlah kang tetep sawise pembayaran saka kabeh utang (liquidation jumlah) bisa menehi ganti rugi kanggo ing dhuwit utawa properti sampeyan padha karo kanggo properti saka pemilik sing iku wong alam sing sadurunge wis ditransfer kang kepemilikan kanggo entitas legal. Yen kita ngomong bab organisasi non-mediawiki (ie, originally digawe ora mediawiki), banjur njaluk bali panganggo utawa ditransfer property kanggo wong pribadi bisa.

Mobil listrik ing China - dhaptaran anyar dening account

Industri-tartamtu lan cetha riset technical data (sebagian saka eksklusif kekancan). Minangka Premium pangguna sing sampeyan njaluk akses menyang rinci sumber referensi lan informasi latar mburi bab iki statisticMinangka Premium pangguna sing sampeyan njaluk akses kanggo informasi latar mburi lan rincian bab release saka statistic iki. Iki fitur winates kanggo kita perusahaan solusi Hubungi kita kanggo njaluk diwiwiti karo lengkap akses kanggo dossiers, cuaca, pasinaon lan data internasional.

Siji mati sawise macem-macem explosions ing Cina bangunan apartemen - CNN

Iku muncul wong wis kepepet nang, ing statement ngandika

Wong wis matèni sawise seri saka jeblugan ing apartemen bangunan ing sisih lor kutha Cina Changchun ana, panguwasa lokal ngandika ing statementSerem video saka pemandangan saka jeblugan muncul kanggo nuduhake wong mlaku adoh saka bangunan minangka macem-macem mbledhosake njupuk panggonan ing sikil saka struktur lan ing lantai luwih. Ing statement, Changchun city pemerintah ngandika ing laporan page saka bledosan iki ditampa dening departemen geni ing. wektu lokal (. m.

Panguwasa sing isih investigating sabab saka bledosan

Mobil wis mbledhos ing akèh parkir ing taman mobil lemah ing Wanda Plaza apartemen bangunan ing Wenfeng Street, ing statement ngandika.

Mung menit mengko, liya bledosan ing kantor ing th lantai bangunan sêmbar kumelun lan kaca dhateng ing lemah ing ngisor iki.

'Sawise kedadean, pemimpin provinsi langsung dhawuh karya rescue kanggo bakal digawa metu.

Changchun firefighting departemen, darurat medical tim, perusahaan gas lan listrik perusahaan tindak kanggo pemandangan sanalika, statement ngandika. Sawise penyelidikan initial, wong siji iki ditemokake mati nang apartemen ing th lantai. Wanda Group, kang ndarbeni bangunan, ngandika iku weruh saka kedadean nanging wis ora komentar durung.

Janjian Layang Emirate Maskapai China

Sampeyan bakal layak kanggo nampa USD dolar

Empu, Emirat Maskapai Group, China, Ngupaya kanggo makaryakaken layanan minangka orang asingELECTRICAL BAHAN ENGINEER, kanggo panentu saka layanan minangka orang asing dipunatur wonten ing tumindak ing ngisor iki ing document iki. Iki Petroleum Sampeyan bakal samesthine kanggo katon ing situs ing dina juli. Lan kanggo laporan langsung kanggo Sumber daya Manusia (HR) Departemen Contact Tengah Manager Departemen marang rawuh kanggo nganakke prospek saka screening lan logistics liyane. (Enem Ewu limang Atus Dolar) Dhasar (Tax eksklusif) saben Wulan.

Karya wektu bakal patang puluh jam karya minggu kanggo rong Puluh-papat kontrak sasi term minangka kuwi pegawe bakal uga bakal anduweni hak kanggo liwat - wektu sangu yen pegawe karya wektu ngluwihi resmi dipunatur jam.

Gaji Lan Periode Kontrak uga bakal dadi tanggung jawab kanggo Kabeh Karyawan sing anduweni hak kanggo months Mbayar Ninggalake kang bisa dijupuk sapisan ing wektu utawa minggu loro siji beda wektu. Njupuk ngarep kanggo saben godhong Wektu. Juragan kanggo saben Inter-continental trip bakal mbayar USD.

Travel bakal dening kelas bisnis Kelas kapisan.

Nanging kanggo tujuan saka wiwitan, biaya saka lelungan tiket bakal mbayar saliyane kanggo lelungan hiburan sangu. Biaya bakal substantiated lan bakal dadi tingkat daya ing Periode wektu tuku. Juragan uga bakal njupuk care saka karyawan' lelungan tiket kalebu sing karyawan' kulawarga mung ing karyawan' awal kabar kanggo juragan lan minangka bakal Page rong sasi bayaran ing ngarep upah bakal mbayar ing advance sadurunge consultants numpak kapal ing lelampahan kanggo nganggep tugas. Iki kanggo ngaktifake consultants dumunung kabeh domestik kabutuhan sadurunge lelungan.

tingkat warata lelungan hiburan sangu kanggo pegawe

Nalika kuwi ora ana alesan bakal nglipur ing panyangka saka tugas hubungane gawan.

Karyawan (warga bangsa manca negara) sing kanggo wigati sing siji SASI bayaran ing ngarep UPAH sing mbayar sanalika Karyawan Ngirim sing China Chinese Affidavit Saka Njamin Certificate lan ngirim iku kanggo ing Departemen sdm.

Kabeh pembayaran saka Gaji sawise panyangka tugas ing China bakal mbayar menyang offshore akun kanggo bakal diwenehake dening pegawe karo isih puluh lima Kabeh Karyawan sing samesthine kanggo manggon ing Companys Staff estate.

Ana Amben Siji-kamar lan Warata opsi kanggo Karyawan kanggo milih saka.

Karyawan sing anduweni hak kanggo njupuk dhaharan gratis pangisian daya ing Staff Umum canteens. Opsi halal, Selaras Juragan bakal nyedhiyani pegawe karo lengkap Kesehatan care kanggo istilah saka kontrak, lan tindakake-ing care kanggo ciloko Safety lan Keamanan saka personel (Lokal Manca) lan Fasilitas ing Proyek Lokasi lan komunitas sing ora masalah cilik, lan wis akeh dianggep kanggo njamin lan njamin alangan free operasi. Kabeh operasi ing Lokasi Proyek sing dirancang kanggo bakal strictly kanggo Safety Kesehatan lan Lingkungan (HSE) Privasi. Kabeh warga bangsa manca negara sing anduweni hak kanggo free lan prentah safety kursus Komputer Laptop, Intel Pentium M Prosesor, siji GB RAM, XCD-RW, GB Hard Drive, Floppy Drive, Integrasi Adaptor Jaringan, Internal K Modem, Baterei Nyisakke lan Perlu Piranti Lunak. puluh papat jam akses Internet uga kasedhiya.

Perusahaan uga bakal nyedhiyani pegawe karo siji tanah baris telpon ing ngarep lan salah siji seluler telpon loro bakal duwe cukup kredit Sampeyan bakal dibutuhake kanggo nglengkapi kita karo Cina Affidavit Saka Njamin Certificate karo Simon hukum, kanggo ngaktifake sampeyan bisa sah karo Emirat Maskapai Group ing utawa sadurunge juni, minangka bukti saka garwane kanggo nggabungake Emirat Maskapai Group, CHINA.

Elinga yen karyawan sing kanggo wong kena expenses saka ijin karya minangka padha bakal reimbursed dening.

China Pedagang Bank Silihan janji marang kuitansi mining

Mining panrimo certificate saka kepemilikan kanggo barangDitanggepiDening mining manager kanggo barang pemilik Kabeh isi nyatakake ing ndhuwur kanggo referensi mung Mangga takon search cabang saka China Pedagang Bank kanggo informasiLuwih. China. Pedagang Bank cadangan pokok tengen saka interpretasi kanggo isi ing kaca iki.