Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Hukum Property ing China


iku terus-terusan ngembangaken ing akeh wilayah beda

amarga suwene ngenggalakenlan ekonomi kapercayan Miwiti perusahaan ing China bisa dadi angel wiwit melu-melu kuwi tata cara komplek.

Janjian Layang Emirate Maskapai China

Sampeyan bakal layak kanggo nampa USD dolar

Empu, Emirat Maskapai Group, China, Ngupaya kanggo makaryakaken layanan minangka orang asingELECTRICAL BAHAN ENGINEER, kanggo panentu saka layanan minangka orang asing dipunatur wonten ing tumindak ing ngisor iki ing document iki. Iki Petroleum Sampeyan bakal samesthine kanggo katon ing situs ing dina juli. Lan kanggo laporan langsung kanggo Sumber daya Manusia (HR) Departemen Contact Tengah Manager Departemen marang rawuh kanggo nganakke prospek saka screening lan logistics liyane. (Enem Ewu limang Atus Dolar) Dhasar (Tax eksklusif) saben Wulan.

Karya wektu bakal patang puluh jam karya minggu kanggo rong Puluh-papat kontrak sasi term minangka kuwi pegawe bakal uga bakal anduweni hak kanggo liwat - wektu sangu yen pegawe karya wektu ngluwihi resmi dipunatur jam.

Gaji Lan Periode Kontrak uga bakal dadi tanggung jawab kanggo Kabeh Karyawan sing anduweni hak kanggo months Mbayar Ninggalake kang bisa dijupuk sapisan ing wektu utawa minggu loro siji beda wektu. Njupuk ngarep kanggo saben godhong Wektu. Juragan kanggo saben Inter-continental trip bakal mbayar USD.

Travel bakal dening kelas bisnis Kelas kapisan.

Nanging kanggo tujuan saka wiwitan, biaya saka lelungan tiket bakal mbayar saliyane kanggo lelungan hiburan sangu. Biaya bakal substantiated lan bakal dadi tingkat daya ing Periode wektu tuku. Juragan uga bakal njupuk care saka karyawan' lelungan tiket kalebu sing karyawan' kulawarga mung ing karyawan' awal kabar kanggo juragan lan minangka bakal Page rong sasi bayaran ing ngarep upah bakal mbayar ing advance sadurunge consultants numpak kapal ing lelampahan kanggo nganggep tugas. Iki kanggo ngaktifake consultants dumunung kabeh domestik kabutuhan sadurunge lelungan.

tingkat warata lelungan hiburan sangu kanggo pegawe

Nalika kuwi ora ana alesan bakal nglipur ing panyangka saka tugas hubungane gawan.

Karyawan (warga bangsa manca negara) sing kanggo wigati sing siji SASI bayaran ing ngarep UPAH sing mbayar sanalika Karyawan Ngirim sing China Chinese Affidavit Saka Njamin Certificate lan ngirim iku kanggo ing Departemen sdm.

Kabeh pembayaran saka Gaji sawise panyangka tugas ing China bakal mbayar menyang offshore akun kanggo bakal diwenehake dening pegawe karo isih puluh lima Kabeh Karyawan sing samesthine kanggo manggon ing Companys Staff estate.

Ana Amben Siji-kamar lan Warata opsi kanggo Karyawan kanggo milih saka.

Karyawan sing anduweni hak kanggo njupuk dhaharan gratis pangisian daya ing Staff Umum canteens. Opsi halal, Selaras Juragan bakal nyedhiyani pegawe karo lengkap Kesehatan care kanggo istilah saka kontrak, lan tindakake-ing care kanggo ciloko Safety lan Keamanan saka personel (Lokal Manca) lan Fasilitas ing Proyek Lokasi lan komunitas sing ora masalah cilik, lan wis akeh dianggep kanggo njamin lan njamin alangan free operasi. Kabeh operasi ing Lokasi Proyek sing dirancang kanggo bakal strictly kanggo Safety Kesehatan lan Lingkungan (HSE) Privasi. Kabeh warga bangsa manca negara sing anduweni hak kanggo free lan prentah safety kursus Komputer Laptop, Intel Pentium M Prosesor, siji GB RAM, XCD-RW, GB Hard Drive, Floppy Drive, Integrasi Adaptor Jaringan, Internal K Modem, Baterei Nyisakke lan Perlu Piranti Lunak. puluh papat jam akses Internet uga kasedhiya.

Perusahaan uga bakal nyedhiyani pegawe karo siji tanah baris telpon ing ngarep lan salah siji seluler telpon loro bakal duwe cukup kredit Sampeyan bakal dibutuhake kanggo nglengkapi kita karo Cina Affidavit Saka Njamin Certificate karo Simon hukum, kanggo ngaktifake sampeyan bisa sah karo Emirat Maskapai Group ing utawa sadurunge juni, minangka bukti saka garwane kanggo nggabungake Emirat Maskapai Group, CHINA.

Elinga yen karyawan sing kanggo wong kena expenses saka ijin karya minangka padha bakal reimbursed dening.