Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Loupe Salinan


'Arbitrasi Internasional Musuhan' katelu mesthi Leiden University kang seri ing Hukum Internasional ing Tumindak

Pisanan mesthi dijamin generalities ing internasional pengadilan lan law in Langkawi, nalika kaloro mesthi kasedhiya njero perspektif menyang karya saka international pidana pengadilan lan law.

Katelu iki mesthi nylidiki aspèk utama saka arbitrasi internasional minangka salah siji saka cara sing paling umum internasional utang regejegan. Liwat course iki sampeyan bakal gain pangerten ing-ambane saka macem-macem facets saka arbitrasi internasional liwat analisis saka sawijining peran minangka mekanisme utang regejegan, sawijining institusi, ing lapangan hukum ditrapake kanggo, lan, mesthi, sawijining paling misuwur anugrah. Pitakonan utama kita bakal njawab bebarengan sak iki mesthi wis 'Bisa arbitrasi internasional kontribusi kanggo nitahaken saka tentrem donya liwat utang saka musuhan antarane Serikat lan ing antarane Serikat lan aktor non-Negara. Supaya kanggo nglakoni, kita bakal sinau dhasar sajarah konsep utawa arbitrasi, uga kabeh ana ngerti bab Permanen Pangadilan Arbitrasi, adhedhasar ing den Haag. Kita bakal banjur nyilem menyang peran saka arbitrasi internasional ing penyelesaian musuhan hubungane Law of the Sea, karo tartamtu kaweruh menyang landmark Arbitrasi China Selatan Segara.

Kanggo kabeh modul, kita bakal fokus ing arbitrasi investasi, prinsip lan prosedur saka ICSID, Pusat International kanggo Utang saka Investasi Musuhan.

Kita bakal nganakke mesthi karo modul ing interplay antarane negara kakebalan lan pelaksanaane saka arbitration anugrah. Iki digawa menyang cahya liwat Yukos Arbitrasi kang sampurna ilustrasi saka topik.

Mesthi iki nawakake kesempatan kanggo gain kaweruh luwih menyang arbitrasi internasional, sawijining peran lan saiki masalah hubungane kanggo iku. Sampeyan bakal njelajah topik liwat conto konkrit lan paling penting arbitrations.

Sampeyan uga bakal nangkep pemanggih saka arbitrasi internasional navigasi antarane hukum lan politik. Arbitrasi internasional lan Langkawi pindhah tangan ing tangan: sawetara tombol arbitrasi institutes sing dumunung ing den Haag lan penting musuhan padha dienggoni kene liwat arbitrase. Langkawi, supaya nganggo, 'panggonan kanggo dadi kanggo arbitrasi internasional', utamané nalika kita dealing karo arbitrasi antarane Serikat, utawa arbitrasi investasi musuhan antarane investor manca lan Negara. Nggabungake kita kanggo course lan dadi pakar ing arbitrasi internasional Iki mesthi free kanggo nggabungake lan kanggo melu ing. Ana kamungkinan kanggo njaluk diverifikasi certificate kanggo mesthi, kang wis mbayar pilihan. Yen sampeyan pengin certificate, nanging sing biso kanggo mbayar kanggo iku, sampeyan bisa njaluk sepindah financial liwat Coursera. Minggu iki bakal njelajah peran saka arbitrasi internasional ing penyelesaian musuhan antarane Serikat ing taun Law of the Sea Konvènsi (UNCLOS).

Apa Serikat milih arbitrasi kanggo dumunung musuhan gegayutan ing law of the sea.

Kanggo njawab pitakonan iki, kita bakal sinau carane arbitrasi mathuk menyang komplek utang regejegan arsitektur UNCLOS, lan ngrembag pilihan diwenehi kanggo Negara katelu kanggo milih salah siji arbitrasi utawa utang liwat adjudication sadurunge Internasional Pengadilan Kehakiman utawa Pengadilan International kanggo Hukum saka Segara. Kita bakal nganakke minggu iki karo analisis misuwur regejegan antarane Filipina lan China ing hubungan kanggo pihak' maritim entitlements ing Segara China Selatan. Liwat kasus iki, sampeyan bakal mangerteni carane arbitrasi navigates antarane hukum lan politik.