Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Tingkat Kepemilikan Ngarep


Tingkat Kepemilikan ngarep ing China averaged

Tingkat Kepemilikan ngarep ing China tetep panggah ing persen ing saka persen ingpersen saka nganti, sik njongko kabeh-dhuwur wektu saka. persen ing. Dagang Ekonomi anggota bisa ndeleng, download lan mbandhingaké data saka saklawasé rong atus negara, kalebu luwih saka rong puluh yuta pratondho ekonomi, ijol-ijolan tarif, pemerintah jaminan panenan, indeks simpenan lan komoditas prices. Dagang Ekonomi Aplikasi Antarmuka Program (API) menehi akses langsung kanggo kita data. Iku ngijini API klien kanggo download mayuta-yuta larik saka data sajarah, kanggo query kita nyata-wektu tanggalan ekonomi, langganan kanggo nganyari lan nampa tawaran kanggo duit, komoditas, saham lan obligasi. Kaca iki menehi - China Tingkat Kepemilikan Ngarep - nyata angka, data sajarah, ramalan, dina rata-rata, statistik, ekonomi tanggalan lan warta. China Tingkat Kepemilikan Ngarep - data nyata, sajarah dina rata-rata lan tanggalan saka mentas diluncurake - punika pungkasan dianyari ing Maret.

Kita Dokumen - Ngarep

Akting ing instruction saka Virginia Konvènsi, Richard Henry Lee ing juni, ngenalaken resolusi ing Kaloro Congress Continental ngusulake kamardikan kanggo koloniLee Résolusi sing telung bagéan: pranyatan kamardikan, nelpon kanggo mbentuk manca boloan, lan 'rencana kanggo konfederasi.

Document sing wis klebu ing kaca puluh-loro punika ngrampungake résolusi ing Richard Henry Lee tulisan.

Ing juni, Congress dados telu bebarengan komite ing nanggepi Lee Resolusi: siji kanggo konsep pranyatan kamardikan, liya kanggo tarik munggah rencana 'kanggo mbentuk manca boloan, lan katelu kanggo 'nyiyapake lan digest wangun saka konfederasi.

Amarga akeh anggota Congress pitados tumindak kuwi minangka Lee ngajokaken kanggo durung wayahe utawa wanted instruksi saka koloni sadurunge pilihan, disetujoni iki di tunda nganti juli. Akur votes saka rolas koloni sing kadhaptar ing sisih tengen. New York cast ora voting nganti mentas kapilih New York Konvènsi ayating Pranyatan Kamardikan ing juli. Rencana kanggo nggawe prajanjèn iki ora disetujoni nganti September rencana saka konfederasi iki telat nganti November.