Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Kudu Profesional Hukuman Pengacara ing Shanghai, China. Website


Ing kantor Shanghai kabuka sawijining lawang ing

Shanghai China kang paling gedhé kutha lan pusat perdagangan lan finance. Tenan hukum kang Ringkesan McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Kantor Hukum kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing ChinaSaka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman. Tenan hukum kang Ringkesan Kita kantor Shanghai, diadegaké ing taun, wis terus-terusan dikenali kanggo kita karya ing penghargaan-menang transaksi ing China. Paling notabene, kita maringi pitutur klien ing prakara nglibatno construction lan proyèk infrastruktur, sekuritase, manca langsung investasi, gabungan, pitukon. Tenan hukum kang Ringkesan Didegaké ing taun, LPA saiki wis luwih saka pokrol karo loro kantor-kantor ing Paris lan Hong Kong.

LPA pokrol' kawruh pakar saka sawetara wilayah spesialis ngijini wong-wong mau kanggo alamat sawetara sing kebak saka klien' syarat. LPA kang utama kothak aktivitas Hukum Property Tenan hukum kang Ringkesan Troutman Sanders LLP internasional Hukum Tenan karo luwih saka pokrol lan nembelas kantor ing Amérika Lor, Eropah lan Asia.

Didegaké ing taun, tenan warisan saka ekstensif pengalaman, ngédap tanggapan lan unwavering prasetya layanan wis garnered kuwat, long-ngadeg. Tenan hukum kang Ringkesan Clyde Co dinamis, kanthi cepet ngembangaken global Tenan Hukum fokus ing nyediakake lengkap legal layanan kanggo klien ing inti kita sektor. Kita maringi pitutur bisnis sing ana ing jantung saka donya commerce lan perdagangan. Kita kombinasi saka sektor expertise, komersial sikap lan ing-ambane. Tenan hukum kang Ringkesan Bryan Guwa fokus kabeh saka sawijining energi lan efforts ing nyediakake sing paling apik legal perwakilan kanggo luwih kita klien' kapentingan. Apa rapet karo Asian kantor dumunung ing Hong Kong, Beijing, Singapura lan Tokyo, Shanghai kantor nggantosi US, Eropah lan Asia perusahaan nganakake bisnis ing China lan ing saindhenging Asia Pacific, lan Cina perusahaan ing ana. K L Gates LLP nggantosi global anjog perusahaan, wutah lan tengah-pasar perusahaan, pasar ibukutha peserta lan sedaya wiraswasta ing saben industri utama grup uga minangka sektor umum èntitas, institusi pendidikan, philanthropic organisasi lan individu. Kita laku robustly We are lan internasional Hukum komersial Tenan karo kantor ing Beijing, Dubai, Hamburg, Hong Kong, Le Havre, London, Monaco, Paris, Piraeus, Shanghai lan Singapura. Kita klien sawetara saka utama perusahaan internasional kanggo perusahaan cilik, sawijine pedagang lan pribadi individu. Kita laku inggris Mayer Coklat kang JM Hong Kong kantor ngarep kanggo salah siji saka paling gedhé lan dawa-diadegaké Hukum Perusahaan ing Hong Kong. Nduweni dumunung ing Tengah, kita duwe luwih saka pokrol adhedhasar ing Hong Kong, sing spesialisasine ing macem-macem industri. Kita bisa kanggo nyedhiyani klien karo lengkap lan integrasi sawetara. Simon Shang Partners is a full-layanan Tenan Hukum adhedhasar ing Shanghai, China. Kabeh pengacara ing tenan nuduhake sesanti: prasetya kanggo profesionalisme lan keunggulan ing atmosfer negesaken guyub. Simon Shang Partners mesthi wis goal kanggo nyedhiyani kualitas lan biaya-efektif legal. DLA Piper dadi salah siji saka paling gedhé legal panyedhiya layanan ing donya ing taun liwat panggabungan saka unprecedented katrangan ing legal sektor. Nalika gedhe ing ukuran, setunggal strategi iki prasaja - kanggo nggawe internasional legal laku saged njupuk care saka sing paling penting legal kabutuhan. Sidley Austin LLP global Tenan Hukum, karo kira-kira pengacara ing pitulas kantor. Kita nyedhiyani sawetara sing godhongé amba saka legal layanan kanggo ketemu karo kabutuhan kita warna basa klien. Strategis panyiapan saka kita kantor ing tombol perusahaan lan pusat financial donya wis aktif kita. Yashi accomplishes iki tugas dening pangerten sawijining klien' nilai-nilai lan panjaluk lan nindakake ngarang sastranegara kanggo entuk gol. Ing cara iki, Yashi nglegakake perlu kita klien lan gain dateng. Kita klien nilai layanan kita lan sesambetan karo kita amarga kita njupuk unik.

Kerja China Hukum hak Cipta - China Biz Pokrol

China hukum hak ciptaOraSing akeh beda saka AMERIKA serikat hukum hak cipta Eksekutor ora perlu kanggo ndhaftar agung bisa ngetokake hak cipta ing China kanggo aman ing negara Nanging iku tansah dianjurake kanggo ndhaftar amarga iku adoh luwih gampang lan luwih cepet kanggo njaluk situs web kayaTmall. Lan Taobao kanggo njupuk mudhun infringing barang lan kanggo njaluk China customs kanggo mungkasi infringing barang-barang saka ninggalake bangsa.

Administratif hukum ing China

Administratif hukum ing China ana sakbenere non-existent sadurunge pembaharuan ekonomi jamanWiwit taun -an, China wis dibangun anyar framework legal kanggo administratif hukum, madegake mekanisme kontrol kanggo overseeing birokrasi lan disiplin komite Partai Komunis China. Nanging, akeh wis ndhukung sing keginaan saka hukum iki sing vastly rodok olo ing syarat-syarat ngontrol pemerintah tumindak, umumé amarga saka lembaga lan sistemik alangan kaya banget pengadilan, lingkungan dilatih hakim lan pokrol, lan korupsi. Sak taun -an lan -an awal, ekonomi ngenggalaken disebut kanggo expansive peran pemerintah, lan sethitik manungsa waé, iki mbayar kanggo administratif hukum. Ing taun Konstitusi sing pranata dianggep tata cara administratif, ganti rugi, lan hak sue.

Minangka Konstitusi ora langsung justiciable, antarane taun lan, ana luwih saka penerapan hukum lan peraturan kang kasedhiya kanggo pengadilan administratif tartamtu ing kedadean.

Ing pungkasan taun, Supreme Rakyat Pengadilan wis mantep lan administratif hukum divisi lan luwih saka pengadilan lokal wis digawe administratif panel kanggo krungu kasus administratif.

Wonten ing taun, panyusunan saka Administratif Prosedur Law wiwit.

KABEH iki liwati ing taun lan tindak menyang efek ing salah siji oktober. Hukum iki digawe iku bisa kanggo individu kanggo nggawa cilik marang administrasi lan uga glethakaken mudhun sing cocog karo kritéria lan tata cara kanggo pengadilan administratif. Ing jangkah saka administratif hukum aturan tambah ing taun -an. Ing taun, Pengawasan Administratif Peraturan lan Reconsideration Administratif Peraturan padha liwati. Loro peraturan wis wiwit wis dibenakake lan nganyari menyang hukum. Ing taun Negara pns Peraturan Sementara diganti cara pejabat pemerintah padha, milih lan dipun, mrintahake sing padha pass ujian lan tahunan ujian, lan ngenalaken sistem rotasi. Ing taun, ing Law Rugi State iki liwati, ngiring dening Hukuman Administratif Hukum ing taun.

Administratif Prosedur Law (APL) uga dikenal minangka Pengadilan Administratif Hukum (KABEH) ngidini pihak kanggo nggawa cocog nalika sing resmine hak-hak lan kapentingan sing infringed dening tumindak administratif tartamtu saka organ administratif utawa personel.

Hak-hak lan kewajiban saka pihak melu ing pengadilan administratif ing China sing penting kanggo sadhar target, kanggo nglindhungi individu' hak-hak lan kanggo matesi umum kakuwasan nyetel munggah dening Administratif Prosedur Law. Miturut hukum ing China, a penggugat nuduhake individu, wong legal utawa liyane resmine organisasi, kang hak wis langsung kena pengaruh dening wong sing didakwa a, rabi. Posisi iki wis, nanging, experienced reformasi lan expansion dening Pengadilan Supreme Rakyat kang interpretasi saka hukum lan introduksi saka pengadilan kapentingan umum.

A penggugat saiki dijamin hak akses menyang pengadilan, tengen kanggo pitutur, tengen kanggo gerakan kanggo konflik metu, etc.

Iki hak-hak sing bakal duwe lawfully lan kudu tundhuk karo aturan lan instruksi glethakaken mudhun dening pengadilan. Wiwit kabeh pihak sing witjaksono sadurunge hukum, wong sing didakwa a utawa wong katelu wis dijamin padha hak-hak lan uga tundhuk padha kewajiban. Sawetara sing beda, nanging, ana ing antarane wong-wong mau uga Sawetara Cina dissidents wis kasebut administratif hukum. Ing taun, Guo Ruoji, biyèné profesor ing Nanjing University, digugat Partai Komunis komite saka universitas kanggo udho wong kang profesor wonten lan banning saka wong lelungan ing luar negeri. Loro-lorone ing Nanjing Jangka Pengadilan lan Jiangsu Provinsi Rakyat Supreme Pengadilan mrentah marang Guo, ing latar sing tumindak saka Partai Komunis China ora organ administratif. Sawetara liyane dissidents diajukake padha tuntutan hukum marang pamaréntah lan CPC. Ing taun, Yuan Hongbing, profesor ing Renmin Universitas ing Beijing, digugat ing universitas kang CPC komite kanggo banning buku kang wis diowahi, Pasang Sajarah, kang nyerang leftist ortodoks views. Ing taun, Li Weiping, Wuhan basis dissident, digunakake administratif hukum kanggo sue sirah saka kutha Public Keamanan Biro kanggo serangan kang passport.

Administratif reconsideration nawakake nomer saka kaluwihan liwat pengadilan ing Pengadilan Administratif Hukum. Page, reconsideration administratif gratis Kapindho, reconsideration administratif badan bisa nimbang loro legality lan appropriateness saka pancasan administratif.

Katelu, Pihak uga tantangan ora mung tartamtu tumindak, nanging ing sawetara kasus abstrak tumindak kang adhedhasar. Ing taun Mentri saka Supervision iki dibalèkaké, lan ing taun iku gabung karo CPC Komite Disiplin sistem. Ing taun, Dewan Negara liwati Pengawasan Administratif Peraturan, kang padha salajengipun dibenakake lan nganyari kanggo hukum ing taun. Kamentrian lan sambetaken kaliyan sawijining badan fungsi luwih kaya ombudsmen ing yuridiksi. Pengawas organs sing daya karo overseeing pemerintah lan administratif pejabat lan sing diangkat personel. Déné pengadilan sing umume winates kanggo mrikso legality saka tumindak administratif, organs pengawasan uga katon menyang appropriateness saka pancasan administratif. Pengawas organs bisa tumindak ditemokaké ing departemen administratif lan pejabat, jeksa agung bisa ngetokake injunctions kanggo mandek tumindak ing nglanggar hukum utawa disiplin aturan, sementara mbusak utawa segel bukti, antarane liyane kakuwasan.

Perwakilan saka organisasi internasional ing rusian pengadilan Arbitrasi

Ing Rusia tribunals saka arbitrasi dibagi dening wilayah

Perusahaan kita nerjemahake layanan saka perwakilan ing rusian pengadilan ArbitrasiKita nerjemahake kita layanan legal ing kualitas dhuwur-tingkat lan menehi kita pelanggan kalem lan kapercayan.

Contone, ing Moscow iku pengadilan Arbitrasi saka Moscow City (etc.).

Next (kapindho) kayata arbitrasi mréntahaké pengadilan. Ana rong puluh arbitrasi mréntahaké pengadilan (wiwit st kanggo). Kayata sabanjuré (cassation) Distrik Federal pengadilan Arbitrasi. Ana sepuluh cassation pengadilan arbitrasi ing Rusia.

Kayata page iku ing pengadilan federal subyek

Kaping kabeh, iku kudu clarified sing pemanggih organisasi internasional kalebu bisnis perusahaan lan non-mediawiki perusahaan nyetel munggah ing luar negeri lan ndhuweni status legal entitas. Organisasi internasional sing uga dianggep dadi liyane èntitas perusahaan legitimately fungsi ing ekonomi turnover saka sing serikat nanging resmi kang ora nduweni status legal entitas. Status legal saka manca warga wis ditemtokake ing basis saka bukti bukti status hukum lan hak kanggo tumindak bisnis lan kegiatan ekonomi. Perusahaan manca melu ing kasus ngirim berkembang bukti bukti status hukum lan hak kanggo tumindak bisnis lan kegiatan ekonomi. Ing cilik saka gagal saka kuwi bukti ing Pengadilan Arbitrasi wis tengen kanggo mbalekake iku ing dhewe. Ing Rusia pribadi hukum saka wong alam wis dianggep dadi hukum negara kang kewarganegaraan wong wis, nanging pribadi hukum saka entitas legal dianggep dadi tengen negara ngendi iku iki diadegaké. Kajawi karo aturan umum ana pirang-pirang pranata liyane nentokake miturut kahanan tartamtu peculiarities saka hukum applied ing proses nentokake status legal saka wong ing sipil circulation. Organisasi internasional duwe hak lan metokake padha responsibilities minangka perusahaan rusia lan warga. Prosedural hak istimewa diwenehake kanggo perusahaan manca yen lagi nyetel dening internasional persetujuan saka Federasi rusia. Perusahaan manca duwe hak kanggo aplikasi kanggo Pengadilan Arbitrasi saka Federasi rusia miturut aturan ukum lan kepinteran ditetepake dening Arbitrasi Prosedur Kode saka Federasi rusia kanggo nglindhungi nerak utawa gegeran hak-hak lan kapentingan sing sah ing bal bisnis utawa liyane aktivitas ekonomi.

Pranata legal arbitrasi ngadeg lan kapasitas kanggo sue diadegaké kanggo rusia èntitas sing persis applied ing bab manca èntitas.

Ing kasus iki prosedural status manca èntitas punika witjaksono loro ing tumindak tindakan lan khusus tindakan arbitrasi pangrungu. Iku penting kanggo nggawa metu sing Pamaréntah rusia Federation bisa sijine ngetokake watesan ing bab warga lan perusahaan saka wong-wong serikat kang dileksanakake watesan ing bab rusian warga lan perusahaan. Miturut rusia aturan ahli torèt lan wong liya nyediakake layanan legal bisa ngadeg kanggo manca èntitas kalebu pribadi sedaya wiraswasta lan perusahaan ing Pengadilan Arbitrasi. Ing kontras karo rusia peserta saka arbitrasi pangrungon kapentingan manca èntitas ing Pengadilan Arbitrasi bisa mbelo dening sawetara sing godhongé amba saka wong-wong kalebu pengacara lan consuls saka manca negara. Minangka kanggo manca pokrol padha bisa njupuk bagéyan ing arbitrasi pemeriksaan minangka wakil notabene ing kasus related kanggo masalah saka hukum iki tartamtu manca serikat lan sing ora disambungake karo masalah saka Nasional Keamanan Informasi saka Federasi rusia. Dening hukum rusia kabeh claims ngirim menyang pengadilan didakwa alamat. Lan aturan iki kudu dikenal dening pengacara ing Rusia kanggo sing bakal sukses cilik ing pengadilan.

Pokrol kita duwe kabeh kanggo mengkono proyek apik. Hubungi kita lan mriksa iki metu.

Beijing Pengacara Divorce - Pengacara Divorce ing Beijing, Cina pengacara Divorce, Njaluk Divorce ing China

Divorce pengalaman nglarani kanggo wong-wong utamané yen sampeyan ana ing negara mancaIki kirim bakal menehi sampeyan atos gambar saka carane kanggo njaluk divorce ing China lan Iku ora bisa nutupi saben bisa rinci. A akèh expats utawa wong manca sapunika manggon lan karya ing China lan mungkin sampeyan kudu menehi hasil karo polisi saben dinten. Yen sampeyan ngadhepi adil biaya utawa kang dipenjara ing China, sampeyan bakal duwe kanggo ngrekrut utawa ngandel nimbali pengacara utawa agung kanggo defend. Akeh expats lan wong manca sing saiki digunakake ing China lan sawetara wong-wong mau arep kanggo nampa ing China. Beijing, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou sing paling populer ing kutha-kutha kanggo wong Manca ing China lan pasar real estate Cina banget janjeni lan swara. Iku. China iku sawijining negara amba lan ana akeh pokrol kasedhiya ing China. Aku wis tak akeh email saka manca utawa expats ing China bab divorce ing China. Ing intermarriage antarane Cina lan expats sing nambah cepet banget ing sepuluh taun pungkasan.

Pusaka Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taun

Wiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan.

Tenan hukum kang Ringkesan Yan Pokrol punika boutique Tenan Hukum nyediakake siji-stasiun salib-wewatesan layanan legal ing Hong Kong hukum lan RRC hukum. Tenan Hukum wis loro kantor - siji ing Hong Kong esthi Hong Kong hukum lan liyane ing Shenzhen, China esthi RRC hukum. Tenan hukum kang Ringkesan Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing. Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake ajining diri ing Cina legal layanan pasar. Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan. Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum Page Hukum Internasional lan Intellectual Property Kantor iki diadegaké ing taun. We spesialis ing Hukum Komersial, Investasi planning, Hak Properti Intelektual, lan Urusane China related masalah. Amarga aktif ekonomi interaksi antarane Taiwan, Hong Kong, lan Dharatan. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan China Hukum Layanan (Wuhan) Limited punika biso dipercoyo Tenan Hukum dilisensi kanggo nyedhiyani legal lan consulting layanan ing China. Legal tim kita wis ing-ambane pangerten lan kawruh regional legal budaya lan dinamika pasar.

Tenan hukum kang MC Hukum Tenan iki adhedhasar ing Macau uga dikenal minangka sadurunge Miguel Cravo Tenan Hukum.

Tenan iki diadegaké ing Macau wiwit lan wis nyediakake sawetara paling ekstensif legal layanan lokal lan klien internasional. Kita layanan surat wilayah kayata Finance Bank, Komersial.

Tenan hukum kang Ringkesan Paul K.

Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal.

Karo luwih saka rong puluh taun esthi hukum ing China, kita

Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate.

Tenan hukum kang Ringkesan Curtis kabuka sawijining kantor Beijing ing awal kanggo nyedhiyani layanan legal kanggo klien operasi utawa dumunung ing China lan Asia Tenggara.

Beijing kantor koordinat rapet karo tenan kang kantor liyane ing Amerika Serikat, Uni Eropa, Amerika Latin, Timur Tengah lan Tengah. Tenan hukum kang Ringkesan Kita yahoo iku kanggo nyedhiyani pribadi lan layanan darmabakti kanggo sakepel saka klien, kalebu kapentingan lokal lan klien internasional, kayata conglomerates nandur modal ing Macau lan kang mbutuhake bantuan kanggo navigasi lingkungan wilayah. Kita pracaya ing efficiency ndhuwur kabeh liya lan solusi-oriented. Hugill Ip Solicitors enom sawijining Tenan Hukum, nanging karo puluh saka pengalaman nyediakake bespoke saran legal lan ngédap layanan klien kanggo individu, kulawargané, wirausaha lan bisnis, ing Hong Kong lan internasional. JAC Pokrol Tenan Hukum dumadi saka tim experienced pengacara ing macem-macem legal kothak karo kuwat fokus ing perusahaan, finance, komersial, internasional estate planning, conveyance, kulawarga hukum lan pengadilan umum. Kita wis menehi saran kanggo klien ing IPO lan M proyèk uga.

Mitjans penasehat Ukum, Tenan Hukum kantor pusaté ing Barcelona lan dumadi saka profesional saka Barcelona Bar Association (ICAB) bisnis specialists lan auditor.

Kanggo luwih saka abad waktu kita wis ditangani kasus kapasrahake kanggo kita dening spanyol lan manca individu lan perusahaan ing kajaba iku kanggo. Padhang Tengen, China Bisnis Internasional Pengacara, bisnis Tenan Hukum dumunung ing Beijing, China. Laku kita wilayah kalebu investasi manca, pasar akses kanggo enterprises manca, internasional franchise manajemen, banking, gabungan lan pitukon, perusahaan internasional urusane. Guangdong RH Tenan Hukum profesional Tenan Hukum kang nggabungke China ambane lan sesanti global diadegaké ing Juli. Adhedhasar ing Shenzhen lan berkembang kanthi cepet karo paling inovatif kutha ing China. Guangdong RH Tenan Hukum wis bakat pengacara tim lan modern fasilitas kantor, nyediakake profesional. Cheng Gong Koo Ip (Qianhai) Tenan Hukum ("CGLF") wis tim internasional kang specializes ing financing ibukutha, setunggal disualekno, properti intelektual, insurance, percados lan wilayah liyane saka bisnis lan hukum komersial. CGLF uga nyedhiyani free pambuka rembugan. Anguo is a full-layanan Tenan Hukum, lan iku pisanan Tenan Hukum ing Guangzhou ditetepake minangka paten agensi dening Negara Kantor intellectual Property saka China. Anguo duwe spesialisasi ing urusan legal saka perusahaan, kayata paten, merek dagang, hak cipta, perusahaan hukum, hukum komersial, investasi lan financing. Geenen Kantor Hukum anjog manca legal panyedhiya layanan ing Guangzhou, China, lengkap nyediakake layanan profesional kanggo Klien. Kita pracaya klien kapentingan ing banget jantung bisnis kita, lan kita usaha kanggo entuk keunggulan ing kabeh kita apa kanggo wong-wong mau. Kita bangga kangge kita sesambetan ing. Kwan Chow wis ditetepake Hong Kong Tenan Hukum nduweni dumunung ing Tengah Distrik. Kita solicitors sing ngalami ing wilayah pamilike lan tansah siap ngewangi sampeyan ing kabutuhan. Kita yahoo kanggo njaga dhuwur standar profesional ing kita layanan kanggo klien ngirim kualitas lan. Milo lan Edward Hukum Uni didegaké ing taun karo kombinasi saka rong sawijining Hukum Perusahaan - Hongde Tenan Hukum lan Milo Edward Tenan Hukum kang perusahaan padha disetujoni dening Departemen Kehakiman saka P. C. ing taun lan Ing Uni, pokrol saka loro Hukum Perusahaan digabungake lan. Kita tenan iki diadegaké liwat penggabungan ing antawisipun Jingcheng Tenan Hukum lan Highzone Tenan Hukum. Diadegaké ing Sep, Jingcheng Tenan Hukum uga ngalami Tenan Hukum ing China karo sajarah relatif dawa. Highzone Tenan Hukum, kang iki diadegaké ing Mei, punika highly profesional lan. Li Partners page anjog Hong Kong Tenan Hukum ditetepake dening RRC pengacara sing uga Hong Kong qualified pengacara. Kita utamané nyedhiyani layanan legal ing wilayah IPOs, gabungan lan pitukon, banking lan finance, construction lan pengadilan. Kita uga nyedhiyani layanan legal ing wilayah. Hongfan Guangzhu Tenan Hukum dumunung ing Beijing (diarani minangka H&G akhirat) menehi darmabakti layanan legal kang nutupi sawetara aspèk saka profesi legal. G H wis setya kanggo menehi klien lan nyedhiyakake layanan legal kalebu nanging ora winates kanggo: kontrak, perusahaan, investasi.

JC Master didegaké ing taun lan saiki ateges liwat telung puluh pokrol, kang wolung sing partners.

Kita tenan wis loro kantor-kantor, salah siji ing Nanjing, Jiangsu Province, lan liyane ing Shanghai. Kita semboyan"Klien Pisanan, Layanan Paling Apik."Kita misi statement"Kanggo bakal kanggo paling profesional. Wenfei Pengacara-ing-Hukum Ltd, Swiss Hukum Tenan karo kantor ing Zurich, Beijing lan Shanghai menehi legal penyuluhan lan pitulungan ing kabeh kothak saka perusahaan lan komersial hukum uga minangka résolusi regejegan kanggo Ukm lan akeh perusahaan internasional mengkono bisnis ing China. Wenfei Hukum iki.

Pribadi Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taunWiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan. Tenan hukum kang Ringkesan Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing. Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar. Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan. Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal. Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate. Tenan hukum kang Ringkesan Curtis kabuka sawijining kantor Beijing ing awal kanggo nyedhiyani layanan legal kanggo klien operasi utawa dumunung ing China lan Asia Tenggara.

Beijing kantor koordinat rapet karo tenan kang kantor liyane ing Amerika Serikat, Uni Eropa, Amerika Latin, Timur Tengah lan Tengah.

Tenan hukum kang Ringkesan Karo meh telung puluh taun pengalaman lan expertise ing loro domestik lan internasional hukum laku, Lee Ko highly ajeni pimpinan lan jeneng diadegaké ing Korea ing nyediakake sawetara lengkap layanan legal lan consulting kanggo loro domestik lan internasional prakara. Tenan hukum kang Ringkesan Walkers adhedhasar ing Kapuloan Cayman karo kantor ing British Virgin Islands, Dubai, Hong Kong, Jersey lan London, nawakake dhuwur-tingkat skills tengen legal spektrum. Tenan iki dijenengi 'Tenan Hukum Offshore saka Taun' dening Pengacara, sing aken Walkers karo"strategis. Tenan hukum kang Ringkesan Hugill Ip Solicitors enom sawijining Tenan Hukum, nanging karo puluh saka pengalaman nyediakake bespoke saran legal lan ngédap layanan klien kanggo individu, kulawargané, wirausaha lan bisnis, ing Hong Kong lan internasional. Mitjans penasehat Ukum, Tenan Hukum kantor pusaté ing Barcelona lan dumadi saka profesional saka Barcelona Bar Association (ICAB) bisnis specialists lan auditor. Kanggo luwih saka abad waktu kita wis ditangani kasus kapasrahake kanggo kita dening spanyol lan manca individu lan perusahaan ing kajaba iku kanggo. Padhang Tengen, China Bisnis Internasional Pengacara, bisnis Tenan Hukum dumunung ing Beijing, China. Laku kita wilayah kalebu investasi manca, akses pasar kanggo enterprises manca, internasional franchise manajemen, banking, gabungan lan pitukon, perusahaan internasional urusane. Guangdong RH Tenan Hukum profesional Tenan Hukum kang nggabungke China ambane lan sesanti global diadegaké ing Juli. Adhedhasar ing Shenzhen lan berkembang kanthi cepet karo paling inovatif kutha ing China. Guangdong RH Tenan Hukum wis bakat pengacara tim lan modern fasilitas kantor, nyediakake profesional. Cheng Gong Koo Ip (Qianhai) Tenan Hukum ("CGLF") wis tim internasional kang specializes ing financing ibukutha, setunggal disualekno, properti intelektual, insurance, percados lan wilayah liyane saka bisnis lan hukum komersial. CGLF uga nyedhiyani free pambuka rembugan. We are lan internasional Hukum komersial Tenan karo kantor ing Beijing, Dubai, Hamburg, Hong Kong, Le Havre, London, Monaco, Paris, Piraeus, Shanghai lan Singapura. Kita klien sawetara saka utama perusahaan internasional kanggo perusahaan cilik, sawijine pedagang lan pribadi individu. Kita laku inggris. Anguo is a full-layanan Tenan Hukum, lan iku pisanan Tenan Hukum ing Guangzhou ditetepake minangka paten agensi dening Negara Kantor intellectual Property saka China. Anguo duwe spesialisasi ing urusan legal saka perusahaan, kayata paten, merek dagang, hak cipta, perusahaan hukum, hukum komersial, investasi lan financing. JT N iki diadegaké ing taun ing Beijing dening klompok enom RRC pengacara darmabakti kanggo nggawe donya-kelas Tenan Hukum ing China. Dina iki, JT N iku salah siji saka paling dinamis Hukum Perusahaan ing negara, uga minangka salah siji saka paling gedhé, karo liwat pengacara. JT N wis bentenaken dhewe minangka pimpinan ing.

Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum kang Paul K

Geenen Kantor Hukum anjog manca legal panyedhiya layanan ing Guangzhou, China, lengkap nyediakake layanan profesional kanggo Klien.

Kita pracaya klien kapentingan ing banget jantung bisnis kita, lan kita usaha kanggo entuk keunggulan ing kabeh kita apa kanggo wong-wong mau. Kita bangga kangge kita sesambetan ing. Yidao Tenan Hukum anjog full-layanan hukum group ing Tianjin. Kita kantor pusaté ing Heping Chuangxin Bangunan ing distrik bisnis tengah Tianjin lan kantor karo nyaman lan trep lingkungan karya. Kita uga duwe cabang ing Los Angeles, London lan Tianjin Wétan Siji. Milo lan Edward Hukum Uni didegaké ing taun karo kombinasi saka rong sawijining Hukum Perusahaan - Hongde Tenan Hukum lan Milo Edward Tenan Hukum kang perusahaan padha disetujoni dening Departemen Kehakiman saka P.

Ing Uni, pokrol saka loro Hukum Perusahaan digabungake lan.

Gagah YT Ho Co iki diadegaké ing taun lan iku salah siji saka paling gedhé search perusahaan ing Hong Kong karo staff kang liwat patang puluh sing qualified sah wong. Kita kurban lengkap layanan legal kanggo individu lan perusahaan klien memper, panutup macem-macem aspèk komersial, perusahaan lan properti. iki diadegaké déning ngatur partner Mr.

Wang Jing, kapal lan hukum insurance praktisi wiwit taun -an lan digunakake dikenali minangka pakar anjog ing lapangan.

Thanks menyang efforts fokus saka partners lan anggota liyané saka Tenan liwat taun, WANG JING CO. Mayer Coklat JSM kang Hong Kong kantor ngarep kanggo salah siji saka paling gedhé lan dawa-diadegaké Hukum Perusahaan ing Hong Kong. Nduweni dumunung ing Tengah, kita duwe luwih saka pokrol adhedhasar ing Hong Kong, sing spesialisasine ing macem-macem industri. Kita bisa kanggo nyedhiyani klien karo lengkap lan integrasi sawetara. Li Partners page anjog Hong Kong Tenan Hukum ditetepake dening RRC pengacara sing uga Hong Kong qualified pengacara.

Kita utamané nyedhiyani layanan legal ing wilayah IPOs, gabungan lan pitukon, banking lan finance, construction lan pengadilan.

Kita uga nyedhiyani layanan legal ing wilayah. China Commercial Law Firm kanthi cepet ngembangaken, lan saiki wis wis ditingkat ndhuwur sepuluh paling gedhé Tenan Hukum ing negara. Tenan kang tim saka manca lan Cina-dilisensi pengacara, fluent ing loro inggris Kanton, lan Cina, kabeh highly qualified, macem ing budaya lan latar mburi, paling. JC Master didegaké ing taun lan saiki ateges liwat telung puluh pokrol, kang wolung sing partners.

Kita tenan wis loro kantor-kantor, salah siji ing Nanjing, Jiangsu Province, lan liyane ing Shanghai.

Kita semboyan"Klien Pisanan, Layanan Paling apik."Kita misi statement"Kanggo bakal kanggo paling profesional. Fangda Partners iku salah siji saka pisanan saestu kemitraan pribadi Cina Hukum Perusahaan.

Nanggepi kanggo ekonomi wutah ing China lan saya jembar lan warna syarat nomer akeh investor internasional, misi kita kanggo nyedhiyani layanan profesional karo kualitas dhuwur kanggo.

DSL Pokrol Tenan Hukum diadegaké ing Macau sing menehi highly qualified layanan legal ing sawetara ekstensif wilayah lokal lan internasional perusahaan. DSL Pokrol' inti laku wilayah sing Perusahaan Hukum, IP IKU, Property, Banking Finance lan Pengadilan, lan liyane wilayah penting.

Pendhaftaran perusahaan dhaftar ing China

Miwiti Bisnis Consulting Co, Ltd

Fushang Cina perusahaan sing spesialisasine ing WFOE RO FICE JV pendhaftaran, layanan consulting investasi, financial consulting, tax layanan, HR consultingPindhah Partner Shanghai Pusat Layanan diadegaké ing Maret iki kawangun dening Corp. lan ALA sifat consulting Kita utamané menehi profesional siji-mandeg layanan kayata pendhaftaran penggabungan layanan. Kantor Sewa Layanan, Nyewakake Apartemen Layanan, Mining Nyewakake Layanan, Pabrik Nyewakake Layanan, Toko Nyewakake Layanan, Real Estate Consulting Layanan, Pindhah Layanan, Pendhaftaran Perusahaan Ing Shanghai, Wakil Kantor Pendhaftaran Ing Shanghai Kita nyedhiyani pendhaftaran perusahaan ing China lan Hong Kong, BVI. Laporan taunan lan laporan audit, tax pranyatan, buku tetep, merek dagang lan paten gratis. Agen Real Estate. Produk supaya Beijing Deyun Kantor Hukum rising Tenan Hukum pinunjul kapabilitas.

Kita duwe tim profesional karya kanggo China

Kita nyedhiyani srengenge katon padhang layanan kanggo Cilik lan medium enterprises (SME). Kita legal laku highly klempakan ing bisnis internasional urusane loro ing njaba Tiongkok. Guangzhou Yafang Konsultan Co, Ltd iku salah siji perusahaan sing spesialisasine ing porsi expat china. Kita layanan item kalebu China undhangan Bisnis aksara, visa extension, China gawe anyar kadaluwarsa ETC.)China bisnis. china perusahaan nyetel munggah, GUANGZHOU PENDHAFTARAN PERUSAHAAN, HONGKONG PENDHAFTARAN PERUSAHAAN, CHINA LISÈNSI DRIVER, Hong Kong pendhaftaran perusahaan Shanghai Investasi manca Perusahaan Agensi Pendhaftaran Co. A agensi layanan diadegaké kanggo ing asil dandan saka lingkungan, fasilitasi investor jaban rangkah saka ngarep lan luar negeri karo sawetara sing kebak highly efisiensin consulting layanan? Beijing Info pipe komersial internasional konsultan service group dumunung ing Beijing, China, salah siji kanggo jaban rangkah perusahaan lan individu kanggo nyedhiyani integrasi outsource ndhukung layanan perusahaan. Utama kalebu pendhaftaran, umum. pendhaftaran perusahaan, dagang, layanan dagang, layanan pameran, proyek layanan ing china, china layanan visa, demo bisnis layanan, merek dagang pendhaftaran. Carane mbayar internasional express (Beijing) business consulting co, LTD, profesional internasional agensi pendhaftaran. Ing panggonan kuwi minangka Hong Kong Amérika British accountants lan pokrol sing ing layanan. Nyedhiyani perusahaan kadhaptar. swiss bank akun, ing u. embassy sertifikat, kode bar aplikasi, kedutaan besar inggris sertifikat, perusahaan kadhaptar ing hong kong, australia kedhaftar perusahaan, canadian pendhaftaran perusahaan Guangzhou Padhang-kawicaksanan Investasi Consulting Co, Ltd menehi investasi global consulting layanan profesional kanggo akeh enterprises ing greater China lan jaban rangkah wilayah. Kita duwe expertise sumber kasil guide perusahaan liwat. Financing Layanan, Offshore Pendhaftaran Perusahaan, China Pendhaftaran Perusahaan, Layanan Silihan, Moeny Exchaging, International Business Consulting China Properti Intelektual Agency (Hong Kong) specialized lan profesional kantor hukum dealing karo paten, merek dagang lan industri desain related prakara ing China, Hong Kong, Taiwan Macao taun lengkap legal praktis pengalaman lapangan. aplikasi paten, pendhaftaran merek dagang, industri desain gratis, aplikasi paten kanggo pct nasional phase ing china, paten mundhut barang utowo jasa, properti intelektual ukum Kita Perusahaan, Zhongbang Properti Intelektual Agensi Co, Ltd (China), profesional merek dagang agensi dealing karo merek dagang karo experienced lan specialized pengacara lan agen makili kita klien sak donya.

Kita kurban sawetara sing kebak.

Kita markas ing Hongkong. Lan kita duwe internasional qualified CPAs, pengacara lan profesional consultants nyedhiyani rembugan layanan ing situs perusahaan GZ offshore HK, U.

K, uga merek dagang, paten, finance hukum advisory.

rembugan layanan ing perusahaan pendhaftaran, pendhaftaran merek dagang lan paten, apa kertu, ijin panggonan, undhangan layang kantor kepala HONGKONG DADA Perusahaan Layanan Perusahaan dumunung ing Hong Kong.

wis kathah-donya anjog pengalaman layanan kanggo taun.

Antarane kita tenaga ana internasional qualified CPA's (Certified Umum Accountants), pengacara lan bisnis. visa ngluwihi, pendhaftaran perusahaan ing china, perusahaan adoh soko pantai pendhaftaran ing hk bvi uk, nyopir lisence aplikasi etc. Intellectual Property Pendhaftaran Agensi China organisasi profesional kanggo kurban layanan intellectual property domestik lan manca klien. Partners associates sing profesional sing wis esthi pengalaman ing hukum, nyediakake. Guangdong Janji-U Tenan Hukum dumunung ing kutha Shenzhenwith kantor cabang Guangzhou, Tianjing lan kutha-kutha liyané ofChina. We are lengkap gedhe Tenan Hukum karo luwih saka lawyers. bisa nyedhiyani layanan legal kanggo macem-macem klien ngarep ing luar negeri. layanan legal, pendhaftaran perusahaan, china pengacara, arbitrasi, tuntutan hukum ing china pengadilan, pendhaftaran merek dagang, paten gratis.

Hukum konsumen Proteksi ing Amerika Serikat - Best Pokrol

Pamaréntah federalkabeh sèket serikat. lan Distrik saka Columbia duwe uploaded saka sudhut mekanisme lan hukum kanggo nglindhungi konsumen.

Résolusi Regejegan Pengadilan

Apa sing melu ing regejegan commercial, ing financial pengadilan, ing diselidiki, utawa mung ngengkel kanggo nglindhungi bisnis lan mesthekake lengkap tundhuk, kita global résolusi regejegan tim bisa bantuanPunapa mawon kahanan, kita ndhuwur prioritas tansah kanggo njaluk tengen kasil kanggo sampeyan. King Kayu Mallesons iku salah siji saka ing Hukum Perusahaan anjog ing résolusi regejegan ing China. Kita ngirim ora mung technical keunggulan nanging uga nyata ambane saka kawruh bab kita klien lan pasar kang padha operate ing China, ing Asia lan global. Karo liwat telung puluh partners lan luwih saka rong atus pokrol lan paralegals, kita résolusi regejegan tim iku salah siji saka paling gedhé ing China. Bisa karo us lan sampeyan entuk manfaat saka kita rong puluh taun pengalaman nuturi domestik lan internasional klien ing ngrampungi musuhan ing domestik lan salib-wewatesan pengadilan lan alternatif résolusi regejegan ing China. Apa sing Cina utawa klien internasional, apa karo kita uga tegese sampeyan duwe expertise kita minangka budaya interpreters ing sisih - soko sing penting wiwit budaya masalah bisa exacerbate komersial musuhan lan masalah.

Kita résolusi regejegan tim kasusun saka bakat pokrol sing maringi pitutur klien ing sawetara saka masalah lan masalah.

Padha wis muncul sadurunge Cina pengadilan lan agensi administratif, lan sadurunge utama ing donya arbitrasi institusi lan organisasi. Kanggo pengadilan lan arbitrasi, pokrol kita highly ajeni ing China lan luar negeri. Kita makili anjog perusahaan multinasional, utama negara-diduweni enterprises, perusahaan swasta lan institusi financial penting ing pengadilan lan tindakan arbitrasi sadurunge pengadilan, arbitrasi institutes lan administratif agensi saindhenging China. Utama Cina tenan teknologi wis tiba menyang waters masalah karo US Department of Commerce amarga pelanggaran saka US sanksi ekonomi marang tartamtu bangsa-bangsa manca.

Utama Cina tenan teknologi wis tiba menyang waters masalah karo US Department of Commerce amarga pelanggaran saka US sanksi ekonomi marang tartamtu bangsa-bangsa manca.

Iki publikasi sing wis didownload saka Raja Kayu Mallesons situs web. Iku kasedhiya mung kanggo informasi lan ora akehe legal utawa saran ing sembarang prakara tartamtu. Yen sampeyan mbutuhake utawa ngupaya saran legal sampeyan kudu diwenehi kuwi saran saka dhewe pengacara, lan kudu nglakoni sadurunge njupuk, utawa refraining saka njupuk, samubarang tumindak ing percoyo ing publikasi. Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi King Kayu Mallesons.

Kumpulan utang ing cecongkrahan internasional. PARADIGMA - ing manca negara pengadilan lan internasional commercial arbitrasi tribunals

Ing rong puluh-loro juni Moscow tuan rumah Konferensi Kapindho 'Koleksi Utang ing Internasional Musuhan' diatur dening rusia Arbitrasi Association. Marat Khasanov, partner saka perusahaan, saiki ing konferensi. Acara iki dianakaké ing hall konferensi ing Hotel"Marriott Noviy Arbat" Sak acara delegasi saka negara sing beda-beda rembugan masalah topikal internasional commercial arbitrasi

Laporan padha digawe dening arbitrators, profesor saka arbitrasi internasional saka universities kondhang, ahli ing arbitrasi internasional sing ngandika bab bondho global jiplakan, pendanaan saka arbitrasi dening pihak katelu, ngukur interim lan penting liyane masalah.

Kajaba iku, ing patemon peserta sambungan pengaruh ing tren saiki ing lapangan hukum lan ekonomi. Kanggo kita perusahaan ndhuwur kasebut acara penting wiwit PARADIGMA legal grup duwe spesialisasi ing nglindhungi perusahaan lan individu ing manca negara pengadilan lan ing commercial arbitrasi internasional (kalebu LCIA, ICC, Royal Institute of Arbitrators, Walanda Arbitrasi Institute). Kajaba iku, PARADIGMA ngayahi ngelmu lan aktivitas pendidikan lan maju sawijining laku saka pangayoman saka pihak' kapentingan ing internasional commercial arbitrasi.

Ing kita kantor London kita wis dilisensi inggris barristers lan solicitors sing uga rusia-speaking lan sing sah kanggo nyiapake prosedural dokumen lan defend klien' kapentingan ing inggris pengadilan.

We are bisa kanggo nggabungake rusia mentality lan spesifik saka bisnis domestik menyang standar Western tindakan legal.

Sing ndadekake hukum musuhan résolusi ing manca yuridiksi luwih efektif lan ngartekno nyuda masalah komunikasi karo manca pokrol. Apa sing tumindak bisnis ing Rusia utawa internasional pokrol kita nduweni penting saringan lan pengalaman kanggo kasil menehi hasil karo masalah.

Cilik Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Guanghe Tenan Hukum didegaké ing Shenzhen ing April taun

Penasehat ukum, Tenan Hukum kantor pusaté ing Barcelona lan dumadi saka profesional saka Barcelona Bar Association (ICAB) bisnis specialists lan auditorKanggo luwih saka abad waktu kita wis ditangani kasus kapasrahake kanggo kita dening spanyol lan manca individu lan perusahaan ing kajaba iku kanggo. We are lan internasional Hukum komersial Tenan karo kantor ing Beijing, Dubai, Hamburg, Hong Kong, Le Havre, London, Monaco, Paris, Piraeus, Shanghai lan Singapura. Kita klien sawetara saka utama perusahaan internasional kanggo perusahaan cilik, sawijine pedagang lan pribadi individu. Didegaké ing taun, Talal Abu-Ghazaleh Legal (TAGLegal) ditambahaké durung liyane profesional tenan kanggo TAGorg sudhut klompok internasional ngakeni perusahaan, kang dikenali minangka paling gedhé klompok profesional panyedhiya layanan ing Timur Tengah. TAGlegal saiki bisnis global Tenan Hukum Fangda Partners iku salah siji saka pisanan saestu kemitraan pribadi Cina Hukum Perusahaan.

Nanggepi kanggo ekonomi wutah ing China lan saya jembar lan warna syarat nomer akeh investor internasional, misi kita kanggo nyedhiyani layanan profesional karo kualitas dhuwur kanggo.

Limalas taun kepungkur wis sekseni pembangunan cepet saka GH Tenan Hukum, kang kanggo sawetara ombone, punika bayangan saka sakabèhé pembangunan ekonomi lan sosial China.

Kanggo tanggal, Guanghe wis wungu kanggo dadi anjog lengkap Tenan Hukum ing China.

mbalekaken saka jerman PAJEK kanggo Cina perusahaan - Ecovis Tax Consultants, Accountants, lan Pokrol

Mengkono bisnis ing Jerman sembarang tumindak perusahaan kadang bakal invoiced dening jerman panyedhiya layanan, kayata pokrol, tax consultants. Ing kasus-kasus khusus panyedhiya layanan bakal dipeksa kanggo ngisi PAJEK kanggo perusahaan saka luar negeri, eyen dheweke layanan sing duwé pranala menyang jerman real estate ing ombèr pangertèn. Carane njaluk iki PAJEK dibalekake dening jerman panguwasa tax. Jerman PAJEK bakal dibalekake kanggo enterprises manca yen padha ditampa pamilike layanan kanggo perusahaan kang tujuan bisnis. Salajengipun penduduk negara saka nglamar perusahaan wis kanggo dipun biji minangka 'teknologi' kanggo jerman legal kahanan. Dhaptar negara kanggo bisa diterbitake ing interval biasa, ing pungkasan ing Jan, (referensi nomer IV D telung - S). Taiwan wis kadhaptar wiwit st juli Sayange, Republik Rakyat China wis ora kadhaptar minangka 'teknologi' durung, supaya mbalekaken saka jerman PAJEK iku ora bisa.

Pitulungan Legal - China - Asian Wikipedia Hukum

Pitulungan Legal sistem legal obat diadopsi dening akeh negara ing donyaIng sistem iki, negara, ing saindhenging proses legal lan ing kabeh tingkat, menehi pitulungan legal, liwat abang utawa kewajiban saka fees, kanggo underprivileged masyarakat sing duwe kangelan conto hak dhewe liwat normal legal liya, amarga masalah ekonomi utawa digunakake. Minangka utama njogo kanggo éling kaadilan sosial lan hukum keseimbangn lan kanggo nglindhungi hak-hak sipil, pitulungan legal occupies posisi penting banget ing negara kang sistem hukum. Artikel telung puluh papat diubah Criminal Prosedur Law saka Republik Rakyat China, liwati ing tanggal Maret, serikat,"Kanggo umum-kadakwa kasus, pangadilan bisa ngrancang pengacara sing menehi pitulungan legal kanggo defend dipuntudhuh yen dipuntudhuh gagal kanggo milih agung nimbali kanggo ekonomi utawa alasan liyane. Yen dipuntudhuh gagal kanggo milih pemain amarga padha wuta, budheg, bisu utawa suntingan, pengadilan kudu ngrancang pengacara sing menehi sepindah legal kanggo defend dipuntudhuh. Yen dipuntudhuh ditampa paukuman pati, nanging gagal kanggo milih nimbali agung, pengadilan kudu ngrancang pengacara sing menehi sepindah legal kanggo defend dipuntudhuh."Iki pisanan ing sajarah Cina aturan sing pitulungan legal iki ditulis menyang hukum. Pengacara Hukum, liwati ing Mei, menehi luwih spesifik karo gati kanggo pitulungan legal. Bab enem saka hukum ngandika,"Warga sing perlu pitulungan legal nanging ora bisa saged kanggo mbayar pengacara' fees, uga, ing sesuai karo peraturan negara, ngupaya pitulungan legal ing prakara kayata ndhukung wong tuwa, ciloko panggonan makaryo, tuntutan hukum pidana, ganti rugi negara, lan amal pensiun kanggo dipatèni utawa slamet saka laka. Pokrol ngirim nganggep tanggung jawab legal pitulungan lan dutifully bantuan sing ing perlu ing sesuai karo peraturan Negara. Aturan tartamtu kanggo pitulungan legal bakal dadi makarya metu dening Dewan Negara hukum administrasi lan diajukake kanggo Dewan Negara disetujoni."Pranata iki netepake orane katrangan saka pitulungan legal lan mbutuhake pengacara kanggo nyedhiyani pitulungan legal. Kajaba iku, padha lay ing madegé kanggo mangsa aturan ing sepindah legal. Ing tingkat nasional, Tengah kanggo Pitulungan Legal wis digawe ing Departemen Kehakiman kanggo ngawasi lan koordinasi pitulungan legal tengen negara. Iki tengah, digawe ing Mei, iku tanggung jawab kanggo ngawasi pitulungan legal, panyusunan peraturan lan aturan, pemetaan metu medium - kanggo plans long-term lan taunan plans, koordinasi pitulungan legal karya negoro, lan nganakake ijol-ijolan karo manca legal-sepindah kelompok lan perseorangan. Ing dina sing padha, China Sepindah Legal Foundation iki digawe kanggo mundhakaken, ngatur lan nggunakake dana, ngumumake sepindah legal sistem, lan ningkataké hukum kaadilan. Pendanaan asale saka sumbangan lan sponsorships diwenehi dening domestik organisasi, enterprises lan individu kapentingan neruske saka jaminan lan simpenan dagang. Legal-sepindah centers uga wis diadegaké ing provinsi (wilayah otonomi) kanggo ngawasi lan koordinasi legal-sepindah karya ing pamilike ukum. Sabanjure undakan punika prefecture lan cities ngendi legal-sepindah pusat nindakake dual tugas: ngurus lan ngleksanakake legal-program sepindah ing hak ukum. Akhire, ngendi kahanan ngidini, legal-sepindah pusat sing uga bisa nyetel munggah ing kabupaten lan kecamatan ngendi kahanan ora ngidini, Hukum Biro kabupaten lan kecamatan kudu tanggung jawab kanggo aid legal. Pelamar kanggo aid legal kudu ketemu loro kahanan: sing duwe alesan cekap kanggo mbuktekaken padha perlu pitulungan legal kanggo njogo hak resmine lan kapentingan lan sing padha pancen ora bisa saged kanggo mbayar, ing bagean utawa lengkap, legal fees.

Pitulungan Legal render dening telung kelompok wong: pokrol, umum notaris lan oyot legal profesional.

Pokrol nyedhiyani prosedural sepindah (kalebu nimbali kanggo kasus pidana, perwakilan kanggo kasus pidana, lan perwakilan kanggo sipil tata cara) lan non-prosedural sepindah umum notaris nyedhiyani notarization pitulungan oyot legal profesional nyedhiyani legal penyuluhan, panyusunan document lan umum non-prosedural sepindah. Ing China, sepindah legal wis mbiayai dening telung sumber: pemerintah, sosial sumbangan lan lilo tanpo pekso. Sanadyan isih ing tataran janin, China kang legal-sepindah sistem minangka utama legal institusi mesthi bakal muter peran penting ing sadhar ing angger-angger ukum ing China, conto dhasar manungsa hak-hak lan promosi stabilitas sosial. 'Views ditulis ing entri sing penulis s lan ora kudu nggambarake views saka Amérika Wikipedia Hukum. Bukti tartamtu bisa lan asring nindakake drastis ngganti legal asil. Sampeyan kudu ora gumantung ing informasi iki Sampeyan kudu hubungi pengacara dilisensi ing ukum kanggo saran legal tartamtu masalah.

China Pokrol - Bridge Kanggo China

"Shanghai boutique, uga dilengkapi kanggo maringi pitutur ing sawetara saka sudhut masalah gabungke investasi manca langsung, di toto maneh perusahaan, joint venture panyiapan lan liquidation, ngancani perusahaan internasional karo investasi lan operasi ing ChinaNgatur Principal Maarten Koivupuu lan principal Robin Tabbers sing ngendhog kacathet minangka praktisi."Tim dumadi pokrol karo expertise ing perusahaan transactional karya lan employment prakara, lan kanthi mangkono wis pengalaman owahan karo employment aspèk M A lan sawisé reorganisasi, perusahaan, nanging uga ngalahake massa terminations lan salah penyelidikan."vastly ngalami ing nuturi Eropah lan Amérika perusahaan ing China-bound investasi lan perusahaan aktivitas. paling dikenal kanggo kang M A, perusahaan lan komersial laku.

Kaya Koivupuu, Tabbers uga ngewangi klien karo musuhan, utamané wong-wong nglibatno Pegawe lan employment.

China merek Dagang: Subclasses lan Dhasar Nomer - China Hukum Blog

China kita merek dagang pokrol sing asring takon bab prabédan antarane Becik sistem Klasifikasi kanggo merek dagang lan China kang merek dagang subkelas sistem. Becik sistem Klasifikasi internasional klasifikasi saka barang lan layanan sing misahaké kabeh bisa barang lan layanan menyang patang puluh lima kelas: telung puluh papat kelas kanggo barang lan sewelas kelas kanggo layananKlasifikasi iki pisanan diadegaké ing taun dening Becik Persetujuan Bab Internasional Klasifikasi Barang lan Layanan kanggo Tujuan saka Pendhaftaran Tandha, lan diterbitake dening Donya Properti Intelektual Organisasi (WIPO). A nomer akeh saka Kulon lan negara indhustri nggunakake sistem iki, kalebu US, Mexico, EU, kirim-Uni Sovyèt, China, Jepang, Korea, Australia, lan Selandia Anyar. (Nanging ora Kanada.) Ing teori, lan biasane ing laku, ing umum sistem klasifikasi ndadekake iku akeh luwih gampang kanggo file sing padha merek dagang ing macem-macem negara, salah siji liwat Paris Konvènsi utawa Madrid Sistem. Becik Klasifikasi uga underpins merek dagang struktur ragad ing negara paling, ing biaya saka aplikasi merek dagang wis ditemtokake ing bagean gedhe dening nomer saka kelas. China kang subkelas sistem lan numpuki saka Becik sistem Klasifikasi. Kita wrote ing China merek Dagang Kelas lan Orange Tresna(ed), salah Siji saka luwih khusu aspèk China kang merek dagang sistem unik sawijining interpretasi saka Becik sistem Klasifikasi.

China divides saben Becik kelas menyang subclasses, lan ngruwat saben subkelas minangka bedo unit.

A pendhaftaran merek dagang menehi pemilik hak-hak ing dijamin subclasses, nanging sakbenere ora ana hak-hak ing sembarang liyane subclasses. (Kanggo diskusi luwih saka fitur iki, waca China merek Dagang. Ndhaftar wong-wong Mau ing China ora Madrid.) Becik Sistem klasifikasi kalebu dhaftar panjarwa tartamtu barang lan layanan kanggo saben patang puluh lima kelas. Saben salah siji saka wong-barang lan layanan wis enem digit"Dhasar Nomer"kang wiwit karo loro digit nomer Kelas. Kanggo kayata, Kelas limalas kalebu instruments musical, lan dhaftar barang ing Kelas limalas kalebu accordions (Dhasar Nomer), pianos (Dhasar Nomer), lan tuning percabangan (Dhasar Nomer). China njupuk Dhasar Nomer lan diprodhuksi dhewe dhaftar, kanggo ngenali saben Kelas ing subclasses lan Dhasar Nomer ing saben subkelas. Kanggo kayata, Kelas limalas wis loro subclasses: subkelas kalebu instruments musical, lan subkelas kalebu aksesoris lan bagean kanggo instruments musical. Minangka sampeyan bisa mbayangno, pianos lan accordions ana ing subkelas, lan tuning percabangan ana ing subkelas. Nanging Kelas limalas nyedhaki suta contone Kelas bear.

Ing ringkesan gambaran saka WIPO"Ngelmu, nautical, surveying, photographic, cinematographic, optik, ngebotake, ukuran, tandha, priksa (pengawasan), urip-daya lan memulang apparatus lan instrumen apparatus lan instrumen kanggo nganakake, ngoper, ganti, accumulating, ngatur utawa ngontrol listrik apparatus kanggo ngrekam, transmisi utawa reproduksi saka swara utawa gambar magnetik pelaku usaha data, ngrekam cd kompak cd, DVDs lan liya ngrekam digital media mekanisme kanggo duwit receh-dilakokno apparatus ndhaftar awis, ngitung mesin, peralatan processing data, komputer lunak komputer geni-extinguishing apparatus."Ukuran instruments, lab instruments, elektronik ukuran instruments, ngelmu instruments Ya, iku rumit.

Paling saka kelas tiba nang endi wae ing antarane gamblang saka Kelas limalas lan kerumitan saka Kelas. Nanging titik utama kanggo ngerti iku Dhasar Nomer deleng barang tartamtu utawa layanan, déné subclasses deleng himpunan bagéyan saka barang utawa layanan ing saben Kelas sing (ing teori) bedo himpunan bagéyan saka barang utawa layanan sing wis ditetepake dening Dhasar Nomer kanggo barang layanan ing subkelas. Kita bakal ngrembakaken ing aspèk praktis saka Cina hukum lan carane merbawani bisnis ana. Kita bakal nuduhake sampeyan apa dianggo lan apa ora lan apa sing minangka businessperson bisa nindakake kanggo nggunakake hukum kanggo kauntungan. Kita tuju iku kanggo ngewangi bisnis wis ing China utawa planning kanggo pindhah menyang China, ora kanggo break lemah anyar ing teori legal utawa privasi.

Kita kawruh jero saka sistem legal China kang, budaya, lan iklim bisnis nggawe China kita laku salah siji sing paling canggih ing US.

Pokrol kita duwe pikantuk pangalembana internasional kanggo nyediakake nglereni-pinggiran legal solusi kanggo KITA - lan perusahaan adhedhasar manca-mengkono bisnis ing utawa karo China.

Kita sungguh pengalaman nangani China-tartamtu entitas tatanan, kontrak, properti intelektual prakara, lan résolusi regejegan menehi kita klien keamanan ngerti padha duwe saestu pengalamane legal tim konco wong-wong mau.

Carane kanggo golek apik China pengacara

Ana akèh saka China pokrol metu ana sing apik lan ala

China pokrol njaluk rap ala (bisa yuta China pengacara lawakan tenan dadi salah.), nanging ana kaping nalika legal perwakilan bisa nemen teka ing handyChina pengacara bisa migunani kanggo seneng kesempatan kaya nalika sampeyan lagi gabungke bisnis anyar utawa tuku omah. A apik China pengacara uga penting nalika dealing karo nyoba kaping yen sampeyan perlu kanggo file utawa defend tuntutan hukum, nalika sampeyan lagi dipuntudhuh saka angkara, utawa nalika sampeyan lagi berjuang karo bangkrut utawa divorce. Prospek saka nemokake tengen agung kanggo kahanan tartamtu bisa koyone satunggaling perkawis ingkang ngajrihi, utamané yen sampeyan wis tau nyewo China pengacara sadurunge utawa duwe dana winates. Langkah ing ngisor iki bisa mbantu nemokake tengen China pengacara kanggo cilik lan sampeyan bisa uga malah nduweni kanggo free utawa sedheng biaya layanan legal. Nalika sampeyan pancene kudu China pengacara lan nalika sing mbuang dhuwit. Sadurunge panentu kanggo ngrekrut agung, ngira-ngira potensial resiko saka obah ahead tanpa China pengacara. Sampeyan mbokmenawa ora perlu China pengacara kanggo njupuk care saka tiket kang nyepetke. Nanging yen substansial dhuwit ing saham utawa yen iku luwih penting ing resiko (kaya ingatase hak bebas, hak, utawa ajining diri), sampeyan kudu nimbang hiring China pengacara. Yen sampeyan dipuntudhuh saka nglakoni angkara utawa pihak hukum sing cocog, sampeyan kudu hubungi China pengacara tengen adoh. Sampeyan bisa ngajukake kanggo divorce utawa kanggo bangkrut dhewe, nanging China pengacara bisa mbantu supaya legal komplikasi sing bisa biaya dhuwit mudhun baris. China pengacara kang saran uga bisa invaluable yen sampeyan perlu kanggo mlebu kontrak utawa persetujuan. Sah naleni kontrak duwe akèh legal mumbo jumbo sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging China pengacara bisa mbantu karo print nggoleki lan nyimpen dhuwit lan utawa hassles ing mangsa. Ora Dadi Hasty Yen sampeyan arep sampeyan kudu China pengacara, sampeyan kudu kanggo nemokake siji tengen.

Apa Sampeyan Pancene Kudu China pengacara

Ora langsung nelpon kanggo seduluré kang ex-gendakan utawa ex-gendakan kang seduluré. Paling China pokrol kathah kanggo fokus laku ing tartamtu wilayah. Sampeyan ora pengin kanggo dipercaya divorce China pengacara kanggo nangani diskriminasi employment cilik utawa kosok balene. Golek Qualified China pengacara salah Siji cara sing apik kanggo miwiti dening takon dipercaya kanca-kanca utawa kenalan kanggo rekomendasi. Yen sampeyan pindhah auto iki, sampeyan kudu takon sawetara wong kanggo jeneng saka China pokrol padha wis digunakake lan pitakonan wong-wong mau bab China pengacara kang saringan lan kinerja. Yen sampeyan duwe sawetara China pokrol' jeneng, nindakake riset panjenengan dhewe kanggo panah panjenengan pilihanipun. Ana sawetara petunjuk sing bisa banget migunani ing nggoleki China pokrol' saringan lan cathetan trek. Iki petunjuk sing uga panggonan apik kanggo miwiti yen sampeyan ora bisa njaluk rujukan saka wong sing ngerti. Sampeyan bisa nelusuri kanggo China pokrol dening spesialisasi wilayah lan klik liwat kanggo maca liyane babagan saben agung lan utawa tenan. Sawetara iki petunjuk uga nyedhiyani rekomendasi menehi segel persetujuan kanggo China pokrol sing ketemu standar tartamtu.

China Pengacara Blog bakal ngisi sing ing kahanan tartamtu ing ngisor iki gaya: Jam ragad aransemen Mungkin ragad aransemen Warata ragad aransemen Persentasi ragad aransemen aku wong dilisensi China pengacara.

Paling klien sing bangsa manca lan perusahaan. China Pengacara Blog wis associates ing Beijing, Shanghai, Tianjin, Guangzhou, Langkawi, Nanjing, Langkawi, Langkawi, Langkawi district, pantai Cenang, Wuhan, Xian, Langkawi, Xiamen lan Hangzhou. Sinau Luwih lengkap Iki China Pengacara Blog wis ngarahake ing nyediakake luwih kawruh lan pangerten saka Cina hukum kanggo wong njaba negoro.

Sampeyan kudu duwe sembarang masalah legal ing China, ora ragu-ragu kanggo hubungi China Pengacara Blog kanggo rembugan. Pambuka rembugan free Luwih legal layanan, nanging, bakal dikenani biaya ing amarga tingkat lan ing amarga mesthi.

Peter Zhu, an experienced China agung dilisensi kanggo laku hukum kanggo luwih saka sepuluh taun, penulis iki China Pengacara blog, nampani sembarang priksaan utawa rembugan related kanggo hukum Cina.

Pegawe Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taunWiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan. Tenan hukum kang Ringkesan Kantor Hukum Benyamin Luo punika dagang jeneng Mr. Luo kang laku legal jeneng saka Tenan Hukum kang diarani Shanghai Kaizheng Tenan Hukum ("Kaizheng"). Dumunung ing Shanghai, China, tenan menehi sawetara layanan legal domestik lan klien internasional ing wilayah bisnis perusahaan komersial. Tenan hukum kang Didegaké ing, Lawman Diploma profesional FDI lan perdagangan Tenan Hukum adhedhasar ing Shenzhen, China. Lawman Associates wis kalubèran pengalaman lan kawruh ing Investasi Salib - wewatesan, Perusahaan, Perdagangan Internasional, lan Intelektual Situs. Tenan hukum kang Shanghai Dongzuo Tenan Hukum is a full-layanan pribadi kemitraan Tenan Hukum kedhaftar kanggo laku ing Shanghai, Republik Rakyat China.

Tenan kang laku wilayah kalebu transaksi komersial kayata investasi manca, gabungan lan pitukon, di toto maneh perusahaan, construction.

Tenan hukum kang Furong Tenan Hukum menehi lengkap layanan legal saka kantor ing Guangzhou lan Shenzhen. Kita bakal kanggo tradhisi lan basa layanan kita ing prinsip saka integritas, keunggulan, guyub, lan tanggung jawab.

Legal departemen Furong Tenan Hukum kalebu Pamaréntah Legal.

Liyane Kantor: Langkawi, Shenzhen Tenan Hukum kang Kredit Sim Tianjin Bozhuan Tenan Hukum dumunung ing Tianjin, China. Liwat dasawarsa pungkasan, kita highly bakat pokrol wis kasedhiya layanan legal kanggo ewu saka klien, kiro-kiro saka perusahaan multinasional, gas lan lenga proyèk, lan investasi manca kanggo organisasi non-mediawiki, pemerintah. Tenan hukum kang Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing.

Karo luwih saka rong puluh taun esthi hukum ing China, kita

Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar.

Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan.

Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum Page Hukum Internasional lan Intellectual Property Kantor iki diadegaké ing taun.

We spesialis ing Hukum Komersial, Investasi planning, Hak Properti Intelektual, lan Urusane China related masalah.

Amarga aktif ekonomi interaksi antarane Taiwan, Hong Kong, lan Dharatan. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan China Hukum Layanan (Wuhan) Limited punika biso dipercoyo Tenan Hukum dilisensi kanggo nyedhiyani legal lan consulting layanan ing China. Legal tim kita wis ing-ambane pangerten lan kawruh regional legal budaya lan dinamika pasar. Tenan hukum kang Angela Wang Co. bisnis-fokus laku karo kantor ing Hong Kong lan Shanghai. Kita nyedhiyani nyata legal kapabilitas kanggo bisnis ing biaya ditrima. Kita tim pengacara adopts kreatif lan praktis solusi asring masalah komplek. Kita njupuk instruksi saka domestik.

Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel MC Hukum Tenan iki adhedhasar ing Macau uga dikenal minangka sadurunge Miguel Cravo Tenan Hukum.

Tenan iki diadegaké ing Macau wiwit lan wis nyediakake sawetara paling ekstensif legal layanan lokal lan klien internasional. Kita layanan surat wilayah kayata Finance Bank, Komersial. Tenan hukum kang Ringkesan DeHeng Kantor Hukum iku salah siji saka paling gedhé full-layanan Hukum Perusahaan ing China. Tenan iki didegaké ing taun minangka China Law Office lan iki jeneng ing taun minangka DeHeng Kantor Hukum. Tenan hukum kang Kredit Sim Masson de Morfontaine ing Hong Kong lan Shanghai menehi ndhuwur kualitas tax lan bisnis saran kanggo corporates, financial institusi lan individu. Kita nyedhiyani klien karo saran ing sawetara saka sudhut tax lan wilayah bisnis, kalebu investasi, M A transaksi, real estate, transfer. Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Diadegaké ing taun, Wiselink Tenan Hukum adhedhasar ing Shanghai, China. Nyediakake pengadilan lan arbitrasi layanan, laku wilayah kalebu perdagangan internasional, admiralty lan maritim hukum, perbankan internasional lan investasi, pegawe, komersial perusahaan hukum, properti intelektual. Tenan hukum kang Rembugan Paul K. Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal.

Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate.

Tenan hukum kang Ringkesan MMLC Group leading group international pokrol lan consultants. Iku multidisciplinary laku ngewangi akeh gedhe ing donya perusahaan kanggo nindakake bisnis ing China lan Australia. MMLC kang pokrol lan consultants karya ing wilayah saka properti intelektual, TMT lan IKU, internasional.

Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Shanghai China kang paling gedhé kutha lan pusat perdagangan lan finance.

Armstrong Teasdale wis ing China wiwit taun.

Tenan hukum kang Ringkesan McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Kantor Hukum kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing China.

Saka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman. Tenan hukum kang Ringkesan terus-Terusan dikenali minangka pimpinan ing wilayah, Baker McKenzie wis mengkono bisnis ing Hong Kong kanggo saklawasé patang puluh taun.

Minangka bagéan integral saka Tenan kang kesuwur China laku, kita tim luwih saka telung atus pokrol wis jero lokal werna lan integrasi global tekan kanggo bantuan domestik.

Kantor liyane: Beijing, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Curtis kabuka sawijining kantor Beijing ing awal kanggo nyedhiyani layanan legal kanggo klien operasi utawa dumunung ing China lan Asia Tenggara.

Beijing kantor koordinat rapet karo tenan kang kantor liyane ing Amerika Serikat, Uni Eropa, Amerika Latin, Timur Tengah lan Tengah. Tenan hukum kang Ringkesan Gibson Dunn kang Hong Kong kantor fokus ing transaksi salib-wewatesan, uga minangka perusahaan selaras, angger-angger lan penyelidikan. Kantor Hong Kong, bebarengan karo tenan kang Singapura kantor, wis kapasitas kanggo nangani paling tantangan lan substansial transaksi ing ngendi wae. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Dechert pengacara ing Hong Kong nyedhiyani asil-oriented legal lan bisnis solusi kanggo perusahaan lan dana nandur modal ing China lan èntitas Cina planning strategis metu investasi. Klien sing gumantung ing kita pangerten jero saka bisnis lokal lan laku peraturan ing China. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Wang, Hartmann, Gibb Cauley, P. C, an experienced Tenan Hukum adhedhasar ing Newport Beach, California. Kita duwe tambahan kantor ing Taiwan, Beijing, lan Mountain View, California. Kita goal iku kanggo nyedhiyani praktis lan biaya-efektif solusi ngarang legal kabutuhan loro bisnis.

Tenan hukum kang Ringkesan Simpson Thacher Bartlett LLP menehi tumata saran legal lan perwakilan ing sawetara saka paling gedhé lan paling komplek transactional lan pengadilan prakara ing donya.

Kita bulupitu kantor ing New York City karya ing tandem karo kita kantor ing Beijing, Hong Kong, London, Los. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan Grandall Tenan Hukum anjog full-layanan Cina perusahaan lan komersial Hukum Tenan karo sepuluh kantor ing saindhenging China, strategically dumunung ing investasi utama pusat saka Beijing, Shanghai, Shenzhen, Langkawi, Guangzhou, Kunming, Tianjin, Langkawi, Ningbo lan Langkawi, uga. Kantor liyane: Beijing, Chengdu, Langkawi, Guangzhou, Langkawi, Kunming, Ningbo, Shenzhen, Tianjin Tenan Hukum kang Ringkesan.

Real Estate Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taunWiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan.

Tenan hukum kang Ringkesan Yan Pokrol punika boutique Tenan Hukum nyediakake siji-stasiun salib-wewatesan legal layanan ing Hong Kong hukum lan RRC hukum.

Tenan Hukum wis loro kantor - siji ing Hong Kong esthi Hong Kong hukum lan liyane ing Shenzhen, China esthi RRC hukum. Tenan Hukum utamané laku ing. Tenan hukum kang Ringkesan Didegaké ing, Lawman Diploma profesional FDI lan perdagangan Tenan Hukum adhedhasar ing Shenzhen, China.

Lawman Associates wis kalubèran pengalaman lan kawruh ing Investasi Salib - wewatesan, Perusahaan, Perdagangan Internasional, lan Intelektual Situs.

Tim punika saged ngandika. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Rembugan Free Mungkin Ragad Kertu Kredit Shandong Menang Co. Tenan hukum wis kantor ing Qingdao lan Jinan, China lan utamané serves perusahaan manca ing lapangan perdagangan internasional, pabrik, investasi, maritim, etc. Laku wilayah kalebu perdagangan internasional, perusahaan. Kantor liyane: Jinan Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel Rembugan Free Shanghai Dongzuo Tenan Hukum is a full-layanan pribadi kemitraan Hukum Tenan kedhaftar kanggo laku ing Shanghai, Republik Rakyat China. Tenan kang laku wilayah kalebu transaksi komersial kayata investasi manca, gabungan lan pitukon, di toto maneh perusahaan, construction. Tenan hukum kang Pan Deng Tenan Hukum ing Guangzhou, China nyedhiyani layanan legal kanggo perusahaan lan dhuwur-mburi individu. Kita ngurmati karya etika ketulusan lan efficiency lan akeh pokrol kita duwe pengalaman apa utawa esthi ing departemen pemerintah, Rejeki limang atus perusahaan, lan internasional. Tenan hukum kang Ringkesan Furong Tenan Hukum menehi lengkap layanan legal saka kantor ing Guangzhou lan Shenzhen. Kita bakal kanggo tradhisi lan basa layanan kita ing prinsip saka integritas, keunggulan, guyub, lan tanggung jawab. Legal departemen Furong Tenan Hukum kalebu Pamaréntah Legal. Kantor liyane: Langkawi, Shenzhen Tenan Hukum kang Ringkesan Rembugan Free Mungkin Ragad Kertu Kredit Tianjin Bozhuan Tenan Hukum dumunung ing Tianjin, China. Liwat pungkasan dasawarsa, kita highly bakat pokrol wis kasedhiya layanan legal kanggo ewu saka klien, kiro-kiro saka perusahaan multinasional, gas lan lenga proyèk, lan investasi manca kanggo organisasi non-mediawiki, pemerintah. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Free ConsultationC ontingency Ragad Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing. Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar. Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan. Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel Rembugan Free Kredit Sim Page Hukum Internasional lan Intellectual Property Kantor iki diadegaké ing taun. We spesialis ing Hukum Komersial, Investasi planning, Hak Properti Intelektual, lan Urusane China related masalah.

Amarga aktif ekonomi interaksi antarane Taiwan, Hong Kong, lan Dharatan.

Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan Angela Wang Co.

saka Amérika, Eropa, India, Afrika, etc

iku bisnis-fokus laku karo kantor ing Hong Kong lan Shanghai. Kita nyedhiyani nyata legal kapabilitas kanggo bisnis ing biaya ditrima. Kita tim pengacara adopts kreatif lan praktis solusi asring masalah komplek. Kita njupuk instruksi saka domestik. Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel MC Hukum Tenan iki adhedhasar ing Macau uga dikenal minangka sadurunge Miguel Cravo Tenan Hukum. Tenan iki diadegaké ing Macau wiwit lan wis nyediakake sawetara paling ekstensif legal layanan lokal lan klien internasional. Kita layanan surat wilayah kayata Finance Bank, Komersial. Tenan hukum kang Ringkesan DeHeng Kantor Hukum iku salah siji saka paling gedhé full-layanan Hukum Perusahaan ing China. Tenan iki didegaké ing taun minangka China Law Office lan iki jeneng ing taun minangka DeHeng Kantor Hukum. Tenan hukum kang Ringkesan Rembugan Free Mungkin Ragad Kertu Kredit Harvey Hukum Group (HLG) iku sawijining imigrasi lan Hukum bisnis Tenan kantor pusaté ing Hong Kong lan porsi bisnis, individu, lan pemerintah tengen Kanada, Asia, Timur Tengah lan Amérika Kidul. Kanthi kantor notabene ing Montreal, Hong Kong, Xiamen, Ho Chi Minh City, Hanoi, Da Nang. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Videos Free Rembugan Diaz Faro, LLP punika Miami-kantor pusaté global legal laku fokus ing nasional lan internasional podo tindakan lan transaksi ing sawetara wilayah laku. Legal tim kita kalebu Papan-Certified pengacara ing internasional, pidana, lan hukum imigrasi. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Masson de Morfontaine ing Hong Kong lan Shanghai menehi ndhuwur kualitas tax lan bisnis saran kanggo corporates, financial institusi lan individu. Kita nyedhiyani klien karo saran ing sawetara saka sudhut tax lan wilayah bisnis, kalebu investasi, M A transaksi, real estate, transfer. Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel Video Diadegaké ing taun, Wiselink Tenan Hukum adhedhasar ing Shanghai, China. Nyediakake pengadilan lan arbitrasi layanan, laku wilayah kalebu internasional perdagangan, admiralty lan maritim hukum, perbankan internasional lan investasi, pegawe, komersial perusahaan hukum, properti intelektual. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Rembugan Free Paul K. Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal. Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate. Tenan hukum kang Ringkesan Shanghai China kang paling gedhé kutha lan pusat perdagangan lan finance. Armstrong Teasdale wis ing China wiwit taun.

Tenan hukum kang Ringkesan McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Kantor Hukum kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing China.

Saka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman.

Tenan hukum kang Ringkesan terus-Terusan dikenali minangka pimpinan ing wilayah, Baker McKenzie wis mengkono bisnis ing Hong Kong kanggo saklawasé patang puluh taun.

Minangka bagéan integral saka Tenan kang kesuwur China laku, kita tim luwih saka telung atus pokrol wis jero lokal werna lan integrasi global tekan kanggo bantuan domestik. Kantor liyane: Beijing, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Curtis kabuka sawijining kantor Beijing ing awal kanggo nyedhiyani layanan legal kanggo klien operasi utawa dumunung ing China lan Asia Tenggara. Beijing kantor koordinat rapet karo tenan kang kantor liyane ing Amerika Serikat, Uni Eropa, Amerika Latin, Timur Tengah lan Tengah. Tenan hukum kang Ringkesan Cleary Gottlieb wis kantor ing Hong Kong lan Beijing karo kira-kira seket penduduk pokrol. Kantor Hong Kong, ing operasi wiwit taun, dumunung ing Hysan Panggonan, khusu bangunan anyar dibukak ing ing Hong Kong Island.

Beijing kantor, diadegaké ing taun, dumunung.

Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Gibson Dunn kang Hong Kong kantor fokus ing transaksi salib-wewatesan, uga minangka perusahaan selaras, angger-angger lan penyelidikan. Kantor Hong Kong, bebarengan karo tenan kang Singapura kantor, wis kapasitas kanggo nangani paling tantangan lan substansial transaksi ing ngendi wae. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Dechert pengacara ing Hong Kong nyedhiyani asil-oriented legal lan bisnis solusi kanggo perusahaan lan dana nandur modal ing China lan èntitas Cina planning strategis metu investasi. Klien sing gumantung ing kita pangerten jero saka bisnis lokal lan laku peraturan ing China. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan.

Kabeh China Pokrol Association

Kabeh China Pokrol Association resmi profesional association kanggo pokrol (bar association ing Amérika terminologi utawa hukum masyarakat ing Persemakmuran terminologi) saka Republik Rakyat China. Iku kaleksanane metu profesional administrasi liwat pengacara ing nguber saka hukum. Kabeh pengacara saka China sing anggota saka ACLA Saiki ACLA wis saklawasé, anggota individu. Sawijining Presiden saiki Wang Junfeng Ing agustus, Bar Amérika Association ana kanggo ngewangi Kabeh-China Pokrol Association ing nyepakaké sawijining barSalah siji saka enem khusus komite punika Komite kanggo Pangayoman saka Pengacara' Resmine Hak, paling gedhé komite sing muter lan peran saya ing njaga pokrol' hak-hak lan kapentingan.

Pengacara Mo Shaoping iku anggota saka hak-Hak Manungsa lan sah miturut Ukum Hukum Komite Kabeh China Pokrol Association.

Kakhususan ing hukum pidana, piyambakipun lan kelompok sing dikenal internasional kanggo akeh politik sensitif kasus, kalebu sing saka Liu Xiaobo.

Hiring Wong Kanggo Makili Sing: Limang Pitakonan Kanggo Takon Pengacara

Saben pengacara kudu pass bar ujian lan bakal dilindungi sadurunge kang diijini kanggo laku hukum, nanging milih pengacara sing paling siji kanggo nangani tartamtu legal prakara bisa tugas satunggaling perkawis ingkang ngajrihiPanentu kang akeh pokrol ngakoni kanggo laku ing negara iku salah siji nengen kanggo sampeyan makili, bisa teka mudhun kanggo jawaban sing nampa iki limang pitakonan sampeyan kudu takon pengacara sadurunge hiring wong utawa dheweke: ora ngilangi agung saka wawasan mung amarga wong wis ora wis esthi kanggo banget dawa. Takon pengacara sing wis bubar ngakoni menyang baris kanggo nerangake kanggo sampeyan pengalaman individu wis nangani jinis saka prakara legal. Sampeyan bisa uga kaget kanggo mangerteni sing agung clerked kanggo ngadili lan wis pengalaman owahan nggoleki lan nulis panemu bab wilayah saka hukum kang sampeyan kudu perwakilan. Ing Martindale-Hubbell Review Peer Ratings nggunakake respon saka acak milih pengacara dumunung ing umum geografis sacedhake minangka jeksa agung milih kanggo dadi dirating. Ratings sing adhedhasar marang limang kritéria ing ngisor iki: sumber ratings sing ora dicethakaké kanggo agung kang mandhiri kanggo njaga asil ora bot-sih. Dhuwur Peer Review Tingkat indikator apik saka carane pengacara panginten saka ing lokal legal masyarakat Iku bisa uga teka minangka surprise kanggo wong-wong sing malpraktek utawa, minangka iku uga diarani, profesional hukuman insurance ora digawa dening kabeh pengacara. Yen agung sampeyan ngelingi hiring kanggo makili sing ora nangani prakara bener, sampeyan uga bisa kanggo nampa ganti rugi saka malpraktek privasi. Takon pengacara carane akeh iku bakal biaya kanggo bakal dituduhake ing tartamtu legal prakara lan carane pembayaran bakal digawe Sampeyan ora arep bakal cingak dening ndadak gedhe bill kanggo layanan render ing kesimpulan saka cilik, supaya takon pengacara jumlah saka fees, expenses kanggo kang sampeyan sing tanggung jawab lan carane seneng sampeyan bakal tagihan. Preduli saka pitakonan sampeyan bisa takon pengacara, sampeyan kudu njupuk kauntungan saka kesempatan kanggo ngomongake kanggo saiki utawa mantan klien kanggo mangerteni bab pengalaman karo agung utawa karo Hukum Tenan. Klien pitunjuk utawa rekomendasi gegandhengan karo informasi sing njaluk saka pitakonan sampeyan bisa takon pengacara bakal bantuan mesthekake yen wong sampeyan pilih salah siji sing paling apik kanggo proyek.

Massa Crackdown ing Cina Ahli torèt lan para Bèk umumé awaké - Hak asasi Manungsa ing China

siji Tengah tahanan ing macem-macem jeneng, Li Xiaocun

Minangka crackdown ing pengacara lan pertahanan sing wiwit ing juli terus karo ingkang dipun danguaken incommunicado tahanan saka individu tanpa nyoba, anggota kulawarga sing isih nahan, lan saka wong-wong dirilis sawise gerah abuses ing ditahan, wis ora mandegake ngandika metu kanggo dikarepake kaadilanIng narasi iki, apa kita ndelok iku rising aktivitasé antarane klompok ditemtokake kanggo terus panguwasa tanggung jawab kanggo unlawfully suppressing warga sing olahraga hak-hak dilindhungi dening Cina lan hukum internasional. Wu Gan resmi indicted kanggo subversion saka daya negara lan bakal nyoba ngadeg ing Tianjin Municipal Ora. loro Penengah Rakyat Pengadilan, miturut online statement digawe dening kang nimbali pengacara Ge Yongxi. Ing Tianjin kang Ora loro Tengah Tahanan afternoon iki, Ge Yongxi iki marang sing ora bakal diijini kanggo ketemu karo klien nganti perwakilan saka Wu Gan iki dikonfirmasi dening pengadilan. Pengacara Chen Jiangang lan Liu Zhengqing ketemu karo klien, pengacara Xie Yang, sing wis nahan wiwit juli ing biaya saka"inciting subversion saka negara daya."Transcripts dirilis saka pengacara' interview with Yang Xie marang ing ngisor iki: kang tetep ing tahanan sawise nolak kanggo mbela guilty lan pigura fellow pokrol minangka kondisi kanggo release ing tanggungan kang wis nandhang ekstensif torture nalika ing tahanan. Sumber Yuan Shanshan ngandika sing bojone, Xie Yanyi, wis dirilis saka tahanan, nanging tetep ing ndjogo ing hotel ing Tianjin. Sumber RFA lapuran sing Tang Zhishun lan Xing Qingxian wis dirilis saka tahanan: Tang Zhishun wis bali menyang ngarep ing Beijing, nanging Xing Qingxian kabebasan tetep ora dingerteni, miturut bojoné, Kang Juan. Sumber Pengacara Li Chunfu, brother saka hak manungsa pengacara Li Heping, dirilis ing"tanggungan nunggu diselidiki luwih"lan bali menyang Beijing ngarep ing kahanan kang ora ngepenakke psikologis. Wang Qiaoling, bojoné Li Heping, laporan sing Li Chunfu ana kulit lan balung, dazed, lan ing negara nemen wedi. Ing dina iki bali piyambakipun penasaran, agresif, lan kasar menyang bojoné Bi Liping (毕丽萍). Sumber Li Chunfu wis rumah sakit lan didiagnosis karo gejala saka skizofrenia sawise ngalami nemen torture nalika kang ing"ndjogo omah ing panggonan sing ditetepake"limang atus dina. Sumber Xie Yanyi ngasilake ngarep sawise kang nahan wiwit juli. Piyambakipun pisanan dirilis ing januari limang nanging dianakaké ing ndjogo ing hotel ing Tianjin. Sumber Miturut China Hak Manungsa Pengacara Concern Group, nalika ing"ndjogo omah ing lokasi ditetepake"kanggo nem sasi, Li Heping, Wang Quanzhang, lan pokrol liyane nandhang nemen torture, kalebu elektrik kejut karo voltase dhuwur cukup kanggo nimbulaké pingsan. Sumber Wang Qiaoling, bojo pengacara Li Heping, ketemu metu sawise akeh pertanyaan sing bojone dianakaké ing Tianjin Ora. Tengah tahanan sadurunge wis rek sing iku nyekeli Li Heping. Sumber Grup senior hakim, pengacara lan jurists saka negara ing saindhenging donya kalebu Australia, Prancis, Spanyol, u. jeksa agung bisa ngetokake huruf mbukak tjara badhan terus liwat perawatan saka pengacara lan legal asisten, uga minangka kolega, panyengkuyung, lan anggota kulawarga ing China. Sumber Eropah Tumindak External masalah Layanan a statement nelpon kanggo diselidiki menyang akun saka torture Yang Xie, lan panyokro bowo saka torture saka Li Heping lan Wang Quanzhang, lan release saka pengacara lan hak-hak manungsa pertahanan sing tetep ing tahanan. Sumber Kabar ingkang mboten mesthi wis dikonfirmasi online sing Xing Qingxian wis dirilis ing tanggungan lan wis bali ngarep kanggo Chengdu, kira-kira siji sasi sawise kang nyata release saka tahanan. Sumber Artikel ing negara-roto Koleksi Times claims sing pengacara Jiang Tianyong fabricated lapuran saka pengacara Xie Yang kang torture, lan negara sing Xie Yang marang reporters kang ana ing kondisi apik lan bisa kanggo hubungi anggota kulawarga nalika kang dianakaké ing ndjogo omah. Xinhua nacad papat manca media sing paling cedhak saka prodhuksi"warta palsu"ing reporting Xie Yang kang torture claims. Sumber China Tengah Television (CCTV) siaran"interview"karo pengacara Jiang Tianyong"ngakoni"kanggo nyebarke fabricated lapuran saka pengacara Xie Yang kang torture. Sumber Chen Guiqiu, bojo Xie Yang, rilis video nelpon kanggo manungsa waé internasional ing bojone kang cilik.

Pengacara Li Heping ngasilake ngarep

Dheweke uga nglepataken rusak saka angger-angger ukum ing China lan ndhesek panguwasa kanggo nerbitaké kabeh sing nahan. Sumber Pengacara Chen Jiangang rilis setengah jam video ing kang stands dening veracity saka transcripts saka rapat-rapat karo nahan pengacara Xie Yang, sing rinci tumindak nyiksa piyambakipun nandhang ing tahanan. Chen uga denounces negara-roto media laporan nyariosaken sing Xie kang allegation torture iki fabricated. Sumber Xie Yang bojo, Chen Guiqiu, nyerat layang kanggo negara-diangkat dadi pengacara, Kang Xiaodian, criticizing wong kanggo patemon karo Xie Yang tanpa kawruh utawa ijin saka Xie kang kulawarga, nalika panguwasa wis bola-bali ora gelem kanggo ngidini loro kulawarga-dados pokrol, Chen Jiangang lan Liu Zhengqing, kanggo ketemu karo Xie. Sumber Chen Jiangang ditampa telpon liya saka Beijing Chaoyang Biro Kehakiman nyatakake kang bakal ditliti kanggo transcripts kang dikirim online gegayutan Xie Yang miturut omongane uwong torture ing tahanan. Chen uga lapuran sing pengacara Kang Xiaodian wis maneh ketemu karo Xie Yang, lan nandheske sing panguwasa nolak kanggo supaya Xie ketemu karo pengacara saka kulawarga kang milih khayal lan kabeh. Sumber Xie Yang bojo, Chen Guiqiu, masalah statement sing Changsha Penengah Rakyat Pengadilan bakal nyoba Xie Yang ing April, kanggo inciting subversion saka daya negara lan disrupting pengadilan supaya, lan sing kang nimbali pengacara ing pengadilan bakal dadi Kang Xiaodian. Sumber Welasan panyengkuyung klumpukne njaba Changsha Jangka Pengadilan Rakyat kanggo Xie Yang kang nyoba ing biaya saka inciting subversion saka daya negara lan disrupting pengadilan supaya nanging padha marang sing nyoba wis diundur moho. Sumber Nalika ing liburan ing Xishuangbanna, pengacara Chen Jiangang, bojoné, anak loro, lan loro saka kanca-kanca sing nahan ing Jinghong, Yunnan stasiun polisi watara pm. Ing watara pm, kabeh enem sing dijupuk adoh saka stasiun ing kendaraan dening polisi bersenjata. Sumber Ing januari, diterbitake transcripts saka rapat-rapat karo klien Xie Yang, nahan pengacara, sing rinci torture kang nandhang ing tahanan. Xie wis daya karo"inciting subversion saka negara daya."Pengacara Xie Yang nampa ing Changsha Jangka Pengadilan Rakyat kanggo inciting subversion saka daya negara lan disrupting supaya pengadilan.

Ora putusan announced.

Pengadilan mbewarakke ing Weibo kirim sing pengacara Xie Yang diisi karo"inciting subversion saka negara daya lan disrupting supaya pengadilan."Pengadilan uga pers video ing Hunan TV stasiun nuduhake Xie Yang dilakokake kanggo nggarap manca media sing paling cedhak kanggo sensationalize crita, lan nyatakake yen wus ora wis tortured. Sumber Negara-roto media stopkontak Koleksi Times lapuran sing Xie Yang wis dirilis ing tanggungan ing ngisor iki nyoba. Sumber Sadurungé taun iki, ing januari, Xie ngandika ing tangan-ditulis wigati sing iki mengko dirilis online:"Yen, siji dina ing mangsa, aku ngakeni apa ing nulis utawa ing kamera utawa ing tape sing ora bakal bener expression saka atine dhewe. Iku uga amarga aku wis subjected kanggo ingkang dipun danguaken torture, utawa amarga aku wis wis ana kasempatan kanggo bakal dirilis ing tanggungan kanggo reunite karo kulawarga."Source.

Ing foto lan klip video dirilis online, kang katon wis ilang bobot lan wis visibly umur, karo rambute saiki putih.

Piyambakipun pisanan nahan ing juli. Sumber Ing U.

S congressional pangrungon judul"Sirna, Dipenjara, lan Tortured ing China: Garwa Usulan kanggo Sing lanang-Lanang' ingatase hak Bebas,"Chen Guiqiu, bojo Xie Yang, bebarengan karo Wang Yanfeng, bojo saka pengacara Tang Jingling, lan Lee Chin-yu, bojo saka Taiwanese aktivis hak asasi manungsa Lee Ming-che, mreksanono marang bab sing lanang-lanang' kasus kalebu sing disappearances, rek akses kanggo pokrol, lan torture ing detentionLi Wenzu, bojo saka pengacara Wang Quanzhang, uga ngomongké liwat pesen video. Sumber Kulawarga saka pengacara Wang Quanzhang, kalebu rama, ibu, lan bojoné Li Wenzu, ngiring dening polisi lagi nyoba kanggo ngajukake tuntutan hukum marang Rakyat Supreme Procuratorate kanggo tata cara ilegal ing processing cilik.

Wang wis ilang kanggo dina lan ora ana informasi wis dirilis kanggo kulawarga utawa pengacara. Ing tuntutan hukum iki ora ditampa dening procuratorate, kang nyariosaken kulawarga ora tindakake cocok tata cara. Sumber Jiang Tianyong kang rama ditampa resmi sok dong mirsani, tanggal Mei, nyatakake yen Jiang wis resmi dipenjara ing anggepan saka subverting negara daya. Kabar uga nyariosaken bilih piyambakipun wis kang dianakaké ing Changsha Kutha Ora.

siji Tengah Tahanan.

Iki pisanan kulawarga wis digawe weruh saka kabebasan kang ing enem sasi wiwit tahanan. Sumber Minggu iki, panguwasa Cina sijine ing nyoba lan didakwo siji pengacara hak asasi lan telung pejuang ing biaya saka"subversion saka negara daya": Zhai Yanmin, Tenan Hukum pegawe Hu Shigen, demokrasi lan hak agama aktivis Zhou Shifeng, pengacara lan Hukum Tenan direktur lan Gou Hongguo, aktivis hak. Miturut kasedhiya resmi nyoba transcripts lan media laporan, kabeh papat wastani ngakoni kaluputan, ditulis remorse, lan ditampa sing nyoba verdicts. Kajaba iku, ing agustus, panguwasa Cina dirilis video saka Wang Yu, pengacara liyane daya karo"subversion"nanging bubar dirilis ing tanggungan, ing kang dheweke diarani dheweke mantan rowange Zhou Shifeng minangka ora kang"qualified"pengacara,"lan ditulis remorse bab dheweke dhewe"boten cecek"ujar lan ngandika karo media manca. Iki limang individu ana ing antarane luwih saka telung atus pokrol lan pejuang diangkah ing negoro crackdown sing wiwit ing juli. Kanggo tanggal, wolulas wong tetep ing polisi ditahan lan wis resmi dipenjara, lima saka kang uga madhep"subversion"biaya.

Apa acara iki tegese kanggo Cina masyarakat sipil.

Carane ngirim masyarakat internasional nanggapi. Nargetake saka wong-wong sing ana ing ngarep saka mbelo hak-hak baku lan mromosiaken wutah saka masyarakat sipil underscores bener yahoo saka Partai Komunis China kang privasi saka"ngatur negara dening hukum"kanggo njaga kaunggulan saka CPC. Tinimbang conto wong kang hak kang, regime saiki migunakake sistem legal minangka politik instrument kanggo nggulingaké banget pasukan perlu kanggo nyonggo aturan saka hukum: sawijining pengadilan, sawijining bar, lan api masyarakat sipil. Waca liyane.

Pengacara Jobs in China - Glassdoor

Tujuan saka Shanghai PSL peran kanggo berkembang lan koordinasi manajemen kawruh lan latihan support ana kanggo pokrol lan klien saka tenan kang China lakuPeran utamané kanggo nyedhiyani support kanggo pokrol ing Shanghai lan Beijing kantor nanging uga bakal ndherek ndhukung pengacara ing China laku tenan minangka kabèh. Shanghai PSL dianggo rapet karo ngerti-carane, latihan, perpustakaan layanan lan marketing ndhukung wilayah ing tenan. Karya karo partners lan liyane ragad earners kanggo ngenali sing inti perintis syarat lan kabutuhan koordinasi, ngatur lan prioritas macem-macem cithakan perjanjian, standar formulir lan memos nemtokake ragad cocok earners kanggo bantuan (miturut pengalaman lan busyness) koordinasi karo tanggung jawab associates lan partners kanggo mesthekake completion pas wektune. Gawé (kalebu review lan mbenakake daptar disiapake dening junior pokrol) sawetara saka cithakan kanggo cocog partner kang review final. Njaga Ngerti Carane sistem kalebu nambah lan penggambaran riwayat entri anyar lan njabut metu saka tanggal entri. Jawaban dina kanggo dina ragad earner pertanyaan Ngewangi ragad earners ing nganakake riset legal dening pointing wong-wong mau ing tengen arah cocok sumber daya. Ngenali pembangunan saka tartamtu kapentingan kanggo klien lan gawé isin lan tandha karo pangandikan lan analisis lan ngewangi liyane ragad earners karo produksi lan review isin. Ngenali kerep RRC topik kapentingan kanggo klien lan gawé brosur lan makalah lan ngewangi liyane ragad earners karo produksi lan review saka brosur. Bisa karo tim Marketing ing damel kiat sesambetan karo tombol klien liwat pembangunan anyar on-line tradisional lan layanan nilai-ditambahake. Karya karo partners, lan liyane pengacara kanggo berkembang taunan biasa ing-house profesional laku latihan Program kanggo loro Shanghai lan Beijing kantor. Ngatur Program lan mesthekake taunan completion saka inti legal latihan skills Program. o Njupuk kabeh ing-house latihan acara (kalebu sing diwenehi dening external panyedhiya) sing ngatur lan kaleksanan èfèktif o Njupuk latihan bahan (seminar handouts, daya titik dokumen lsp.) sing ditambahake kanggo Ngerti Carane sistem ing proses pas wektune Perpustakaan-Ngatur perpustakaan modal, kalebu online materi langgananku lan buku mundhut. Ngleksanakake trials saka bahan online kanggo ragad earners lan pilih tepat bahan online adhedhasar ragad earners' panjalukan. Jawaban dina kanggo dina ragad earners perpustakaan pertanyaan Ngewangi ragad earners ing koordinasi karo London perpustakaan karo buku penyilih lan informasi sing nggoleki. Ad-hoc proyèk - nyedhiyani support ing departemen, kantor utawa tenan-sudhut proyèk sing salah siji ora tiba cetha ing departemen liyane kang kepinteran utawa ngendi PSL bisa nambah nilai utawa expertise (e. reviewing regional resiko kawicaksanan engagement huruf anyar lan sapiturute).

Militer Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Guanghe Tenan Hukum didegaké ing Shenzhen ing April taun

Didegaké ing taun, Dacheng Kantor Hukum iku salah siji saka pisanan lan paling gedhé kemitraan Hukum Perusahaan ing ChinaIng sepuluh Dacheng iki disetujoni dening Beijing Municipal Biro Kehakiman ing November kanggo ndandani sawijining umum kemitraan menyang khusus umum kemitraan. Wiwit wiwitan pambentukané, Dacheng wis. iki diadegaké déning ngatur partner Mr. Wang Jing, kapal lan hukum insurance praktisi wiwit taun -an lan digunakake dikenali minangka pakar anjog ing lapangan. Thanks menyang efforts fokus saka partners lan anggota liyané saka Tenan liwat taun, WANG JING CO. Limalas taun kepungkur wis sekseni pembangunan cepet saka GH Tenan Hukum, kang kanggo sawetara ombone, punika bayangan saka sakabèhé pembangunan ekonomi lan sosial China. Kanggo tanggal, Guanghe wis wungu kanggo dadi anjog lengkap Tenan Hukum ing China. Paul, Hastings, Janofsky Walker LLP global Tenan Hukum karo wolulas kantor ing bisnis utama pusat tengen Asia, Eropa, lan AMERIKA serikat Kita fokus punika prasaja: Nyedhiyani konsisten keunggulan ing kabeh kita apa. Ing dina kang ekonomi lingkungan iku luwih penting saka tau kanggo bisa karo tenan sing.

Imigrasi Pengacara, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

S, karo emphasis ing status legal kene

Hukum Imigrasi pengacara nyedhiyani layanan legal kanggo individu sing ora warga saka UIki kalebu sing hak-hak legal, pakaryan lan kewajiban nalika urip ing lan utawa ngunjungi U. S, uga minangka federally ditugasi syarat kanggo ngetik lan utawa isih ing US Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taun. Wiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan. Tenan hukum kang Ringkesan Yan Pokrol punika boutique Tenan Hukum nyediakake siji-stasiun salib-wewatesan layanan legal ing Hong Kong hukum lan RRC hukum. Tenan Hukum wis loro kantor - siji ing Hong Kong esthi Hong Kong hukum lan liyane ing Shenzhen, China esthi RRC hukum. Tenan Hukum utamané laku ing. Tenan hukum kang Ringkesan Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing. Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar. Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan. Kantor Liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum kang China Hukum Layanan (Wuhan) Limited punika biso dipercoyo Tenan Hukum dilisensi kanggo nyedhiyani legal lan consulting layanan ing China. Legal tim kita wis ing-ambane pangerten lan kawruh regional legal budaya lan dinamika pasar.

Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

Karo luwih saka rong puluh taun esthi hukum ing China, kita. Tenan hukum kang MC Hukum Tenan iki adhedhasar ing Macau uga dikenal minangka sadurunge Miguel Cravo Tenan Hukum. Tenan iki diadegaké ing Macau wiwit lan wis nyediakake sawetara paling ekstensif legal layanan lokal lan klien internasional. Kita layanan surat wilayah kayata Finance Bank, Komersial. Tenan hukum kang Ringkesan HJM Asia Hukum Co LLC punika boutique Tenan Hukum ing Asia sing nggabungke ing-ambane kawruh saka Asia legal sistem karo Western pangerten cara kang mengkono bisnis, drawing saka sawijining saklawasé rong puluh taun Asian legal pengalaman lan Kulon komersial pengalaman.

Laku wilayah kalebu.

Tenan hukum kang Ringkesan Harvey Hukum Group (HLG) iku sawijining imigrasi lan Hukum bisnis Tenan kantor pusaté ing Hong Kong lan porsi bisnis, individu, lan pemerintah tengen Kanada, Asia, Timur Tengah lan Amérika Kidul. Kanthi kantor notabene ing Montreal, Hong Kong, Xiamen, Ho Chi Minh City, Hanoi, Da Nang. Tenan hukum kang Rembugan Diaz Faro, LLP punika Miami-kantor pusaté global legal laku fokus ing nasional lan internasional podo tindakan lan transaksi ing sawetara wilayah laku. Legal tim kita kalebu Papan-Certified pengacara ing internasional, pidana, lan hukum imigrasi. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Masson de Morfontaine ing Hong Kong lan Shanghai menehi ndhuwur kualitas tax lan bisnis saran kanggo corporates, financial institusi lan individu. Kita nyedhiyani klien karo saran ing sawetara saka sudhut tax lan wilayah bisnis, kalebu investasi, M A transaksi, real estate, transfer. Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Paul K.

Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal.

Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate. Tenan hukum kang Ringkesan Shanghai China kang paling gedhé kutha lan pusat perdagangan lan finance. Armstrong Teasdale wis ing China wiwit taun. Tenan hukum kang Ringkesan McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Kantor Hukum kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing China. Saka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman.

Tenan hukum kang Ringkesan ibukutha China kang kutha menehi narik sak klebatan saka dichotomy antarane tradisional lan modern minangka Beijing muncul minangka kutha internasional ngawulo ekonomi wutah kanthi cepet lan pembangunan.

Dibukak ing, Fragomen kang Beijing kantor posisi ing jantung saka Beijing. Kantor liyane: Guangzhou, Hong Kong, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Wang, Hartmann, Gibb Cauley, P. C, an experienced Tenan Hukum adhedhasar ing Newport Beach, California. Kita duwe tambahan kantor ing Taiwan, Beijing, lan Mountain View, California. Kita goal iku kanggo nyedhiyani praktis lan biaya-efektif solusi ngarang legal kabutuhan loro bisnis. Tenan hukum kang Ringkesan Grandall Tenan Hukum anjog full-layanan Cina perusahaan lan komersial Hukum Tenan karo sepuluh kantor ing saindhenging China, strategically dumunung ing investasi utama pusat saka Beijing, Shanghai, Shenzhen, langkawi langkawi, Langkawi, Kunming, Tianjin, Langkawi, Ningbo lan Langkawi, uga. Kantor liyane: Beijing, Chengdu, Langkawi, Guangzhou, Langkawi, Kunming, Ningbo, Shenzhen, Tianjin Tenan Hukum kang Ringkesan Mburu Mburu, anjog Australia Tenan Hukum, wis kabentuk watara telung inti kelompok - Komersial, Insurance lan Property - nerjemahake isoh kita kanggo layanan warna legal kabutuhan bisnis kita, pamaréntah lan pribadi klien. Kita nyedhiyani kita klien karo meningkat global tekan liwat. Tenan hukum kang Ringkesan Troutman Sanders LLP iku Hukum internasional Tenan karo luwih saka pokrol lan nembelas kantor ing Amérika Lor, Eropah lan Asia. Didegaké ing taun, tenan warisan saka ekstensif pengalaman, ngédap tanggapan lan unwavering prasetya layanan wis garnered kuwat, long-ngadeg. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan McMillan LLP punika Montreal perusahaan, komersial lan bisnis Tenan Hukum. McMillan nduweni kemampuan kanggo ngewangi klien ngendi wae ing donya.

Kita duwe sajarah dawa saka tumindak kanggo perusahaan manca looking kanggo nyetel munggah ing pasar Canadian.

Tenan hukum kang Ringkesan Ing Reed Smith kita saestu pracaya sing 'Iku ora mung bisnis. We are a top global Tenan Hukum sing wis makarya ing kemitraan cedhak karo klien ing saindhenging sukses -taun sajarah kanggo tuwuh saka kang anjog Tenan Hukum nasional kanggo transatlantik Tenan Hukum.

Tenan hukum kang Ringkesan Clyde Co dinamis, kanthi cepet ngembangaken global Tenan Hukum fokus ing nyediakake lengkap legal layanan kanggo klien ing inti kita sektor.

Kita maringi pitutur bisnis sing ana ing jantung saka donya commerce lan perdagangan. Kita kombinasi saka sektor expertise, komersial sikap lan ing-ambane. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan Putih Cilik, didegaké ing New York ing taun, wis pengacara ing Amerika Serikat, Amerika Latin, Eropah, Timur Tengah, Afrika lan Asia. Kita klien sing umum lan pribadi dianakaké komersial bisnis lan institusi financial, uga minangka pemerintah lan negara-diduweni èntitas, melu. Kantor liyane: Hong Kong, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Weil, Gotshal Manges LLP punika premised marang prasetya kanggo ngirim swara pangadilan kanggo kita klien ing paling angel lan prakara penting.

Klien nguripake kanggo kita donya-kelas tim pengacara amarga kita ngrungokake attentively lan nyedhiyani wong karo jawaban suta - ora namung.

Kantor liyane: Hong Kong, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Davis Wright Tremaine LLP nasional bisnis lan pengadilan Hukum Tenan karo liwat limang atus pengacara ing wolung US kantor: Balikpapan, langkawi, Langkawi district, Los Angeles, New York, Portland, San Francisco, Seattle, Washington, D.

C, lan siji kantor ing Shanghai, China. Tenan hukum kang Ringkesan Foley Lardner LLP highly dianggep, Tenan Hukum nasional nyediakake klien-fokus, tartamtu-industri layanan sing asil ing dhuwur-nilai legal penasehate kanggo kita klien. Laku kita wilayah nyakup sawetara sing kebak saka perusahaan layanan legal, kalebu corporate governance lan selaras. Tenan hukum kang Ringkesan Karo meh telung puluh taun pengalaman lan expertise ing loro domestik lan internasional hukum laku, Lee Ko highly ajeni pimpinan lan jeneng diadegaké ing Korea ing nyediakake sawetara lengkap layanan legal lan consulting kanggo loro domestik lan internasional prakara. Tenan hukum kang Ringkesan.