Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Petitioning (China)


Petitioning administratif sistem kanggo krungu keluhan lan keluhan saka individu ing Republik Rakyat China. Petitioners sing needed kaadilan bakal teka kanggo yamen Kabupaten magistrate utawa resmi dhuwur lan ngalahake drum kanggo swara sing grievancesNalika kuwi, saben resmi pengadilan iki mestine kanggo bakal dilengkapi karo drum kanggo iki waé sawijine. Kadang petitioners bakal uncalan badan sing ana ing ngarep saka sedan dhingklik saka resmi dhuwur Nalika ora ana siji maning ing tingkat lokal bisa kanggo bantuan, petitioners bakal lelungan menyang banjur kekaisaran ibukutha kanggo ngupaya luwih resmi bantuan. Petitioners ing taun anyar kadang search kanggo kaadilan liwat sistem legal utawa search petitioning bureaus. Nanging, wong-wong sing aran sing kaadilan wis dimenangke wong-wong mau asring isih lelungan kanggo Beijing minangka resor pungkasan kanggo mréntahaké kanggo para panggedhe ing umur-lawas proses. Ing sistem, Umum Nasional Keluhan lan usulan-Usulan Administrasi lan search bureaus saka aksara lan telpon ('petitioning bureaus') sing di bayar kanggo nampa huruf, telpon, lan kunjungan saka individu utawa kelompok ing saran, keluhan, lan grievances. Perwira banjur saluran masalah kanggo pamilike departemen lan ngawasi kemajuan saka utang, kang padha saran kanggo pakaryan babagan penyimpanan file pihak. Petitioning bureaus sing ostensibly saluran komunikasi antarane pemerintah lan pedunung, lan wis migunaaké wiwit panyiapan saka RRC ing taun. Petitioners bisa miwiti usaha kanggo redress ing tingkat lokal karo huruf lan telpon kanggo kantor, kang dumunung ing courthouses utawa ing township-tingkat kantor pemerintah. Yen good news, padha bisa mindhah munggah hirarki kanggo tingkat provinsi kantor lan, ing tingkat paling dhuwur, Umum Nasional Keluhan lan usulan-Usulan Administrasi ing Beijing. Nomer petitioners ing Beijing piyambak wis dinuga ngrambah luwih saka, wong, ora ngetang wong-wong sing tetep ing provinsi huruf.

citation needed nomer wong nggunakake petitioning sistem wis tambah wiwit taun, menyang ombone sing sistem wis strained kanggo taun.

Statistik resmi nunjukaké sing usulan kantor tahunan ditangani watara sepuluh yuta pertanyaan lan keluhan saka petitioners saka kanggo taun. Nanging, senadyan sawijining awet terus alam support lan politik, sistem wis tau wis mekanisme efektif kanggo dealing karo keluhan digawa menyang iku. Provinsi huruf wis dipuntudhuh saka hiring wong ing Beijing kanggo nyulik punika petitioners sing wis kesah saka wilayah lan meksa wong-wong mau kanggo bali ngarep iki dikenal minangka 'intercepting. Nyoto yahoo interceptors kanggo nyegah warga saka narik kawigaten ing Beijing amarga pejabat search pasuryan reprisals yen warga saka wilayah sing ngupaya redress ing ibukutha. Organisasi hak manungsa wis dipuntudhuh panguwasa Cina saka arbitrarily imprisoning gedhe nomer saka petitioners ing ireng jails utawa liyane illicit tahanan fasilitas. Ing taun, Human Rights Watch diprodhuksi laporan alleging sing gedhe nomer saka petitioners, kalebu anak, sing nahan ing ireng jails, lan nyathet sawetara panyokro bowo saka torture lan mengasingkan ing fasilitas.

Pendhaftaran perusahaan ing China

Iki video lengkap presents paling penting sak langkah-langkah perusahaan proses registrasi ing China: lan wangun aplikasi kudu mlebu dening kabeh shareholders perusahaanJeneng bisnis kudu tundhuk karo specifications nyetel maju ing peraturan ditanggepi dening ndhuwur-kasebut institusi. Pengusaha sing perlu pitulungan karo nglindhungi kudu bisa setor ing anyar bank akun, nanging iku penting kanggo ngerti sing aturan ing pangertèn iki stipulates sing ibukutha minimal dibutuhake mung ing kahanan tartamtu. Miturut bisa ngewangi sampeyan, bisnis partners sing dibutuhaké kanggo netepake ibukutha nyetel metu ing sesuai karo ukuran operasional perusahaan. Iku uga kudu kasebut sing investor bisa nyiyapake sing dibutuhaké kanggo ndhaftar kanggo sosial keamanan, proses kang tumiba ing sangisoré pengawasan saka Kesejahteraan Sosial Insurance Tengah miturut operasi bisnis perusahaan, investor bakal duwe kanggo njupuk khusus sanalika minangka wakil bisnis punika dados. Wong bisa nindakake aktivitas ing jeneng beda saka manca perusahaan lan iku bisa dadi satus manca diduweni, tanpa dealing karo partners Cina.

Kita ngelingake sing sadurunge penggabungan prosedur, iku paling apik kanggo pirembagan kanggo salah siji saka kita Kabeh perusahaan manca sing arep kanggo ngetik pasar Cina lan duwe idea bab bisnis lan aktivitas kene bisa Hello. Aku saka Prancis, lan aku ngene kaya kanggo nandur modal ing bisnis ing China Aku perlu pitulungan legal kanggo proses iki, kaya aku ora menowo karo sistem Cina minangka iki bakal dadi pisanan dawa tetep ing China. Matur nuwun Miwiti perusahaan ing China bisa dadi angel wiwit melu-melu kuwi tata cara komplek.