Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Tingkat Kepemilikan Ngarep


Tingkat Kepemilikan ngarep ing China averaged

Tingkat Kepemilikan ngarep ing China tetep panggah ing persen ing saka persen ingpersen saka nganti, sik njongko kabeh-dhuwur wektu saka. persen ing. Dagang Ekonomi anggota bisa ndeleng, download lan mbandhingaké data saka saklawasé rong atus negara, kalebu luwih saka rong puluh yuta pratondho ekonomi, ijol-ijolan tarif, pemerintah jaminan panenan, indeks simpenan lan komoditas prices. Dagang Ekonomi Aplikasi Antarmuka Program (API) menehi akses langsung kanggo kita data. Iku ngijini API klien kanggo download mayuta-yuta larik saka data sajarah, kanggo query kita nyata-wektu tanggalan ekonomi, langganan kanggo nganyari lan nampa tawaran kanggo duit, komoditas, saham lan obligasi. Kaca iki menehi - China Tingkat Kepemilikan Ngarep - nyata angka, data sajarah, ramalan, dina rata-rata, statistik, ekonomi tanggalan lan warta. China Tingkat Kepemilikan Ngarep - data nyata, sajarah dina rata-rata lan tanggalan saka mentas diluncurake - punika pungkasan dianyari ing Maret.