Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Liquidation saka entitas legal ing Republik Armenia


nalika Republik Armenia dadi anggota saka EAEU. Umumé

Punika uga dikenal sing jumlah pegatan ing Republik Armenia wis tambah nemen bubar. Apa legislative owah-owahan njupuk panggonan sawise januariowah-owahan kahanan kanggo Republik Armenia karo regards Manca lan stateless wong ing tlatah Republik Armenia duwe hak-hak lan kabebasan-kabebasan lan nindakake padha kewajiban minangka warga Republik Armenia. Menapa malih Karo tambah nomer internasional kekawin beda antarane warga. persil saka pasangan bojo bisa ngadhepi masalah tartamtu nggowo pengaruh kulawarga hak.