Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Omah cina Kepemilikan Certificate - Certified inggris lan Simplified Chinese Sing spesialisasine ing China Shanghai lan Beijing-Certified Terjemahan saka Dokumen antarane inggris lan Mandarin


Kita sumber certified Chinese translation Layanan, notarization layanan dening Cina umum notaris kantor, Consular sertifikat lan legalization dening Ministry of Foreign Affairs saka China lan Besar saka macem-macem negara ing China. Kanggo prosedur saka notarization, sertifikat lan legalization dening Mentri Manca Affairs lan kedutaan ing China, monggo klik kenePemilik house lan wong interested bisa, ing sesuai karo hukum, takon house pendhaftaran buku maintained dening kepemilikan omah pendhaftaran panguwasa. Ing cilik saka sembarang bedho antarane kasunyatan direkam ing kene lan sing direkam ing house pendhaftaran buku, terakhir bakal dianggep bener, kajaba sing kesalahan ing house pendhaftaran buku ditetepake dening bukti. Sembarang entitas utawa individu liya saka omah pendhaftaran kepemilikan panguwasa ora bisa nambah kanggo ngrekam utawa muwuhi wae segel ing Certificate iki. Iki Certificate bakal katahan mlaku Ing cilik saka mundhut utawa karusakan, pemilik house bisa aplikasi kanggo re-ditokake saka Certificate.