Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Carane kanggo mriksa Cina perusahaan


Apa sampeyan mbukak utawa rencana kanggo miwiti ngimpor saka China nanging ora ngerti apa Cina partner bisnis wis sah pangguna perusahaanIki masalah umum nalika mengkono bisnis karo Cina perusahaan, utamané nalika sampeyan nindakake iku liwat Internet lan nggunakake BB portal. Pitakonan misale jek aneh, nanging isih ora cukup wong sing takon piyambak bab iku. Mesthi iku bakal bisa supaya akèh apus yen importir wis akses kanggo iki ketoke ora pati penting informasi bab supplier saka China. Wirausaha kerep takon kanggo perusahaan referensi, sertifikat, utawa financial statements, lan ing awal, iku apik kanggo miwiti dening mriksa yen dealing karo sah pangguna perusahaan utawa karo fucking.

Masalah iku sing importir pracaya yen perusahaan wis situs web utawa akun ing BB situs web, banjur mesthi ana lan nganggo legal bisnis.

Sayange, scammers kerep nggawe nemokke jeneng kanggo menehi piyambak kapercayan. Yen sampeyan ndeleng sing, ing situs web utawa ing teken e-mail, jeneng karo appendage"Co, Ltd,"sampeyan nganggep sing iki Cina perusahaan kudu sah pangguna. Iki wuta panyangka bisa biaya perusahaan akèh dhuwit Lan sayangé asring sampeyan ora bisa nindakake akeh bab iku. Liyane umum cilik sing lisènsi bisnis wis kadaluwarsa Kadang iku dadi metu sing perusahaan wis lisensi bisnis, nanging iki ora gawe anyar. Kadang scammers nggunakake lisensi saka perusahaan liyane sing ora ana maneh pangguna. Sampeyan ora mung kudu dipriksa apa perusahaan wis lisensi nanging uga apa iku bener. Yen ora, banjur sampeyan pancene kudu reconsider apa sampeyan arep kanggo ngimpor saka China nggunakake kuwi supplier. Iku worth nambah sing risiko penipuan ing kasus iki mundhak drastis. Kaping kabeh, takon partner bisnis kita kanggo nuduhake salinan saka lisènsi bisnis. Karo document iki, sampeyan bisa mriksa yen iku bener lan apa iku bener belongs kanggo perusahaan tengen. Mindhah perusahaan liyane' lisensi ora kelakon Sampeyan uga kudu dadi manawa sing document wis ora wis fabricated ing grafis program (contone, ing Photoshop). Saben sah kadhaptar Cina perusahaan wis lisensi bisnis, supaya padha ora pracaya ing alesan (sing paling umum sing: lisènsi wis ilang utawa lisensi ing dikunci laci lan wong sing wis tombol ing vacation). Kajaba iku, kanggo Cina perusahaan, lisènsi bisnis sing paling penting document.