Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Shipping Expertise Technical kanggo China kang galangan kapal - Konversi Daya


China iku salah siji saka paling gedhé kapal bangunan pusat ing donya, nanging karo pemerintah plans ambisi kanggo offshore pembangunan, lan kepinginan kanggo nggunakake LNG minangka alternatif kanggo batu bara minangka sumber energi kanggo ngurangi polusi, kita nyana ageng munggah ing dikarepake kanggo kapalMiturut, bakal ana pitulas LNG nampa terminal ing China, saben mrintahake antarane telu nganti limang LNG pelaku usaha kanggo mbukak ing kapasitas. Iki bisa ndeleng China kang ana LNG operator armada ngembangaken saka sepuluh kanggo prau dening. Kanggo ketemu dikarepake iki, ngedongkrak wutah ekonomi lan kanggo aman China kang keamanan energi minangka iku gerakane kanggo sumber daya anyar, pamaréntah Cina wis fokus ing bangunan akeh kapal iki ing njero. China wis potensial kanggo nambah dolar patang puluh milyar ing new damel kapal proyèk ing enem taun sabanjuré. Plus, yen China saged kanggo modernisasi sawijining kapabilitas, iku bisa tuwuh sawijining pasar bareng kanggo linuwih prau dening lima utawa luwih.

China wis akeh saged galangan kapal, nanging luwih saka gaweyan iki wis fokus ing wadhah kapal, umum kargo lan tankers.

Korea ing tangan liyane, wis mimpin ing luwih linuwih kapal bangunan kayata LNG pelaku usaha, akeh kang saiki powered lan propelled dening listrik, aktif dening ewu saka highly trampil engineers lan perancang.

Yen China kanggo gain sawijining dipengini nuduhake ing pasar iki, iku penting sing ups sawijining skills basa kanggo ketemu dikarepake kanggo liyane linuwih prau.

Shanghai Maritime University (SMU) ing China - bebarengan karo Daya GE Konversi - wis nyoba kanggo bantuan China bisa nggawe shift iki.

Kemajuan kene mbutuhake sanget teknologi support lan expertise ing segara papan.

Laboratorium ing SMU, kang pisanan saka sawijining jinis ing China, bakal bantuan transfer GE pasar kawruh lan aplikasi teknologi linuwih kanggo search marine industri.

Siswa bakal duwe kesempatan kanggo njaluk pengalaman tangan-on ing segara operasi, pengawasan lan pangopènan cara.

Iki jenis pengalaman kritis minangka kita waca mindhah menyang luwih efisien lan dipercaya prau, kang bisa ketemu saiki lan masa depan lingkungan peraturan. Global marine pasar wis molah malih wektu ing past, nanging China uga didadekake siji karo investasi mangsa tren ing LNG lan offshore pembangunan. Karo dhukungan kuwat saka pemerintah, lan technical support saka industri, iku ing posisi apik kanggo ketemu tantangan. Liu Bo presiden lan CEO saka GE - Konversi Daya ing China, tanggung jawab kanggo nyambungake tombol Luwih China pelanggan kanggo modern, kontemporer solusi kanggo Marine, Energi lan sektor Industri. Sadurunge peran karo Konversi Daya, Liu Bo General Manager kanggo Greater China kanggo GE Lenga Gas. Liu Bo gabungan GE ing taun lan wis dianakaké peran kepemimpinan ing GE China, kalebu Direktur Komunikasi Public Relations lan General Manager Marketing Pembangunan kanggo GE China lan Direktur Eksekutif saka Energi Banyu lan BOCOG Urusane Pemerintah Verticals kanggo GE Olympic Solusi.

Sadurunge gabung GE, Liu Bo wis kerjo karo It China lan Xinhua News Agency.

Liu Bo ngemu BA jurusan saka Shanghai International Pasinaon Universitas lan EMBA jurusan saka Universitas Rutgers. Dheweke uga ngemu Jurnalisme Diploma saka Universitas Hawaii GE kang Konversi Daya bisnis ditrapake ilmu lan sistem konversi daya kanggo drive elektrik pepindahan ing donya kang infrastruktur energi.

Ngrancang lan ngirimke linuwih motor, drive lan kontrol teknologi sing mekar dina industri pangolahan kanggo resik, luwih produktif mangsa, iku serves specialized sektor kayata energi, segara, industri lan kabeh layanan related.

China Bar Association - Negoro lan Lokal China Bar Hubungan

Sasaran saka ACLA kanggo nyawiji lan ngajari sawijining anggota kanggo nglindhungi kamulyan saka Konstitusi lan hukum kanggo bakal setya kanggo profesi legal lan ana dening etika profesional lan aturan saka tumindak kanggo defend hak resmine lan kapentingan saka sawijining anggota kanggo nambah kepinteran profesional saka pengacara kanggo ngiyataken profesional poto-angger-angger ing supaya kanggo ningkataké pembangunan swara saka profesi legal lan usaha tenanan kanggo mbangun munggah negara sosialis karo aturan saka hukum lan kanggo berkembang peradaban sosial lan kemajuan. Obyek saka Hong Kong Bar Association, minangka nyetel metu ing sawijining Aturan lan Peraturan, sing umum kanggo nimbang lan kanggo njupuk tumindak sing tepat ing kabeh prakara nggowo pengaruh profesi legal lan administrasi kaadilanIki kalebu, antarane liyane iku: pangopènan pakurmatan lan kamardikan saka Garis ing asil dandan saka administrasi kaadilan ing Hong Kong prescribing saka aturan saka tumindak profesional, disiplin lan tatakrama nyepetake saka hubungan apik lan pangerten ing profesi legal.

Tunggakan ing ndhukung pembayaran sing kerep kedadeyan

Wong-wong tuwane sing kapekso kanggo mbayar alimony ing anak, nanging sakperangan alesan padha isin adoh saka kewajiban sing, sing kapekso kanggo liru tunggakan ing tunggakanA katelu sing sah kanggo nampa dhukungan anak sadurunge sik njongko ing umur wolulas nduweni hak kanggo aplikasi menyang pengadilan kanggo recovery saka alimony nalika partai kapekso kanggo mbayar alimony evades pembayaran. Sadurunge nggawe kaputusan ing recovery saka alimony, pangadilan nduweni hak kanggo nggawe cocok kaputusan ing recovery saka alimony. Ing kasus nalika pihak ora bisa setuju ing pembayaran, lan uga nalika payer evades pembayaran, banjur recovery saka alimony occurs liwat pengadilan dening ngajokake aplikasi kanggo panguwasa hukum. Tunggakan kanggo sasi support bakal levied ing basis saka writ eksekusi utawa persetujuan ing pembayaran saka alimony ing telung taun, kang sadurungé presentation saka notarial certificate utawa writ eksekusi ing dhukungan anak sing tundhuk kanggo recovery. Yen padha sing disimpen ing basis saka notarial persetujuan utawa writ eksekusi ing pembayaran saka alimony iki ora digawe amarga saka wong sing wis kapekso kanggo mbayar, alimony wis diklumpukake ing lengkap kanggo kabeh wektu. Kajaba iku, ana utang kanggo pangopènan wis ditetepake dening bailiff ing basis saka sing nilai, yen padha wis ditemtokake dening persetujuan utawa pangadilan. Jumlah alimony wis ditemtokake ing basis saka pangentukan utawa income liyane saka wong sing kudu mbayar sak wektu kanggo kang pembayaran iki ora digawe. Yen, ing wektu sing, tiyang sepah mbayar alimony ora bisa, banjur siji MROT, kang iki diadegaké ing Federasi rusia sak periode sing, withheld saka wong. Yen iki ngartekno undermines materi uga-kang saka salah siji saka tuwane, banjur tiyang sepah kang kapentingan sing nerak bisa aplikasi kanggo panguwasa hukum kanggo ndandani utang ing jumlah tetep. Ing anané saka persetujuan ing pembayaran saka alimony, lan nalika partai kapekso kanggo mbayar alimony wis ngambang pangentukan utawa income liyane, utawa wis ora pangentukan utawa income liyane ing kabeh, ing pengadilan nduweni hak kanggo netepake jumlah tartamtu saka pangopènan sing kebayar saben sasi. Gedhene saka wong-wong mau ditetepake, ngelajengaken saka bisa pengawetan saka habitual standar urip lan financial kahanan loro-lorone.

Ing acara sing karo saben tiyang sepah anak, tetep jumlah dhuwit sing diklumpukake ing sih saka kurang uga-mati.

Saka ndhuwur, iku nderek yen ana noa tartamtu jumlah alimony, lan iku ditetepake dening pangadilan kanggo ngreksa tartamtu materi tingkat saka urip anak. Kanggo nemtokake kahanan financial, pengadilan njupuk menyang akun kabeh ana sumber income Kajaba iku, iku kudu nyatet sing alimony ing jumlah tetep wis diklumpukake mung ing urutan saka tindakan. Alimony wis mbayar kanggo salah siji saka tuwane sadurunge anak kang antuk saka mayoritas Ing tunggakan ing tunggakan sawise wolulas taun mung bisa mbalekake ing basis saka eksekutif dokumen ditanggepi dening pengadilan ukum umum, ing watesan wektu kang ora ngluwihi telung taun. Recovery saka alimony kanggo wektu iki wektu njupuk panggonan ing basis saka hukum utawa supaya eksekutif ing telung taun sadurunge presentation saka sing cocog eksekutif document.

Beijing Apartemen Villa Kantor for Sale lan kanggo Investasi

Ana akeh liyane situs kasedhiya saka kadhaptar ing kaca iki

Kanggo tuku property ing China, non-Cina warga perlu duwe notarized jeneng Cina

Iku njupuk - dina kanggo njaluk iku rampung ing Beijing dening wong wong dhéwé karo passport.

Panjenengan jeneng Cina uga bisa notarized ing kedutaan besar Cina ing negara. Sampeyan bisa kuoso wong kanggo mlebu dokumen legal kanggo sampeyan yen sampeyan ora bisa teka kanggo China utawa tetep ing China kanggo dawa. Ing wewenang letter perlu kanggo bakal notarized ing negara kang Chinese embassy utawa ing China. kalebu telung tax perangko lan loro pangopènan dana kanggo utami sifat, lan. siji perangko tax kanggo liya-tangan situs. Sampeyan bisa ngirim USD kanggo akun pribadhi ing China saka oversea kanggo njupuk dana kanggo China. Kanggo ngirim USD kanggo jaban rangkah liwat Bank China, biaya sing minangka nderek: Yen sampeyan ngirim kurang saka USD saben dina kanggo jaban rangkah, sampeyan kudu mung nyedhiyani passport.

Hubungi kita karo syarat tartamtu

Yen sampeyan ngirim luwih saka USD saben dina, sampeyan perlu kanggo nyedhiyani tax panrimo pembayaran utawa gaji income verifikasi ing China. Kanggo investor jaban rangkah sing arep kanggo nyewa situs sing kanggo nyewo, iku praktis kanggo mbukak akun bank ing Industrial lan Commercial Bank China kanggo nampa rentals. Sampeyan bisa mriksa akun liwat bank on-line layanan: Fortnightly Sakcara-Line Mbayar maneh: Loro-saben minggu utang ngaktifake sampeyan kanggo nyimpen luwih silihan kapentingan lan shorten silihan drajat.

Customer setuju bakal bener ing mundhut property, pratandha Customer Konfirmasi Persetujuan karo agen, lan ndadekake janjian karo bakul kanggo tondo asto mundhut persetujuan.

Telung pihak mlebu persetujuan tripartite.

Panuku kebayar bakul purchasing simpenan, kang kudu katahan dening agen minangka bagéan saka mundhut pembayaran, lan diwenehi kanggo bakul dening agen ing mburi proses purchasing.

Marang tondo asto persetujuan, agen informs bakul lan panuku bab dokumen perlu kanggo ngrampungke transaksi (ndeleng prosedur bagean kanggo rincian) agen informs bakul lan panuku kanggo pindhah menyang bank sing masalah silihan utawa properti ijol-ijolan departemen kanggo proses transfer kepemilikan.

Agen diprecaya panuku lan bakul kanggo pindhah menyang loaning bank kanggo aplikasi kanggo silihan hipotek kanggo mundhut kapindho tangan sifat, lan kanggo isi munggah lan mlebu formulir aplikasi, njamin dokumen lan wewenang huruf, lan sapiturute. Bank bakal jeksa agung bisa ngetokake Njamin Layang saka Individu Silihan Hipotek kanggo Tangan Kaloro Situs. Huruf nuduhake nilai lan periode silihan. Panuku celengan pembayaran mudhun kanggo tuku property ing bank. Agen ndadekake noto kanggo panuku lan bakul kanggo pindhah menyang Realty Transaksi Departemen bebarengan kanggo proses transfer kepemilikan. Panuku lan bakul isi metu Properti Mundhut Wangun Pendhaftaran, lan Properti Sade Wangun Pendhaftaran mungguh, lan file ing Kepemilikan Certificate lan salinan saka dokumen liyane. Ing Realty Transaksi Departemen bakal jeksa agung bisa ngetokake Realty Nransfer Tanggal Sok dong mirsani. Nransfer tanggal beda-beda gumantung ing macem-macem realty transaksi departemen. Agen diprecaya panuku lan bakul kanggo pindhah menyang realty transaksi departemen ing tanggal kapacak ing Kabar saka Realty Nransfer Tanggal. Bakul kebayar perangko tax Panuku kebayar kontrak tax lan tax perangko, lan menehi tax mbayar kuitansi kanggo agen. Agen menehi panuku kang tax mbayar kuitansi kanggo bank. Ing telung dina sakwise, agen njupuk panuku lan bakul kanggo bank kanggo nransfer silihan lan panuku kang mudhun pembayaran kanggo bakul kang akun. Ing dina sing padha sawise pembayaran transfer, agen kudu pindhah karo panuku lan bakul kanggo property management kanggo ngrampungake transfer akun kanggo property management, panas, banyu, listrik lan gas fees, etc. Panuku lan bakul mlebu Property Handing Liwat Sok dong mirsani. Bakul menehi property tombol kanggo panuku. Panuku lan bakul mbayar sarujuk layanan fees kanggo agen. Agen ndadekake noto kanggo panuku lan bakul kanggo pindhah menyang Realty Transaksi Departemen kanggo tumindak kepemilikan transfer.

Panuku lan bakul perlu kanggo isi metu Properti Mundhut Wangun Pendhaftaran, lan Properti Sade Wangun Pendhaftaran mungguh, lan file ing Kepemilikan Certificate lan salinan saka dokumen liyane.

Ing Realty Transaksi Departemen masalah Realty Nransfer Tanggal Sok Dong Mirsani. Nransfer tanggal beda-beda gumantung ing macem-macem realty transaksi departemen. Agen diprecaya panuku lan bakul kanggo pindhah menyang realty transaksi departemen miturut tanggal ing Realty Nransfer Tanggal Sok dong mirsani. Panuku menehi mundhut pembayaran kalebu pembayaran mudhun kanggo bakul. Ing dina sing padha saka pembayaran transfer, agen dadi karo panuku lan bakul kanggo property management departemen didol property kanggo ngrampungake transfer akun kanggo property management, panas, banyu, listrik lan gas fees, etc. Panuku lan bakul mlebu property handing-liwat document. Bakul menehi tombol saka properti kanggo panuku. Panuku lan bakul saiki kudu mbayar sarujuk ragad layanan agen. Kanggo wong-wong sing ora duwe Beijing Panggonan Permanen Status, padha perlu kanggo nyedhiyani Panggonan sak Wentoro Certificate utawa manca passport.

Kanggo wong-wong sing ora duwe Beijing Panggonan permanen Status, padha perlu kanggo nyedhiyani Panggonan sak Wentoro Certificate utawa manca passport.

Kanggo wong-wong sing ora duwe Beijing Panggonan Permanen Status, padha perlu kanggo nyedhiyani Panggonan sak Wentoro Certificate utawa manca passport. Kanggo wong-wong sing ora duwe Beijing Panggonan Permanen Status, padha perlu kanggo nyedhiyani Panggonan sak Wentoro Certificate utawa manca passport. Abad Beijing Real Estate Beijing anjog agensi real estate perusahaan, nyambungake Beijing real estate pihak sing nduweni sifat lan makelar kanggo nyewo, makelar lan investor. Abad Beijing Real Estate nawakake Beijing real estate produk lan layanan catering kanggo orang asing lan lokal kabutuhan saka Beijing industri real estate. Abad Beijing Real Estate duwe spesialisasi ing kabeh Beijing real estate omah, kantor Beijing, Beijing komersial, Beijing eksekutif suites, Beijing real estate komersial, Beijing industri properti, lan Abad Beijing Real Estate panjenengan siji Beijing agensi real estate kanggo Beijing omah situs kalebu Beijing apartemen, villa lan jogan kanggo nyewa lan kanggo advertisement, lan real estate komersial lan komersial kalebu kantor Beijing, industri properti, property toko lan bisnis kanggo nyewa lan kanggo advertisement. Platform nyambungake donya gawe real estate, properti agen, real estate lan imigrasi proyèk, investasi financial consultants, lan investor. Iku uga nyambung sekolah internasional lan internasional pendidikan sampéyan. Kita ngatur property internasional, imigrasi lan pendidikan pameran katering kanggo kabutuhan saka pameran lan pengunjung.

Pajek Bali Ekspor Pajek Mbalekaken Tax Ing China

We are gawe marem karo Bisnis China

China wis disebut 'Pabrik Donya' kang tegese sejatine sing paling lucrative panggonan kanggo ngekspor barang lan mengkono bisnisSalah siji saka keuntungan tartamtu kanggo dagang WFOE utawa perusahaan manufaktur ing China ekspor tax mbalekaken privasi sing nyengkuyung bisnis anyar kanggo ekspor kanggo China. Wong-wong sing looking kanggo njupuk kauntungan saka China PAJEK mbalekaken kudu ngontak kita tengen adoh kanggo njaluk miwiti proses lan nyimpen dhuwit nalika mengkono bisnis ing China.

'Kita temtunipun bakal nggunakake Bisnis layanan China maneh.

Tim sing wis banget dipercaya lan profesional kanggo bisa karo. Padha duwe kaweruh jero menyang subyek saka bisnis penggabungan lan karya banget ahli. 'Gadhah nyata-wektu informasi ngidini kita kanggo menehi hasil karo masalah langsung sadurunge padha dadi masalah. 'Kita advisor iki sarwa lan kita padha diwenehi bantuan liyane sing kita sumurup kita needed. Apa aku disenengi paling bab Bisnis layanan China kang ana pituduh lan businesslike pendekatan.

Bisnis China wis diatur banget gampang kanggo bisa karo

Iku mbantu kita dramatically.

Ing sembarang wektu tartamtu aku bisa ndeleng persis apa sing kedados ing bisnis kita.

'Bisnis China ngidini kita fokus ing kita pelanggan tinimbang kang tangled menyang tingkat perusahaan bisnis penggabungan lan pangopènan. 'Gedhe pengalaman customer Keluwesan lan kacepetan respon saka manager akun, uga minangka kualitas layanan proses iki ngédap.

'Kualitas karya lan friendliness kok aku milih kanggo bisa karo Bisnis China. 'Bisnis China wis ngewangi wong-wong sing padha ora kudu ngerti carane kanggo nyambung saiki bisnis karo booming pasar Cina lan carane kanggo lay metu 'China Dream' kene khusus. Iku wis penggalihipun dhumateng kanggo bisa karo apik tim. 'Bisnis China wis paling apik. Sing layanan customer gedhe Wong lanang ana nanggapi kanthi cepet banget lan pindhah ndhuwur lan ngluwihi sing bantuan.

Mbukak Cina Bisnis Bank Akun, China Perusahaan Bank Akun Mbukak

We are gawe marem karo Bisnis China

'Kita bakal temtunipun nggunakake Bisnis layanan China maneh

Tim sing wis banget dipercaya lan profesional kanggo bisa karo.

Padha duwe kaweruh jero menyang subyek saka bisnis penggabungan lan karya banget ahli. 'Gadhah nyata-wektu informasi ngidini kita kanggo menehi hasil karo masalah langsung sadurunge padha dadi masalah. 'Kita advisor iki sarwa lan kita padha diwenehi bantuan liyane sing kita sumurup kita needed.

Bisnis China wis diatur banget gampang kanggo bisa karo

Apa aku disenengi paling bab Bisnis layanan China kang ana pituduh lan businesslike pendekatan.

Iku mbantu kita dramatically. Ing sembarang wektu tartamtu aku bisa ndeleng persis apa sing kedados ing bisnis kita. 'Bisnis China ngidini kita fokus ing kita pelanggan tinimbang kang tangled menyang tingkat perusahaan bisnis penggabungan lan pangopènan. 'Gedhe pengalaman customer Keluwesan lan kacepetan respon saka manager akun, uga minangka kualitas layanan proses iki ngédap. 'Kualitas karya lan friendliness kok aku milih kanggo bisa karo Bisnis China. 'Bisnis China wis ngewangi wong-wong sing padha ora kudu ngerti carane kanggo nyambung saiki bisnis karo booming pasar Cina lan carane kanggo lay metu 'China Dream' kene khusus. Iku wis penggalihipun dhumateng kanggo bisa karo apik tim. 'Businesss China wis paling apik. Sing layanan customer gedhe Wong lanang ana nanggapi kanthi cepet banget lan pindhah ndhuwur lan ngluwihi sing bantuan.