Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Nggawe Sumbangan - Kesempatan Internasional China


Mikir bab wong sing marang sampeyan pisanan kesempatan. Wong sing diwanti-wanti sampeyan lan digawe impen bisaNalika sampeyan nyumbang kanggo Kesempatan Internasional Hong Kong lan Kesempatan Internasional Singapura, sampeyan sing menehi iki jenis kesempatan kanggo wong wadon apa cara dheweke metu saka mlarat. Dheweke nggunakake dheweke silihan kanggo tuwuh bisnis dheweke, nyedhiyani kanggo dheweke kulawarga lan ngrekrut dheweke tanggi ngapikake kabèh masyarakat. Kita ngormati privasi panjenengan Kita ora bakal ngedol, rent utawa ijol-ijolan panjenengan email address karo pihak katelu.

KONTRAK AGENSI KANGGO CHINA - GLOBAL NEGOTIATOR

Model saka Kontrak Agensi kanggo China, ing loro basa inggris lan Cina, kang digunakake nalika Perusahaan nunjuk Agen kanggo ningkataké lan ngedol produk ing ChinaKontrak kalebu, antarane liyane iku, ing ngisor iki klausa: minimal target sales, exclusivity, komisi, pangayoman saka hak properti intelektual, rugi ing acara saka pembatalan saka kontrak lan resolusi konflik. Kontrak wis dicocogake kanggo nggunakake lan komersial laku saka pasar Cina lan Cina kontrak hukum (Republik Rakyat China Contract Hukum). Iki kontrak kudu mung bisa digunakake nalika ana fokus hubungan antarane perusahaan lan sawijining Agen ing China. Yen dealing karo kala-kala operasi ing kang Cina profesional karo kontak ing sektor tartamtu utawa wilayah saka China sing digunakake minangka intermediaries, banjur iku becike kanggo nggunakake Komisi Kontrak kanggo China.

Ekstensif Nuntun ing Pegawe Mandap lan Severance Mbayar ing China

Iku misale jek prasaja supaya adoh, tengen

Akeh saka reformasi sing diwiwiti ing taun, dhasar wis rubah ing ukuran lan struktur sakabèhé China kang ekonomi

Iki, mesthi, wis diwenehake owah-owahan drastic ing Cina pegawe aturan.

A seri saka consecutive ngenggalaken wis mimpin kanggo liberalisasi saka ekonomi lan nambah integrasi karo trans-perdagangan nasional lan investasi.

Salah siji saka akeh dimensi saka owah-owahan iki wis shift adoh saka keamanan employment uga dikenal minangka"bowl beras wesi"sing dijamin employment ing negara-diduweni enterprises.

Nanging, China wis"boomeranged"ing syarat-syarat employment keamanan lan pangayoman ing dasawarsa pungkasan. Iki bali kanggo liyane imbang umum privasi gegayutan keamanan employment wis diganti cara pegawe mandap lan severance mbayar dianggo ing China.

Ing artikel iki, kita bakal menehi sampeyan ringkesan saka komplek legal malang saka peraturan bab mandap lan severance mbayar.

China saiki dianggep minangka agêng-tingkat protectionist negara ing syarat-syarat saka pegawe mandap. Cina Hukum Pegawe ora netepake sembarang kewajiban ing bagéan saka juragan kanggo negara alasan kanggo buyaran kanggo pegawe. Nanging, sadurunge dismissing buruh, juragan wis kanggo menawa pengiriman notifikasi pegawe uni saka alasan lan kondisi lingkungan mandap bakal nemtokake sawijining pokok lawfulness lan prosedur kanggo tindakake. Nanging, iku njaluk rumit nalika iku juragan sing wishes kanggo siksa kontrak employment unilaterally. Akeh artikel kita bakal njlèntrèhaké ing intricacies saka jenis iki sepihak mandap.

Miturut China kang Kontrak Employment Hukum (ECL), juragan bisa nambah periode probationary ing kontrak employment.

Nalika periode wektu uji cobo wis rampung, terminating pegawe ing China meh tansah mbutuhake sabab apik uga severance mbayar. Yen mandap sepihak lan milai dening pegawe lan padha isih ing periode wektu uji cobo, padha mung duwe kanggo menehi ing layang saka mundur karo telung dina sok dong mirsani. Ing ECL nemtokake massa-layoff minangka bebarengan mandap saka rong puluh utawa luwih karyawan utawa sepuluh saka juragan total staff. Kanggo massa-layoff kanggo kelakon lawfully, iku perlu kanggo bakal diubah lan vetted dening pegawe search inspektur saka resmi biro pegawe. Inspektur biasane nimbang akeh faktor sarujuk bebarengan terminations. Faktor iki kalebu perusahaan madhep kangelan ing model bisnis sing (kang ing abang) yen padha wis ngajokake kanggo bangkrut lan lagi nglakoni sukarela utawa dileksanakake di toto maneh utawa perlu kanggo owah-owahan struktural ing model bisnis perusahaan utawa operasi. Iku penting kanggo sebutno yen massa-layoff wis disetujoni, juragan isih wis pituwas severance kanggo kabeh karyawan sing padha mungkasi. Hukum uga netepake yen juragan wiwit proses hiring sadurunge enem sasi wis liwati wiwit layoff, padha karyawan kudu diwenehi prioritas kanggo dadi rehired. Anyar Interim Peraturan netepake sing kirim pegawe bisa siksa kontrak pegawe dening menehi kabar tinulis kanggo warta pegawe agensi karo telung puluh sok dong mirsani. Sak periode wektu uji cobo, kabar kuwi uga diwenehi telung dina ing advance, kaya langsung kontrak employment. Ing juragan sisih, peraturan stipulate sing inang entitas bisa bali ing kirim karyawan bali menyang warta agensi amarga: Yen kirim pegawe wis bali amarga alasan iki, agensi tanggung jawab kanggo redistributing pegawe.

Ing kasus iki pegawe bisa njaluk nganyari maneh

Pegawe warta agensi uga mung siksa kontrak pegawe kang yen pegawe nolak anyar warta aturan witjaksono utawa luwih kahanan. Amarga kasunyatan sing padha contemplate mburi tanggal, ndandani-term kontrak wis luwih anteng peraturan.

Laku umum kanggo ora gawe anyar ngandika kontrak yen juragan wis ora seneng karo pegawe kang prilaku lan kinerja.

Nalika juragan opts kanggo strategi iki, kang wis kanggo mbayar severance kanggo pegawe. Aturan iki owah-owahan nalika iku kapindho ndandani-term kontrak sing wis kadaluwarsa. Cina hukum netepake alasan kanggo resmine mandap sak kontrak employment sing wis ing pasukan. Pegawe bisa duwe dheweke kontrak pegawe revoked yen lagi ketemu kena ing samubarang kahanan ing ngisor iki: Ana kahanan tartamtu kang karyawan wis luwih pangayoman lan keamanan employment diwenehake dening hukum. Ing ECL netepake dhaftar panjarwa kahanan. Dadi ati-ati kanggo sinau iki dilindhungi karyawan lan kahanan wiwit terminating lan kontrak employment ing pasukan nalika padha aplikasi tegese slam-dunk regejegan pegawe marang sampeyan, yen sampeyan ana juragan: Kanggo tujuan ngitung severance mbayar, lan employment wektu kiro-kiro saka enem sasi kanggo setahun bakal dietung minangka salah siji taun. Yen pegawe wis makarya kanggo kurang saka enem sasi, wong dheweke sing anduweni hak kanggo setengah sasi kang mbayar. Yen blanja saben wulan saka buruh ngluwihi kaping telu dina rata-rata saben wulan bayaran karyawan ing kotamadya ngendi juragan dumunung, severance mbayar kanggo mbayar kanggo wong dheweke ing tingkat saka kaping telu search saben bayaran saben wulan lan ora bisa kanggo luwih saka rolas taun saka karya. Kanggo sembarang wektu sawise siji januari - tanggal enactment saka Kontrak Employment Hukum - ngendi pegawe kang rata-rata gaji saben wulan luwih saka kaping telu gaji saben wulan saben ing lokasi saka employment, terakhir bakal digunakake kanggo ngetung severance mbayar. Iku penting kanggo nambah sing severance mbayar uga bisa dipunrembag antarane juragan lan pegawe, lan dianggep apa disebut"negotiable"tengen. Ing ngisor iki dina rata-rata ngringkes babagan severance mbayar karo gati kanggo drajat ing perusahaan. Artikel iki publikasi saka New Horizons Global Partners. Tujuan saka artikel iki kanggo ngandhani klien kita nonton saka ganti legal malang. Iku ora dimaksudaké, utawa ngirim iku bakal digunakake, minangka sulih kanggo tartamtu saran legal utawa profesional legal pitutur. Antoine gabungan New Horizons Global Partners ing. Panjenenganipun wis rekaman trek buktiaken kanggo ngewangi bisnis internasional nggedhekake kanggo China lan melu search talents jaban rangkah. Antoine kang passion kanggo kekiyatan kerjo global efficiency wis mimpin wong kanggo akselerasi wutah saka liwat atus perusahaan manca ing wektu ngrekam.

Iku digunakake ngalami prancis profesional kakhususan ing njongko internasional aktivitas tanpa nandur modal akeh banget ing wektu utawa infrastruktur.

Antoine ngginakaken saklawasé a decade ing China nyediakake HR solusi lan ngukum expansion global sastranegara, kasil kesadaran akeh kanggo PEO lan Perusahaan Penggabungan solusi ing Asia. HeadquarterAnyuan Dalan Ora.

siji Jing an District, Shanghai PR China.

Kumpulan utang ing cecongkrahan internasional. PARADIGMA - ing manca negara pengadilan lan internasional commercial arbitrasi tribunals

Ing rong puluh-loro juni Moscow tuan rumah Konferensi Kapindho 'Koleksi Utang ing Internasional Musuhan' diatur dening rusia Arbitrasi Association. Marat Khasanov, partner saka perusahaan, saiki ing konferensi. Acara iki dianakaké ing hall konferensi ing Hotel"Marriott Noviy Arbat" Sak acara delegasi saka negara sing beda-beda rembugan masalah topikal internasional commercial arbitrasi

Laporan padha digawe dening arbitrators, profesor saka arbitrasi internasional saka universities kondhang, ahli ing arbitrasi internasional sing ngandika bab bondho global jiplakan, pendanaan saka arbitrasi dening pihak katelu, ngukur interim lan penting liyane masalah.

Kajaba iku, ing patemon peserta sambungan pengaruh ing tren saiki ing lapangan hukum lan ekonomi. Kanggo kita perusahaan ndhuwur kasebut acara penting wiwit PARADIGMA legal grup duwe spesialisasi ing nglindhungi perusahaan lan individu ing manca negara pengadilan lan ing commercial arbitrasi internasional (kalebu LCIA, ICC, Royal Institute of Arbitrators, Walanda Arbitrasi Institute). Kajaba iku, PARADIGMA ngayahi ngelmu lan aktivitas pendidikan lan maju sawijining laku saka pangayoman saka pihak' kapentingan ing internasional commercial arbitrasi.

Ing kita kantor London kita wis dilisensi inggris barristers lan solicitors sing uga rusia-speaking lan sing sah kanggo nyiapake prosedural dokumen lan defend klien' kapentingan ing inggris pengadilan.

We are bisa kanggo nggabungake rusia mentality lan spesifik saka bisnis domestik menyang standar Western tindakan legal.

Sing ndadekake hukum musuhan résolusi ing manca yuridiksi luwih efektif lan ngartekno nyuda masalah komunikasi karo manca pokrol. Apa sing tumindak bisnis ing Rusia utawa internasional pokrol kita nduweni penting saringan lan pengalaman kanggo kasil menehi hasil karo masalah.

Pokrol - China Bisnis Akun Reporting - Tax Internasional Selaras

bayar pajek kudu weruh saka FBAR syarat reporting

China FBAR Reporting: Nalika nerangake kanggo operasi bisnis ing China SIng FBAR taunan (Laporan Manca Bank lan Financial Akun) lan iku dibutuhake kanggo diajukake saben taun dening saben US seng mbayar pajek sing wis taunan kanthi jumlah ongko total luwih saka dolar, ing jaban rangkah akun (lan aset tartamtu) ing sembarang dina tartamtu sak taun.

Apa utawa ora KITA seng mbayar pajek wis kapentingan ing Cina Joint Venture, Kantor Wakil, Wholly Manca Perusahaan Kagunganipun negara, Individu Kagunganipun negara, utawa Perusahaan Pribadi padha kudu dadi manawa sing padha berkas taunan FBAR statement.

seng mbayar pajek iku umume dianggep dadi salah siji u.

warga (malah yen lagi expat lan utawa manggon jaban rangkah), Legal Permanèn Penduduk, utawa manca nasional tundhuk tax US.

Ing tembung liyane, yen sampeyan sing dibutuhaké kanggo file (sanajan sampeyan bakal dibutuhake kanggo file wangun nanging ora ketemu batesan requirement kanggo berkas) sampeyan kudu dadi manawa kanggo file sawijining FBAR yen ketemu syarat batesan. Malah yen manca akun dianakaké dening Perusahaan Cina, yen KITA seng mbayar pajek wis kepemilikan ing perusahaan lan utawa teken panguwasa luwih apik kanggo kesasar ing sisih ati-ati lan file wangun. Ana hukuman tax kanggo pakaryan babagan penyimpanan file ing wangun, nanging gagal kanggo pas wektune file wangun bisa duwe financial serius repercussions ing wangun saka FBAR Hukuman. Gumantung ing kanyatan lan kahanan saka cilik, FBAR hukuman bisa tekan satus saka manca imbangan akun. Ing ngisor iki ringkesan saka FBAR nglaporake syarat: Yen sampeyan, kulawarga, bisnis, manca dateng, lan utawa PFIC (Pasif Investasi Manca Perusahaan) wis luwih saka dolar, (ing taunan kanthi jumlah ongko total ing sembarang wektu) jaban rangkah ing akun manca lan salah siji duwe kepemilikan utawa tapak panguwasa liwat akun, iku penting sing duwe pangerten apa sampeyan kudu nindakake kanggo njaga FBAR (Laporan Manca Bank lan Akun Financial) selaras. Ana sing ketat banget FBAR key pedoman lan syarat ing sesuai karo umum IRS hukum tax, Departemen Keuangan (DOT) pakaryan babagan penyimpanan file gagasan, lan FATCA (Manca Akun Selaras Tax Tumindak).

Pakaryan babagan penyimpanan file FBARs lan njupuk selaras karo IRS Tax Internasional Hukum, Aturan, lan angger-Angger iku arang banget penting kanggo sapa, utawa sembarang bisnis sing njogo: Golding Golding menehi Manca Akun Reporting sastranegara kanggo klien ing ndonya ing supaya kanggo laporan Manca Akun Bank lan dadi FBAR cecek.

Kita uga nimbali klien sing ana ing FBAR Audit dening IRS lan DOT. Ing sesuai karo tax internasional selaras hukum, wajib pajak sing ketemu syarat batesan sing dibutuhaké kanggo file sawijining FBAR. Lan FBAR"Laporan Manca Bank lan Akun Financial"wangun. Iku wangun sing diajukake online langsung karo Departemen Keuangan. Kados tax bali, FBAR wangun kudu diajukake dening juni saka tax taun lan ora ana ekstensi kasedhiya kanggo pakaryan babagan penyimpanan file iku kasep. Yen sampeyan nyoba kanggo file pungkasan, ana bisa dadi serius repercussions, kalebu dendo lan hukuman - wiwit iku dianggep Sepi Pambocoran utawa Bisu Pambocoran ing upaya kanggo circumvent ing OVDP utawa Streamlined Program aturan lan peraturan. Miwiti ing taun kanggo Tax Taun - pakaryan babagan penyimpanan file saka FBAR bakal sesuai karo wektu sing padha suwé kanggo berkas panjenengan tax ngasilake, kang miturut April, kajaba sing nampa extension saka wektu kanggo file. FBAR filings bisa akeh banget, utamané yen sampeyan wis tau ngajokake siji sadurunge. Yen iki cilik, kita ngalami internasional FBAR Pengacara bisa mbantu sampeyan njupuk sampeyan cecek karo IRS FBAR Hukum lan FATCA syarat. Ora everyone sing wis akun manca dibutuhake kanggo file sawijining FBAR. Mandan, iku dibutuhake kanggo diajukake dening kabeh u. bayar pajek (apa padha manggon ing AS utawa jaban rangkah) karo akun manca sing duwe"taunan kanthi jumlah ongko total"ngluwihi dolar, ing sembarang wektu sak taun. S. seng mbayar Pajek (kalebu Legal Residents Permanen"aka Duwe Kertu Ijo") njogo akun manca, kalebu bank-bank akun, akun financial, utawa kawicaksanan insurance sing duwe digabungake nilai saka luwih saka dolar, (utawa wis langsung kepemilikan saka akun utawa teken panguwasa), banjur wong sing dibutuhake kanggo file sawijining FBAR statement. Iku ora matter Iku penting kanggo elinga yen batesan Taunan kanthi jumlah Ongko Total nilai ing sembarang wektu tartamtu sak taun. Iki tegese yen sampeyan duwe sewelas bank akun karo ewu dolar saben ing sembarang wektu tartamtu sak taun, sing ISIH dibutuhake kanggo file ing FBAR lan dhaptar kabeh akun ing iku, malah yen ora ono siji-sijine akun ngluwihi dolar. Ing tembung liyane, sampeyan sing dibutuhaké kanggo laporan nilai total kabeh akun manca dumunung ing sembarang negara manca yen sampeyan ngluwihi dolar, taunan kanthi jumlah ongko total batesan ing sembarang dina tartamtu sak taun. Ana macem-macem akun lan aset (kawicaksanan insurance) kang bisa utawa bisa uga ora kalebu ing FBAR analisis. Hubungi salah siji saka kita ngalami FBAR Pengacara kanggo luwih pitulungan gegayutan akun tartamtu keterangan. Yen wong gagal kanggo file ing FBAR, ana isih pangarep-arep. Gumantung ing apa wong uga wis unreported manca income (income sing iki entuk jaban rangkah lan ora kacarita ing US. tax bali - malah yen iku iki kacarita ing negara manca lan manca tax, iki mbayar), IRS lan DOT bakal nemtokake yen paukuman bakal ditanggepi biasane seng mbayar pajek bakal penalized nanging jumlah saka paukuman bakal beda-beda. Bubar, Internal Revenue Service ditanggepi memorandum kang details carane IRS"pracaya"ing agen kudu ngukum individu ing sesuai karo panguwasa. Ateges, ana rong set paukuman struktur lan padha sing adhedhasar apa seng mbayar pajek ana willful utawa non-willful. Willful ditemtokake dening"totalitas saka kahanan"analisis. Piyantun wis dianggep duwe tumindhak sengaja yen padha sengojo gapura pelataran kémah suci pembayaran saka pajak utawa pambocoran saka manca akun. Ing tembung liyane, padha sengaja utawa ora sengaja"ngerti"bab requirement kanggo nyampekano informasi lan laporan aset jaban rangkah, akun, lan income nanging milih ora kanggo. Ing kahanan iki, Internal Revenue Service wis panguwasa kanggo ngukum seng mbayar pajek munggah saka sèket saka ing nilai saka aset saben audit taun kanggo mboten saguh kanggo file ing FBAR (ing kajaba iku kanggo slewing saka sawetara non-FBAR hukuman), nanging ora luwih saka satus nilai ing akun liwat wektu audit. Umumé, audit telung taun pungkasan lan Internal Revenue Service wis digawe iku dikenal sing padha ora bakal ngukum individu ngluwihi nilai saka akun kanggo audit suwé ing jeksa agung bisa ngetokake. Mangkono, yen sampeyan wis siji yuta dolar ing manca akun bank lan sampeyan sengaja durung laporan informasi iki kanggo IRS lan padha audit sampeyan kanggo telung taun, padha bisa njupuk kabeh saka siji yuta dolar. Nalika wong non-willful, iku umume tegese padha ora peduli saka requirement kanggo file sawijining FBAR. Ing kahanan iki, IRS njupuk sawetara sih - nanging ora ono cedhak minangka akeh pangaksama minangka sampeyan bisa mbayangno wong tartamtu pantes (conto: individu sing pindhah saka jaban rangkah lan duwe akun manca sing padha mung ora nggunakake utawa entuk luwih income ing, utawa individu sing oleh dhuwit saka sederek jaban rangkah.) Siji bab penting banget kanggo elinga iku paukuman rencana kadhaptar ndhuwur iku kanggo non-willful bayar pajek.

Kanggo tujuan saka tax filings, a u

Ing tembung liyane, malah sanadyan IRS mangerténi seng mbayar pajek ora sengojo nyoba kanggo nisihake tax, IRS wis daya kanggo jeksa agung bisa ngetokake isih puluhan, yen ora atusan, ewu dolar ing hukuman ing non-willful kahanan. Apa wong punika willful utawa non-willful komplek evaluasi kang mbutuhake lengkap faktual analisis dening experienced FBAR pengacara kanggo mesthekake seng mbayar pajek iku informed sadurunge nggae sembarang perwakilan kanggo IRS. Sadurunge owah-owahan anyar ing hukum, kang bayar pajek padha bisa kanggo fly ing ngisor iki radar lan bisa mbokmenawa pungkasan paling saka umur tanpa gadhah kanggo file internasional formulir tax disclosing manca income lan aset jaban rangkah.

Masalah iku sing ing anyar FATCA (Manca Akun Selaras Tax Tumindak) hukum, manca negara lan ing Amerika Serikat sing ngetik menyang intergovernmental perjanjian (IGA) karo negara manca.

IGAs sing"reciprocity perjanjian."Ing tembung liyane, nalika negara manca sing arep kanggo laporan informasi akun KITA wajib pajak (u. Warga, Legal Permanent Residents, lan Bangsa Manca Subyek kanggo US. Tax), Amerika Serikat wis arep kanggo apa padha lan laporan informasi akun menyang manca negara.

Mangkono, ana entuk manfaat kanggo loro katelu ing ngetik iki IGA Perjanjian.

FBAR selaras iku penting banget kanggo maksud apa seng mbayar pajek subyek kanggo IRS tax syarat reporting. Gagal kanggo file pas wektune FBAR lan tetep ing IRS selaras tax bisa mimpin kanggo wujud dendo, hukuman, lan liyane jalaran bisa.

Ana macem-macem pelabuhan aman program ing panggonan, kang yen wong meets syarat, banjur padha bisa duwe paukuman suda yen ora ngilangi.

Loro utama program sing Offshore Sukarela Pambocoran Program lan Dipunéwahi Streamlined Program. Iki aman-pelabuhan program bisa ngilangi dening IRS ing kapan wae. Kita wis musna menyang gedhe rinci ing kita website penjelasan prabédan antarane Offshore Sukarela Pambocoran Program lan Dipunéwahi Streamlined Program. Ateges, Offshore Sukarela Pambocoran Program iku program dimaksudaké kanggo wong-wong sing padha willful. Ing tembung liyane, yen sampeyan sengaja nandhang kapitunan IRS dening ora reporting panjenengan aset manca lan sampeyan"sumurup"sampeyan padha mestine kanggo laporan informasi, banjur OVDP tepat program kanggo sampeyan. Ing program iki, paukuman punika relatif dhuwur dibandhingake kanggo program liyane, nanging sampeyan lumaku adoh karo kepuasan ngerti sampeyan mung kudu mbayar paukuman financial lan sampeyan bakal mbokmenawa ora mungkasi munggah ing pakunjaran mengkono a -taun pakunjaran main karo nyata kriminal. Genti-genti, yen mung kesalahan sing padha ora peduli saka requirement kanggo file FBAR statements, banjur sampeyan bisa ngetik ing Dipunéwahi Streamlined Program. Kados OVDP, Dipunéwahi Streamlined Program ora nyedhiyani sampeyan pidana pangayoman nanging yen sampeyan sing non-willful banjur sampeyan ora mbutuhake pidana pangayoman. Ing streamlined program, paukuman struktur suda ngartekno lan pakaryan babagan penyimpanan file syarat sing luwih winates. Nanging, iku pancen wigati sing ora ketik streamlined program yen sampeyan padha willful - amarga yen sampeyan dideteksi dening IRS lan padha golek sing padha cetha willful nanging sampeyan padha mung mung nyoba kanggo njaluk paukuman abang, banjur IRS bakal weruh iki minangka tax penipuan lan evasion tax lan padha bakal nuntut menyang ombone kebekan saka angger-anggering torèt. Kajaba iku, saiki suda paukuman tingkat asring bakal nambah karo saben taun anyar, lan sing paling jahwéh, yen sampeyan nemokake dhewe ing audit, banjur sampeyan sing murtad saka ngetik program-program iki.

Adat Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Karo luwih saka rong puluh taun esthi hukum ing China, kita

Shanghai Geraint Tenan Hukum iki diadegaké ing taun, salah siji saka sing paling apik Tenan Hukum sing spesialisasine ing properti intelektual (IP) bisnisGeraint sarujuk kanggo nyediakake banget siji-mandeg layanan legal related kanggo manajemen, marketization lan pangayoman intellectual property. Tenan hukum kang Kredit Sim Kantor Hukum Benyamin Luo punika dagang jeneng Mr. Luo kang laku legal jeneng saka Tenan Hukum kang diarani Shanghai Tenan Hukum.

Dumunung ing Shanghai, China, tenan menehi sawetara layanan legal domestik lan klien internasional ing wilayah bisnis perusahaan komersial.

Tenan hukum Page Hukum Internasional lan Intellectual Property Kantor iki diadegaké ing taun. We spesialis ing Hukum Komersial, Investasi planning, Hak Properti Intelektual, lan Urusane China related masalah. Amarga aktif ekonomi interaksi antarane Taiwan, Hong Kong, lan Dharatan. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan China Hukum Layanan (Wuhan) Limited punika biso dipercoyo Tenan Hukum dilisensi kanggo nyedhiyani legal lan consulting layanan ing China. Legal tim kita wis ing-ambane pangerten lan kawruh regional legal budaya lan dinamika pasar. bisnis-fokus laku karo kantor ing Hong Kong lan Shanghai. Kita nyedhiyani nyata legal kapabilitas kanggo bisnis ing ditrima biaya. Kita tim pengacara adopts kreatif lan praktis solusi asring masalah komplek. Kita njupuk instruksi saka domestik. Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel Diaz Faro, LLP punika Miami-kantor pusaté global legal laku fokus ing nasional lan internasional podo tindakan lan transaksi ing sawetara wilayah laku. Legal tim kita kalebu Papan-Certified pengacara ing internasional, pidana, lan hukum imigrasi. Kita klien Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Diadegaké ing taun, Wiselink Tenan Hukum adhedhasar ing Shanghai, China. Nyediakake pengadilan lan arbitrasi layanan, laku wilayah kalebu perdagangan internasional, admiralty lan maritim hukum, perbankan internasional lan investasi, pegawe, komersial perusahaan hukum, properti intelektual. Tenan hukum kang Rembugan Paul K. Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal. Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Sifat intelektual, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate. Tenan hukum kang Ringkesan MMLC Group leading group international pokrol lan consultants. Iku multidisciplinary laku ngewangi akeh gedhe ing donya perusahaan kanggo nindakake bisnis ing China lan Australia. MMLC kang pokrol lan consultants karya ing wilayah saka properti intelektual, TMT lan IKU, internasional.

Tenan hukum kang Ringkesan Artikel McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Kantor Hukum kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing China.

Saka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman. Tenan hukum kang Ringkesan terus-Terusan dikenali minangka pimpinan ing wilayah, Baker McKenzie wis mengkono bisnis ing Hong Kong kanggo saklawasé patang puluh taun. Minangka bagéan integral saka Tenan kang kesuwur China laku, kita tim luwih saka telung atus pokrol wis jero lokal werna lan integrasi global tekan kanggo bantuan domestik. Kantor liyane: Beijing, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Dechert pengacara ing Hong Kong nyedhiyani asil-oriented legal lan bisnis solusi kanggo perusahaan lan dana nandur modal ing China lan èntitas Cina planning strategis metu investasi. Klien sing gumantung ing kita pangerten jero saka bisnis lokal lan laku peraturan ing China. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Didegaké ing taun, LPA saiki wis luwih saka pokrol karo loro kantor-kantor ing Paris lan Hong Kong. LPA pokrol' kawruh pakar saka sawetara wilayah spesialis ngijini wong-wong mau kanggo alamat sawetara sing kebak saka klien' syarat.

Tenan hukum kang Angela Wang Co

LPA kang utama kothak aktivitas Hukum Property. Kantor liyane: Guangzhou, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Mburu Mburu, anjog Australia Tenan Hukum, wis kabentuk watara telung inti kelompok - Komersial, Insurance lan Property - nerjemahake isoh kita kanggo layanan warna legal kabutuhan bisnis kita, pamaréntah lan pribadi klien. Kita nyedhiyani kita klien karo meningkat global tekan liwat. Tenan hukum kang Ringkesan saliyane kanggo kang dikenali minangka pimpinan pasar ing Asia Pacific, paling gedhé legal group ing donya lan tombol penasehat kanggo anjog multinasional lan Rejeki limang atus perusahaan, wong sing wis independen dikenali diantara donya kang wis unggul pokrol. Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan R P China Pokrol punika boutique RRC Tenan Hukum sing ndhukung bisnis internasional ing China. Kita gabungke ing-ambane legal expertise lan pengalaman sing godhongé amba saka lingkungan bisnis Cina karo ngengkel pangerten saka kabutuhan kita klien. Setya kanggo keunggulan, linuwih, kasetyan.

Kantor liyane: Beijing, Ningbo, Langkawi Tenan Hukum kang Ringkesan Ing Reed Smith kita saestu pracaya sing 'Iku ora mung bisnis.

We are a top global Tenan Hukum sing wis makarya ing kemitraan cedhak karo klien ing saindhenging sukses -taun sajarah kanggo tuwuh saka kang anjog Tenan Hukum nasional kanggo transatlantik Hukum Tenan. Tenan hukum kang Ringkesan Simmons Simmons internasional Hukum Tenan fokus ing papat sektor penting. Saka kita kantor ing bisnis utama lan pusat financial ing saindhenging Eropah, Timur Tengah lan Asia, kita ndeleng donya liwat lensa papat wujud industri: energi lan infrastruktur, financial.

Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Jun Kang Kantor Hukum iki digunakake dikenali minangka anjog full-layanan Tenan Hukum ing China, unik dipanggonke kanggo nyedhiyani unggul layanan legal ing transaksi komersial lan musuhan.

Minangka salah siji saka pribadi page RRC Hukum Perusahaan, kita sing kesuwur minangka pelopor ing re-panyiapan lan. Kantor liyane: Langkawi, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Beiten Burkhardt anjog sawijining jerman Hukum Perusahaan sing nyedhiyani lengkap hukum komersial saran kanggo medium-ukuran perusahaan, utama perusahaan lan industri kelompok uga minangka sektor umum. Saben disualekno, saben kontrak lan paling litigious musuhan ndherek liyane. Tenan hukum kang Ringkesan Akin Gump Strauss Hauer Feld LLP iku salah siji saka paling gedhé ing donya Hukum Perusahaan. Kita duwe luwih saka wolung atus pengacara ing patbelas kantor. Didegaké ing taun karo nuntun sesanti sing prasetya, keunggulan lan integritas drive sukses, tenan fokus ing bangunan tahan lan bebarengan ono gunane. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan Karo meh telung puluh taun pengalaman lan expertise ing loro domestik lan internasional hukum laku, Lee Ko highly ajeni pimpinan lan jeneng diadegaké ing Korea ing nyediakake sawetara lengkap layanan legal lan consulting kanggo loro domestik lan internasional prakara. Tenan hukum kang Ringkesan Mitjans penasehat Ukum, Tenan Hukum kantor pusaté ing Barcelona lan dumadi saka profesional saka Barcelona Bar Association (ICAB) bisnis specialists lan auditor. Kanggo luwih saka abad waktu kita wis ditangani kasus kapasrahake kanggo kita dening spanyol lan manca individu lan perusahaan ing kajaba iku kanggo. Padhang Tengen, China Bisnis Internasional Pengacara, bisnis Tenan hukum dumunung ing Beijing, China.

Laku kita wilayah kalebu investasi manca, akses pasar kanggo enterprises manca, internasional franchise manajemen, banking, gabungan lan pitukon, perusahaan internasional urusane.

JT N wis digunakake dikenali minangka salah siji saka anjog full-layanan Hukum Perusahaan ing China lan Asia minangka kabèh, karo expertise jero tengen spektrum sing godhongé amba saka laku wilayah. Didegaké ing taun, JT N wis thukul dadi salah siji saka paling gedhé lan paling di ajeni Hukum Perusahaan ing China, karo luwih saka highly.

Cina Pengadilan Arbitrasi Aturan Bitcoin Pribadi

Shenzhen Pengadilan Internasional Arbitrasi (SCIA), awak tanggung jawab kanggo resolusi saka musuhan njaba saka hukum pengadilan sistem, wis ditetepake Bitcoin aset minangka"property legal", lan kanthi mangkono, warga Tionghoa duwe hak kanggo dhewe lan ijol-ijolan wong-wong mauRincian cilik tartamtu ing arbitrasi badhan individu sing ngatur kira-kira setengah yuta dolar worth saka Bitcoin aset (. BCD) ing atas saka investor pribadi. Nalika investor mutusaké kanggo kalebu pihak katelu ing strategi investasi, bondho manager gelem bali crypto aset kanggo pemilik rightful. Didakwa ing cilik (bondho manager) ndhukung kabeh persetujuan marang wong iki bener, ing basis sing Bitcoin lan cryptocurrency aset sing ora dikenali wangun saka itungan ing China, nggambarake sing ana recourse legal kanggo penggugat (investor) kanggo nompo sing dana. Panengah sarujuk karo pertahanan lan mrentah sing preduli saka Bitcoin status minangka dikenali wangun itungan, digital bondho wis kawicaksanan wakil saka properti pribadi, lan kanthi mangkono pantes pangayoman hukum (ie, pangayoman saka kepemilikan). Banget succinct terjemahan lan analisis saka pengadilan transcripts iki dikirim liwat Twitter, dening Kathrine Wu, cryptocurrency penggemar lan hukum profesional. Terjemahan saka arbitrators' serat maos: Bitcoin iku ora legal itungan, nanging ora ana sangsi sing iku pantes pangayoman hukum minangka properti. Bitcoin wis properti kawicaksanan nilai ekonomi, lan bisa nggawa keuntungan ekonomi, Terjemahan dening Katherine Wu Nalika ngatur dening SCIA ngemu ora legal pengaruh ing China kang crypto-angger, hukum perintis nyetel dening arbitrasi ora pati jelas warga Tionghoa duwe latar cukup kanggo pratelan crypto aset minangka pribadi. Ngatur rawuh ing wektu nalika China kang ndeleng ing cryptocurrency lan teknologi blockchain softening minangka negara wiwit kanggo ngenali potensi saka blockchain industri. Senajan iku dipercaya kanggo ndeleng China ngenali pegatan cryptocurrencies minangka sah formulir saka itungan kapan wae rauh, gaya sakabèhé ing negara katon dadi obah ing luwih sabar arah, lan warga sing kasengsem ing dagang crypto-aset utawa ngembangaken blockchain teknologi bisa ngadhepi kurang resistance minangka wektu gerakane maju. Disclaimer: informasi sing kene wis kasedhiya tanpa ngelingi kahanan pribadi, mulane kudu ora bakal diterangke minangka saran financial, investasi rujukan utawa nggampangake tawaran, utawa tuntutan kanggo, sembarang transaksi ing cryptocurrencies.

Employment Mandap ing China - ganti Rugi lan ora Adil Buyaran - R P China Pokrol

Mandap saka karyawan panjaluk assessment ati-ati saka kahanan, minangka pegawe kang kapentingan seneng kuwat pangayoman dibandhingake kanggo yuridiksi liyane, lan gagal kanggo tundhuk karo peraturan pegawe bisa pemicu hak kanggo buyaran adil rugiMandap kontrak employment proses alam ing meh saben perusahaan singgat.

Apa alasan kanggo buyaran saka pegawe sing disambung menyang masalah kinerja, di toto maneh utawa relocating saka bisnis, utawa malah financial perjuangan saka perusahaan - ana ngremenaken ciri saka Cina hukum employment sing badhan saben juragan kang preparation kanggo mandap.

Iku bisa uga teka minangka surprise kanggo manca managers sing Cina hukum employment iku umume dianggep 'pro-pegawe'. Nalisir yakin umum lan pemahaman ing negara liyane, ing tingkat saka pangayoman legal saka karyawan ing mandap musuhan ngluwihi sing akeh negara kulon, minangka mandap mung diijini ing tartamtu latar dipunatur wonten ing cocog legal peraturan. Empu, perusahaan sing biasane kewajiban kanggo nggawe severance pembayaran kanggo mungkasi personel. Kanggo saben taun saka employment, pegawe bisa nampa siji sasi gaji (utawa setengah gaji sasi yen employment wektu iki luwih cendhek saka enem sasi). Nyata jumlah wis katutup ngendi gaji saben wulan ngluwihi kaping telu gaji saben wulan saben ing pamilike kutha. Ing sesuai karo hukum, ing kasus iki pitungan bakal adhedhasar kaping telu saben search saben wulan gaji, kanggo mbayar maneh saka rolas taun saka employment. Nanging, mandap kahanan sing tiba ing buyaran adil ora mung subyek kanggo pindho rugi ekonomi, nanging kerep mungkasi munggah ing employment musuhan sing kudu mantun ing pegawe arbitrasi utawa pengadilan. Umumé, ora income tax wis dibayar ing rugi (istiméwa: severance pembayaran sawise mati saka kontrak karya) kajaba jumlah meets legal batesan saka telung kaping rata-rata search gaji taunan saka taun kepungkur, kang cilik mung bagean ngisor batesan exempt income tax.

Sampeyan kudu nyatet sing mandap saka manca pegawe uga tundhuk kanggo macem-macem pitungan rugi gumantung ing peraturan lokal.

Akeh karyawan manca entuk ngartekno upah sing luwih dhuwur saka Cina kolega, lan ing paling kasus, tutup adhedhasar kaping telu dina rata-rata saben wulan income search bakal gampang ngluwihi.

Ing Shanghai, contone, severance pembayaran kanggo warga bangsa manca negara sing ora diwilang adhedhasar peraturan saka RRC Hukum Kontrak Pegawe, nanging rodo ing individu perjanjian ing orang asing kontrak karya. Juragan bisa ngilangi personel tanpa kang tundhuk severance pembayaran requirement sak periode probationary, ngendi pegawe kanggo bakal mecat wis kadakwa miturut hukum, lan ing kasus ngendi pegawe nemen harms bisnis' kapentingan utawa akeh nerak (perjanjen) perusahaan aturan sarujuk marang employment. Mulane, kabeh pihak kalorone sing setuju apa prilaku iku dianggep 'mbebayani kanggo kapentingan bisnis'. Iki paling ngrambah dening loro-lorone rinci karya kontrak lan employment handbook sing clarifies internal perusahaan aturan (rahasia, anti-kompetisi, tugas, tardiness, lara cuti, nggunakake sumber perusahaan etc.) lan secures juragan marang khayal claims ing pegawe musuhan. Kahanan liyane saka ndhuwur nyatakake mbutuhake severance pembayaran lan kabar saka siji sasi sadurunge kanggo buyaran. Malah nalika pihak bebarengan setuju marang mandap, pegawe isih anduweni hak kanggo pratelan rugi ekonomi.

Kanggo kasus sing akehe buyaran adil miturut hukum, pegawe malah bisa pratelan reinstatement saka mantan posisi lan, yen reinstatement mokal (e.

juragan wis diangkat dadi pegawe anyar kanggo posisi), tambahan babakan dhuwit ganti rugi. Pegawe arbitrasi wis meh gratis pangisian daya kanggo karyawan ing China, lan mulane digunakake digawe nggunakake. Iku bisa dadi angel kanggo nggayuh utang sing ditrima kanggo loro-lorone. Wiwit beban bukti dumunung tanggung ing juragan, kondisi tartamtu kudu ketemu supaya ora adil buyaran claims miturut hukum. Sawetara kahanan sing otomatis dianggep ora adil buyaran, kayata meteng, mandap sak bayen ninggalake uga mandap lara utawa tatu karyawan (loro komunikasi lan nonoccupational penyakit ciloko). Mung seng sing dipecat sak periode wektu uji cobo utawa kanggo nimbulaké nyatakake ing ndhuwur. A alesan umum kanggo siksa employment hubungan punika underperformance Kadang karyawan gagal kanggo ketemu diganti pangarepan sawise imbuhan saka manajemen internal struktur utawa gol bisnis, lan ing kasus liyane kinerja individu ora berkembang minangka prospected sawise nyediakake cekap latihan. Juragan wis kapekso kanggo nyedhiyani bukti cekap saka underperformance kanggo nglawan claims kanggo buyaran adil. Sejatine, pegawe ngangap kudu diwenehi kasempatan kanggo nambah Iki bisa ngrambah dening latihan utawa reappointment kanggo tugas anyar. Biasane, pegawe ora bakal setuju kanggo imbuhan gaji nalika ditransfer menyang posisi liyane, lan ngatur tingkat gaji bisa resiko pegawe arbitrasi regejegan.

Wiwit goal punika kanggo wekasanipun syarat kanggo buyaran ing latar saka underperformance, iku uga saranake kanggo tetep fleksibel ing bab iki.

Kudu pegawe gagal kanggo nambah ing éwadéné saka latihan utawa transfer, pegawe kudu informed ing assessment patemon. Buyaran saka saklompok gedhé saka karyawan iku salah siji dileksanakake ing latar ekonomi kasangsaran, e. perlu di toto maneh sak tindakan bangkrut, utawa nalika utama kahanan kang asli kontrak pegawe mlebu wis diganti ngartekno, lan kanthi mangkono kinerja saka kontrak wis ora ana maneh bisa. Prosedur saka downsizing panjaluk kanggo nutup kerjasama karo biro pegawe lan pemeriksaan karo pegawe uni lan kabeh staff perusahaan. Iku uga penting kanggo elinga yen Cina Hukum Kontrak Pegawe ora nyedhiyani kanggo otomatis transfer saka karyawan ing setunggal utawa disualekno.

Kerusakan Moral ing Arbitrasi Investasi: kerusakan Punitive ing compensatory sandhangan

Iku ngambah asli saka konsep saka kerusakan moral ing prancis hukum lan umum hukum internasional umum lan nerusake carane kerusakan moral beda-beda saka liyane anugrah saka babakan dhuwit reliefIku nuduhake loro konsèp saka kerusakan moral lan, nggunakake iki konsèp, mriksa apa tes applied lan serat ngrambah dening janjian investasi tribunals bisa sabdho.

Iku ateges sing kerusakan moral sing dipercaya kanggo dadi mrembet lan uncontroversial fitur saka investasi janjian arbitrasi malang.

Artikel iki mriksa mekanisme utang regejegan diadegaké ing Lengkap Ekonomi lan Trade Agreement (CETA) antarane Uni Eropah lan Kanada.

Mekanisme ing pitakonan dibandhingake kanggo liyane ana arbitration tribunals, kayata sing diadegaké ing national Bit saka Negara Anggota EU, lan wong-wong diadopsi dening Amerika Serikat lan Kanada ing pamilike model DICOKOT. Kertas udur sing ing cahya saka inovasi ngenalaken dening CETA, terakhir nggawe banget linuwih lan kasebut kanthi teliti, mlebet sistem.

Prakara ing rugi moral karusakan sing salah siji sing paling kontroversial lan topikal ing pelaksanaane laku kanggo dina iki, utamané ing negara-negara berkembang, kayata Kazakhstan.

Iki amarga prakara saka pangayoman saka individu, kang moral hak-hak lan paedahing kawruh sing padha prioritas minangka pangayoman saka hak properti.

Ing kertas iki, penulis conducted lan nyoba kanggo sinau prakara saka pelaksanaane laku related kanggo definisi saka kritéria kanggo ganti rugi saka moral karusakan, disababaké déning nyinggung.

Artikel digawe analisis komparatif saka sawetara aspèk saka aturan Institute ing njedhul saka pelanggaran (torts) hukuman kanggo ganti rugi saka moral karusakan, manungsa waé wis digambar kanggo macem-macem definisi saka tembung 'moral karusakan'. Minangka basis peraturan padha digunakake legislative tumindak Rusia, Kazakhstan lan Jerman Asil substantiate kabutuhan saka reformasi legislative basis saka Republik Kazakhstan ing bal saka angger-angger ganti rugi saka moral karusakan. Resiko Moral wis ditetepake minangka 'moral lan fisik gerah', kang durung nyampekano informasi kanthi istilah lan bisa dadi juru ing macem-macem cara. Mulane, iku perlu kanggo consolidate ing tingkat legislative lengkap konsep 'moral karusakan', uga kanggo berkembang sistem siji kanggo ngitung iku. Artikel iki mriksa kerusakan moral ing investasi janjian arbitrasi Iku ngambah asli saka konsep saka kerusakan moral ing prancis hukum lan umum hukum internasional umum lan nerusake carane kerusakan moral beda-beda saka liyane anugrah saka babakan dhuwit relief. Iku nuduhake loro konsèp saka kerusakan moral lan, nggunakake iki konsèp, mriksa apa tes applied lan serat ngrambah dening janjian investasi tribunals bisa sabdho. Iku ateges sing kerusakan moral sing dipercaya kanggo dadi mrembet lan uncontroversial fitur saka investasi janjian arbitrasi malang. Artikel iki mriksa jeksa agung bisa ngetokake saka rugi babakan dhuwit dianugerahi dening arbitration tribunals kanggo kerusakan moral nandhang dening manca investor ing babak saka arbitrasi investor-State. Iku mriksa alam lan fungsi kerusakan moral ing investasi internasional hukum uga sawetara masalah kontrovèrsial, kalebu ing wangun sing tepat saka pampasan kanggo remediate kerusakan moral nandhang dening Negara, apa bukti angkoro maksud punika kawontenan perlu kanggo pengadilan kanggo menehi ganti rugi lan apa rugi kudu diwatesi kanggo kasus nglibatno"egregious"utawa kuburan prajanjian pelanggaran. Artikel udur sing utamané condemnable pemerintah tumindak menyang manca investor bakal duwe prewangan ing nyata kualifikasi saka jumlah saka ganti rugi kanggo bakal dianugerahi kanggo kerusakan moral. Goal ora mung kanggo remediate nyata karusakan nandhang nanging uga kanggo ngirim"pesen cetha"kanggo Negara inang.

Workshop 'Madegake guardianship lan trusteeship' - mugi-mugi lan kesehatan

Iku diatur lan kasedhiya kapindho workshop ing pigura saka project 'pangayoman Legal kanggo tuwane biyung saka wong karo ora duwe kabisan mental lan pitulungan ing ngramut hak-hak baku wong karo intelektual lan kejiwaan ora duwe kabisan'Bengkel tema - 'Madegake guardianship lan trusteeship' - amerika loro tuwane karir saka wong ora duwe kabisan, lan specialists sing mbantu kita kanggo nemokake solusi kanggo masalah ana. Vitaly Covaliov, Presiden Uni saka Organisasi saka Wong ora duwe Kabisan. Retardation MENTAL tegese pesawat saka serikat (sindrom Down lan turah mbrawah saka penyakit genetis, efek baud utawa trauma lair, etc.). Padha duwe salah siji fitur utama: kurang tingkat IQ saka awal Ing taun kang, profesor saka pidana antropologi saka Turin Cesare Lombrazo, penjelasan asal saka genius lan skizofrenia alasan padha, kang ngrumusaken tesis sing genius - a jenis saka madness.

China -Pangayoman saka Hak Properti

Sistem legal Cina mediates disualekno lan panggonan saka propertiPerusahaan manca wis ngeluh sing Cina pengadilan wis inconsistently direksa legal nyata hak properti saka manca. Negara bisa ngetokake long-term tanah kontrak sewa kanggo individu lan perusahaan, kalebu manca, tundhuk akeh watesan. Properti China kang Hukum stipulates sing omah hak properti bakal gawe anyar kanthi otomatis, nalika komersial lan industri ngawèhaké bakal gawe anyar yen nganyari maneh ora konflik karo kapentingan umum claims. A nomer investor manca wis kacarita sing tanah nggunakake hak-hak padha revoked lan diwenehi kanggo gawe kanggo mbangun tetanggan dijadwalaké kanggo bangunan dening pejabat pemerintah. Investor asring sambat sing rugi ing kasus iki wis nominal Ing China deso, tanah nggunakake hak-hak sing luwih rumit.

Sistem pendhaftaran kronis ciloko saka cetho kepemilikan garis lan gegeran wewatesan claims, asring ing beyo saka petani lokal sing dipun tilar saka proses dening desa pemimpin nggawe"salaman deals"karo kapentingan komersial.

Ing, ing tengah pemerintah announced plans kanggo pembaharuan tanah deso pendhaftaran sistem supaya minangka kanggo nyelehake liyane kontrol ing tangan saka petani, nanging sawetara ahli tetep mamang sing owah-owahan bakal mlaku dipun ginakaken lan tindakaken.

Sekuritase China kang Hukum nemtokake utang lan jaminan hak, kalebu hak kanggo mortgage jinis-jinis tartamtu saka properti lan liyane nyoto aset, kalebu long-term kontrak sewa.

Cina hukum ora nglarang wong manca saka tuku non-performing utang, kang mung bisa angsal liwat negara-diduweni aset manajemen perusahaan. Nanging, ing laku, Cina resmi kerep nggunakake birokrasi hurdles sing matesi manca' kemampuan kanggo liquidate aset, luwih kawuningana manca tuku saka non-performing utang. Ngisor iki WTO target, China dianyari akeh saka sawijining hukum lan peraturan kanggo tundhuk karo Persetujuan ing Perdagangan Related Aspèk Hak Properti Intelektual (LELUNGAN) lan perjanjian internasional.

Nanging, isih ana aspèk China kang IPR legal lan regime peraturan sing pamaréntah AS pracaya tiba cendhak internasional paling laku lan, yen apik, bakal nyedhiyani luwih pangayoman IPR.

Salajengipun, efektif pelaksanaane saka China kang IPR hukum lan angger tetep wujud tantangan.

Umumé ngandika, hukuman pidana dileksanakake dening Cina pengadilan kanggo nglanggar IPR sing ora applied ing kerep lan konsisten cukup basis kanggo ngartekno ngrintangi aktif pelanggaran.

Salajengipun, nalika sanksi administratif sing ditanggepi, ing basis kanggo sanksi inconsistent lan non-transparent, lan hukuman applied sing sepele, luwih weakening sembarang efek tangkal. Kajaba iku, penghargaan kanggo IPR karusakan banget kurang, nggawe pengadilan sipil marang IPR lan infringements pilihan karo efek winates.

Kanggo informasi sing luwih rinci ing lingkungan China kanggo pangayoman IPR lan pelaksanaane, mangga ndeleng laporan ing ngisor iki: Kantor US Trade Representative kang Khusus Laporan (waca bagean ing China)USTR kang Perdagangan Nasional Ngira Laporan ing Alangan Perdagangan Manca ing China (waca bagean ing China)USTR kang Laporan kanggo Congress ing China WTO Selaras.

USTR kang Jahat Pasar Laporan (waca China)Kanggo informasi tambahan bab hukum nasional lan nilai saka kontak ing lokal intellectual property kantor, mangga ndeleng WIPO negara profil.

Carane KITA rampung munggah ing escalating regejegan perdagangan karo China

loro milyar ing saka dolar milyar ing

Kuwatir bab US -China perdagangan perang kenek pasar global selasa, ing ngisor iki perang karo tembung antarane Trump administrasi lan BeijingIku wis lelampahan luwih saka rong taun kanggo ing House Putih kang efforts kanggo nyuda US defisit perdagangan karo China, kang wungu kanggo dolar. May: Sak kampanye presiden, Donald Trump dibandhingake US defisit perdagangan karo China kanggo"rudo pekso."juni: Trump glethakaken metu pitu langkah-langkah ing perdagangan kanggo nggawa bali proyek Amérika, kalebu labeling China itungan manipulator ing dina siji ing House Putih lan nggunakake"saben resmine presiden daya kanggo obat perdagangan musuhan."Wong-wong siasat klebu tariffs. Trump menangaké US pemilu presiden, banjur dipilih dikenal China hawks kanggo posisi tombol ing perdagangan. April: Cina Presiden a, B Jinping ketemu karo Trump ing Mar-a-Lago resor ing Florida. A, b sarujuk kanggo rencana dina kanggo wuwus perdagangan kanggo nambah u. ekspor lan ngurangi defisit karo China, uga nambah kerjasama ing matesi ancaman nuklir Korea Lor. April: Trump marang Wall Street Journal kang ora bakal label China itungan manipulator ing Departemen Keuangan siap metu laporan. Ing Trump kang arah, US Perdagangan Wakil wiwit sawijining"Bagean"diselidiki menyang"China kang tumindak, kawicaksanan, lan laku related kanggo transfer teknologi, properti intelektual, lan inovasi."maret: Trump mlebu puluh lima persen tariffs ing baja lan sepuluh persen pakaryan ing aluminium, kasebut keamanan nasional. Kanada lan Meksiko sing pisanan exempt. maret: ing Ngisor iki kesimpulan saka Bagean diselidiki, The announced plans kanggo tariffs, utang ing World Trade Organization regejegan lan watesan investasi ing China. April: China tambah tariff rate ing daging babi produk lan aluminium kethokan dening puluh lima persen. Beijing uga dileksanakake limalas persen tariff ing liyane u. komoditas kiro-kiro saka almonds kanggo apples. Pakaryan njupuk efek sing minggu. April: Kantor US Trade Representative dirilis a ngajokaken dhaftar saka tariffs ing kira-kira dolar sèket milyar worth saka impor Cina, kalebu produk digunakake kanggo robot, teknologi informasi, komunikasi lan aerospace. Kira-kira, telung atus garis produk bakal mbukak kanggo komentar umum sadurunge sembarang pakaryan sing dileksanakake.

April: China kang Ministry of Commerce dirilis dhewe tariff dhaftar panutup S.

produk, kalebu soybeans, daging sapi, jagung, sawetara pesawat lan sawetara saka kendaraan. Ana tanggal efektif kanggo tariffs, dirancang kanggo alamat dolar sèket milyar worth saka u. S. April: Trump ngandika wis takon US Trade Representative kanggo nimbang dolar satus milyar ing tambahan tariffs marang China. April: China kang saka Mentri Perdagangan ngandika yen u. dadi liwat karo wong-wong tariffs, Beijing wis disiapake kanggo perang maneh langsung. April: China ngajokake complaint karo Organisasi Perdagangan Donya bab Trump kang tariffs ing baja lan aluminium impor. Ing dina sing padha, Xi ngandika wiyar babagan China kang plans kanggo nambah impor, luwih murah tariffs ing impor automobile, mbukak nganti industri financial layanan kanggo wong njaba negoro lan langkah munggah pangayoman intellectual property. Ing wicara ing Boao Forum kanggo Asia durung langsung alamat perdagangan regejegan karo U. S, lan ora nutupi wilayah anyar pembaharuan. Trump ngandika ing tweet kang ana"banget matur nuwun"kanggo Xi kang"jenis tembung-tembung ing tariffs lan automobile alangan."April: US Commerce Departemen begalan Cina buta telekomunikasi peralatan ZTE saka tuku US komponen kanggo pitung taun, matur perusahaan wis nerak utang ngrambah liwat ilegal pengiriman kanggo Iran lan Korea Lor. Dagang ing ZTE enggo bareng salajengipun halted ing Hong Kong lan Shenzhen. May: Trump tweeted sing piyambakipun lan Xi sing makarya bebarengan kanggo bantuan ZTE"njaluk bali menyang bisnis, cepet"wiwit ana"banget akeh proyek ing China ilang."Sadurungé ing sasi, perusahaan ngandika iku wis kanggo nyegah sawijining operasi utama minangka asil saka u.

May: China announced iku wis pungkasan lan diselidiki anti-mbuwang menyang u.

Sadurungé ing dina, US pejabat menowo karo wuwus perdagangan ngandika Beijing iki aturan paket kanggo nyuda US defisit perdagangan dening nganti dolar kanggo rong atus milyar, miturut Reuters lan media liyane. May: Ing statement peserta, AS lan China sarujuk kanggo"migunani mundhak ing Amerika Serikat tetanèn lan energi ekspor"lan"wujud"mundhak ing u.

barang lan layanan sakabèhé.

Sekretaris keuangan Steven Mnuchin, Commerce Sekretaris Wilbur Ross lan US Trade Representative Robert Lighthizer mimpin duta sing ketemu ing Washington, D.

Loro-dina puncak rampung ing syarat-loropaken

C, karo Cina, dipimpin déning Dewan Negara Wakil Premier Liu Kang.

May: perdagangan perang"ing ditahan,"Mnuchin marang"Fox News Sunday.Kita wis sarujuk kanggo nyelehake ing tariffs ing ditahan nalika kita nyoba kanggo nglakokaké framework,"ngandika. May: China ngandika iku bakal luwih murah tariffs ing automobile impor kanggo limalas persen, saka rong puluh lima persen. Tingkat anyar bakal efektif juli. Nanging Trump ngandika dina sing padha iku"ora wareg"karo minggu pungkasan wuwus perdagangan karo China lan sing rembugan sing mung"wiwitan."May: Trump tweeted sing wuwus perdagangan karo China bakal mbokmenawa kudu pindhah ing arah anyar ing supaya kanggo near résolusi. mei: Trump ngandika ing statement ing House Putih website US bakal pindhah ahead karo puluh lima persen tariffs ing as sèket milyar worth saka impor Cina, nuduhaké produk sing duwé pranala menyang"Digawe ing China"program. Dhaftar final saka tariffs iki disetel kanggo release dening juni. mei: Ahead saka Commerce Sekretaris Ross' riko, China announced iku bakal cut tariffs ing juli siji kanggo, garis produk. Nanging ing item padha biasane ora salaras kanggo perdagangan karo U. S, analysts marang The New York Times. Juni: Ross rampung rapat-rapat ing Beijing karo ora tartamtu persetujuan ing perdagangan.

Loro-lorone ngandika umume bab ngurangi US defisit dening nambah sumber saka tetanèn lan produk energi kanggo China, miturut House Putih statement.

Beijing iku cumadhang kanggo tambah impor saka US lan negara-negara liyane, nanging kabeh kasil saka rembugan perdagangan bakal ora njupuk efek yen u.

isine tariffs, miturut menyang statement saka sisih Cina diterbitake dening negara-roto newspaper Xinhua.

juni: Cina negotiators ngajokaken paket rego ing saklawasé pitung puluh dolar milyar ing kawitan-taun tumbas, yen Trump administrasi bakal langkah bali saka tariffs, Ing Wall Street Journal kacarita, kasebut sumber. Proposal klebu tambah Cina tumbas saka soybeans, jagung, gas alam, lenga patra lan batu bara, Jurnal ngandika. juni: ZTE dienggoni karo u. kanggo mbayar munggah kanggo dolar. papat milyar kanggo nglanggar Maret persetujuan. Nganti iku ndadekake pembayaran, Cina perusahaan telekomunikasi peralatan tetep begalan saka tuku saka u. Juni: ZTE enggo bareng plunged luwih saka patang puluh persen ing Hong Kong sawise dagang maneh ing ngisor iki cedhak loro-sasi nyegah. Juni: Kantor US Trade Representative dirilis dhaftar panjarwa, Cina impor worth about dolar sèket milyar. Rong puluh lima persen tariff ing saka item iki, rego ing babagan dolar telung puluh papat milyar, bakal njupuk efek juli. Liyane produk, worth about dolar nembelas milyar, bakal ngalami komentar umum sadurunge proses kaputusan final ing implementasine. China nanggapi karo dhewe dhaptar US impor worth kira-kira dolar telung puluh papat milyar sing bakal tundhuk puluh lima persen tariff awal juli. Produk iki kalebu soybeans, kendaraan tenaga listrik, sawetara sato kendaraan tenaga listrik lan macem-macem panganan laut. Pesawat iki ora ing dhaftar. Beijing uga ngandika bakal nemtokke tariffs ing unspecified tanggal mengko ing tambahan u. barang kalebu lenga patra, diesel lan resonansi magnetik imaging kits. Kabeh, loro dhaptar dijamin u. barang, worth dolar sèket milyar. Senat liwati pendanaan militèr bill karo panentu sing reimposes ban ing ZTE tuku komponen saka US perusahaan. Ing House saka Wakil' versi bill, kang liwati ing Mei, ora kalebu ZTE panentu. Nalika panitia dianggo metu beda, ing House Putih isih bisa push kanggo owah-owahan.

Ing wayah sore, Trump ngandika wis katuntun US Trade Representative kanggo ngenali dolar rong atus milyar worth saka Cina barang-barang kanggo tambahan sepuluh persen tariff.

Iki pakaryan bakal njupuk efek yen China ora ngganti sawijining laku lan dadi liwat karo tariffs iku wis announced, miturut statement ing House Putih web. China kang Perdagangan Mentri ngandika US"wis miwiti perang perdagangan"lan sing China bakal nglindhungi kapentingan.

Nglindhungi Hak Properti Intelektual ing China

Ing ndhuwur everyone dhaftar tantangan, lan topik aku takon bab sing paling kerep, pitakonan saka carane perusahaan bisa nglindhungi teknologi ndadekke kanggo negaraNalika digabungake karo lack saka hukum pelaksanaane, ing jeksa agung bisa ngetokake nglindhungi hak properti intelektual (IPR) iku siji hurdle paling gedhe kanggo paling perusahaan kanggo ngalahake nalika mikir bab ngetik pasar China. Jawaban kanggo perusahaan puzzling liwat jeksa agung bisa ngetokake iki wis sawetara aspèk.

Sadurunge ngarahake ngembake masalah, aku nggawa metu sing ana macem-macem cara kanggo nglindhungi teknologi ing China.

Ora ono siji-sijine, mesthi, sing apik banget, nanging njupuk tartamtu pancegahan mesti bisa nyuda resiko. Contone, nyetel wholly diduweni perusahaan manca ing ngendi bisa kanggo pabrik produk, tinimbang ngetik menyang joint venture, menehi kontrol liyane liwat sing wis akses kanggo teknologi lan ngerti-carane. Bejat ing proses manufaktur menyang sawetara bedo operasi sing dumunung ing macem-macem fasilitas bisa nyegah sembarang siji klompok karyawan saka ningali kabèh proses. Liyane cara sing apik kanggo nyegah teknologi bocor kanggo pabrik komponen liyane, ngendi akeh saka teknologi sing, in-house, tinimbang outsourcing. Ngluwihi taktik saran, ana rong ngembake masalah sing aku mundhakaken. Page, aku takon yen perusahaan bisa tenan saged kanggo ora nggawa sawijining produk kanggo China. Yen wis sareh, aku nandheske sing China wis suwe saya apik ing teknologi lan inovasi, lan sing menehi ngukur saka pangarep-arep kanggo kabeh teknologi nduweni.

Ing panjalukan saka kanca, aku ngandika bab China karo CEO saka sewidak yuta dolar, S.

produsèn saka seluk-beluk peralatan engineering sawetara taun kepungkur. Nalika aku disebut ing diangkat sore saka ngarep ing Beijing, CEO marang kula sing perusahaan wis luwih saka sèket persen pasar bareng ing Amerika Serikat lan wis dipunwiwiti ningali kapentingan kuwat ing sawijining produk saka China.

Perusahaan wis nyewo agen, nasional Cina, kanggo berkembang pasar, lan perusahaan kang dodolan ekspor kanggo China padha akeh minangka asil.

CEO wanted sandi mratelakake panemume minangka kanggo apa kang kudu miwiti mikir bab nyetel fasilitas manufaktur ing China. Sadurunge aku bisa njawab, aku wis pitakonan."Pinten aja sampeyan mikir revenue kesempatan bisa dadi yen sampeyan diprodhuksi ing China."Terus mati, banjur ngandika,"aku kita bisa nindakake minangka akeh minangka dolar patang puluh yuta saben taun."Hearing sing, saran cetha."Yen pasar sing amba ing China kanggo produk, sing luwih apik ngene miwiti prodhuksi kene,"aku marang wong. Aku banjur tindak ing kanggo nerangake."Produk pegawe-intensif, nglumpuk produk. Lan diwenehi dhuwur pegawe isi, ana kathah saka kamar kanggo Cina perusahaan kanggo mbalikke engineer produk lan ngedol iku kanggo menehi hasil gedhe kurang."Panjenenganipun langsung weruh titik lan sarujuk, nanging aku ora cukup rampung."Rusak dodolan ing China ora masalah paling gedhe yen sampeyan ora miwiti manufaktur kene,"aku ditambahaké."Carane long apa sampeyan mikir iku bakal sadurunge Cina saingan miwiti kanggo mripat ing pasar, lan sing luwih dhuwur prices, ing Amerika Serikat.

Yen sampeyan ora njaluk liwat kene, sèket persen pasar bareng ing ngarep bisa uga bakal ing jeopardy."Ora perlu ngomong, iki ana sobering panginten kang wis ora dianggep.

Nggawe bisu bisa deafening kadhangkala, lan kabeh aku krungu ana kasepen ing mburi liyane saka telephone. Aku wis mung marang wong sing, ing akeh cara, kaputusan kanggo pabrik ing China wis ngembake mbek saka wong wis temen maujud. Minangka CEO saka perusahaan, kang perlu kanggo padha sumelang ing bab akèh luwih saka mung calon ukuran pasar China. Mangsa panguripan kang perusahaan bisa banget uga bakal ing risiko yen iya ora nyiyapake toko ing negara.

CEO ana grapyak lan ngaturaken sembah nuwun kula ing pungkasan obrolan kita, nanging aku manawa aku wis rusak dina.

Iki padha bingung pasuryan saben perusahaan sing wis teknologi apik lan nuduhake pasar gedhe njaba China dina iki.

Yen perusahaan ora sinau kanggo saingan karo sawijining mbesuk saingan ing China, iku uga rauh bakal battling iki sing padha perusahaan ing dhewe gambut.

Lawas bal-balan adage sing nimbali paling apik pelanggaran wis kathah saka aplikasi kene.

Ana liya, luwih duwe pengarep-arep, titik sing aku tansah nggawe lan sing China wis ganti. A Thomson Reuters laporan riset, diterbitake ing desember, nuduhake sing China dadi ndhuwur donya paten file ing, ngluwihi Amerika Serikat lan Jepang minangka negara-langkah munggah inovasi kanggo nambah sawijining hak properti intelektual trek ngrekam. Ing laporan ngandika sing negara kang goal iki kanggo ndandani dhewe saka"digawe ing China"kanggo"dirancang ing China"pasar, karo pamaréntah meksa nindakake perkara kanggo inovasi ing sektor kayata otomotif, pharmaceuticals lan teknologi. Ing laporan ngandika sing aplikasi patent diterbitake saka China padha samesthine kanggo total saklawasé, ing, ngiring dening Amerika Serikat karo cedhak, lan Jepang karo meh. Aplikasi diterbitake saka paten China kang kantor wis wungu dening saben saka. pitu persen tahunan saka, ing kanggo saklawasé, ing, sinau nuduhake Minangka liyane lan liyane Cina perusahaan dadi paten duwe, padha bakal banjur duwe kapentingan vested ing nglindhungi teknologi, kaya sing mitra internasional. Luwih saka sembarang liyane faktor, gaya iki bakal drive mangsa saka pangayoman IPR ing China.

IP ing China: Specialized Nasional Appeals Pengadilan kanggo Nambah Pangayoman

A anyar nasional-tingkat pengadilan kanggo nangani IP appeals ing China bakal diadegaké sawise proposal diajukake dening Pengadilan Supreme Rakyat (SPC) iki disetujoniKonsep proposal, kang diadopsi dening Ngadeg Komite Congress Rakyat Nasional ing oktober, mranata metu kanggo nggawe platform ndadekake ing SPC kanggo ngatur appeals hubungane musuhan intellectual property tengen negara. Pembangunan rawuh di kupeng gawe anyar internasional kritik saka China kang perawatan saka properti intelektual, utamané saka US. Anyar nasional-tingkat appeals pengadilan stands kanggo nambah pangayoman IP kanggo bisnis manca ing China - utamané kanggo wong-wong ing lapangan dhuwur-tech - sapisan iku njupuk efek ing tanggal januari. Nanging, nalika pengadilan kudu nambah konsistensi lan profesionalisme saka IP appeals kasus, iku dipercaya kanggo kanthi alamat IP uneg-uneg investor manca ing China. Miturut konsep proposal, pangadilan bakal nangani appeals hubungane sipil lan administratif IP masalah, kayata merek dagang, paten, rahasia perdagangan, desain IC, lan kompetisi ora adil, antara liya. Zhou Qiang, presiden SPC, bilih pangadilan bakal spesialisasine ing appeals sing mbutuhake highly technical expertise, kayata paten ing pepanggihan lan inovasi. Amarga saka jurusan dhuwure technical kawruh dibutuhake kanggo wilayah iki, nasional-tingkat pengadilan ing SPC bisa dadi luwih apik dilengkapi kanggo nangani kasus kaya mengkono tinimbang tingkat ngisor pengadilan regional. Pengadilan bakal makaryakaken staff karo specialized kawruh lan netepake terpusat lan tata cara standarisasi kanggo nggawe konsisten rulings. Ing, China uga diadegaké pengadilan khusus ing Beijing, Guangzhou, lan Shanghai kanggo nangani IP-related masalah. Yen ngatur ing salah siji saka pengadilan wis nyuwun, cilik bakal biasane bakal diarani menyang pengadilan sing luwih dhuwur ing ukum cocog. Sawise diadegaké, nanging, IP-related appeals saka Penengah Rakyat Pengadilan lan specialized IP pengadilan bakal krungu dening anyar SPC IP appeals pengadilan. Cupet IP pangayoman wis zachary jeksa agung bisa ngetokake kanggo bisnis manca ing China lan wis bubar bali kanggo fokus di kupeng US-China perdagangan perang.

IP nglanggar lan dipeksa teknologi transfer wis titik tombol saka pratelan kanggo Presiden AS Donald Trump, lan ing antarane alasan kang wis dikutip kanggo nindakaken tariffs ing ekspor Cina. Ing kertas, ing panyiapan saka nasional-tingkat IP appeals pengadilan bakal nambah IP pangayoman kanggo bisnis manca ing China A pengadilan ing SPC kudu luwih-resourced lan luwih konsisten, profesional, lan specialized saka daerah pengadilan.

Luwih, China wis digawe strides ing anyar taun kanggo nambah pangayoman IP minangka pamaréntah seeks kanggo spur domestik Cina inovasi. Contone, ing taun kepungkur China digawe nomer saka landmark rulings ing dhukungan saka bebaya-ditiru merek manca, kalebu New Balance lan LEGO.

Nanging, akeh anyar kritik saka China kang IP laku hubungane kanggo miturut omongane uwong negara-disponsori disualekno saka dhuwur-tech designs lan ngerti-carane tinimbang jeneng account salinan-cats lan palsu.

Nasional appeals pengadilan bisa mulane mbuktekaken cupet ing ngarahake keluhan saka manca bisnis sing wedi sing tertutup teknologi bisa dicolong. Nanging, minangka China seeks kanggo dadi dhuwur-tech superpower, iku ing pemerintah kapentingan kanggo nambah pangayoman IP, lan nasional anyar IP appeals pengadilan langkah ing arah.

Alternatif Pokrol Résolusi Regejegan, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

ADR iku istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké sawetara cara sing beda-beda saka ngrampungi musuhan legal tanpa arep menyang pengadilanRising biaya pengadilan nggawe tradisional tuntutan hukum praktis kanggo akeh individu lan bisnis.

Ing wektu sing padha, pengadilan sipil pasuryan backlogged dockets, asil ing telat saka taun utawa luwih kanggo pihak swasta kanggo duwe kasus sing krungu dening hakim.

Jinis anyar saka tindakan wis dikembangaké ing nanggepi, lan padha sing bukti ono gunane, nyimpen wektu lan dhuwit kanggo everyone melu. Shanghai Greroyalt Tenan Hukum iki diadegaké ing taun, salah siji saka Hukum paling apik Tenan spesialisasine ing properti intelektual (IP) bisnis. Greroyalt sarujuk kanggo nyediakake banget siji-mandeg layanan legal related kanggo manajemen, marketization lan pangayoman intellectual property. Tenan hukum kang Kredit Sim Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taun. Wiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan.

Tenan hukum kang Ringkesan Kantor Hukum Benyamin Luo punika dagang jeneng Mr.

Luo kang laku legal jeneng saka Tenan Hukum kang diarani Shanghai Kaizheng Tenan Hukum ("Kaizheng"). Dumunung ing Shanghai, China, tenan menehi sawetara layanan legal domestik lan klien internasional ing wilayah bisnis perusahaan komersial. Tenan hukum kang Didegaké ing, Lawman Diploma profesional FDI lan perdagangan Tenan Hukum adhedhasar ing Shenzhen, China.

Lawman Associates wis kalubèran pengalaman lan kawruh ing Investasi Salib - wewatesan, Perusahaan, Perdagangan Internasional, lan Intelektual Situs.

Tim punika saged ngandika.

Tenan hukum wis kantor ing Qingdao lan Jinan, China lan utamané serves perusahaan manca ing lapangan perdagangan internasional, pabrik, investasi, maritim, etc.

saka Amérika, Eropa, India, Afrika, etc. Laku wilayah kalebu perdagangan internasional, perusahaan. Kantor liyane: Jinan Tenan Hukum kang Rembugan Furong Tenan Hukum menehi lengkap layanan legal saka kantor ing Guangzhou lan Shenzhen.

Tenan hukum kang Shandong Menang Menang Co

Kita bakal kanggo tradhisi lan basa layanan kita ing prinsip saka integritas, keunggulan, guyub, lan tanggung jawab. Legal departemen Furong Tenan Hukum kalebu Pamaréntah Legal. Kantor liyane: Langkawi, Shenzhen Tenan Hukum kang Kredit Sim Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing. Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar. Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan. Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum kang Borsam Properti Intelektual wis kantor ing Shenzen, Xiamen, Hong Kong, lan Langkawi lan tawaran karo properti intelektual prakara ing China, Hong Kong, Taiwan, US, lan Eropa. Laku kita wilayah kalebu paten lan merek dagang aplikasi lan tuntutan ukum, hak cipta gratis lan. Kantor liyane: Langkawi, Hong Kong Tenan Hukum kang Rembugan Page Hukum Internasional lan Intellectual Property Kantor iki diadegaké ing taun. We spesialis ing Hukum Komersial, Investasi planning, Hak Properti Intelektual, lan Urusane China related masalah. Amarga aktif ekonomi interaksi antarane Taiwan, Hong Kong, lan Dharatan. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan China Hukum Layanan (Wuhan) Limited punika biso dipercoyo Tenan Hukum dilisensi kanggo nyedhiyani legal lan consulting layanan ing China.

Legal tim kita wis ing-ambane pangerten lan kawruh daerah legal budaya lan dinamika pasar.

Karo luwih saka rong puluh taun esthi hukum ing China, kita.

Tenan hukum kang Angela Wang Co. bisnis-fokus laku karo kantor ing Hong Kong lan Shanghai. Kita nyedhiyani nyata legal kapabilitas kanggo bisnis ing biaya ditrima. Kita tim pengacara adopts kreatif lan praktis solusi asring masalah komplek.

Kita njupuk instruksi saka domestik.

Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel MC Hukum Tenan iki adhedhasar ing Macau uga dikenal minangka sadurunge Miguel Cravo Tenan Hukum.

Tenan iki diadegaké ing Macau wiwit lan wis nyediakake sawetara paling ekstensif legal layanan lokal lan klien internasional. Kita layanan surat wilayah kayata Finance Bank, Komersial.

Tenan hukum kang Ringkesan DeHeng Kantor Hukum iku salah siji saka paling gedhé full-layanan Hukum Perusahaan ing China.

Tenan iki didegaké ing taun minangka China Law Office lan iki jeneng ing taun minangka DeHeng Kantor Hukum.

Tenan hukum kang Kredit Sim HJM Asia Hukum Co LLC punika boutique Tenan Hukum ing Asia sing nggabungke ing-ambane kawruh saka Asia legal sistem karo Western pangerten cara kang mengkono bisnis, drawing saka sawijining saklawasé rong puluh taun Asian legal pengalaman lan Kulon komersial pengalaman. Laku wilayah kalebu Tenan hukum kang Ringkesan Diaz Faro, LLP punika Miami-kantor pusaté global legal laku fokus ing nasional lan internasional podo tindakan lan transaksi ing sawetara wilayah laku.

Legal tim kita kalebu Papan-Certified pengacara ing internasional, pidana, lan hukum imigrasi. Kita klien Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Diadegaké ing taun, Wiselink Tenan Hukum adhedhasar ing Shanghai, China. Nyediakake pengadilan lan arbitrasi layanan, laku wilayah kalebu perdagangan internasional, admiralty lan maritim hukum, perbankan internasional lan investasi, pegawe, komersial perusahaan hukum, properti intelektual.

Tenan hukum kang Rembugan Paul K.

Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal. Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate. Tenan hukum kang Ringkesan MMLC Group leading group international pokrol lan consultants. Iku multidisciplinary laku ngewangi akeh gedhe ing donya perusahaan kanggo nindakake bisnis ing China lan Australia. MMLC kang pokrol lan consultants karya ing wilayah saka properti intelektual, TMT lan IKU, internasional. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Shanghai China kang paling gedhé kutha lan pusat perdagangan lan finance. Armstrong Teasdale wis ing China wiwit taun. Tenan hukum kang Ringkesan McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Kantor Hukum kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing China. Saka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman. Tenan hukum kang Ringkesan terus-Terusan dikenali minangka pimpinan ing wilayah, Baker McKenzie wis mengkono bisnis ing Hong Kong kanggo saklawasé patang puluh taun. Minangka bagéan integral saka Tenan kang kesuwur China laku, kita tim luwih saka telung atus pokrol wis jero lokal werna lan integrasi global tekan kanggo bantuan domestik. Kantor liyane: Beijing, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Curtis kabuka sawijining kantor Beijing ing awal kanggo nyedhiyani layanan legal kanggo klien operasi utawa dumunung ing China lan Asia Tenggara. Beijing kantor koordinat rapet karo tenan kang kantor liyane ing Amerika Serikat, Uni Eropa, Amerika Latin, Timur Tengah lan Tengah. Tenan hukum kang Ringkesan Kaye Scholer kantor nawakake sawetara sing kebak layanan legal kanggo perusahaan teknologi lan investasi pribadi perusahaan. Saka komplek properti intelektual prakara nglibatno paten, hak cipta, merek dagang lan perdagangan rahasia musuhan kanggo piranti lunak, hardware, komputer, electronics, hiburan. Tenan hukum kang Ringkesan Dechert pengacara ing Hong Kong nyedhiyani asil-oriented legal lan bisnis solusi kanggo perusahaan lan dana nandur modal ing China lan èntitas Cina planning strategis metu investasi. Klien sing gumantung ing kita pangerten jero saka bisnis lokal lan laku peraturan ing China. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Freshfields Bruckhaus Deringer LLP punika pimpinan antarane Hukum internasional Perusahaan, nyediakake bisnis hukum saran saka kualitas dhuwur ing saindhenging Eropah, Timur Tengah, Asia lan AS. Karo liwat, limang atus pengacara ing puluh pitu tombol pusat bisnis ing saindhenging donya, kita nyedhiyani lengkap. Kantor liyane: Hong Kong, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan.

Tanah Pendaptaran ing China

Miturut aturan related kanggo bab kanggo njupuk panggonan

daptar lan nindakake peraturan babagan lahan lan nerbitake khusus sertifikat tanah nggunakake ing ChinaA sistem nasional wis samesthine kanggo bakal dipun ginakaken ing China lan iku bakal muter peran tombol ing pangayoman hak properti, pajak property koleksi lan akeh liyane. Kejabi, sampeyan bisa njaluk rincian bab aturan lan peraturan ing prakara iki utawa bab carane kanggo perlu kanggo gawe marem kondisi tartamtu supaya bisa dianggep layak. Contone, padha kudu tetep kanggo ing paling setahun ing negara sadurunge nggae sembarang ing supaya diwenehi informasi bab ana hak properti lan encumbrances. Panuku bisa diwenehi salinan saka tanah lan bangunan dokumen pendhaftaran. Nalika sing kapisah Pemilik kudu ndhaftar loro ing macem-macem panguwasa lan diwenehi loro beda sertifikat pendhaftaran. National wong kasengsem ing mundhut property utawa tanah bisa aplikasi kanggo kabotan babagan hak-hak kanggo nggunakake aset sing. Ing tata cara, ing kasus iki, wis sederhana lan panguwasa bisa milih ora kanggo nerusake karo jenis iki saka pengawasan, nggawe proses registrasi lan luwih gampang salah siji. Kejabi sing, nduweni mangsa bisa diwenehi sertifikat ngendi informasi bab papan sak tanah bakal kasebut, ing supaya kanggo nggawe idea cetha bab hak, nyingkiri bisa chasing. ngandhut informasi kang bisa diakses ing request dening wong-wong interested ing tuku aset ing negara. Kawogan bisa kurban rincian transaksi gegayutan bisa diakses dening polisi, financial utawa urusane sipil lan kanggo nyedhiyani lengkap informasi kanggo panuku mangsa. kanggo nangani kabeh syarat Minangka conto, ing pangertèn iki lan miturut Hukum Properti saka Republik Rakyat China, property sing iku didol perlu kanggo pangguna karo, panguwasa sing bisa ngetokake kepemilikan judhul kanggo anyar proprietors. Iku apik kanggo ngerti sing ing China, wong manca ora bisa dhewe lan ngedol negara-diduweni situs. Ana tartamtu pajak sing perlu nimbang nalika, kayata tanah nilai pakurmatan tax kang kisaran antarane telung puluh lan sewidak saka ing nilai saka properti. Minangka kanggo situs komersial ing China, iki levied karo perusahaan income tax saka rong puluh-lima. Ayo kita ngelingake sampeyan sing perlu kanggo pangguna karo tanah pendaptaran lan lokal kantor. Saran Legal ing prakara iki bisa dipikolehi saka kita, nanging, iku penting kanggo solicit informasi bab real estate property sadurunge disualekno, apa sing lokal utawa manca investor. Ing prakara iki, real estate amarga rajin bisa mbantu: kang lapuran yen ing properti sampeyan pengin kanggo tuku dumunung ing aman wilayah tanpa lingkungan risiko melu. Kita are ing pembuangan saka manca investor sing looking kanggo ngetik pasar real estate lan nggawe tumbas ing pangertèn iki. Uga, kita bisa makili sampeyan karo daya saka agung supaya sampeyan ora kanggo lelungan kanggo bisa ngetokake certificate saka kepemilikan sanalika kontrak kasedhiya ing pangertèn iki. Iki document penting kang dumadi informasi bab mantan pemilik saka properti, bab jinis saka construction, rega, jeneng saka pihak sing nduweni anyar lan rincian bab pengadilan prakara.

Informasi babagan sifat utawa bangunan punika ateges ing sale tuku kontrak, minangka dipunatur dening hukum.

Uga, kontrak ora bisa mlebet tanpa tetandan saka loro mantan pemilik lan saiki proprietor, plus kabeh bank dokumen nuduhake yen properti wis mbayar kanggo. Iku penting kanggo verifikasi dokumen saka properti sampeyan pengin tuku supaya supaya ing kasus didhelikake kredit utawa fees sing ora weruh saka. Iki kok iku tundhuk tartamtu internal ngukur lan checkups karo bantuan saka online lan offline pendhaftaran sistem. Kabeh pendhaftaran prosedur wis sederhana wiwit, amal loro domestik lan manca wirausaha tengen kanggo gampang. Iku apik kanggo ngerti sing malah yen pendhaftaran prosedur ketemu persil saka dandan ing taun anyar, iku bisa njupuk sawetara wektu nganti kabeh prosedur wis ngetokake kuwasane nggawe.

Nanging, iku penting kanggo mbayar manungsa waé kanggo cara kang normal prosedur disaranake dening pokrol kita, supaya sampeyan bisa manawa property sampeyan bab tuku wis ora chasing melu.

Miwiti perusahaan ing China bisa dadi angel wiwit melu-melu kuwi tata cara komplek.

China kanggo nggawe dipeksa teknologi transfer ilegal minangka Beijing nyoba kanggo woo bali investor manca

Investasi manca langsung ing China gunggungipun US dolar milyar ing, lan nambah telung saben sen saka taun sadurungé, miturut pamaréntah Cina dataFoto: EPA Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Malaysia bakal nggawe sawijining cara dhewe ing dealing with China kang munggah lan ora njupuk pertondho saka Kulon scaremongering liwat Huawei lan sabuk lan dalan strategi, ngandika PM Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Cina lan liyane mahasiswa internasional gelombang panji ing Universitas Columbia wiwitan upacara pungkasan taun. Foto: Xinhua China kang Ewu Talents Rencana ngiseni KITA kasujanan bab mahasiswa jaban rangkah, warns anjog ex-Harvard akademisi Wei Yingjie Ewu Talents rencana yakuwi kanggo narik kawigaten jaban rangkah Cina akademik kanggo China ex-Harvard profesor Wei Yingjie iku salah siji kuwi lanang, Nanging ing 'loro mau' patemon, Wei ngandika drive kanggo nggodho tech specialists ngarep heightens ngedeni bab Beijing kang pengaruh ing manca universitas kampus Cina lan liyane mahasiswa internasional gelombang panji ing Universitas Columbia wiwitan upacara pungkasan taun. Foto: Xinhua Huawei Kepala Financial Officer Meng Wanxian arrives ing British Columbia Supreme Pengadilan ing Vancouver on Wednesday.

Foto: Reuters Huawei CFO pasuryan extradition kanggo KITA sawise dheweke iki dipuntudhuh saka lying kanggo bank-bank bab perusahaan kang miturut omongane uwong sing srawung karo Iran Ing pengadilan on Wednesday, dheweke pengacara wungu kuwatir liwat 'politik karakter lan motivasi, komentar dening presiden AS' ing babak saka cilik Huawei Kepala Financial Officer Meng Wanxian arrives ing British Columbia Supreme Pengadilan ing Vancouver on Wednesday.

Foto: Reuters Modernising militèr tetep prioritas ndhuwur minangka China boosts Pertahanan mbuwang kanggo US dolar. milyar sawise woro-woro ing Loro Mau Pendanaan bakal munggah kanggo US dolar. limang sen saka nanging kurang saka. siji saben sen wutah pungkasan taun Analyst ngandika tambah bakal 'mung bahan bakar luwih lan tuwa anggepan saka Beijing kang motivasi lan dislametaké strategis' Anggota manca masyarakat bisnis ngomong aturan kang di-push liwat nanggepi perdagangan perang karo Amerika Serikat Beijing kang efforts kanggo narik kawigaten bakat Chinese bali menyang gisik lan kanggo tuwuh sawijining ilmu pengetahuan lan teknologi talent blumbang wis digawe adhem mati minangka perdagangan perang karo US wis digawe panas munggah. Foto: Handout Sapisan nelpon ngarep kanggo ewu Cina jaban rangkah, rencana iku nglimputi dening mistrust minangka konflik liwat tariffs lan politik racun uga saka karep kang becik Beijing kang efforts kanggo narik kawigaten bakat Chinese bali menyang sawijining shores lan kanggo tuwuh sawijining ilmu pengetahuan lan teknologi talent blumbang wis digawe adhem mati minangka perdagangan perang karo US wis digawe panas munggah. Foto: Handout Lou Jiwei ngandika Beijing iki nyoba kanggo mrédhiksi unforeseeable dening handpicking industri kanggo mimpin donya. Foto: Simon Song Pemerintah ora kudu milih kang industri kanggo bali lan kudu dipercaya pasar, Lou ngandika sawise 'loro mau' panel patemon Lou Jiwei ngandika Beijing iki nyoba kanggo mrédhiksi unforeseeable dening handpicking industri kanggo mimpin donya. Foto: Simon Song Cina budget pemerintah kanggo ilmu lan teknologi bakal nggedhekake. papat saben sen kanggo telung puluh siji milyar yuan (US dolar. milyar) taun iki Dharatan wis overestimated sawijining nominal lan nyata wutah tarif dening bab rong kebak nilai persentasi ing rata-rata antarane kanggo Petungan suggest sing saiki nominal ukuran ekonomi bab wolulas saben sen luwih murah tinimbang tingkat resmi US dolar. papat triliun ing mburi Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Malaysia bakal nggawe sawijining cara dhewe ing dealing with China kang munggah lan ora njupuk pertondho saka Kulon scaremongering liwat Huawei lan sabuk lan dalan strategi, ngandika PM Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte.

Foto: AFP Malaysia bakal nggawe sawijining cara dhewe ing dealing with China kang munggah lan ora njupuk pertondho saka Kulon scaremongering liwat Huawei lan sabuk lan dalan strategi, ngandika PM Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sak sambutan upacara ing Malacanang Palace ing Manila.

Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Cina lan liyane mahasiswa internasional gelombang panji ing Universitas Columbia wiwitan upacara pungkasan taun. Foto: Xinhua China kang Ewu Talenta Rencana ngiseni KITA kasujanan bab mahasiswa jaban rangkah, warns anjog ex-Harvard akademisi Wei Yingjie Ewu Talents rencana yakuwi kanggo narik kawigaten jaban rangkah Cina akademik kanggo China ex-Harvard profesor Wei Yingjie iku salah siji kuwi lanang, Nanging ing 'loro mau' patemon, Wei ngandika drive kanggo nggodho tech specialists ngarep heightens ngedeni bab Beijing kang pengaruh ing manca universitas kampus Cina lan liyane mahasiswa internasional gelombang panji ing Universitas Columbia wiwitan upacara pungkasan taun. Foto: Xinhua Huawei Kepala Financial Officer Meng Wanxian arrives ing British Columbia Supreme Pengadilan ing Vancouver on Wednesday.

Foto: Reuters Huawei CFO pasuryan extradition kanggo KITA sawise dheweke iki dipuntudhuh saka lying kanggo bank-bank bab perusahaan kang miturut omongane uwong sing srawung karo Iran Ing pengadilan on Wednesday, dheweke pengacara wungu kuwatir liwat 'politik karakter lan motivasi, komentar dening presiden AS' ing babak saka cilik Huawei Kepala Financial Officer Meng Wanxian arrives ing British Columbia Supreme Pengadilan ing Vancouver on Wednesday.

Foto: Reuters Modernising militèr tetep prioritas ndhuwur minangka China boosts Pertahanan mbuwang kanggo US dolar. milyar sawise woro-woro ing Loro Mau Pendanaan bakal munggah kanggo US dolar. milyar ing - munggah dening limang sen saka nanging kurang saka. siji saben sen wutah pungkasan taun Analyst ngandika tambah bakal 'mung bahan bakar luwih lan tuwa anggepan saka Beijing kang motivasi lan dislametaké strategis' Anggota manca masyarakat bisnis ngomong aturan kang di-push liwat nanggepi perdagangan perang karo Amerika Serikat Beijing kang efforts kanggo narik kawigaten bakat Chinese bali menyang gisik lan kanggo tuwuh sawijining ilmu pengetahuan lan teknologi talent blumbang wis digawe adhem mati minangka perdagangan perang karo US wis digawe panas munggah. Foto: Handout Sapisan nelpon ngarep kanggo ewu Cina jaban rangkah, rencana iku nglimputi dening mistrust minangka konflik liwat tariffs lan politik racun uga saka karep kang becik Beijing kang efforts kanggo narik kawigaten bakat Chinese bali menyang gisik lan kanggo tuwuh sawijining ilmu pengetahuan lan teknologi talent blumbang wis digawe adhem mati minangka perdagangan perang karo US wis digawe panas munggah. Foto: Handout Lou Jiwei ngandika Beijing iki nyoba kanggo mrédhiksi unforeseeable dening handpicking industri kanggo mimpin donya. Foto: Simon Song Pemerintah ora kudu milih kang industri kanggo bali lan kudu dipercaya pasar, Lou ngandika sawise 'loro mau' panel patemon Lou Jiwei ngandika Beijing iki nyoba kanggo mrédhiksi unforeseeable dening handpicking industri kanggo mimpin donya.

Ing masyarakat kanggo pangayoman saka hak-hak konsumen wis ngajokaké tuntutan hukum marang MegaFon kanggo debiting kanggo telpon dipateni telpon

Ing masyarakat kanggo pangayoman saka hak-hak konsumen nyuwun pengadilan karo pratelan kanggo"kanggo Megaphone"kanggo mungkasi kanggo ngisi daya kanggo gagal telpon. Alesan kanggo perawatan kuwi ana akeh keluhan saka pelanggan sing ketemu sing operator ana daya kanggo otomatis kabar kanggo pangguna sing disebut nomer"ora kasedhiya utawa metu saka wilayah jangkoan"

Sadurunge, kayata nulis-ketinggalan operator ora nggawe, lan nerangake laku iki dening perlu kanggo ijol tambah biaya ing kaping saka krisis ekonomi.

Padha pracaya sing kuwi kadakwo kang tumindak ana ing kosokwangsul karo ditrapake aturan ing lapangan komunikasi lan pangayoman konsumen.

Wau, ing sesuai karo hukum"Ing komunikasiwis ora mbayar kanggo layanan komunikasi pehak inseparably disambung karo layanan komunikasi seluler lan katuntun ing nambah sing konsumen nilai, kalebu isi layanan sing disadhiyakake ing nglanggar syarat ditetepake dening Federal hukum.Ing cilik saka kepuasan pengadilan pratelan saka"MegaFon"bakal kapekso kanggo nyetop iki kabeh laku lan kanggo nerbitaké ing panjalukan saka penggugat pangadilan ing media kanggo ngandhani sawetara saka sudhut konsumen. Konsumen piyambak bakal duwe kesempatan kanggo nggunakake bali saka ilegal ditulis mati jumlah", nyatakake ing pesen Ing November taun pungkasan, MTS lan Tele uga wis diwiwiti kanggo ngisi daya kanggo ngrungokake pesen sadurunge ngaktifake mail swara. Minangka nyatet, akeh pelanggan saka profil voice mail layanan disambungake tanpa kawruh Sadurungé, Ministry kacarita sing operator seluler uga ngisi ragad kanggo cacat tantangan nalisir aturan saka rendering saka layanan komunikasi, nyatet ing Pelayanan. Meh bebarengan loro mrna operator ing Rusia saka ing antarane pemimpin pasar dirilis a report bab jumlah wutah saka jaringan stasiun basa.

Banking - Daerah Comparison saka China kang Anyar Sistem Insurance Simpenan

Program tindak menyang efek ing Mei

Nerusake China ditanggepi Simpenan Insurance Peraturan ing Maret, luwih saka rong puluh taun sawise panguwasa Cina pisanan wiwit ngrembakaken perlu kanggo sistem insurance simpenanKaro introduksi saka insurance simpenan ing China, gedhe ekonomi Asian wis diadopsi insurance simpenan program. Nalika China insurance simpenan enggo bareng akeh sing padha dislametaké lan rancangan fitur saka liyane insurance simpenan program ing Asia, ing spesifik saka rencana China kang beda-beda ing akèh aspèk.

Iku ora cetho yen kabentuk celengan sing dijamin

Program China kang ditrapake kanggo kabeh simpenan njupuk institusi, kalebu bank-bank komersial, deso pengusaha bank-bank lan koperasi kredit deso, nanging sastra suluk manca bank-bank' cabang lan bank-bank Cina' cabang jaban rangkah.

Kabeh saka Asia simpenan asuransi mbutuhake utama simpenan institusi njupuk kanggo dadi anggota. Paling ekonomi Asian, karo sing istiméwa saka Jepang lan China, ngluwihi anggota kanggo domestik cabang saka manca bank-bank. Korea lan Filipina uga ngluwihi jangkoan kanggo celengan dijupuk dening cabang manca saka bank-bank domestik. China bakal asuransi celengan denominated RMB lan manca duit. Financial institusi' inter-bank celengan lan celengan dening senior managers ing dhewe institusi sing ora dijamin. Simpenan Insurance Manager Dana uga ngilangi tartamtu liyane celengan saka program. Dikarepake inti lan nyimpen simpenan produk sing dijamin dening kabeh insurance simpenan program. Karo sing istiméwa saka Jepang, Singapura, Thailand lan Vietnam, kabeh simpenan insurance panguwasa ing Asia surat celengan itungan manca. Islam celengan nampa kapisah pangayoman ing Indonesia lan Malaysia. Kanggo Cina depositors, maksimum mbayari jumlah saben depositor saben institusi RMB, (US dolar), kalebu principal lan kapentingan, karo jumlah ora dibayar ing keluwihan saka maksimum mbayari dadi nyariosaken saka liquidation aset cocog institusi financial. Rencana iki wis kira-kira kanthi surat. enem saka kabeh Cina depositors nanging dadi mung patang puluh-enem saka kabeh dhuwit ing simpenan. Jangkoan tingkat ing wilayah beda-beda banget, kiro-kiro saka Rs, (US dolar) ing India kanggo Rp loro milyar (US dolar) ing Indonesia, nggambarake sajarah lan ora langsung sing beda. India ngenalaken insurance simpenan ing taun, kaloro negara ing donya kanggo nglakoni. Senadyan suwé saka dhuwur inflasi, iku wis tambah sawijining aspek jangkoan mung kaping lima wiwit lan saiki tingkat iki nyetel liwat rong puluh taun kepungkur. Ing mburi saka spektrum, Indonesia menehi tingkat dhuwur saka jangkoan lan stipulates sing sistemik bank-bank bakal terus kanggo nampa kemul jangkoan supaya destabilizing shift ing celengan saka akeh saka cilik bank-bank kanggo negara kang negara lan manca bank-bank. Maksimum watesan jangkoan ing Asia sistem, China klebu, katon kanthi nglindhungi mayoritas sing cilik depositors. Financial Stabilitas Biro saka Bank Rakyat China (PBOC) wis provisionally ditetepake minangka Insurance Simpenan Dana Manager dening Dewan Negara ing orane tumrap sekolah awal saka operasi. Iku ora cetho apa Insurance Simpenan Dana Manager pungkasanipun bakal dadi entitas sawijining. Kabeh insurance simpenan panguwasa ing Asia sing pemerintah legislated lan publicly diterbitake karo sing istiméwa saka Hong Kong lan Singapura, kang pribadi diterbitake. Karo sing istiméwa saka China, Asia sistem sing kabeh sah sawijining organisasi, kapisah saka bank-bank tengah. Ing rencana ngenalaken ing China, simpenan tingkat premium insurance wis digawe munggah saka tingkat dhasar (warata ragad) lan resiko-adhedhasar tarif differential ditemtokake dening faktor kalebu manajemen bisnis lan resiko kahanan saka diasuransiake institusi financial. Miturut PBOC, premi sing disetel ing antarane, luwih murah tinimbang sing levied ing negara liyane. Karo kuwi kurang insurance peneng, analysts nyana yen iku bakal njupuk dasawarsa kanggo nglumpukake jumlah needed kanggo nutupi celengan malah cilik bank-bank Cina. Mulane, agensi bakal paling kamungkinan nampa dhukungan pamaréntah kanggo finance sawijining operasi ing awal.

Paling negara-negara ing Asia terus kanggo aplikasi tingkat warata kanggo ngetung simpenan insurance premi senajan sawetara negara ngelingi obah resiko-diatur tarif.

Hong Kong, Singapura lan Taiwan aplikasi resiko-diatur tarif nalika Malaysia migunakake sato pendekatan, gumantung ing jinis saka operasi. kanggo. patang puluh-wolung tengen wilayah, karo China mandating premi paling. Iku ora cetho apa China Insurance Simpenan Manager Dana kang kebak tugas bakal. Ngluwihi sing godhongé amba pedoman, sawetara rincian minangka kanggo carane sistem bakal bisa ing laku wis dirilis. Singapore, Hong Kong lan India wis relatif panah"paybox"mandhat (waca Tabel) lan gumantung wholly ing bank pengawas panguwasa kanggo njupuk pituduh remedial tumindak. Thailand lan Vietnam wis"paybox plus"model, kang menehi panguwasa karo ditambahaké peraturan utawa resolusi kakuwasan. Liyane ekonomi Asian wis kasedhiya luwih jembar peraturan lan résolusi kakuwasan kanggo asuransi. Menyang ombone gedhe, iki nuduhake bedo negara kahanan. Contone, Hong Kong lan Singapura pamilih kanggo matesi simpenan asuransi kanggo banget panah mandhat amarga sing ukuran fisik lan personel alangan. Sauntara kuwi, ing Filipina menehi penanggung karo gagal résolusi, liquidations lan ujian panguwasa. Iki asal-usul saka negara kang nemu ing gadhah kanggo mutusake masalah gedhe nomer banking gagal. Ing rong puluh tahun kepungkur, kabeh utama ekonomi Asia wis diadopsi insurance simpenan program, nggambarake kemajuan lan mateng saka wilayah financial sistem. Karo introduksi anyar saka insurance simpenan ing China, wilayah minangka kabèh iku ing posisi kuwat kanggo cuaca financial kerusuhan ing mangsa.

Kudu Alternatif Résolusi Regejegan Pengacara ing Shanghai, China. Website

Tenan hukum kang Ringkesan Angela Wang Co

ADR iku istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké sawetara cara sing beda-beda saka ngrampungi musuhan legal tanpa arep menyang pengadilanRising biaya pengadilan nggawe tradisional tuntutan hukum praktis kanggo akeh individu lan bisnis. Ing wektu sing padha, pengadilan sipil pasuryan backlogged dockets, asil ing telat saka taun utawa luwih kanggo pihak swasta kanggo duwe kasus sing krungu dening hakim. Jinis anyar saka tindakan wis dikembangaké ing nanggepi, lan padha sing bukti ono gunane, nyimpen wektu lan dhuwit kanggo everyone melu. Shanghai Greroyalt Tenan Hukum iki diadegaké ing taun, salah siji saka sing paling apik Tenan Hukum sing spesialisasine ing properti intelektual (IP) bisnis. Greroyalt sarujuk kanggo nyediakake banget siji-mandeg layanan legal related kanggo manajemen, marketization lan pangayoman intellectual property. Tenan hukum kang Ringkesan Free Consultatio nContingency Ragad Kertu Kredit Kantor Hukum Benyamin Luo punika dagang jeneng Mr.

Luo kang laku legal jeneng saka Tenan Hukum kang diarani Shanghai Kaizheng Tenan Hukum.

Dumunung ing Shanghai, China, tenan menehi sawetara layanan legal domestik lan klien internasional ing wilayah bisnis perusahaan komersial. Tenan hukum kang Ringkesan Rembugan Free Mungkin Ragad Page Hukum Internasional lan Intellectual Property Kantor iki diadegaké ing taun.

We spesialis ing Hukum Komersial, Investasi planning, Hak Properti Intelektual, lan Urusane China related masalah.

Amarga aktif ekonomi interaksi antarane Taiwan, Hong Kong, lan Dharatan. Kita nyedhiyani nyata legal kapabilitas kanggo bisnis ing biaya ditrima. Kita tim pengacara adopts kreatif lan praktis solusi asring masalah komplek.

bisnis-fokus laku karo kantor ing Hong Kong lan Shanghai

Kita njupuk instruksi saka domestik. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Diaz Faro, LLP punika Miami-kantor pusaté global legal laku fokus ing nasional lan internasional podo tindakan lan transaksi ing sawetara wilayah laku. Legal tim kita kalebu Papan-Certified pengacara ing internasional, pidana, lan hukum imigrasi. Kita klien Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Diadegaké ing taun, Wiselink Tenan Hukum adhedhasar ing Shanghai, China. Nyediakake pengadilan lan arbitrasi layanan, laku wilayah kalebu perdagangan internasional, admiralty lan maritim hukum, perbankan internasional lan investasi, pegawe, komersial perusahaan hukum, properti intelektual. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Rembugan Free Shanghai China kang paling gedhé kutha lan tengah of commerce lan finance. Armstrong Teasdale wis ing China wiwit taun.

Tenan hukum kang Ringkesan Allen Overy LLP wis salah siji sing paling experienced China hukum laku ing wilayah karo kemampuan kanggo maringi pitutur ing Hong Kong, UK lan US hukum.

Tenan hukum kang Ringkesan McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Kantor Hukum kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing China. Saka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman. Tenan hukum kang Ringkesan Kita kantor Shanghai, diadegaké ing taun, wis terus-terusan dikenali kanggo kita karya ing penghargaan-menang transaksi ing China. Paling notabene, kita maringi pitutur klien ing prakara nglibatno construction lan proyèk infrastruktur, sekuritase, manca langsung investasi, gabungan, pitukon. Tenan hukum kang Ringkesan Kaye Scholer kantor nawakake sawetara sing kebak layanan legal kanggo perusahaan teknologi lan investasi pribadi perusahaan. Saka komplek intellectual property prakara nglibatno paten, hak cipta, merek dagang lan perdagangan rahasia musuhan kanggo piranti lunak, hardware, komputer, electronics, hiburan. Tenan hukum kang Ringkesan Freshfields Bruckhaus Deringer LLP punika pimpinan antarane Hukum internasional Perusahaan, nyediakake bisnis hukum saran saka kualitas dhuwur ing saindhenging Eropah, Timur Tengah, Asia lan AS. Karo liwat, limang atus pengacara ing puluh pitu tombol pusat bisnis ing saindhenging donya, kita nyedhiyani lengkap. Tenan hukum kang Ringkesan Didegaké ing taun, LPA saiki wis luwih saka pokrol karo loro kantor-kantor ing Paris lan Hong Kong. LPA pokrol' kawruh pakar saka sawetara wilayah spesialis ngijini wong-wong mau kanggo alamat sawetara sing kebak saka klien' syarat. LPA kang utama kothak aktivitas Hukum Property. Tenan hukum kang Ringkesan Mburu, anjog Australia Tenan Hukum, wis kabentuk watara telung inti kelompok - Komersial, Insurance lan Property - nerjemahake isoh kita kanggo layanan warna legal perlu kita bisnis, pemerintah lan pribadi klien. Kita nyedhiyani kita klien karo meningkat global tekan liwat.

Tenan hukum kang Ringkesan Ashurst anjog internasional Tenan Hukum nuturi corporates, institusi financial lan pemerintah.

Inti kita bisnis sing ing perusahaan, finance, résolusi regejegan, lan pangembangan lan financing saka aset ing energi, sumber daya lan sektor infrastruktur. Tenan hukum kang Ringkesan saliyane kanggo kang dikenali minangka pimpinan pasar ing Asia Pacific, paling gedhé legal group ing donya lan tombol penasehat kanggo anjog multinasional lan Rejeki limang atus perusahaan, wong sing wis independen dikenali diantara donya kang wis unggul pokrol.

Tenan hukum kang Ringkesan R P China Pokrol punika boutique RRC Tenan Hukum sing ndhukung bisnis internasional ing China.

Kita gabungke ing-ambane legal expertise lan pengalaman sing godhongé amba saka lingkungan bisnis Cina karo ngengkel pangerten saka kabutuhan kita klien. Setya kanggo keunggulan, linuwih, kasetyan.

Tenan hukum kang Ringkesan Anderson Anderson LLP internasional Tenan Hukum diadegaké ing taun.

Long diadegaké ing Amerika Serikat, Anderson Anderson kang pokrol wiwit karya ing Asia ing taun. Ngandika pengacara pisanan diadegaké kantor ing Asia ing taun, nalika salah siji saka sawijining pengacara dadi page Amérika agung. Tenan hukum kang Ringkesan Simmons Simmons internasional Hukum Tenan fokus ing papat sektor penting. Saka kita kantor ing bisnis utama lan pusat financial ing saindhenging Eropah, Timur Tengah lan Asia, kita ndeleng donya liwat lensa papat wujud industri: energi lan infrastruktur, financial. Tenan hukum kang Ringkesan Clyde Co dinamis, kanthi cepet ngembangaken global Tenan Hukum fokus ing nyediakake lengkap legal layanan kanggo klien ing inti kita sektor. Kita maringi pitutur bisnis sing ana ing jantung saka donya commerce lan perdagangan. Kita kombinasi saka sektor expertise, komersial sikap lan ing-ambane. Tenan hukum kang Ringkesan Putih Cilik, didegaké ing New York ing taun, wis pengacara ing Amerika Serikat, Amerika Latin, Eropah, Timur Tengah, Afrika lan Asia. Kita klien sing umum lan pribadi dianakaké komersial bisnis lan institusi financial, uga minangka pemerintah lan negara-diduweni èntitas, melu.

Tenan hukum kang Ringkesan Jun Kang Kantor Hukum iki digunakake dikenali minangka anjog full-layanan Tenan Hukum ing China, unik dipanggonke kanggo nyedhiyani unggul layanan legal ing transaksi komersial lan musuhan.

Minangka salah siji saka pribadi page RRC Hukum Perusahaan, kita sing kesuwur minangka pelopor ing re-panyiapan lan.

Tenan hukum kang Ringkesan Garrigues loro utomo global layanan legal tenan ing Semenanjung Iberia lan tenan karo paling dawa-ngadeg tradisi. Minangka asil saka wutah bablas ing saindhenging pungkasan enem dekade, iku dina anjog tenan ing syarat-syarat nomer profesional lan billings. Tenan hukum kang Ringkesan Weil, Gotshal Manges LLP punika premised marang prasetya kanggo ngirim swara pangadilan kanggo kita klien ing paling angel lan prakara penting. Klien nguripake kanggo kita donya-kelas tim pengacara amarga kita ngrungokake attentively lan nyedhiyani wong karo jawaban suta - ora namung. Tenan hukum kang Ringkesan Foley Lardner LLP highly dianggep, Tenan Hukum nasional nyediakake klien-fokus, tartamtu-industri layanan sing asil ing dhuwur-nilai legal penasehate kanggo kita klien.

Laku kita wilayah nyakup sawetara sing kebak saka perusahaan layanan legal, kalebu corporate governance lan selaras.

Tenan hukum kang Ringkesan.

Carane ora China mbecikake sawijining pratelan liwat Tibet. Quora

Tibet iki digunakke bab wolung atus taun kepungkur sak Dinasti Yuan, dadi kapisah bagéan saka ChinaIku wis ora wis negara wiwit lan ora negara wis tau dikenali Tibet minangka negara mardika. Iku bener sing salawasé Tibet maintained budaya sing unik, ditulis lan ngandika basa, agama lan sistem politik kanggo abad, iku wis tau wis negara-bangsa ing modern pangertèn tembung. Ing kaping ing sawijining dawa kepungkur, Tibet wis dipengaruhi lan wis dipengaruhi dening macem-macem kakuwasan manca, kalebu Britain lan Mongol, uga minangka China. Nanging, pamaréntah Cina kang pratelan sing Tibet wis bagéan saka China kanggo watara wolung atus taun ora didhukung dening bukti. Tibet iki ora mrentah dening pamaréntah Cina sadurunge taun mlebu.

Ing taun, Dalai Lama - Tibet kang politik lan pimpinan spiritual - ditanggepi proklamasi reawakening Tibet kang kamardikan lan negara maintained dhewe flag, itungan, prangko, passports lan tentara.

Iku mlebu prajanjèn internasional lan maintained hubungan diplomatik karo negara-negara tanggané. Saka titik legal tampilan Tibet tetep sawijining negara ing pendhudhukan ilegal, kasunyatan sing China wishes iku bisa whitewash saka sajarah. Saka kanggo China damai dibébasaké lan democratically reformasi Tibet, pungkasan lawas masa serfdom ngendi kejem iki rife neraka ing bumi karo mundur masal enslaved dening landlords lan imam-imam. Iki puncak kariripun ing Serf Emansipasi Dina ing Maret nalika pamaréntah Tibet declared ilegal. Ing taun, mentas diadegaké Komunis regime ing China nyerang Tibet, kang sugih ing sumber daya alam lan wis strategis penting tapel wates karo India. Karo, pasukan Cina ing sawijining negara, pamaréntah Tibet iki dipeksa mlebu ing 'Pitulas Titik Persetujuan' kang dikenali China kang aturan ing bali kanggo janjinipun kanggo nglindhungi Tibet sistem politik lan Buddhisme Tibet. Adoh saka nampi Cina minangka liberators, Tibet tengen negara terus kanggo nolak China kang pasukan bersenjata lan China nanggapi karo nyebar kejem. Resistance puncak kariripun ing th saka Maret, nalika, Tibet diubengi Potala Palace kanggo kurban Dalai Lama pangayoman. Tanggal iki dipunpengeti minangka Uprising National Day dening Tibet lan panyengkuyung. Ing taun, akeh negara sing dina iki stabil demokratis padha undemocratic lan ora ngormati hak-hak manungsa. Dalai Lama taruna nalika negara iki nyerang lan ora tau bisa mrentah Tibet independen. Ing pangasingan, piyambakipun sampun menangaken hadhiah Nobel Perdamaian lan wis tanggung democratized diasingaké Tibetan pemerintah. Ing kontras, pamaréntah Cina terus kanggo ora duwe demokratis panguwasa. China claims sing sawijining sesanti kasar kepungkur mbenerake pendhudhukan sawijining.

Nanging Tibet ing Kana angger wis ngalami kejem ing ukuran massive - saka karusakan saka ewu monasteries lan an luwih saka siji yuta Tibet ing Mao kang jaman, torture, penangkepan kasepakatan lan ora ngaku saka kabebasan-kabebasan dhasar dina iki. Tibet sing free kanggo tindakake tradhisi lan Tibetan Buddhism dilindhungi.

Iki peta nuduhake sajarah Tibet - Autonomous Region Tibet (TAR) mung bagean iki lan mayuta-yuta Tibet manggon ing sanjabane iku. TAR wis otonomi ing jeneng mung Ing kasunyatan, paling senior politik posisi ana wis tau wis dikuwasani dening Tibet lan Beijing ing pangisian daya. Basa resmi Cina, karo akeh Tibet anak rusak kemampuan kanggo nganggo lan nulis Tibetan. Resistance kanggo China kang aturan - saka singing kanggo lingkungan mbantah - wis ketemu karo nindhes lan kejem. Minangka kanggo hak kanggo tindakake Tibetan Buddhism bebas, monasteries sing tundhuk kanggo ngawasi lan kontrol dening Partai Komunis lan wiku lan nuns sing wedi lan asring kuya dening Cina regime. Sembarang Tibetan ndhuweni gambar saka Dalai Lama risiko penjara. Minangka kanggo hak kanggo tindakake Tibetan Buddhism bebas, monasteries sing tundhuk kanggo ngawasi lan kontrol dening Partai Komunis lan wiku lan nuns sing wedi lan asring kuya dening Cina regime. Sembarang Tibetan ndhuweni gambar saka Dalai Lama risiko penjara. Wiwit China damai liberated Tibet iku wis katon kamulyane pembangunan: ana kang meh nul mlarat, penyakit lan keluwen pangarep-arep urip wis tikel kaping loro literacy wis wungu saka limang kanggo lan mantan babu wis diwenehi tanah. Ana uga wis ageng investasi ing infrastruktur, jobs, omah, sekolah lan rumah sakit.

China kang propaganda gambar, kaya siji iki, sing dirancang kanggo nuduhake carane seneng Tibet sing.

Iki bisa ora luwih saka bebener, karo Tibet kiwa disadvantaged ing negara dhewe. Contone: proyèk Infrastruktur ngaktifake gerakan saka militèr China kang, imigrasi massa saka buruh Cina, tourism Cina lan akses kanggo Tibet kang sugih sumber daya. Padha nglakokake China kang kontrol Wutah ekonomi keuntungan bisnis Cina lan buruh, lan booming industri pariwisata yakuwi kanggo legitimize pamaréntah Cina kang pendhudhukan. Mayuta-yuta wis dipeksa saka bantala, pungkasan abad ka-lawas cara gesang lan ninggalake wong-wong mau gumantung ing negara minangka liya kelas warga ing negara dhewe.

Pendidikan utamané memulang ing Cina, disadvantaging Tibet sing bisa mung sinau basa ibune minangka basa kapindho.

Ing Perserikatan bangsa-Bangsa wis bola-bali tantangan China ing hak asasi manungsa abuses ing Tibet, kalebu nemokake Tibet awon area kanggo malnutrition anak ing China. Saka nguwuh"Tibet perlu kamardikan"ing werna kanggo nekani massa protest, Tibet nolak China kang kawicaksanan dina rata-rata. Senadyan luwih saka sewidak taun saka pendhudhukan iki resistance kanggo China tetep suda lan nyebar. Tibet wis katon kemajuan ekonomi, minangka wis paling negara ing pungkasan sewidak taun, nanging Tibet wis kauntungan kurang saka pengungsi Cina. Kemajuan ekonomi wis ora deterred saka wong-wong mau nulak Cina aturan lan bukti nuduhake yen Tibet sing adoh saka"seneng"ing China kang aturan. Dalai Lama ing paling anyar ing baris saka 'gusti Allah King Lanang' - iku politisi ing biksu kang sandhangan kang agenda kanggo aman sawijining Tibet kang bisa aturan maneh. Global Tibet panyengkuyung - lan sawetara Tibet nang Tibet - naively tuku menyang dumunung digawe dening 'Dalai Lama klik'. Dalai Lama wis di ajeni dening wong donya liwat Ing pangasingan, kang wis devolved kang daya politik kanggo demokratis institusi lan konsisten pengacara saka persahabatan karo wong-wong Cina lan dialog karo pamaréntah Cina.

Dheweke ora ngupaya sawijining Tibet nanging"cara tengah pendekatan"kang seeks luwih ingatase hak bebas kanggo Tibet tanpa kamardikan.

Akeh global support Tibet wis dina thanks kanggo Dalai Lama kang popularitas. Senadyan buron, wong Tibet nang Tibet tetep darmabakti kanggo wong. Free Tibet gerakan wis didhukung dening Western pasukan anti-China. Manungsa hak China kang hubungan internal lan Westerners sing wis tau wis kanggo Tibet ora duwe hak kanggo ngomongake marang kawicaksanan China kang. Free Tibet panyengkuyung ora duwe pitakonan karo wong-wong Cina. Padha ndhukung Free Tibet amarga padha ndeleng Tibet minangka korban saka undemocratic pamaréntah Cina lan ndeleng Tibet' unwavering perjuangan kanggo kamardikan minangka mung sabab. Wong cina sing uga korban saka Partai Komunis Cina kang aturan lan akeh uga ngadhepi abot punishments ing resisting sawijining kawicaksanan. Nalika padha sinau bebener ngluwihi pemerintah propaganda, akeh wong Cina uga ndhukung Tibet. Ing Free Tibet kita nuduhake crita saka Tibet sing nolak China kang aturan lan sing korban saka hak manungsa China kang abuses. Iki voices sing didelikaké saka pamaréntah Cina resmi komunikasi.

Kita nampa ora dhukungan saka pamaréntah utawa Organisasi politik.

Apa bakal kelakon yen India nolak pratelan China kang liwat Tibet saiki. Yagene India ditampa Tibet minangka bagéan integral saka China nggawe sawijining wates expo. Apa bakal kelakon yen India nolak pratelan China kang liwat Tibet saiki.

Yagene India ditampa Tibet minangka bagéan integral saka China nggawe sawijining wates expo.