Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Daya saka Agung ing China


Perusahaan karo perusahaan ing China

apa digawe dening investor lokal utawa manca bisa milih kanggo perwakilan pihak katelu kang bisa dadi individu utawa jenis liyane saka entitas Paling asring

ana kasus related kanggo bisnis musuhan ngendi cocok support legal lan saran sing kudu dianggep Kita penasehat bisa nyedhiyani kuwi layanan legal ing atas jenenge pemilik utawa entitas karo bantuan saka power of attorney.

Kita Dokumen - Ngarep

Akting ing instruction saka Virginia Konvènsi, Richard Henry Lee ing juni, ngenalaken resolusi ing Kaloro Congress Continental ngusulake kamardikan kanggo koloniLee Résolusi sing telung bagéan: pranyatan kamardikan, nelpon kanggo mbentuk manca boloan, lan 'rencana kanggo konfederasi.

Document sing wis klebu ing kaca puluh-loro punika ngrampungake résolusi ing Richard Henry Lee tulisan.

Ing juni, Congress dados telu bebarengan komite ing nanggepi Lee Resolusi: siji kanggo konsep pranyatan kamardikan, liya kanggo tarik munggah rencana 'kanggo mbentuk manca boloan, lan katelu kanggo 'nyiyapake lan digest wangun saka konfederasi.

Amarga akeh anggota Congress pitados tumindak kuwi minangka Lee ngajokaken kanggo durung wayahe utawa wanted instruksi saka koloni sadurunge pilihan, disetujoni iki di tunda nganti juli. Akur votes saka rolas koloni sing kadhaptar ing sisih tengen. New York cast ora voting nganti mentas kapilih New York Konvènsi ayating Pranyatan Kamardikan ing juli. Rencana kanggo nggawe prajanjèn iki ora disetujoni nganti September rencana saka konfederasi iki telat nganti November.