Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Carane kanggo njupuk passport Chinese - Quora


lan aku ora bakal nang ing aplikasi kang disetujoni

Artikel pitu bangsa Manca utawa stateless wong sing ana kekarepan kanggo ana dening China Konstitusi lan hukum lan sing ketemu salah siji saka kahanan ing ngisor iki bisa alami marang disetujoni saka aplikasi: Artikel wolung Sembarang wong sing ditrapake kanggo naturalization minangka nasional Cina bakal ndarbeni negara Cina marang disetujoni saka aplikasi wong kang aplikasi kanggo naturalization minangka nasional Cina wis disetujoni ora bakal makaryakke manca negara. Aku ora mikir iku mengkono asring banget