Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Kerusakan Moral ing Arbitrasi Investasi: kerusakan Punitive ing compensatory sandhangan


Iku ngambah asli saka konsep saka kerusakan moral ing prancis hukum lan umum hukum internasional umum lan nerusake carane kerusakan moral beda-beda saka liyane anugrah saka babakan dhuwit reliefIku nuduhake loro konsèp saka kerusakan moral lan, nggunakake iki konsèp, mriksa apa tes applied lan serat ngrambah dening janjian investasi tribunals bisa sabdho.

Iku ateges sing kerusakan moral sing dipercaya kanggo dadi mrembet lan uncontroversial fitur saka investasi janjian arbitrasi malang.

Artikel iki mriksa mekanisme utang regejegan diadegaké ing Lengkap Ekonomi lan Trade Agreement (CETA) antarane Uni Eropah lan Kanada.

Mekanisme ing pitakonan dibandhingake kanggo liyane ana arbitration tribunals, kayata sing diadegaké ing national Bit saka Negara Anggota EU, lan wong-wong diadopsi dening Amerika Serikat lan Kanada ing pamilike model DICOKOT. Kertas udur sing ing cahya saka inovasi ngenalaken dening CETA, terakhir nggawe banget linuwih lan kasebut kanthi teliti, mlebet sistem.

Prakara ing rugi moral karusakan sing salah siji sing paling kontroversial lan topikal ing pelaksanaane laku kanggo dina iki, utamané ing negara-negara berkembang, kayata Kazakhstan.

Iki amarga prakara saka pangayoman saka individu, kang moral hak-hak lan paedahing kawruh sing padha prioritas minangka pangayoman saka hak properti.

Ing kertas iki, penulis conducted lan nyoba kanggo sinau prakara saka pelaksanaane laku related kanggo definisi saka kritéria kanggo ganti rugi saka moral karusakan, disababaké déning nyinggung.

Artikel digawe analisis komparatif saka sawetara aspèk saka aturan Institute ing njedhul saka pelanggaran (torts) hukuman kanggo ganti rugi saka moral karusakan, manungsa waé wis digambar kanggo macem-macem definisi saka tembung 'moral karusakan'. Minangka basis peraturan padha digunakake legislative tumindak Rusia, Kazakhstan lan Jerman Asil substantiate kabutuhan saka reformasi legislative basis saka Republik Kazakhstan ing bal saka angger-angger ganti rugi saka moral karusakan. Resiko Moral wis ditetepake minangka 'moral lan fisik gerah', kang durung nyampekano informasi kanthi istilah lan bisa dadi juru ing macem-macem cara. Mulane, iku perlu kanggo consolidate ing tingkat legislative lengkap konsep 'moral karusakan', uga kanggo berkembang sistem siji kanggo ngitung iku. Artikel iki mriksa kerusakan moral ing investasi janjian arbitrasi Iku ngambah asli saka konsep saka kerusakan moral ing prancis hukum lan umum hukum internasional umum lan nerusake carane kerusakan moral beda-beda saka liyane anugrah saka babakan dhuwit relief. Iku nuduhake loro konsèp saka kerusakan moral lan, nggunakake iki konsèp, mriksa apa tes applied lan serat ngrambah dening janjian investasi tribunals bisa sabdho. Iku ateges sing kerusakan moral sing dipercaya kanggo dadi mrembet lan uncontroversial fitur saka investasi janjian arbitrasi malang. Artikel iki mriksa jeksa agung bisa ngetokake saka rugi babakan dhuwit dianugerahi dening arbitration tribunals kanggo kerusakan moral nandhang dening manca investor ing babak saka arbitrasi investor-State. Iku mriksa alam lan fungsi kerusakan moral ing investasi internasional hukum uga sawetara masalah kontrovèrsial, kalebu ing wangun sing tepat saka pampasan kanggo remediate kerusakan moral nandhang dening Negara, apa bukti angkoro maksud punika kawontenan perlu kanggo pengadilan kanggo menehi ganti rugi lan apa rugi kudu diwatesi kanggo kasus nglibatno"egregious"utawa kuburan prajanjian pelanggaran. Artikel udur sing utamané condemnable pemerintah tumindak menyang manca investor bakal duwe prewangan ing nyata kualifikasi saka jumlah saka ganti rugi kanggo bakal dianugerahi kanggo kerusakan moral. Goal ora mung kanggo remediate nyata karusakan nandhang nanging uga kanggo ngirim"pesen cetha"kanggo Negara inang.