Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Cina Dramas karo Marriage Disusun Marriage Dipeksa Kontrak Pernikahan


Aku looking nerusake kanggo iki ing DEC

I am looking for KHUSUS CINA dramas bab marriage disusun marriage dipeksa kontrak marriageAku mbukak kanggo lawas lan anyar, dina modern utawa periode sajarah. KUDU DUWE PUNGKASAN SENENG. Pengepungan ing Pedhut (wong seneng cah wadon, nanging dheweke seneng wong liya, kang dhaup dheweke lan uga iku dadi saka ing kono. Good Bye Putri Sandi (ora metu durung. Krungu iku tragis sanadyan) paling Cina roman dramas duwe sad ending supaya aku supaya wong-wong mau. Aku nonton angkara nuduhake karo ora roman kaya Dr Qin medical panguji mangsa siji sing paling Cina roman dramas duwe sad ending supaya aku supaya wong-wong mau. Aku nonton angkara nuduhake karo ora roman kaya Dr Qin medical panguji mangsa siji Sing dadi bener, iku kang depressing lol wiwit aku tresna Cina dramas. Aku wis trialed page ep saka Dr Qin lan aku ora yakin yen aku bakal kaya utawa ora. Sampeyan bisa uga wis krungu saka iku, iku drama fantasi ngendi ana sing ngatur marriage antarane Ratu lan Makutha Pangeran. Aku ngerti iku katon anggere iku ora duwe episode nanging kelet karo iku minangka epic crita katresnan lan kaya saben epic crita katresnan ana drama. Beda drama senadyan jeneng sing padha, kang uga wis marriage disusun lan nyetel ing sajarah fantasi. Nanging siji iki sethitik korek ati lan luwih ndhagel lan kurang episode saka. Pisanan jantung wrenching lan tenan njupuk sampeyan ing lelampahan saka emosi. Kapindho childish fun Sing dadi bener, iku kang depressing lol wiwit aku tresna Cina dramas. Aku wis trialed page ep saka Dr Qin lan aku ora yakin yen aku bakal kaya utawa ora. Sampeyan bisa uga wis krungu saka iku, iku drama fantasi ngendi ana sing ngatur marriage antarane Ratu lan Makutha Pangeran.

Matur nuwun kanggo penjelasan D

Aku ngerti iku katon anggere iku ora duwe episode nanging kelet karo iku minangka epic crita katresnan lan kaya saben epic crita katresnan ana drama. Beda drama senadyan jeneng sing padha, kang uga wis marriage disusun lan nyetel ing sajarah fantasi. Nanging siji iki sethitik korek ati lan luwih ndhagel lan kurang episode saka. Pisanan jantung wrenching lan tenan njupuk sampeyan ing lelampahan emosi. Kapindho childish fun Oh YA, sepuluh Mil saka Peach Blossom punika temtunipun ing dhaftar sandi, nanging aku ora ngerti ana sing marriage disusun, sing bonus. Aku duwe pitakonan bab Katresnan Langgeng, aku maca ing plot lan iku misale jek sing wong tumiba ing katresnan karo cah wadon ing bojoné awak. Aku ora menyang sing kajaba kang tumiba ing katresnan karo bojoné ing mburi.

Ora iki ndadekake pangertèn wae ENDI? Dew sampeyan bisa spoil kula.

Aku kudu ngerti yen ana kang pungkasan seneng kanggo pasangan utawa ora Yeh aku uga tresna prosedural pulisi dramas uga nanging aku aran kaya Hong Kong dramas sing paling apik ing HAHA 'aku duwe pitakonan bab Katresnan Langgeng, aku maca ing plot lan iku misale jek sing wong tumiba ing katresnan karo cah wadon ing bojoné awak. Aku ora menyang sing kajaba kang tumiba ing katresnan karo bojoné ing mburi. Ora iki ndadekake pangertèn wae ENDI? Dew sampeyan bisa spoil kula. Aku kudu ngerti yen ana kang pungkasan seneng kanggo pasangan utawa ora' Mangsa girl transmigrates menyang kepungkur cah wadon kang awak lan padha ngalih saka wektu kanggo wektu. Pangeran tumiba ing katresnan karo cah wadon saka mangsa lan dheweke wong, nalika cah wadon saka sasi iku ing katresnan karo pangeran. Ngoper ora kelakon asring banget lan kabeh seneng-seneng rom wis kedados karo mangsa cah wadon. Nalika sasi cah wadon biasane tragis, minangka dheweke wis manggon karo jalaran saka apa mangsa prawan ora karo dheweke awak karo pangeran) lol. Sedhih, highly rekomendasi iku. Iku wis seneng 'pungkasan', urut saka, utawa luwih saka janji mangsa petualangan minangka mangsa loro bakal miwiti airing sesuk, yay.

'Aku duwe pitakonan bab Katresnan Langgeng, aku maca ing plot lan iku misale jek sing wong tumiba ing katresnan karo cah wadon ing bojoné awak.

Aku ora menyang sing kajaba kang tumiba ing katresnan karo bojoné ing mburi. Ora iki ndadekake pangertèn wae ENDI? Dew sampeyan bisa spoil kula. Aku kudu ngerti yen ana kang pungkasan seneng kanggo pasangan utawa ora' Mangsa girl transmigrates menyang kepungkur cah wadon kang awak lan padha ngalih saka wektu kanggo wektu. Pangeran tumiba ing katresnan karo cah wadon saka mangsa lan dheweke wong, nalika girl saka sasi iku ing katresnan karo pangeran. Ngoper ora kelakon asring banget lan kabeh seneng-seneng rom wis kedados karo mangsa cah wadon. Nalika sasi cah wadon biasane tragis, minangka dheweke wis manggon karo jalaran saka apa mangsa prawan ora karo dheweke awak karo pangeran) lol.

Sedhih, highly rekomendasi iku.

Iku wis seneng 'pungkasan', urut saka, utawa luwih saka janji mangsa petualangan minangka mangsa loro bakal miwiti airing sesuk, yay. Ahh oke aku ngerti saiki Aku maca ing plot kanggo mangsa loro banget, supaya aku ngerti apa sing matur HAHA.

Passport Layanan - u. S. Embassy Konsulat ing China

Ing formulir sing kasedhiya ing kene

Duta US kanggo bangsa-Bangsa' Republik China Terry Branstad lan kulawarga wis teka ing ChinaPassport aplikasi kudu digawe ing wong ing Amérika Warga Layanan unit saka Embassy lan Konsulat. Yen pelamar wis suntingan, suntingan perlu kanggo katon karo kang utawa dheweke tuwane uga. Anyar passports sing umum ditanggepi ing loro kanggo papat minggu sawise aplikasi lan anyar passport sim enem wolung minggu sawise aplikasi. Iki passports lan passport sim sing dicithak ing Amerika Serikat lan dikirim menyang China liwat kurir layanan. Akibate, amarga produksi utawa pangiriman faktor bisa njupuk banget maneh kanggo nampa siji utawa liyane. Winates sah darurat passports bisa ditanggepi ing kahanan khusus. Sawise sampeyan isi metu aplikasi online, print, lan nggawa iku karo sampeyan dina janjian. Mangga bakal ngilingake sing expedited layanan mung kasedhiya yen sampeyan aplikasi kanggo passport ing u. instruksi Penting kanggo kabeh passport pelamar: - Mangga print metu lan ngirim mung siji-sisi kaca saka aplikasi.

- Sampeyan kudu nyedhiyani nomer Sosial Keamanan, yen sampeyan wis ditanggepi siji, ing sesuai karo u.

Anyar passports sing umume kasedhiya kanggo pilihan ing rong utawa patang minggu saka aplikasi. Sampeyan bakal nampa email saka Embassy utawa Konsulat ing ngendi sampeyan applied nalika passport wis siap. Yen sampeyan seneng kanggo teka ing wong, please wait kanggo kita e-mail notifying sampeyan sing passport siap kanggo pick-up. Mangga wigati sing ACS bakal terus anyar passport kanggo munggah kanggo dina. Yen sampeyan lagi biso kanggo bali menyang Embassy utawa Konsulat kanggo pick munggah passport, sampeyan bisa uga kuoso kanca utawa kulawarga anggota kanggo nglumpukake saka ACS ing atas. Panjenengan mbayar panrimo, saiki passport, lan mlebu wewenang huruf ditulis ing basa inggris kudu presented dening kanca-kanca utawa kulawarga anggota kanggo ACS kanggo release ing passport. Passport Nganyari maneh kanggo Anak Ing Umur - Sampeyan bisa aplikasi kanggo anak kang passport dening ngisor iki pandhuan ing kaca iki yen: Passport Nganyari maneh kanggo wong Diwasa - Sampeyan bisa aplikasi kanggo passport dening ngisor iki pandhuan ing kaca iki yen: Ngganti Ilang Dicolong Cina Visa Ing ngisor iki dokumen sing dibutuhaké déning Metu lan Entri Biro(EEB) kanggo nggampangake ditokake anyar Cina visa kanggo ngganti ilang dicolong visa.

Ing Konfirmasi saka Reporting Mundhut saka Passport sadurunge ditanggepi dening EEB WIGATI: Metu lan Entri Biro (EEB) wis sawijine discretion kanggo mbutuhake tambahan dokumen ora kadhaptar ndhuwur ing supaya kanggo nggampangake ditokake anyar Cina visa.

PENTING WIGATI: EEB mbutuhake warga manca laporan page passports minangka ilang dicolong ing EEB sadurunge arep pamilike Besar diwenehi panggantos passport. Yen wong manca presents panggantos passport tanpa page gadhah kacarita ing passport minangka ilang dicolong kanggo EEB, EEB bakal ora jeksa agung bisa ngetokake Cina visa ing rutin. Kita saestu kasurung kanggo isi metu passport aplikasi online, print wong-wong mau, lan nggawa wong-wong mau kanggo kita kantor. Iki bakal nemen ngurangi wektu sampeyan kudu nglampahi ing ACS kantor. Yen jeneng wis sah diganti amarga pernikahané utawa pengadilan supaya ing siji taun saka tanggal ditokake saka passport, banjur sampeyan kudu: kanggo Nggawa ACS rampung wangun DS, Aplikasi kanggo US Passport: - Owahan Jeneng, Data Koreksi, lan Winates Passport Buku Panggantos Wangun, certified salinan saka marriage certificate utawa jeneng owah-owahan pengadilan dhawuh, siji anyar werna foto karo latar putih (inci dening loro inci), lan saiki passport bener.

Photocopies lan notarized salinan sing ora ditrima kanggo passport tujuan.

Yen jeneng wis sah diganti amarga pernikahané utawa pengadilan supaya luwih saka siji taun wangun tanggal ditokake saka passport, banjur sampeyan bakal perlu kanggo ngirim wangun DS- kang passport nganyari maneh kanggo wong diwasa lan mbayar USD utawa RMB padha. Yen sampeyan wis katutup printing kesalahan (ejaan kesalahan utawa salah tanggal lair) ing passport, banjur sampeyan bakal perlu kanggo nggawa ACS wangun rampung DS, Aplikasi kanggo US Passport: - Owahan Jeneng, Data Koreksi, lan Winates Passport Buku Panggantos Wangun, fotokopi saka u. passport, lan siji anyar werna foto karo latar putih (inci dening loro inci). Wigati: Mangga print metu lan ngirim mung siji-sisi kaca saka wangun. Minangka februari, u. hukum mbutuhake loro tuwane passport pelamar ing umur nembelas idin ing nulis kanggo suntingan kang passport ditokake. Yen mung salah siji tiyang sepah punika saiki ing wektu saka suntingan kang passport aplikasi, absen tiyang sepah kang notarized Wangun DS- utawa notarized statement ditulis idin saka (kalebu anak kang jeneng lan tanggal lair, uga minangka salinan saka tiyang sepah kang bener, pamaréntahan ditanggepi identifikasi) authorizing passport ditokake dibutuhake. Ngirim salah siji tiyang sepah duwe tunggal panguwasa legal kanggo aplikasi kanggo suntingan passport, supaya pengadilan amal sawijine ditahan kanggo nglamar tiyang sepah utawa certified salinan saka liyane tiyang sepah kang certificate pati kudu presented ing wektu aplikasi. USA pengadilan ditanggepi dokumen utawa Cina certificate divorce nuduhake salah siji tiyang sepah wis ditahan fisik saka anak punika boten cecek kanggo mbuktekaken sawijine ditahan legal. Ing akeh kasus, kita bisa takon kanggo non-custodial tiyang sepah kang notarized Statement Idin, Wangun DS, utawa dheweke notarized statement ditulis consenting kanggo passport ditokake. Kabeh dokumen manca kudu diiringi dening English translation. Ing Asia-Pasifik, akeh negara-negara mbutuhake US passport kanggo duwe ing paling nem sasi sah isih ing iku kanggo ditokake saka visa utawa kanggo lelungan menyang negara sing.

Sawetara airlines ora bakal ngidini penumpang karo kurang saka enem sasi saka passport sah kanggo papan sing penerbangan.

Embassy Konsulat ora mbutuhake negara liya kanggo ngidini sampeyan kanggo ngetik yen sampeyan ora ketemu metu sing syarat entri. Kanggo informasi tambahan gegayutan entri lan metu syarat, ndeleng Negara Tartamtu Lelungan Syarat.

Yen panjenengan plans travel wis telat amarga passport sah syarat, sampeyan bakal perlu kanggo gawe anyar passport.

Kanggo langsung lan utawa urgent lelungan, please tindakake pandhuan ing ngisor iki. Sampeyan bakal ditanggepi winates sah passport karo mati tanggal adhedhasar marang tartamtu kahanan travel. Yen sampeyan ora duwe urgent lelungan lan sampeyan bisa ngenteni sepuluh dina bisnis kanggo anyar passport teka, please nggawe janjian online lan waca passport nganyari maneh instruksi minangka mbatesi ing Diwasa Passports lan Suntingan Passports.

Beijing Pengacara Divorce - Pengacara Divorce ing Beijing, Cina pengacara Divorce, Njaluk Divorce ing China

Divorce pengalaman nglarani kanggo wong-wong utamané yen sampeyan ana ing negara mancaIki kirim bakal menehi sampeyan atos gambar saka carane kanggo njaluk divorce ing China lan Iku ora bisa nutupi saben bisa rinci. A akèh expats utawa wong manca sapunika manggon lan karya ing China lan mungkin sampeyan kudu menehi hasil karo polisi saben dinten. Yen sampeyan ngadhepi adil biaya utawa kang dipenjara ing China, sampeyan bakal duwe kanggo ngrekrut utawa ngandel nimbali pengacara utawa agung kanggo defend. Akeh expats lan wong manca sing saiki digunakake ing China lan sawetara wong-wong mau arep kanggo nampa ing China. Beijing, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou sing paling populer ing kutha-kutha kanggo wong Manca ing China lan pasar real estate Cina banget janjeni lan swara. Iku. China iku sawijining negara amba lan ana akeh pokrol kasedhiya ing China. Aku wis tak akeh email saka manca utawa expats ing China bab divorce ing China. Ing intermarriage antarane Cina lan expats sing nambah cepet banget ing sepuluh taun pungkasan.

Divorce Pokrol ing China

kudu ngerti aturan lan peraturan ing prakara iki, yen anak utawa aset sing melu, ing supaya kanggo milih solusi sing tepatIng kasus iki, loro bojomu lan bojoné arep sing, amarga alasan tartamtu, marriage ora bisa maneh dienggo. Khusus peraturan aplikasi nalika marriage iki rampung ing negara liyane lan marriage certificate ditanggepi dening pemerintah manca. Ing kasus iki, mung bisa mbutuhake langkah liyane lan bakal suwene maneh. Uga, iki jinis prosedur bakal ndherek biaya liyane Yen hakim kang kaputusan marang divorce, penggugat bisa mréntahaké paukuman enem sasi sawise iku ditanggepi. iki solusi sementara kanggo pasangan sing perlu sawetara wektu kanggo nimbang aspèk lan masalah ing marriage, karo tujuan saka rekonsiliasi lan pungkasanipun panyegahan saka kang manca warga sing melu sing urusan karo pengadilan khusus saka hukum ing kahanan tartamtu. Kanggo kayata, loro pasangan bojo perlu kanggo setuju ing Manca warga sing manggen ing China, expats sing tak nikah ing China lan loro Cina warga sing manggen ing negara utawa ing luar negeri bisa biasane prosedur ditampa dening loro pasangan bojo sing arep kanggo misahake ing proses loropaken, tanpa mbuwang akeh wektu karo wong-wong Tionghoa pengadilan. Ing kasus iki, divorce utang konfirmasi iku prosedur sing ditrapake kanggo wong manca sing manggen ing China lan kepingin kanggo, apa iku melu warga Tionghoa utawa wong njaba negoro karo karesidenan ing dharatan China.

Minangka kanggo prosedur melu, magistrates bakal ngesyahke teknologi persetujuan, yen pasangan bojo sarujuk ing aset lan responsibilities.

Amarga iki wis diklasifikasikaké minangka pengadilan cilik, mediasi sipil statement ditanggepi dening pengadilan saka hukum ing China. Ora ragu-ragu kanggo pirembagan kanggo kita penasehat lan golek metu informasi lengkap babagan proses divorce lan syarat melu. yen pasangan bojo urip kapisah kanggo ing paling rong taun, yen kahanan mimpin kanggo melu ngudi kawruh saka teknologi tresno lan yen salah siji saka pasangan bojo setya abojo loro. Ana uga alasan liyane lan kahanan sing ngadeg ing dasar biasane ditangani liwat pengadilan amarga kerumitan, nanging yen ngono mbutuhake, solusi iki bisa dadi salah siji sing tepat tinimbang teknologi persetujuan. Kita, sampeyan kudu ngerti sing marriage certificate ditanggepi dening cocog panguwasa ing negara liyane perlu. Ing cilik saka warga Tionghoa, Sipil Biro Affairs punika institusi sing cathetan bisa komplek, utamané yen tuwane sing onomatopia ing pengadilan hukum ing arah. Magistrates bakal nimbang kabutuhan saka anak melu ing marriage, sing wishes lan status financial saka tuwane. Verifikasi ing pangertèn iki bisa digawe dening panguwasa, ing supaya kanggo nggawe kaputusan tengen ing cilik saka anak, sawise. Anak support utawa alimony lumebu kewajiban saka tiyang sepah sing durung menang ditahan lan jumlah munggah kira-kira telung puluh saka revenue tahunan. Miturut Kulawarga Hukum ing China, alimony mbayar nganti anak tekan wolulas taun, utawa yen suntingan punika nembelas lan wis proyek utawa gabung ing militer layanan. Kaya ing cilik saka, pengadilan hukum ing China sing ing pangisian daya saka ditahan anak lan melu prakara kaya alimony, ngunjungi dina, kahanan, etc. Iku highly dianjurake kanggo solicit dhukungan saka an experienced yen sampeyan wis mutusaké kanggo divorce lan yen ana bocah melu sawise marriage, utamané kanggo wong njaba negoro sing duwe ora idea bab ditrapake ing China.

Miwiti perusahaan ing China bisa dadi angel wiwit melu-melu kuwi tata cara komplek. Tim saka Pokrol China net banget qualified lan paedahing kawruh saka ekstensif pengalaman ing wilayah iki.

Pendhaftaran Marriage lan Aplikasi ing China kanggo Manca Expats

Ana sing resmi sing sing nyedhiyani layanan iki ing China

Internasional kekawin sing tambah akeh umum: antarane wong-wong manca lan Cina warga sing ora ana sing istiméwaHukum lan tata cara kanggo marriage internasional sing wong-wong saka negara sing marrying ing, lan ing paling kahanan ana ora perlu kanggo omah-omah ing loro minangka marriage ing salah siji negara biasane dikenali ing kabeh liya-liyane. Nanging, ana sawetara masalah kayata umur minimal wong bisa omah-omah lan kamungkinan saka gadhah macem-macem pasangan bojo ing sawetara budaya kang bisa nimbulaké marriage kanggo dadi bener ing panggenan liya. Sampeyan uga kudu ngelingi sing malah sanadyan negara ngenali jaban rangkah marriage, iku biasane ora nyedhiyani otomatis tengen kanggo pasangan kanggo ngetik negara: sing biasane subyek kanggo aplikasi kapisah lan adoh saka tartamtu kanggo bakal disetujoni. Ing cara sing padha wong manca wis ora otomatis tengen kanggo urip ing China amarga wong utawa dheweke wis nikah Cina. Nanging, miwiti saka tanggal juni, manca sing duwe pasangan Cina sing manggen ing China sing layak kanggo aplikasi kanggo artikel Iki bakal nerangake aturan dhasar sing manca perlu kanggo ngerti bab marrying ing China lan uga nimbang sawetara topik related kayata sawetara khusus sing digandhengake karo pendhaftaran marriage. Biasane, sampeyan bakal duwe kanggo pindhah menyang kantor ing ukum kang partner Cina kadhaftar ing dheweke utawa kang hukou (户口) sanadyan ana sawetara lapuran sing pasangan wis bisa kanggo omah-omah ing kantor lokal kanggo ngendi partner Cina urip.

Iku wis ing alam saka sistem Cina sing ana bisa kuwi variasi ing implementasine saka aturan, supaya iku tansah worth mriksa ing tata cara nalika sampeyan ngunjungi kanggo ngumpulake wangun aplikasi.

Wong marrying kudu tekan dibutuhake minimal umur: kanggo wong-wong sing puluh loro taun lan kanggo wanita umur rong puluh taun, kajaba sing wong bisa omah-omah enom karo parental ijin.

Wong kudu ora bakal nikah kanggo wong liya sing wis nduwe suami utawa bojo: gadhah luwih saka siji bojomu utawa bojo ing negara wae ora dileksanakake ing Cina hukum.

Mung lanang lan wadon, ora loro wong padha jender, bisa njaluk nikah kene. Aplikasi iku sampeyan padha karo kanggo pernikahané sipil ing akeh negara western nanging iku tanggung administratif, ana upacara ing kabeh. Acara biasane njupuk uga ing siji jam, kadhangkala minangka sethitik minangka limalas menit. Sampeyan kudu njupuk formulir lan ngrampungake wong-wong mau ing advance. Supaya banjur sampeyan bisa rawuh Affairs Sipil Biro lan ing sawetara kutha-kutha, sampeyan bakal duwe bagean khusus kanggo 'internasional kekawin' - lan ngirim aplikasi karo ing ngisor iki (ana cathetan lan penjelasan sawise dhaftar): Loro: Siji Status Certificate, Yen, dirampungaké divorce makalah utawa certificate pati saka ex-pasangan kanggo dadi rondho Bebarengan: Telung resmi gaya foto saka saperangan bebarengan - umume, sipil affairs kantor nyedhiyakake layanan iki. Manca: Notarized jarwan ing Cina kabeh asli ora ing Cina (kajaba ing passport. Nalika kabeh wis rampung satisfactorily, sampeyan bakal ninggalake - minangka saperangan nikah. Sampeyan bakal salah siji kudu diwenehi certificate marriage minangka sampeyan ninggalake utawa sampeyan bisa uga kudu takon kanggo ngumpulake iku ing sawetara dina.

(uga dikenal minangka: Affidavit saka Siji Status, Certificate saka Ora Ngrekam saka Pernikahané, Certificate saka Ora Impediment, Siji Status Pranyatan Kukumipun, Certificate saka Legal Kapasitas kanggo Kontrak Marriage, etc.).

Iki dimaksudaké kanggo nuduhake yen sampeyan lagi ora nikah.

Saben negara nduweni cara dhewe saka nyediakake iki, lan sawetara negara kurban layanan liwat embassy utawa konsulat ing China, supaya sampeyan kudu mriksa negara dhewe' s situs web kanggo golek tata cara sing cocog.

Ing sawetara negara iku bisa kanggo wong kanggo njupuk wangun certificate nyatakake lagi layak kanggo omah-omah, Australia bisa diwenehi 'Ora Ngrekam Marriage (Siji Status) Certificate.

Nanging, akeh negara-negara ora bisa nyedhiyani iki supaya sampeyan kudu nggawe pranyatan formal, asring dikenal sah minangka 'affidavit', sing siji.

Iki cara ing ing AMERIKA serikat, please maca informasi luwih lengkap babagan 'Pendhaftaran Marriage ing China kanggo US Citizens'. Yen sampeyan ora bisa diwenehi wangun standar, sampeyan kudu konsep dhewe affidavit, yen bisa nggunakake disenengi gaya saka negara, nyatakake lengkap jeneng lan alamat, pendhudhukan lan juragan, lan passport nomer. Negara sing wis tau wis nikah sadurunge, utawa yen sampeyan wis ora nikah wiwit divorce utawa dadi sing dadi rondho ing punapa mawon tanggal.

I am looking for agen sing bisa bantuan kula kanggo proses

Biasane, langkah sabanjure kanggo duwe affidavit notarized miturut hukum lokal ukum. Iki kalebu tondo asto document lan gadhah iku sekseni dening umum notaris utawa padha ing sistem legal.

Nanging, ing sawetara yuridiksi ana bisa dadi ekstra langkah-langkah.

Ing AMERIKA serikat sampeyan kudu ngirim notarized affidavit kanggo Sekretaris Negara Kantor negara kang ana kaleksanan senajan ing sawetara negara, sampeyan kudu ngirim menyang umum notaris kang carik kabupaten.

Ing Australia, ing kasus ngendi wong ora diwenehi Siji Status Certificate padha bisa diwenehi wangun disebut a Certificate saka Ora Impediment kanggo Marriage saka Departemen Urusane Manca lan Perdagangan - ing pet iku kabentuk affidavit utawa 'pranyatan kukumipun'. Malah mung ngelingi rong negara kita bisa ndeleng ana akeh variasi ing idea dhasar. Ing Kanada lan Britain syarat sing padha apa wis diterangake kene. Cetha, sampeyan bakal duwe kanggo mriksa persis apa syarat sing kanggo ing ngendi sampeyan manggon. Elinga yen ing akeh negara-negara certificate saka siji status iku ora bagean saka sawijining sistem, supaya sampeyan nggunakake umum waé affidavit utawa swearing ing sumpah. Yen sampeyan ora jujur, sing bejat ing hukum ngendi sampeyan digawe affidavit, lan sampeyan bakal mbokmenawa break jantung panjenengan siji tresna nalika sampeyan ketemu guilty saka abojo loro. Sampeyan kudu ngrampungake Aplikasi kanggo bukti Asli saka Notarization wangun ing lokal Cina Konsulat lan ngirim kanggo wong-wong mau kanggo bukti asli. Sampeyan kudu ngirim iku karo legal document saka jaban rangkah (biasane, notarized affidavit) lan mbayar ragad. Penanganan wektu iku biasane patang dina apa nanging kanggo ragad ekstra iku bisa diproses luwih cepet. Ing hukou 户口is kulawarga buku kang cathetan kabeh penting prakara kulawarga lan jahwéh nduwèni' s resmi panggonan panggonan. Iku ora tansah gampang kanggo Cina kanggo transfer iki kanggo kutha anyar supaya iku cukup umum sing wong Cina dianggep non-penduduk kotamadya lan sing mbokmenawa bakal duwe kanggo pindhah kanggo dheweke utawa kang pangguna kutha. Nanging, ana sawetara lapuran sing duwe pasangan nikah sacara lokal lan mung wis rawuh ing bagean beda saka kantor lokal. Sampeyan bakal mbokmenawa kudu nggawe janjian kanggo marriage ing advance, nanging yen sampeyan lagi tekan saka jaban rangkah lan ing cepet-cepet, partner Cina bisa nindakake iki sadurunge sampeyan teka. Kocap kacarita sing sawetara kantor mbutuhake aplikasi kanggo dadi mondhok puluh siji dina ing linuwih.

Sampeyan miwiti aplikasi ing negara ngarep: sampeyan bisa njupuk sembarang dokumen sing dibutuhake kanggo konsulat ngendi sampeyan aplikasi kanggo visa.

Sampeyan bisa ngrampungake bukti Asli Wangun dijupuk saka konsulat (utawa download saka sawetara Cina konsulat situs web) lan ngirim kanggo wong-wong mau karo manca dokumen. Iki bisa uga ngewangi yen sampeyan seeking a dadi dawa wisata visa supaya sampeyan bisa tetep karo pasangan - iku bakal nyedhiyani bukti saka intents lan tujuan travel, utawa yen ana apa ekstra kerumitan karo dokumen utawa kahanan sing padha bisa mantun luwih gampang ing titik iki. Notarized jarwan: yen sampeyan perlu bantuan nemokake disetujoni translator, takon ing Biro Affairs Sipil utawa konsulat Cina ing negara ngarep yen sampeyan nglamar ing advance. Minimal umur: Parental hak aksès kanggo wong ing ngisor iki umur idin bisa presented minangka layang kang kalebu indeks driji saben tiyang sepah ing ngisor iki tetandan lan tanggal).

Bhutan lan China ora duwe hubungan diplomatik, isih bisa aku njaluk omah-omah certificate ing China. Utawa ana wae dokumen liyane needed Ya, sampeyan bisa njaluk omah-omah certificate ing China yen sampeyan ketemu kabeh syarat.

Sampeyan uga perlu kanggo nyedhiyani passport, visa utawa ijin panggonan, lan siji status certificate saka negara. Matur nuwun kanggo nanggepi cepet Aku pengin ngerti informasi cetha kaya aku iki sapisan takon kanggo nyedhiyani negara katelu persetujuan sing aku siji. Aku nyoba kabeh besar lan padha marang kula padha ora duwe hak kanggo nyedhiyani sing. Yen pendhaftaran partner Cina lan aku njaluk nikah njaba saka China bakal kita union bisa dikenali ing China. Lan aku bakal dadi bisa kasil aplikasi kanggo Q Visa karo marriage certificate ditanggepi kanggo kita njaba saka China. Yen sampeyan dienggo kanggo njaluk nikah ing dharatan China, sampeyan perlu kanggo nyedhiyani passport, visa utawa ijin panggonan, lan siji status certificate saka negara. Aku wong Pampanga lan bojoku ana Cina, kita nikah kene ing Filipina. saiki kita lagi planning kanggo pindhah ing china, nanging Gegayutan visa bisa aku njaluk iku cepet. Aku bisa tetep ing china Yen sampeyan duwe marriage certificate, sampeyan bisa aplikasi kanggo kulawarga Q jinis saka China embassy ing negara. Banjur, sampeyan bisa ngetik China karo bener Q jinis.

Divorce lan Sosial Keamanan Spousal Keuntungan

Sing padha layak kanggo keuntungan saka ex-bojo

Njaluk bukti sampeyan kudu babagan kesehatan mripat, kalebu nganyari ing paling anyar pangobatan, ing AARP Mripat TengahEn Española - Q: Pendhaftaran marriage rampung karo pengadilan dhawuh sepuluh taun kepungkur. Aku marang sing minangka wong wadon pegatan, aku bisa nduweni kanggo keuntungan Sosial Keamanan ing ngrekam karya saka pendhaftaran ex-pasangan. A: Ya, iku bener sing bisa. Sosial Keamanan makaryakke karo filsafat sing pegatan wong bisa pantes pribadi entuk manfaat, duwe wis ing partner long-term lan helpmate saka anggota saka kekiyatan kerjo. Entuk manfaat iku padha, ing kasunyatan, kanggo spousal entuk manfaat sing kasedhiya kanggo wong sing isih nikah. Sejatine, ana rong set aturan sing nemtokake apa sing nduweni.

Pisanan ditrapake yen ex-pasangan urip, lan liya ditrapake yen kang almarhum.

Salah siji cara, iku ora surprise sampeyan kanggo mangerteni sing aturan sing rumit, lan sampeyan bakal perlu kanggo njupuk sawetara wektu njupuk menowo karo wong-wong mau.

Lan sadurunge kita pindhah luwih, tetep wonten ing pikiran sing Sosial Keamanan jender neutral.

Sanadyan akeh saka sawijining aturan tanggal kanggo jaman siji-income rumah tangga karo wong lanang apa wadon lan tetep ngarep lan mundhakaken anak kabeh sampeyan bakal maca kene bab pegatan wadon bakal aplikasi merata kanggo wong pegatan.

Ana ora mung siji entuk manfaat kasedhiya

Uga, sembarang keuntungan sing minangka pegatan pasangan bisa uga nampa bakal duwe pengaruh ana ing jumlah keuntungan ex-pasangan nemu. Sembarang leren entuk manfaat sing lagi anduweni hak kanggo nampa adhedhasar karya dhewe ngrekam kudu luwih murah tinimbang entuk manfaat ngene nampa saka ex-pasangan kang ngrekam. Sejatine, sampeyan ngumpulake whichever entuk manfaat sing luwih dhuwur. Sampeyan bisa ngumpulake loro. Ing acara wae, sadurunge apa-apa bisa kelakon, ana kang a 'nyoba' kanggo ex-bojo, banget. Panjenenganipun kudu kanthi irah-irahan Sosial Keamanan leren utawa cacat keuntungan. Yen sarat kanggo sing keuntungan malah yen dheweke wis ora dipunwiwiti njupuk wong-wong mau, Sosial Keamanan bakal ngidini sampeyan ex-bojoné kanggo pindhah ahead lan njupuk ex-pasangan keuntungan nyediakake sing wis pegatan kanggo ing paling rong taun. A: Sing bakal gumantung carane akeh ex-pasangan sarat kanggo. Yen sampeyan lagi ing lengkap umur leren, sampeyan bakal layak kanggo pembayaran sing sèket persen saka apa wae kang bakal njaluk. Nanging yen sampeyan miwiti njupuk keuntungan sadurunge lengkap umur leren, padha bakal permanen suda. Sing sejatine padha minangka apa bakal aplikasi yen sampeyan isih nikah lan bojomu pensiun: Sampeyan bisa njaluk a pasangan kang entuk manfaat saka sèket persen. A: Sampeyan bisa njaluk keuntungan ing ex-pasangan kang ngrekam ing sembarang umur yen sampeyan lagi ngrawat kanggo sing ex-pasangan anak, sing uga alam utawa sah diadopsi anak lan sing luwih enom saka. Keuntungan panjenengan bakal terus nganti anak tekan nembelas utawa wis ora ana maneh sing dipatèni. Jahwéh, sampeyan bisa nampa iki entuk manfaat malah yen sampeyan padha ora nikah kanggo ex-pasangan kanggo sepuluh taun.

sewidak Kapindho Tips: Leren Kesalahane - Sampeyan mbayar tagihan, sampeyan mbayar pajak.

Menehi kula sewidak detik lan aku bakal nggawe manawa sampeyan sing mbayar dhewe page. Q: Carane bab wong-wong sing wis macem-macem kekawin lan pegatan. A: jawaban iku ya, sanajan iku bakal gumantung carane dawa kekawin langgeng lan kahanan liyane. Nanging, mesthi, padha ora bisa ngumpulake macem-macem keuntungan ing cathetan saka macem-macem ex-bojo. Q: Ing sandi ex-bojomu kang cilik, ana kang bener liyane ex-pasangan.

Yen dheweke ditrapake sadurunge kula, aku bakal njaluk apa-apa. A: Ora Ana Karo Sosial Keamanan, iku ora matter sing bakal ana pisanan.

Yen sampeyan ketemu saringan, sampeyan njaluk entuk manfaat, preduli saka apa liyane ex-pasangan wis utawa wis ora rampung. Aku minangka ngandika, aturan sing komplek.

Kanggo informasi luwih lengkap, ngene nindakake uga kanggo maca -kaca booklet sing Sosial Keamanan nerbitaké, Apa Saben wong Wadon Kudu Ngerti.

Ing kajaba iku kanggo divorce, iku delves menyang kuwi subjek minangka domestik panganiaya lan status Sosial Keamanan yen sampeyan dadi randha.

Bakal disiapake kanggo nyedhiyani dokumen sing netepake hak kanggo entuk manfaat.

Sampeyan bakal kamungkinan bakal dijaluk kanggo birth certificate, marriage lisènsi lan divorce dhawuh. Plus sampeyan bakal kudu ex-bojo kang nomer Sosial Keamanan. Yen sampeyan ora ngerti iku, sampeyan bakal dijaluk kanggo tanggal lan panggonan lair lan jeneng saka wong tuwané, informasi kang bakal ngidini Sosial Keamanan kanggo katon ing nomer munggah. Stan Hinden, mantan pawarto kanggo Washington Post, wrote Carane kanggo Pensiun Seneng: rolas Paling Penting Pancasan Sampeyan Kudu Nggawe Sadurunge Sampeyan Pensiun. Duwe pitakonan Mriksa metu Sosial Keamanan kothak Layang arsip.

Yen sampeyan ora nemokake jawaban ana, ngirim email kanggo Sosial Keamanan kothak Layang.

AARP punika nirlaba, nonpartisan organisasi sing empowers wong kanggo milih carane padha manggon minangka padha umur. Miwiti saben dina karo warta sampeyan bisa nggunakake. Saka kesehatan lan dhuwit kanggo politik lan hiburan, iki sumber lengkap kanggo tetep ing ngerti. Sampeyan ninggalake website lan arep kanggo situs web kita dipercaya panyedhiya. Panyedhiya kang syarat-syarat, kahanan lan kawicaksanan aplikasi. Mangga bali menyang situs web kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab keuntungan liyane. Ngatur panjenengan email pilihan lan marang kita kang topik kapentingan sampeyan supaya kita bisa prioritize informasi sing nampa. Ing sabanjure rong puluh papat jam, sampeyan bakal nampa email konfirmasi langganan kanggo nampa email related kanggo AARP lilo tanpo pekso.

Yen sampeyan konfirmasi sing langganan, sampeyan bakal ajeg nampa komunikasi related kanggo AARP lilo tanpo pekso.

Masyarakat properti lan property kapisah aturan saka China divorce hukum

Proses wis umum diarani minangka 'transmutation

China iku salah siji saka negara-negara sing ngisin hukum property masyarakatProperty masyarakat teori saka hukum kang bojomu lan bojoné sing dianggep minangka co-pihak sing nduweni property ing wangun padha kanggo kemitraan. Kabeh saka properti diduweni dening pasangan nikah ing China bisa diklasifikasikaké minangka property masyarakat, kapisah property, utawa gabungan-property masyarakat. China legislatif wis berlaku pranatan kanggo mrentah carane properti, lan utang, angsal sak marriage kudu diklasifikasikaké.

Klasifikasi property minangka masyarakat, kapisah, utawa gabungan-community bakal nemtokake carane prekara-prekara kuwi sing dipérang antarane pihak marang pembubaran marriage.

Property masyarakat wis ditetepake dening China pamilihan minangka 'kabeh property, nyata utawa pribadi, ngendi dumunung, angsal dening nikah wong sak marriage nalika domiciled ing negara iki. Watak: Pisanan iku kudu ditemtokake apa property 'property masyarakat', 'kapisah property', utawa 'gabungan-perkawinan property. Divisi: Sawise property wis chemicalized lan rego, ing goal saka pengadilan kanggo konfirmasi property kapisah kanggo pemilik saka properti lan kanggo roto-roto dibagi property masyarakat. Kapisah Properti Umum Konsep: Property angsal sadurunge marriage éntuk pasangan kang kapisah property, minangka properti dijupuk sak marriage sing bisa dilacak kanggo ngowahi kahanan disualekno. Kaya property masyarakat, kapisah property ora bakal kelangan sawijining karakter minangka kuwi dening mere owah-owahan ing wangun utawa identitas. Pengadilan mulane kudu nemtokake nalika property iki 'angsal'. Kanggo property watak tujuan, 'angsal' contemplates ing 'wiwitan saka judhul'. umume makna wektu (sadurunge marriage, sak marriage, utawa sawise misahake) nalika asli property hak jumeneng, ora wektu nalika salajengipun matured menyang lengkap legal judhul.

Property angsal sak marriage dening 'hadiah, bequest, mikirake, utawa keturunan' (ie, inter vivo utawa testamentary hadiah utawa intestate kasuksesan) éntuk pasangan kang kapisah property.

A pasangan 'pangentukan lan accumulations' sawise paukuman legal misahake ana kang utawa dheweke kapisah properti lan supaya sing a pasangan 'pangentukan lan accumulations' nalika urip kapisah lan loro saka liyane pasangan. 'Misahake' mbutuhake luwih saka rift ing pasangan bojo' sesambetan. Tanggal 'misahake' occurs mung nalika pihak wis teka kanggo a parting saka cara karo ora saiki maksud kanggo nerusake marriage lan tumindak bukti lengkap lan final break ing hubungan perkawinan.

Property masyarakat Umum Konsep: Kabeh property angsal sak marriage lan sadurunge misahake, liyane saka dening hadiah utawa pusaka, presumptively property masyarakat.

Income asalé saka pasangan kang pegawe, wektu utawa skill sak marriage lan sadurunge misahake property masyarakat. Kuwi 'pangentukan' kalebu sembarang ganti rugi kanggo layanan, preduli saka wangun kang lagi ditampa. Contone, menyang ombone iku nuduhake employment sak marriage, masyarakat 'pangentukan' bisa kalebu: Transmutation: Loro sadurunge lan sak marriage, pasangan bojo bisa setuju kanggo owah-owahan ing status saka sembarang utawa kabeh saka properti (saiki diduweni utawa sesampunipun angsal) i.e, padha bisa ngowahi kapisah menyang property masyarakat, masyarakat menyang kapisah property, utawa property kapisah saka siji menyang property kapisah saka liyane. pasangan hak properti diwènèhaké dening penegakan bisa ngrubah dening persetujuan sadurunge ningkah utawa perkawinan property persetujuan. Absen ing-jenis divisi utawa sale lan divisi saka neruske, regane saben item ing masyarakat estate lan prasyarat kanggo pangadilan kang tanggung jawab kanggo mengaruhi net witjaksono divisi.

Regane punika pungkasanipun kagelar a pitakonan saka kasunyatan, bakal mantun ing ngleksanani nyoba pangadilan kang godhongé amba discretion adhedhasar sawetara saka bukti presented.

Nyoba pangadilan kang netepake bakal ayating ing mréntahaké supaya dawa minangka didhukung dening bukti substansial ing ngrekam. Kewajiban Kanggo Nyampekano informasi Nilai: Saben pasangan kang fiduciary kewajiban ing manajemen lan kontrol saka masyarakat estate kalebu tugas (a) kanthi nyampekano informasi kanggo liyane pasangan 'kabeh bukti materi lan informasi gegayutan orane, watak lan regane saka kabeh aset kang masyarakat wis utawa bisa duwe kapentingan lan utang kanggo kang ing masyarakat utawa uga tanggung jawab' lan (b) marang panyuwunan, kanggo 'nyedhiyani akses witjaksono kanggo kabeh informasi, cathetan, lan buku sing ngladèni nilai lan karakter sing aset lan utang. Pihak Uga Setuju Ing Nilai: Ing pihak sing free kanggo ngetik menyang persetujuan bab nilai property masyarakat lan padha kasurung kanggo nglakoni dening pangadilan. Nilai Pasar sing padha: Kajaba pihak stipulate utawa setuju kanggo nampa sawetara langkah saka nilai (e. g, biaya utawa nilai buku), witjaksono divisi saka masyarakat estate kudu predicated ing nilai pasar sing padha. Kanggo tujuan saka effecting witjaksono divisi property marang pernikahan pembubaran utawa legal misahake, 'nilai pasar sing padha' saka marketable bondho iku rega dhuwur ing tanggal regane sing bakal sarujuk kanggo dening (aku) bakul, sing iku cumadhang kanggo ngedol nanging ing ora tansah 'utawa kabutuhan urgent kanggo nglakoni, lan (ii) panuku, sing siap, kekarepan lan bisa kanggo tuku nanging ing 'ora tartamtu pendjalok kanggo supaya mengkono. Tanggal Regane: Karo sawetara seng, masyarakat aset lan ayahan tundhuk pengadilan panggonan biasa kudu rego 'minangka cedhak minangka practicable kanggo wektu sentosa.

Pakar mirengake Opo: qualified pakar bisa nyekseni minangka kanggo nilai (e.

g, penilai, accountants, abseiling utawa nyata estate makelar salespersons). Pemilik kang mirengake Opo: pemilik utawa pemilik kang garwa wewenang kanggo nyekseni minangka nilai kang utawa dheweke dhewe property malah sanadyan ora qualified kanggo nyekseni minangka pakar. Dodolan iso dibandhingke: seksi kurban mratelakake panemume mirengake opo uga njupuk menyang akun minangka basis saka kang utawa dheweke mratelakake panemume bukti saka rega mbayar kanggo properti yen mentas dituku utawa bukti-bukti saka prices pasar utawa anyar prices sale kanggo iso dibandhingke (padha) property. Nanging, mere nawakake kanggo tuku utawa ngedol property tartamtu sing inadmissible kanggo mbuktekaken nilai property.

Nanging, kuwi tuku ngedol persetujuan ora ngyakinake

Tuku-Ngedol Persetujuan: sarujuk marang tuku-metu rega utawa tuku-metu rumus kanggo mundhut bisnis kapentingan (e. g, enggo bareng saka simpenan ing rapet-dianakaké utawa profesional corporation) minangka antarane bisnis kepala punika admissible ing pitakonan saka nilai ing masyarakat divisi property nerusake antarane pasangan bojo.

Adhedhasar marang bukti presented, ing kulawarga hukum pengadilan wis sing godhongé amba discretion kanggo nampa utawa nolak regane rumus ing bisnis tuku-metu (utawa tuku simpenan) persetujuan.

Pengadilan sing Godhongé amba Discretion: Umumé, ngendi pihak sing biso kanggo setuju ing panggonan sing masyarakat estate, nyoba pengadilan wis sing godhongé amba discretion kanggo nemtokake proses saka divisi ing urutan kanggo ngrampungake net witjaksono divisi. Ing-Jenis Divisi: Pengadilan divides fungible aset (bank akun, enggo bareng saka simpenan, lan sapiturute) ing jenis, kang saben pasangan wis dianugerahi siji-setengah. Distribusi bondho utawa Awis-Metu Divisi: Pengadilan distributes item siji utawa luwih kanggo siji pasangan lan item saka nilai witjaksono (kang bisa kalebu panyeimbang cathetan promissory) kanggo liyane. Sale Divisi saka Neruske: Ing pesenan Pengadilan bondho didol, karo neruske dipérang ing takeran perlu kanggo mengaruhi net witjaksono divisi saka sakabèhé masyarakat estate. Di tunda Pemisahan dening Konversi kanggo Tenancy ing Umum: Ing Pengadilan anugrah saben pasangan lan sakabeh siji-setengah tarif ing item tartamtu kanggo terus minangka nyewo ing umum (biasane, kulawarga ngarep), deferring pemisahan nganti layak kanggo mengaruhi sale lan divisi saka neruske. Reservation saka Divisi Property Ukum: pengadilan uga bifurcate tumindak lan ngawèhaké 'status mung' paukuman saka pembubaran utawa legal misahake, tinulis reserving ukum kanggo dibagi masyarakat estate lan mutusake masalah kabeh liyane ketundha masalah ing wektu mengko. Tambahan, ngendi contingencies tartamtu kanggo kelakon ing sawetara wates mangsa wektu nerjemahake iku impracticable kanggo diancam lan ndandani nilai ing masyarakat tartamtu kapentingan, nyoba pengadilan bisa mlaku tumindak ing discretion dening reserving ukum kanggo nilai lan dibagi kasebut masyarakat aset ing wektu mengko. A leladen saka ukum uga cocok ngendi ana potensial mbalekake pratelan nanging jumlah kuwi dadi ing contingencies durung tetep ing wektu divisi property nyoba.

Tetep wonten ing pikiran sing sampeyan bisa owah-owahan ing syarat-syarat perkawinan kepemilikan sadurunge marriage wiwit karo ditulis persetujuan (asring disebut persetujuan prenuptial).

Fees agung: US dolar saben jam karo minimal ragad werna-werna karo ukuran lan kerumitan saka cilik. Fees kang bisa utawa ora bisa dadi perlu ing kasus tartamtu sing gerakan fees, fees kanggo layanan proses, deposition fees. Nanging, sampeyan kudu wigati sing fees lan biaya uga beda-beda ngartekno miturut kahanan tartamtu.

Hubungi kita lan kita bakal menehi kowe petik marang penjenengan.

China Pengacara Blog bakal ngisi sing ing kahanan tartamtu ing ngisor iki gaya: Jam ragad aransemen Mungkin ragad aransemen Warata ragad aransemen Persentasi ragad aransemen aku wong dilisensi China pengacara. Paling klien sing bangsa manca lan perusahaan. China Pengacara Blog wis associates ing Beijing, Shanghai, Tianjin, Guangzhou, Langkawi, Nanjing, Langkawi, Langkawi, Langkawi district, pantai Cenang, Wuhan, Xian, Langkawi, Xiamen lan Hangzhou. Sinau Luwih Lengkap Iki China Pengacara Blog wis ngarahake ing nyediakake luwih kawruh lan pangerten saka Cina hukum kanggo wong njaba negoro. Sampeyan kudu duwe sembarang masalah legal ing China, ora ragu-ragu kanggo hubungi China Pengacara Blog kanggo rembugan. Pambuka rembugan free Luwih legal layanan, nanging, bakal dikenani biaya ing amarga tingkat lan ing amarga mesthi. Peter Zhu, an experienced China agung dilisensi kanggo laku hukum kanggo luwih saka sepuluh taun, penulis iki China Pengacara blog, nampani sembarang priksaan utawa rembugan related kanggo hukum Cina.

Apa Nasional Tingkat Divorce ing China

enem metu saka ewu kekawin rampung ing divorce ing China

Ing tingkat saka divorce kanggo Cina wis nambah ing tingkat nguwatirake. yuta Cina kekawin rampung ing divorce ing piyambak, nomer ing munggah kanggo kapitu taun ing saurutan

Iku misale jek sing gaya munggah anyar wis asil saka sawetara faktor kalebu China kang misuwur privasi siji-anak, anyar lan luwih gampang divorce tata cara, populasi akeh saka putih-iker-iker rasukan badhak wadon karo dhuwur pendidikan lan financial kamardikan, lan umum loosening saka konservatif tradisional views, utamané ing wilayah kutha.

Ing kawitan marketing, China kang nasional tingkat divorce ora koyone worrisome ing kabeh. Ing kasunyatan, Perserikatan bangsa-Bangsa Statistik Divisi lapuran sing ing mung. papat metu saka. Pancet, ing comparison, ing Jepang kira-kira.

Nanging, ing taun tingkat divorce ana mere

metu saka ewu kekawin rampung ing divorce, nalika ing Rusia lan rata-rata. wolung saben ewu kekawin rampung ing divorce ing taun. Ing, ing u S. divorce tingkat ana. loro saben ewu, dramatically mudhun saka. nine ing taun Apa troublesome iku arang banget cepet lan ketoke exponential munggah ing divorce tarif ing sawetara taun kepungkur. Kanggo akeh, China katon ing brink krisis sosial ing masyarakat ngendi divorce digunakake kanggo dadi nemen ngrumat. China kang misuwur privasi siji-anak digawe generasi sibling-kurang anak. Privasi iki arang banget kontrovèrsial sacara lokal lan donya lan wis disalahake kanggo tambah ing dipeksa abortions, infanticide wadon, lan akeh aspek jinis boten seimbang kalebet. Saliyane iki uneg-uneg serius, dadi misale jek sing produk saka China kang radikal privasi kulawarga planning, kirim-taun -an generasi, wis dipuntudhuh saka kang mentingake awake dhewe, kathi kanggo kabutuhan liyane, lan lagi sungkan utawa ora sanggup saka mantunaken masalah ingkang guyub. Kabeh iki posited dadi asil saka akeh munggah minangka cherished lan kebacut coddled mung anak tanpa vokal kanggo sesambungan karo. Kombinasi iki sipat pribadine ing loro pasangan bojo misale jek dadi kontributor utama kanggo perkawinan crah ing akeh Cina kekawin. Post-taun -an generasi uga kabaripun arang banget impulsive. Iki impulsive sikap wis theorized kanggo dadi salah siji alesan ngapa Cina pasangan dina sing mudhun ing katresnan banget cepet, njupuk hastily nikah, lan banjur pakaryan babagan penyimpanan file kanggo malah hastier pegatan. Lan nomer nambah saka pasangan njaluk nikah banjur pegatan sawise mung sawetara sasi, nalika ing sawetara kasus nemen, pasangan sing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo divorce mung sawetara jam sawise njupuk nikah. Liyane titik driji ing owah-owahan anyar ing divorce prosedur minangka durjana kanggo drastic munggah ing pegatan. Originally, saperangan goleki divorce iki dibutuhake kanggo njaluk referensi saka salah siji sing juragan utawa pimpinan masyarakat, ngremehake proses sing ngojok-ojoki akeh kanggo tetep ing antarane wong mati marriage. Saiki, iki stipulation ora maneh dibutuhake, lan pasangan bisa kanthi cepet, gampang, lan pribadi file kanggo divorce. Ing kutha-kutha gedhe lan akeh banget ing daratan wilayah, wanita duwe kesempatan liyane saka tau sadurunge. Standar pendidikan Cina wanita wis wungu mesti anjog kanggo liyane prospek kanggo putih-iker-iker rasukan proyek lan kemampuan kanggo dadi sawijining musna.

Iki enom apa wanita ora maneh kudu gumantung ing gadhah bojo kanggo ndhukung wong-wong mau, njabut durung liyane alangi kanggo njupuk divorce.

Ing kasunyatan, wilayah kutha duwe divorce paling dhuwur kapentingan ing kabeh saka China. Contone, ing Beijing, telung puluh sanga persen saka kekawin pungkasan ing divorce dibandhingake kanggo tingkat nasional mung. rong persen saka kekawin mboten saguh. Utamané ing wilayah kutha, Cina wong diwasa enom sing nambani sesambetan romantis luwih casually. Contone, siji-wengi stands sing katon minangka liyane lan liyane socially ditrima. Pasangan enom sing unafraid kanggo tiba hard lan cepet kanggo saben liyane, cepet-cepet menyang pernikahané karo meh whimsical sikap akeh banget laced karo pangarepan unrealistic, anjog kanggo marriage crah lan malah bisa divorce mudhun ing dalan. Kabeh ing kabeh, nalika China kang divorce tingkat isih ngisor iki sing akeh negara liyane, apa iku arang banget disconcerting iku ketoke èksponènsial tingkat nasional tingkat divorce wis akeh, nyebabake akeh pracaya sing divorce punika saestu dadi epidemi ing China.

Carane kanggo tuku omah utawa apartemen ing China. - Beijing Pengacara Divorce

Sampeyan wis makarya utawa sinau ing China liwat year

Akeh expats lan wong manca sing saiki digunakake ing China lan sawetara wong-wong mau arep kanggo nampa ing ChinaBeijing, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou sing paling populer ing kutha-kutha kanggo wong Manca ing China lan pasar real estate Cina banget janjeni lan swara. Punika pitados bilih pasar omah terus kanggo soar ing mangsa cedhak. Ora China ngidini manca kanggo tuku omah utawa apartemen ing China. Ya, sampeyan bisa tuku omah ing China, nanging sampeyan bakal kudu tundhuk karo aturan sawetara ing China: Tuku omah utawa apartemen ing China karo Cash. Panggonan Legal ing China karo passport bener. Income status. Marriage status Idin saka sing pasangan. Aku mung kadhaptar aturan dhasar ndhuwur lan kanggo informasi sing luwih rinci, aku bakal nulis liyane kirim wektu sabanjuré.

Omah bakal mandhiri dening real estate appraisal agensi

Kanggo saperangan nikah, sampeyan bisa ndhaftar omah utawa real estate ing jeneng kalebu panjenengan lan wadon utawa bojomu.

Iku bakal luwih nglindhungi kapentingan ing marriage lan uga omah dituku sak marriage umum kasugihan.

Nalika sampeyan njaluk pegatan, carane kanggo pamisah property utawa omah.

Yen iku umum kasugihan, salah siji saka sing bisa njaluk omah nanging salah siji sing njaluk omah kudu mbayar setengah nilai saka omah kanggo liyane.

Bisa manca tuku apartemen ing China. Quora

Apa sing cara paling apik kanggo nemokake native speakers inggris kasengsem ing sesambungan karo mahasiswa kanggo nambah inggris minangka manca la? Iki pitakonan aku njaluk takon banget asringAkeh inggris siswa mbangun munggah substansial grammar lan krama basa, sawise kang padha arep kanggo pindhah metu ana lan sijine kabeh sing kn. Yen dipunginaaken dening perusahaan manca ing China, perusahaan bakal uga kudu duwe dilakokno kanggo ing paling siji taun ing China lan nuduhake stabil bathi utawa kemampuan kanggo nyonggo bisnis sawijining. Wis bener saiki ijin kanggo tetep ing China (ijin karya, kulawarga reuni ijin, mahasiswa ijin etc.). Yen saiki ing China amarga Cina Garwa, bisa kanggo nyedhiyani marriage certificate. Lan ya, wong njaba negoro karo bener ijin ing China uga bisa njaluk silihan kanggo tuku property ing China saka bank-bank sing menehi wong-wong mau. Ing ndhuwur saka kahanan ndhuwur, bakal dibutuhake kanggo nyedhiyani bener lan permeant alamat bank. lan mungkin sawetara dokumen liyane aku ora ngerti Sawetara iku kanggo wigati. Aku kasebut property amarga sampeyan mung bisa tuku siji lan ora bisa duwe luwih saka siji ing China ing sembarang wektu siji. Uga, properti bakal duwe kanggo bisa kanggo nggunakake dhewe lan ora bakal kanggo kagunaan liya, rental utawa investasi waé.

Permanen Alimony Bab Sasi

Mung masalah, dheweke lan bojone sing loro nganggur

Aku nampa email bubar saka maca sing wanted metu saka dheweke"penyalah gunaan marriage"Dheweke ana distraught amarga dheweke wis ora ana dhuwit kanggo file kanggo divorce utawa support dhéwé sawise divorce. Kaya mangkono akeh wanita, dheweke ana ing roso kesengsem sing yen dheweke pisah cerai dheweke bakal nampa alimony NANGING dheweke ana ing quandary amarga bojone wis ora ana income kanggo mbayar iki wiwit alimony. Dheweke takon kula,"Bakal ngadili nggawe wong karya lan mbayar kula."Aku nanggapi dening nuduhake dheweke sing hakim bisa supaya wong kanggo njaluk proyek nanging, iku nganti bojone apa utawa ora proyek angsal.

Aku uga marang dheweke sing hakim bisa suggest dheweke uga njaluk proyek lan support dhéwé.

Punika pitados bilih yen sampeyan divorce sawise marriage long-term sing ex-bojomu bakal musna tanggung jawab kanggo sampeyan karo pengadilan-dhawuh permanen alimony. Alimony hukum negara tartamtu kanggo saben negara nangani prakara ing beda proses. A sawetara dekade ago iku umum kanggo wong wadon kanggo bakal diwenehi permanen alimony sawise marriage long-term. Standar ing paling serikat dina iki rehabilitative alimony kang mbayar kanggo tartamtu dadi lan menehi wong wektu kanggo"rehabilitate"dhéwé musna post-divorce. Texas lan Mississippi penghargaan alimony mung kanggo kekawin saka sepuluh taun utawa luwih lan mung kanggo wektu cendhak wektu. Pungkasan negara ing negara kanggo terus kanggo penghargaan long-term utawa permanen alimony, Massachusetts, saiki reformasi sing alimony hukum kanggo nyekel munggah karo liyane saka negara.

Ana mitos sing wadon duwe bab alimony lan long-term kekawin

Yen pembaharuan liwat, alimony pembayaran garis bakal adhedhasar nomer saka taun saperangan iki nikah. Kanggo kayata, yen saperangan iki nikah kurang saka limang taun, dadi alimony bisa mung setengah nomer saka sasi saka pernikahané.

Yen saperangan iki nikah kanggo sepuluh limalas taun, maksimum term alimony bisa dianugerahi kanggo bakal pitung puluh persen saka wektu padha nikah.

Hakim bakal mung diijini discretion kanggo menehi alimony moho ing kekawin liwat rong puluh taun. Aku guess sampeyan bisa ngomong sing alimony pembaharuan wis kesapu negara lan, kaya utawa ora wanita sing wis metu voiced dening wong-wong sing mbukak negara legislatures duwe kanggo nyedhot munggah lan tetep pangarepan sing kurang nalika nerangake kanggo apa utawa yen padha bakal nampa alimony sawise divorce. Miturut Beverly Willett, Wakil Ketua saka Koalisi kanggo Divorce Pembaharuan,"resiko financial tetep-ing-ngarep tuwane pasuryan nalika nerangake kanggo alimony malah luwih troubling. Lan ing kono dumunung ing mitos, yen sampeyan tetep-ing-ngarep tiyang sepah sing munggah marang karir kanggo mundhakaken anak sing duwe hak kanggo permanen alimony. Miturut Ms Willett yen loro tuwane setuju kanggo siji tiyang sepah tetep ngarep banjur sing persetujuan kudu sah naleni sawise divorce. Lan amarga sing yakin, wanita kabeh liwat negara sing duka amarga padha duwe dadi musna tanggung jawab kanggo awake dhewe sawise divorce wis final utawa short-term alimony nganggo metu. Njupuk Joan kanggo kayata Bojone iki dhawuh kanggo mbayar alimony kanggo pitung taun amarga Joan wis tetep-ing-ngarep ibu, wis diwenehi munggah karir lan nalika dheweke wanted divorce panginten iku dheweke ex-bojomu iku panggonan kanggo ndhukung dheweke amarga padha wis teka kanggo persetujuan sing dheweke menehi nganti dheweke kemampuan kanggo tetep tanggung jawab musna kanggo dhéwé. Joan kang alimony term teka menyang mburi lan dheweke iku ing gupuh amarga tinimbang bali kanggo karya-pasukan utawa arep bali menyang college lan mbangun karir dheweke wis olahraga skate lan urip ing alimony. Joan pracaya hukum kudu diganti supaya wanita kaya dheweke bisa nampa permanen alimony lan tau wis kanggo ngadhepi kasangsaran financial dheweke saiki madhep. Joan sehat, pinter -taun-lawas wong wadon. Putra iku saiki ing college, dheweke anak rearing dina sing konco dheweke, nanging dheweke ngrasa dheweke ex-bojomu isih kudu dianakaké tanggung jawab kanggo dheweke,"gaya urip."Aku bisa ngerti kangelan siji bakal ngadhepi nalika mbangun karir sawise mbuwang taun minangka tetep-ing-ngarep ibu, aku wis ing posisi kuwi aku.

Aku ora ngerti nanging ing proses pikiraken sing dadi menyang pracaya sing wong liya kudu tanggung jawab musna kanggo sampeyan, kanggo umur mung amarga sampeyan manggon ngarep lan wungu ing bocah-bocah.

Ing artikel kanggo situs Web, Jeff Landers ngandika,"Yen wong wadon wis ing marriage long-term, lan dheweke wis salah siji wis metu saka kekiyatan kerjo kanggo puluh utawa wis income sing mesti kurang saka bojone kang, aku pracaya dheweke perlu lan pantes -alimony ing supaya kanggo njaga post-divorce gaya urip sing ing paling luwih iso dibandhingke kanggo gaya urip dheweke sante sak marriage."Aku setuju karo Mr. Landers lan yen kita urip ing donya sampurna bojomu rama ora bakal diijini, dening Kulawarga Sistem Pengadilan kanggo arbitrarily ninggalake kulawarga sing wis musna gumantung marang wong. ora tanpa repercussions tho. Awit kita padha ora manggon ing donya sampurna lan divorce hukum sing saiki ganti arah minangka adoh minangka alimony mrihatinake aku kasurung kabeh wanita kanggo nggawe pilihanipun employment sing ora ateges sing siji dina pungkasan munggah korban saka sing gedhe alimony mitos.

Carane kanggo njaluk nikah ing China: Syarat, Dokumen Prosedur

malah angger-Angger ing palakrama ing China

Wong manca ing China bisa milih kanggo omah-omah Cina Kene kita sing nggawa munggah SyaratDokumen Prosedur.

supaya yen sampeyan lan partner ora bakal bisa kanggo omah-omah ing China karo minimal musuhan Nglamar kanggo certificate saka marriageability ing China.

iku penting kanggo nggawa item ing ngisor iki nalika nglamar ing embassy konsulat: Iku mung ketoke mokal kanggo kula kanggo njaluk sandi Austria passport. Amarga mung document ilang saka aplikasi iki Polisi Reresik Certificate saka China.

China: Winates kamenangan kanggo wong ing transgender buyaran cilik - BBC News

Ngandika BBC taun pungkasan, Mr

C, sing lair wadon nanging ngenali lan ageman minangka wong, iki digunakake ing pusat kesehatan ing Guiyang pungkasan taun nalika piyambakipun murubPengadilan ngandika wis ilegal mecat nanging ngandika ana ora cukup bukti kanggo aturan kang wis murub amarga diskriminasi marang wong transgender. Nanging ngandika yen kaputusan pengadilan kanggo nolak diskriminasi minangka sabab nuduhake yen 'aturan ing lapangan iki mbutuhake luwih manungsa waé'. C wis mung makarya ing Ciming Mriksa Kesehatan-up Pusat kanggo minggu nalika piyambakipun marang wong kanggo ninggalake.

Nanging pejuang wis dadi luwih vokal ing taun anyar

Panjenenganipun ngandika iku amarga kang ngagem sandhangan wong kang. A laporan warta ing wektu dipetik manager minangka matur yen kang katon 'tenan ora pas standar kita'. C ngandika wis nampa akèh saka support saka China kang LGBT masyarakat. Nanging ngandika nyoba kanggo golek proyek minangka transgender wong iki hard. 'Ing LGBT masyarakat, akeh wong wis ngalami iki sawise padha dicethakaké orientasi seksual, kang ngandika. 'Supaya sampeyan salah siji ndhelikake iku, lan nyandhang seragam, utawa sampeyan njaluk ditolak. Konservatif donyane kanggo homo, lesbian, biseksual lan transgender masalah terus pindah ing China, kang ora ngidini marriage padha-jinis. Pungkasan taun, pengadilan ing Changsha kutha mrentah sing loro wong homo ora bisa ndhaftar minangka nikah. Panyengkuyung ngandika kasunyatan sing kasus iki krungu ing kabeh wewenang kemajuan. C iku salah buyaran kasus iki pisanan ditampa dening pangadilan distrik, pejuang padha pleased sing complaint iki kang dijupuk akeh. Sing ana kamenangan marang dhewe, padha ngandika. Ana dhiskusi sing cilik bisa dadi legal landmark a kaputusan sing Mr. C ngalami ora adil bias adhedhasar transgender status bisa nyetel perintis kanggo nglindhungi Buruh hak homo, lesbian lan transgender wong ing China. Ing mburi pengadilan ngatur iki winates kamenangan - awarding Mr. C rugi nanging ora ngatur, bilih panjenenganipun mecat amarga saka transgender status.

China kang pengadilan sing ora merdika, lan politik sensitif kasus kaya iki bakal duwe kesengsem ing manungsa waé saka negara kang tengah panguwasa.

Kaputusan èfèktif njupuk uap metu saka Mr. Yen wis ilang, wong sing mbokmenawa bisa duwe nyuwun, nggawa cilik kanggo pengadilan sing luwih dhuwur lan entuk malah luwih manungsa waé.

C ngandika ana nggayuh cilik kanggo gain pangenalan tinimbang rugi.

Piyambakipun lan panyengkuyung ngomong kaputusan bakal ngidini didhelikake diskriminasi kanggo tahan.

Njupuk China Tengen

Diana Choyleva: aku miwiti panutup China ing taun

Ing kawitan, ora akeh wong mbayar manungsa waé kanggo ajaib ekonomi sawise China gabungan World Trade Organization (WTO)

Banjur everybody panginten ajaib ekonomi bakal pindhah ing salawas-lawase. Mengko ing agêng-s, akeh wong panginten sistem Cina bakal ambruk rampung. Iku ora Diana Choyleva beda.

Ing Endow Ekonomi pangareping wong ahli ekonomi lan mantan kepala riset ing Lombard Street Riset wis panutup China wiwit taun -an awal sadurunge paling analysts miwiti kanggo mbayar manungsa waé serius.

Wiwit dheweke wis mbadek akeh balik kritis nilai nentokake nasib saka ékonomi Cina.

Ing interview karo Epoch Kaping, Mrs Choyleva enggo bareng pemahaman dheweke babagan carane bener njelasno ékonomi Cina lan carane merbawani digarap liyane saka donya. Aku tak proyek amarga aku tansaya munggah ing liyane negara komunis, Bulgaria. Miturut pungkasan taun aku digawe telpon sing bakal dadi pembalap tombol apa iki arep kelakon, amarga saka jinis beda saka siklus relatif kanggo digarap liyane saka donya sing boded banget uga kanggo komoditas. Yen sampeyan mung lungguh ing komoditas sing nelpon kanggo sepuluh taun sabanjuré, sampeyan bakal kudu digawe akèh dhuwit. Kanggo investor, keno jinis iki saka nilai ngowahi nyedhiyakake paling regane. Mung sawise aku miwiti panutup ing negara, China gabungan WTO ing taun. Nanging terus kanggo ngontrol rega saka ibukutha uga listrik, lan padha wis masal saka pegawe mirah. Supaya, iku gampang kanggo ndeleng sing padha arep kanggo gain pasar ekspor nuduhake kaya edan. Uga, iku semi-printah ekonomi, lan Beijing ana maksud ing nggunakake China kang domestik tabungan kanggo industrialize negara. Padha digunakake ing kaca income kanggo mbangun, mbangun, mbangun. Lan China ora ing kabeh dampak dening Website dhadha ing sisih Kulon. Mrs Choyleva: US -China hubungan tau marriage penak minangka sawetara padha matur ing wektu sing. Amerika Serikat ana engagement karo WTO entri ing basis saka China ganti menyang ekonomi pasar. Lan banjur China dipindhah ing uninvited dening tetep sawijining itungan pegged lan ora liberalizing sawijining pasar cukup cepet. Nanging isih padha disimpen akèh, supaya padha wis kanggo ngekspor tabungan sing, tuku Pasimpenaning, supaya itungan stabil marang dollar. Pembalap kok Cina padha cumadhang kanggo apa sing wis apa-apa kanggo nindakake karo free pasar, supaya ing Panganan bisa nindakake banget sethitik kanggo mungkasi asil saka dhuwit mirah. Banjur aku diuripake saka bullish kanggo bearish lan panginten iki utama imbalances global bakal mimpin kanggo krisis financial, nalika aku wrote ing buku, aku co-pangarang ing taun,"Bill saka China Toko."Aku rembugan sing ing sawetara titik ing kemampuan saka Amerika Serikat kanggo nyilih lan nglampahi bakal njaluk kenthekan, kang apa kedaden. Krisis financial global banjur ditarik babut saka ing ngisor China kang model pembangunan liwat ekspor lan boros investasi. Mrs Choyleva: Cina regime mbuwang dhuwit ing ekonomi nanging periode kuwat wutah sing mèlu ing saben siklus tak luwih cendhek lan luwih cendhek. Padha rangsangan ing, banjur nalika inflasi teka munggah, padha wis kanggo ngencengi. Banjur wutah halved ing relatif kanggo apa iku sadurunge krisis. Lan siklus iki bola kaping sawetara wiwit banjur. Rangsangan ing diprodhuksi mung siji waktu saka kuwat wutah. Lan saiki ekonomi wutah gaya limang persen ing paling ing syarat-syarat nyata. Ora mung ana ing perdagangan global pie ora akeh ing tarif sadurungé.

Lan aku tak wektu sing crita pungkasan tengen uga ing

Nanging China kang kemampuan kanggo ngukir metu nuduhake pasar sing luwih dhuwur tak arang banget alangi. Bayaran sing wis musna munggah, lan exchange rate dadi overvalued, supaya China dadi luwih kurang competitive. Income saka ekspor ilang, lan supaya luwih padha wanted kanggo uncalan dhuwit ing unproductive investasi, luwih cepet sing utang kanggo GDP miwiti kanggo nambah. Lan perdagangan-mati antarane wutah lan inflasi elek. Ing taun aku komentar ing China crita ing buku"Ing Amérika Phoenix."Ing wektu yen sampeyan bisa ngelingi, iku ana kabeh babagan carane China wis dilakoni supaya akeh sing luwih apik, nalika Amérika kang ekonomi wis ing doldrums. Kabeh negativity ana ing Amerika. Analisis ngandika sing China bakal surprise ing kakurangan lan Amérika ing regane.

Lan yen sampeyan sijine dhuwit ing u.

equities ing wektu sing relatif kanggo tindakan liya sampeyan bakal wis matèni iku.

Paling wong mikir kula saka China metokake.

Sing amarga padha miwiti mbayar manungsa waé watara taun, nalika kolega lan aku miwiti ngembangaken idea sing iku gedhe banget Cina tabungan kang padha masalah. Nanging, ing nalika everybody ana kuwatir bab utang ing China, aku ndhukung sing China wis ora ngrambah mburi dalan durung. Sampeyan bisa ngakoni masalah, nanging sampeyan uga kudu njaluk wektu tengen minangka uga kanggo ngukur jalaran kanggo prices bondho. Mrs Choyleva: Lan dadi, ing tataran sabanjure tema iki iku rengat saka globalisasi. Ana cara global ekonomi lan politik supaya bisa tetep minangka iku. Kita sing obah menyang digital anyar perang dingin lan bipolar donya ing tangan siji China lan ing tangan liyane ing Amerika Serikat. Senadyan gabung WTO, China tau dadi kebak-fledged ekonomi pasar kang ing Amerika samesthine. Pasukan pasar miwiti muter peran ageng ing sawetara pasar domestik, nanging Beijing terus kanggo njaga akun ibukutha ditutup lan nyetel rega saka ibukutha loro gegayutan ijol-ijolan tarif lan kapentingan tarif domestik. Supaya, iku tetep semi-printah ekonomi lan nyoba kanggo nggabungaké karo pasar ekonomi saka ing Kulon, ing tartamtu ing Amerika Serikat, wis ora isa. Yen sampeyan katon ing donya ing pungkasan - taun, nomer ageng saka wong-wong padha ditarik metu saka mlarat lan munggah income andha. Nanging kita kabeh duwe kita bangsa, lan kita nilai kita kadhaulatan lan ing ngembangaken ekonomi raos iki luwih kuwat. Lan sak wong-wong - taun wong-wong sing kauntungan padha ing China lan berkembang ekonomi, lan malah ana, padha klempakan ing sawetara kanthong.

Ing tangan liyane, cuwilan gedhe saka electorate ing Donya Kulon felt kiwa konco.

Ora ing syarat-syarat absolute, nanging ing syarat-syarat relatif.

Sawise krisis financial global, aku tak siji bab salah. Aku samesthine protectionism bakal ing munggah nanging tak ing wektu salah minangka iku pungkasanipun kadadosan saiki sawise sepuluh taun. Aku iki naif kanggo nyana yen owah-owahan utama ing global status quo bakal bisa tanpa politik ngganti page. Saiki, nanging, ana kritis politik massa karo pemilu Presiden Trump lan Brexit lan politik pembangunan ing Eropah kanggo mimpin kanggo de-donya globalized. Mrs Choyleva: aku takon klien pitakonan iki, lan padha mangsuli sing aku duwe unik amba ing China amarga aku iki lair ing negara komunis lan aku urip sandi liwat taun formative ing komunis regime, ing Bulgaria. Dadi, aku duwe alus pangerten carane iki tengah sistem planning karya. Banjur aku iki bejo kanggo ninggalake ing sisih Kulon lan njaluk educated dening sawetara saka pikiran paling apik ing ekonomi ing Kulon. Iki kombinasi unik kanggo pangerten cara paling gedhé ing donya komunis ekonomi lan pasar paling gedhé ing donya ekonomi dianggo sesambungan. Iku mbantu yen aku ora Cina salah siji, supaya aku saestu mardika saka nasional bangga lan saka tentacles saka partai Komunis. Mangga nggawe kontribusi cilik kanggo Epoch Kaping lan sampeyan bakal nggawe prabédan amba. Epoch Kaping wis setya kanggo jujur, tanggung jawab jurnalisme.

Kita nutupi penting warta media liyane ditolak lewat.

Cilik ing titik: we wis ing ngarep saka nglaporake ing owah-owahan positif negara kita ningali, kayata rekaman bejat-ekonomi lan rekaman kurang pengangguran, nanging uga mbabarake sosialis pengaruh ing Amerika. Kita Editor-ing-pangareping Jasper Faker ndhesek sampeyan kanggo ndhukung kita sawijining media. Saben kontribusi, amba utawa cilik, counts. Bantuan kita tetep tindikan liwat lumahing narasi saka media liyane lan nggawa sampeyan lengkap gambar apa tenan kedados ing donya kita. Ayo kang lumaku path iki bebarengan. Mangga nyumbang dina iki.

Properti Umum ing China Marriage Law

Properti umum nuduhake property angsal lan diduweni dening bojo lan bojo liwat dadi saka pernikahané

Dadi marriage diwiwiti saka tanggal saka pernikahané kanggo tanggal salah siji partai mati utawa tanggal divorce.

Kajaba digunakake minangka sarujuk, kabeh lan sembarang property angsal ing duration saka marriage bakal dianggep minangka properti umum. a) properti Umum mung ana ing duration saka pernikahané. Ana kahanan ngendi cah lanang lan cah wadon cohabit nanging ora ndhaftar marriage, utawa bojo utawa bojomu cohabit karo pihak katelu ing duration saka pernikahané. Property angsal sak periode saka cohabitation ora bakal dianggep minangka properti umum c) Salah siji bojo utawa bojomu wis witjaksono hak kanggo menehi hasil karo properti umum kanggo urip saben dina. Nanging, kanggo maksud substansial pembuangan, kaya sade apartemen, saperangan bakal ngrembug bebarengan lan nggawe persetujuan. d) Properti saka kasuksesan utawa properti dijupuk minangka hadiah Nanging, yen kuwi jenis property dipun warisaken utawa dikirim mung kanggo bojomu utawa bojo, iku bakal dadi bojomu utawa bojo pribadi Umume ngandika, bojo lan bojo duwe witjaksono hak property umum. Ing cilik saka divorce, kuwi properti umum bakal dipérang merata antarane saperangan a) Yen pihak, sawise divorce, uga duwe kangelan ing ngatur urip, contone, gadhah ora house kanggo urip karo ora income, pangadilan bisa dibagi ing sih saka kuwi partai b) Yen divorce disebabake amarga salah siji saka kahanan ing ngisor iki, partai resik bisa takon kanggo ganti rugi marang gagal katelu: c) Yen pihak wis ketemu kanggo transfer properti umum utawa nggawe utang ing iman ala kanggo transfer properti umum, pengadilan uga nyuda dheweke bagéan saka dipérang properti saka properti umum. Disclaimer: Nalika saben gaweyan wis digawe kanggo mesthekake akurasi iki publikasi, iku ora dimaksudaké kanggo nyedhiyani saran legal minangka individu kahanan bakal beda-beda lan kudu rembugan karo pakar lan utawa pengacara.

Divisi saka Properti lan Utang Nalika pakaryan babagan penyimpanan file Washington Negara Divorce

Ing Washington Negara, kabeh property angsal sak marriage iku umume dianggep property masyarakat lan kudu dipérang merata ing divorce. Kajaba iku, kabeh utang dianggo sak marriage sing dianggep masyarakat utang lan tanggung jawab saka mbayar wong-wong mau maneh sambungan merata dening loro pasangan bojo. Washington Pengadilan bakal ora kudu dibagi property merata antarane divorcing pasangan bojo Ing ngisor iki faktor bakal dianggep ing nentokake divisi saka properti: Malah yen pengadilan nugasi tartamtu utang, kang sampeyan lan pasangan perlu kanggo mbayar, iku banget bisa sing panjenengan pasangan uga ora tindakake iki

Perusahaan utawa wong kang utang utang uga isih teka sawise sampeyan lan sampeyan bisa uga bakal dipeksa kanggo mbayar kanggo wong-wong mau.

Ing kasus iki, sampeyan bisa sue pasangan supaya pengadilan bisa supaya wong dheweke kanggo mbayar sampeyan bali.

Kulawarga Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha

Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

Kulawarga hukum kasusun saka awak saka pranatan lan cilik precedents sing mrentah responsibilities legal antarane individu sing nuduhake domestik sambunganKasus iki biasane ndherek pihak sing related dening getih utawa marriage, nanging kulawarga hukum bisa mengaruhi wong-wong ing luwih adoh utawa sembrono sesambetan uga. Amarga emosional-daya alam saka kulawarga paling kasus hukum, litigants sing banget menehi saran kanggo nyegah legal pitutur. Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing. Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar. Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan.

Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum kang Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taun.

Wiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan. Tenan hukum kang Ringkesan Yan Pokrol punika boutique Tenan Hukum nyediakake siji-stasiun salib-wewatesan layanan legal ing Hong Kong hukum lan RRC hukum. Tenan Hukum wis loro kantor - siji ing Hong Kong esthi Hong Kong hukum lan liyane ing Shenzhen, China esthi RRC hukum. Tenan Hukum utamané laku ing. Tenan hukum kang Ringkesan Didegaké ing, Lawman Diploma profesional FDI lan perdagangan Tenan Hukum adhedhasar ing Shenzhen, China. Lawman Associates wis kalubèran pengalaman lan kawruh ing Investasi Salib - wewatesan, Perusahaan, Perdagangan Internasional, lan Intelektual Situs. Tenan hukum kang Pan Deng Tenan Hukum ing Guangzhou, China nyedhiyani layanan legal kanggo perusahaan lan dhuwur-mburi individu. Kita ngurmati karya etika ketulusan lan efficiency lan akeh kita pokrol wis pengalaman sing makarya utawa esthi ing departemen pemerintah, Rejeki limang atus perusahaan, lan internasional. Tenan hukum kang Ringkesan China Hukum Layanan (Wuhan) Limited punika biso dipercoyo Tenan Hukum dilisensi kanggo nyedhiyani legal lan consulting layanan ing China. Legal tim kita wis ing-ambane pangerten lan kawruh regional legal budaya lan dinamika pasar.

Karo luwih saka rong puluh taun esthi hukum ing China, kita

Tenan hukum kang MC Hukum Tenan iki adhedhasar ing Macau uga dikenal minangka sadurunge Miguel Cravo Tenan Hukum. Tenan iki diadegaké ing Macau wiwit lan wis nyediakake sawetara paling ekstensif legal layanan lokal lan klien internasional. Kita layanan surat wilayah kayata Finance Bank, Komersial. Tenan hukum kang Ringkesan Diaz Faro, LLP punika Miami-kantor pusaté global legal laku fokus ing nasional lan internasional podo tindakan lan transaksi ing sawetara wilayah laku. Legal tim kita kalebu Papan-Certified pengacara ing internasional, pidana, lan imigrasi hukum. Kita klien Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Diadegaké ing taun, Wiselink Tenan Hukum adhedhasar ing Shanghai, China. Nyediakake pengadilan lan arbitrasi layanan, laku wilayah kalebu perdagangan internasional, admiralty lan maritim hukum, perbankan internasional lan investasi, pegawe, komersial perusahaan hukum, properti intelektual. Tenan hukum kang Rembugan Paul K.

Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal.

Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate.

Tenan hukum kang Ringkesan Kaye Scholer kantor nawakake sawetara sing kebak layanan legal kanggo perusahaan teknologi lan investasi pribadi perusahaan. Saka komplek properti intelektual prakara nglibatno paten, hak cipta, merek dagang lan perdagangan rahasia musuhan kanggo piranti lunak, hardware, komputer, electronics, hiburan. Tenan hukum kang Ringkesan Grandall Tenan Hukum iki anjog full-layanan Cina perusahaan lan komersial Hukum Tenan karo sepuluh kantor ing saindhenging China, strategically dumunung ing investasi utama pusat saka Beijing, Shanghai, Shenzhen, langkawi langkawi, Langkawi, Kunming, Tianjin, Langkawi, Ningbo lan Langkawi, uga. Kantor liyane: Beijing, Chengdu, Langkawi, Guangzhou, Langkawi, Kunming, Ningbo, Shenzhen, Tianjin Tenan Hukum kang Ringkesan Mburu, anjog Australia Tenan Hukum, wis kabentuk watara telung inti kelompok - Komersial, Insurance lan Property - nerjemahake isoh kita kanggo layanan warna legal kabutuhan bisnis kita, pamaréntah lan pribadi klien. Kita nyedhiyani kita klien karo meningkat global tekan liwat. Tenan hukum kang Ringkesan Weil, Gotshal Manges LLP punika premised marang prasetya kanggo ngirim swara pangadilan kanggo kita klien ing paling angel lan prakara penting. Klien nguripake kanggo kita donya-kelas tim pengacara amarga kita ngrungokake attentively lan nyedhiyani wong karo jawaban suta - ora namung.

Kantor liyane: Hong Kong, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Foley Lardner LLP highly dianggep, Tenan Hukum nasional nyediakake klien-fokus, tartamtu-industri layanan sing asil ing dhuwur-nilai legal penasehate kanggo kita klien.

Laku kita wilayah nyakup sawetara sing kebak saka perusahaan layanan legal, kalebu corporate governance lan selaras. Tenan hukum kang Ringkesan Karo meh telung puluh taun pengalaman lan expertise ing loro domestik lan internasional hukum laku, Lee Ko highly ajeni pimpinan lan jeneng diadegaké ing Korea ing nyediakake sawetara lengkap layanan legal lan consulting kanggo loro domestik lan internasional prakara. Tenan hukum kang Ringkesan Kita yahoo iku kanggo nyedhiyani pribadi lan layanan darmabakti kanggo sakepel saka klien, kalebu kapentingan lokal lan klien internasional, kayata conglomerates nandur modal ing Macau lan kang mbutuhake bantuan kanggo navigasi lingkungan wilayah. Kita pracaya ing efficiency ndhuwur kabeh liya lan solusi-oriented. Hugill Ip Solicitors enom sawijining Tenan Hukum, nanging karo puluh saka pengalaman nyediakake bespoke saran legal lan ngédap layanan klien kanggo individu, kulawargané, wirausaha lan bisnis, ing Hong Kong lan internasional. Qindao dening lengkap-macem Tenan Hukum ing Qingdao lan kabeh provinsi Shandong. Iku nyedhiyani layanan legal ing kabeh wilayah saka hukum, lan dipercaya dening kotamadya lan pemerintah provinsi, negara-diduweni enterprises, uga manca-nandur modhal tambahan lan multinasional. Iku wis ekstensif Li Yuan Bizlaw Kantor expertise ing komersial layanan legal, kayata musuhan komersial résolusi komersial pengadilan arbitrasi, komersial kumpulan utang, tatanan bisnis kayata panyiapan saka WFOE JV, corporate governance, kontrak komersial, perdagangan internasional hukum layanan. D'Andrea Partners ateges mimpin sawijining manungsa waé menyang italia lan manca perusahaan kang duwe ambisi kanggo globalize piyambak ing donya ekonomi karo fokus utami ing Asia lan Eropah, uga minangka India lan Rusia. Kanggo pindhah global lan kanggo dadi internasional gedhe kesempatan lengkap. JC Legal dinamis Tenan Hukum ing Hong Kong karo pengacara esthi ing Hong Kong, ing Cina dharatan, Malaysia lan Inggris. Kita spesialis ing a sawetara perusahaan lan salib-wewatesan prakara kalebu komersial lan pengadilan sipil, résolusi regejegan, komersial transaksi, sing selaras. JAC Pokrol Tenan Hukum dumadi saka tim experienced pengacara ing macem-macem legal kothak karo kuwat fokus ing perusahaan, finance, komersial, internasional estate planning, conveyance, kulawarga hukum lan pengadilan umum. Kita wis menehi saran kanggo klien ing IPO lan M proyèk uga. Mitjans penasehat Ukum, Tenan Hukum kantor pusaté ing Barcelona lan dumadi saka profesional saka Barcelona Bar Association (ICAB) bisnis specialists lan auditor. Kanggo luwih saka abad waktu kita wis ditangani kasus kapasrahake kanggo kita dening spanyol lan manca individu lan perusahaan ing kajaba iku kanggo. Diadegaké ing taun, browser restarted Pokrol wis thukul dadi salah siji saka paling gedhé domestik Hukum Perusahaan karo luwih saka anggota saka sah-qualified lan ndhukung staff. Kita wis ditetepake dening Asia hukum Profil minangka"highly dianjurake"Tenan Hukum, lan ditingkat dening Chambers lan Partners minangka anjog tenan ing.

China - Hukum Marriage kanggo Wong njaba negoro - Hukum Kantor Jeremy D. Morley

Disetujoni dening Dewan Negara ing agustus, lan diumumake dening Kementerian Sipil ing agustus Expenses kanggo interpretasi layanan bakal digawe dening pelamar Pranata iki bakal pindhah menyang efek marang disetujoni dening Dewan Negara, lan kabeh mantan pas pranata bakal dadi kekosongan lan roso sepi ing wektu sing padhaKlien potensial ngirim ora ngirim sembarang informasi rahasia nganti wektu kuwi minangka sesambetan lan agung-klien wis ditetepake dening ditulis punggawa persetujuan mlebu dening loro agung lan klien. Ngirim email ora ora nggawe sesambetan lan agung-klien utawa contractually obligate Hukum Kantor Jeremy D Morley kanggo makili sing, preduli saka isi saka kuwi priksaan.

wedding ing luar negeri lan ing China - kang siji settles divisi saka properti

Yen sampeyan milih kanggo duwe loro pernikahan - siji ing ngarep negara lan siji ing China - kang siji nemtokake divisi saka properti ing cilik saka divorceIku ora mung aplikasi kanggo dhuwit lan property sampeyan dhewe ing negara pesta. Bakal 'Cina wedding' mung nyakup aset sampeyan terus ing China ing cilik saka divorce. Sayange, ora ana cara sing gampang kanggo menehi legal jawaban.

Lan please, ngidini kula kanggo nerangake lan nggedhekake jawaban sandi kawitan.

Sejatine, jawaban bakal gumantung ing kang negara tartamtu sampeyan ora nimbang. akèh negara-negara padha ngenali kekawin dileksanakake ing negara liyane, nanging iku bakal dadi dicokot harder kanggo dilakokaké pancasan diwenehi dening manca Pengadilan sawetara kasus. mungkin marriage dileksanakake page ora count minangka 'luwih bener lan naleni' lan hukum negara sing bakal digunakake kanggo dibagi property ing cilik saka divorce. Nanging uga please tetep wonten ing pikiran sing yen dening divorce dhawuh ing China panjalukan sing digawe kanggo dibagi properti ing luar negeri, iku pangerten saka apa aku wis krungu saka kanca-kanca sing lunga terus iki sing pengadilan lokal mung bakal alamat properti ing China, lan bakal ora malah katon ing property dianakaké ing luar negeri. Nanging aku wis tau dikonfirmasi sing Aku bakal ngomong yen sampeyan omah-omah ing China. karo nasional Cina lan manca, yen marriage ends ing divorce ing Kulawarga Tionghoa Pengadilan, mung aset ing China bakal dipérang, lan ing kabeh kamungkinan, search bakal nampa simpati saka Pengadilan ing kaputusan sing. Minangka pengalaman pribadi dhewe, pesenan dening Pengadilan Sipil ing luar negeri ana ing kasunyatan royally digatèkaké ing China.

Ana cara kanggo njaluk panguwasa lokal kanggo dilakokaké wong-wong mau.

Aku wonder yen iku bakal dadi apik kanggo wong manca marrying wong Cina gal kanggo njaluk persetujuan prenuptial. Apa sampeyan mikir? Aku nganggep sing persetujuan kuwi ora kasedhiya ing China. (Aku ora 'legal atine', nanging minangka awam aku pemikiran yen iku legal duwe loro pernikahan ing kabeh. Yen page wedding dikenali ing negara liyane, sampeyan ora kudu bisa kanggo omah-omah sing maneh. Nalika nerangake kanggo tindakan divorce, aku cukup manawa panggonan saka divorce luwih penting sing ing panggonan asli wedding. Panjenengan pendhaftaran marriage bisa njupuk panggonan mung ing Resmi Kantor Pendhaftaran. Yen sampeyan arep kanggo njaluk kadhaptar ing Shanghai, banjur sampeyan lagi tundhuk Cina hukum lan angger.

Yen sampeyan arep kanggo njaluk kedhaftar kanggo kayata ing Prancis, banjur sampeyan lagi tundhuk prancis hukum lan angger.

Apa inggih punika ora carane akeh pernikahan sampeyan duwe (sampeyan bisa duwe telu karo wong wadon padha), nanging ngendi sampeyan resmi kadhaftar wedding pisanan (lan rd ora count yen sampeyan wis ora pegatan sadurunge). Minangka kanggo divisi saka properti utawa rejeki, iku ora de facto kawontenan nalika sampeyan njaluk nikah. Sampeyan loro perlu kanggo pindhah kanggo ndeleng pengacara kanggo nggawe makalah kanggo nggawe iki matrimonial divisi saka properti.

China: Pesenan Pengadilan"Cooling-Mudhun"Periode ing Tindakan Divorce - Global Legal Monitor

(Apr.) Ing tanggal Maret, kabupaten pengadilan ing Provinsi Sichuan, China, kabaripun dhawuh divorcing saperangan kanggo"kelangan mudhun"kanggo telung sasi sadurunge nyebutke subyek saka divorce kanggo saben liyane."Sak cooling-mudhun wektu, pihak kudu tetep kalem lan sing nyoto lan mikir kaping pindho sadurunge tumindak, lan ing asas ora nggawa munggah divorce kanggo saben liyane,"pengadilan supaya maosCounty pengadilan sing ditanggepi urutan antarane pilot pengadilan dipilih dening Rakyat Supreme Court (SPC) saka pengadilan ing saindhenging negara kanggo eksprimen karo"adjudication cara lan karya pembaharuan mekanisme ing kasus kulawarga,"loro-taun-dawa project dibukak dening SPC ing. Ana ing kasunyatan liyane pilot pengadilan sing wis nindakake divorcing pasangan kanggo"kelangan mudhun"kanggo periode wektu kiro-kiro saka siji sasi kanggo nem sasi. Ing China, misahake iku ora dibutuhake ing kasus divorce dening idin teknologi ngendi loro katelu ora duwe musuhan liwat anak lan pangopènan property panggonan Padha bisa ngajukake kanggo divorce pendhaftaran karo pendhaftaran marriage kantor ing departemen urusane sipil lokal pemerintah, miturut RRC Hukum Marriage. (Hukum Marriage saka Republik Rakyat China (diumumake ing Sept, minangka dibenakake ing Mar.) seni, Kongres Rakyat Nasional saka Republik Rakyat China website.) Misahake bisa ngawula minangka lemah ing kang pengadilan ngawèhaké divorce ing divorce tuntutan hukum digawa munggah dening salah siji partai nalika partai liyane ora idin. Ing Marriage Hukum, pengadilan kudu tumindak mediasi ing divorce tuntutan hukum, lan divorce wis diwenehake mung yen mediasi gagal lan"teknologi tresno wis rampung bejat mudhun."(Id. seni.) Hukum Marriage, minangka diubah ing taun, nemtokaken latar kang pengadilan muga divorce nalika mediasi gagal, kalebu ngendi siji partai melu ing abojo loro, cohabits karo wong liya, laku domestik panganiaya, utawa maltreats utawa abandons anggota kulawarga liyane, lan ing ngendi pihak loro wis kapisah kanggo rong taun utawa luwih"kanggo lack saka teknologi tresno."(Id.).

Arbitrasi Pengadilan ing China

liyane wangun résolusi regejegan, loro saka pengadilan, sing bisa digunakake kanggo ngatasi perjanjen musuhan antarane pihakKaputusan kanggo ngadili sabab tinimbang tanggal pengadilan bisa dadi migunani kanggo manca investor ing China sing ora arep njaluk melu karo bisa mbantu nganakke sembarang kontrak lan persetujuan ing China nggunakake trep arbitrasi angger-angger - mung cara kang sampeyan bisa nggawe arbitrasi prentah yen regejegan njedhul karo partai liyane. iku beda saka pengadilan lan, ing sawetara babagan, iki alternatif résolusi regejegan cara becike dibandhingake kanggo lengthier proses njupuk cilik kanggo pengadilan. Apa liyane, arbitrasi prosedur lan aturan sing bakal mrentah ing arbitrasi uga bisa milih dening teknologi persetujuan dening pihak lan ditulis ing arbitrasi angger-angger klebu ing kontrak. Arbitrasi proses sing umume tetep antarane pihak kang menehi kritik cilik, nalika cilik sipil punika dipun biji ing pengadilan umum. Kaputusan dijupuk ing mburi saka arbitrasi proses final, dibandhingake kanggo nyoba ngendi proses njupuk maneh lan wis luwih langkah-langkah. Senajan sawetara musuhan bab masalah kaya marriage, adoption, pusaka lan umume liyane kulawarga hukum prakara ora bisa dipun biji dening arbitrasi, sing nduweni bisnis ing China bisa nggunakake cara iki kanggo bisnis lan permanèn arbitrasi institusi sing solves ekonomi lan musuhan perdagangan ing China nggunakake cara arbitrasi. Sawijining kantor utama dumunung ing Beijing lan CIETAC uga wis kantor cabang ing Hong Kong, dikenal minangka Hong Kong Arbitrasi Tengah. Cina Arbitrasi Komisi solves domestik lan internasional kasus sing ndherek alam lan legal pribadi uga minangka organisasi Miwiti perusahaan ing China bisa dadi angel wiwit melu-melu kuwi tata cara komplek.

China kang Modern Kulawargané: Pindho Income lan Siro Bocah

Dina iki, anak isih katon minangka principal goal marriage

Li lan Hu padha tamatan sekolah konco sakelas nalika padha miwiti gendakan bali ingSawise lulusan, loro-cepet ketemu proyek, tuku omah, tak nikah, lan dienggoni mudhun ing Beijing, nggawe wong-wong mau meri kanca-kanca lan kulawarga bali ngarep. Loro hailed saka cilik, kurang makmur kutha-kutha ing China northeast. Pendidikan iki sing lawang kanggo mobilitas sosial, uga mbayar proyek, lan urip minangka"Anyar Beijingers."Ing saperangan enom mutusaké ing awal sing padha wanted supaya disebut-DINK ("pindho income, ora ana bocah-bocah") gaya urip. Nalika aku diwawancarai wong-wong mau kanggo riset, padha ditulis umum rak saka anak lan pangerten jero saka responsibilities lan kangelan sing teka karo mundhakaken anak. Ing kulawarga cilik, jaminan emosi antarane bojomu lan bojoné iku sing paling penting kabeh. Minangka kanggo bocah-bocah, padha ngandika, lagi ora kabutuhan. Nanging, sanalika Li lan Hu padha nikah, tuwane, kanca-kanca, lan co-buruh memper kokanggep sing dim tampilan saka parenthood."Gadhah anak punika cara mung kanggo nggawe urip lengkap,"iki ngempet umum."Iku ora nyata kulawarga nganti sampeyan duwe anak,"wong marang wong-wong mau."Yen sampeyan lagi ora arep duwe bocah, kok malah njaluk nikah ing panggonan pisanan."Sawisé telung taun saka pancet meksa peer, saperangan kang mutusake masalah nyuwil. Saperangan paint frank gambar sing saiki urip."Kita isih urip minangka sanadyan kita padha DINK kulawarga,"Li ngandika."Kita marang kita anak kanggo kita tuwane kanggo mundhakaken, nalika gesang kita tetep centered watara saben liyane. Kita wis bocah kanggo kita tuwane' marga Padha hounding kita bab iku saya. Kita figured gadhah siji bakal menehi kita sawetara tentrem-rahayu lan sepi."Daya saka anak-rearing budaya ing China kuwi sing wis dipeksa hubungan antarane bojomu lan bojoné kanggo cede lemah kanggo siji antarane tiyang sepah lan anak. Iku ora umum kanggo krungu saka Cina pasangan kang marriage wis mandhek kanggo ana ing kabeh nanging jeneng, nanging sing tetep nikah"kanggo marga saka ing anak."Senajan tembung"DINK"tanggal saka taun -an, ing idea wis alon kanggo nyekel ing China. Emergence saka DINK pasangan, sing wis stabil asil lan milih ora kanggo duwe anak, wis diwenehi wong enom kamar liyane kanggo nggawe pilihanipun dhewe ing perkawinan sistem. Nanging, Cina pasangan sing milih kanggo tetep laré isih ngadhepi meksa sanget kanggo terus baris kulawarga. Ing budaya tradisional Cina, pernikahan lan babaran sing bebarengan aktivitas.

Siji kondhang ngandika saka Mencius, kuna Cina filsuf, claims sing ora prodhuksi lanang heir kanggo kulawarga punika paling unfilial bab saperangan bisa nindakake.

Konflik antarane tradisi lan modernitas characterizes urip saka akeh Cina lair sawise introduksi saka privasi siji-anak ing taun.

Minangka generasi iki tansaya lawas cukup kanggo omah-omah lan duwe anak dhewe, sing cara lan standar kanggo milih partner, lan alam saka hubungan perkawinan, tansaya tambah akeh warna. Shift iki wis uwal saka owah-owahan sosial sing dumadi ing China sak siji-anak generasi kang taun formative, minangka negara kanthi cepet lunga saka insular, ngrancang sosialis negara kanggo globalized ekonomi pasar. Akeh wong-wong sing tansaya munggah sadurunge pembaharuan jaman taun -an isih kathah kanggo pigura marriage lan procreation minangka kontribusi gedhe sosialis mesin, nalika dina nom wis wungu ing diet saka pilihan individu lan bab kasenengan emosi antarane bojomu lan bojoné. Menapa malih, generasi mung anak ditampa tambahan bantuan lan dhukungan saka kulawargané, karo kang padha ngoyak urip sing plans di kupeng periode kuat urbanisasi. Kiat galur saka kompetisi digawe tuku omah, nemokake proyek, lan njupuk nikah luwih ngepenakke.

Karo ora siblings kanggo disambi manungsa waé adoh saka wong-wong mau, kirim-' generasi teka ing tambah meksa parental kanggo duwe anak, malah sanadyan panjaluk kuwi padha staunchly ing rintangan karo apa sawetara wong wanted.

Wong-wong sing milih DINK gaya urip nglakoni kanggo macem-macem alasan. Sawetara pangarep-arep supaya biaya mundhakaken anak lan nguber dhewe pembangunan pribadi.

Wong nyebut kepinginan kanggo rebel marang tradisional anak-rearing budaya, uneg-uneg bab donya sing anak bakal oleh warisan, utawa yakin sing mung wanita uga arep apa apa karo badan.

Nanging, akeh pasangan iki wekasanipun gesper ing meksa saka kapercayan tradisional utawa peer meksa. Gadhah anak ora mbukak kanggo rembagan sampeyan bisa uga nelpon iku"involuntary kesuburan"lan ora cepet bayi mandheg nyusoni saka iku dikempalken mati kanggo sawijining kaki-nini' house kanggo bakal wungu.

Aku duwe julukan iki kedadean saka tuwane sing bali menyang asli, saperangan-sentris urip sepisan sing anak wis lair"sub-DINK"gaya urip.

Involuntary kesuburan saka sub-DINKs, lan sukarela subur saka bona fide DINKs, loro gagang saka individu kepinginan kanggo supaya mudhun ngandhut lan menehi lair.

Nanging, ing sub-DINK pendekatan nerangake karo pesawat dhewe saka tantangan lan kangelan.

Cepet utawa mengko, saperangan tuwane bakal umur lan mati, shattering kulawarga sesambetan diadegaké.

Sub-DINK noto uga nimbulaké masalah kanggo anak kang pembangunan psychological lan estranges tuwane saka anak kang upbringing. Tradisional DINK model emancipatory amarga iku nggantosi expansion saka pilihan individu. Ing privasi loro-anak China, kaputusan kanggo duwe dicekel bocah ngirim dadi pilihan digawe dening individu utawa saperangan, ora soko digawe metu saka nyerah kanggo meksa.

Ing kontras, ing sub-DINK gaya urip sing apes lan untenable mantunaken masalah ingkang guyub antarane Cina tradisional kulawarga aturan modern lan nilai-nilai sosial: Sanadyan tuwane utawa anak entuk manfaat saka fobbing mati bocah padha ora pengin nemen kanggo sawijining kaki-nini.

Ing pungkasan, sub-DINK pasangan pesti sinau sing padha ora bisa duwe sing jajan lan mangan iku, banget. (Header gambar: Cina mantèn anyar nuduhke kanggo foto wedding cedhak ing Shanghai Bund, juli. Wang Chen Enem Muni).

Pangenalan liwat Pengadilan

Iki terus kanggo kelakon ing macem-macem cara

Karo dina-dina pengalaman saka kangelan lan potensial kanggo injustice sing bisa njedhul ing nglamar umum hukum kanggo tradisional oriented Aborigines, pengadilan wis kadhangkala wis bisa kanggo ngurangi efek saka non-pangenalan

Mangkono sawetara hakim, nyudhuk karo kasunyatan saka Aborigin ketaatan kanggo beda lan asring bertentangan aturan utawa angka, wis nyoba kanggo nyaring utawa ngurangi umum hukum dhasar non-pangenalan saka wong-wong aturan lan nilai-nilai.

Iki kalebu umume njupuk hukum menyang akun ing nentokake ukara, lan ing aplikasi saka diadegaké pertahanan kuwi minangka provokasi, duress lan pratelan saka' tengen. Pengadilan wis disiapake kanggo ngenali sing mundhut saka tradisional status lan hak istimewa uga akehe compensable bundhas ing laka dalan kasus. Wis ana siji kayata kang tradisional pernikahan dikenali kanggo tujuan saka adoption aturan'. Aturan madegake khusus papriksan aturan kanggo nglindhungi sawetara Aborigin wastani uga wis enunciated utawa ditampa dening sawetara pengadilan. Ukuman Discretions. Ngleksanani hukum discretions kanggo njupuk menyang akun hukum umume ing kaenthengan saka ukara iki didhukung dening House saka Commons Pilih Komite ing Aborigines lan dening Gubernur werna abu-Abu ing s lan wis terus kanggo kelakon. Ing dasawarsa pungkasan wis ana akeh kasus, utamané ing Supreme Pengadilan saka Northern Territory, Australia Kidul lan Australia Kulon, ngendi Aborigin umume hukum wis dianggep minangka sing cocog ing ukuman.

Kasus iki, lan prinsip ndasari wong-wong mau, bakal rembugan ing Bab puluh siji saka Laporan iki.

Tradisional Ningkahan: Northern Territory Kaputusan

Intine Hukum Pidana. Ana uga wis kasus ngendi Aborigin umume hukum lan tradhisi wis nyariosaken dadi cocog kanggo netepake tanggung jawab pidana. Contone, Aborigin didakwa uga wis affronted dening pambocoran saka suku rahasia, utawa nggunakake tartamtu dilarang tembung. Iki tumindak, nalika dianggep minangka utamané serius dening akeh Aborigines, bisa dianggep minangka penting dening non-Aborigin Australia. House of Nguwasai dianakaké kanggo Nimbali saka provokasi kanggo bakal ditetepake, iku perlu loro sing didakwa bener ilang poto-kontrol lan sing ing kahanan sing padha kuwi sing cukup wong, karo ora fisik utawa mental peculiarities utawa tartamtu latar mburi budaya, bakal wis ilang poto-kontrol.

Ing basis didakwa budaya latar mburi bakal dianggep peculiarity saka dipuntudhuh lan salaras kanggo pitakonan saka provokasi.

Senadyan kaputusan iki, Kaadilan Kriewaldt iki disiapake, ing seri saka Northern Territory pancasan ing taun -an, kanggo njupuk akun didakwa kang Aboriginality ing kahanan kuwi. Pengadilan njupuk akun, contone, saka kasunyatan sing Aborigin didakwa wis ngawinang dening uttering dilarang tembung, utawa dening pambocoran saka suku rahasia.

Iki pendekatan wis wiwit wis mèlu lan lengkap, ing Australia lan ing panggenan liya.

Iku kamungkinan sing pendekatan padha bakal dijupuk ing nentokake reasonableness saka tumindak ing liyane hukum pidana pertahanan (contone duress). Compensable Bundhas. Ing sawetara kasus, pengadilan wis dianakaké sing mundhut saka tradisional status, kang bisa kasil saka karusakan otak utawa liyane incapacity, bisa klebu ing pambiji kerusakan ing laka dalan kasus. Ing Napaluma v Baker, penggugat wis dipunwiwiti kanggo nggarap upacara tradisional saka Pitjantjatjara wong lan wis milai.

Ing pambiji kerusakan kanggo mundhut saka fasilitas asil saka ciloko, Kaadilan Zelling ngandika.

ing biasa mesthi acara, luwih rahasia bakal kapasrahake kanggo wong lan kang bakal, ing kita parlance, munggah derajat luwih dhuwur. Iku saiki tartamtu sing penggugat ora bakal mumpuni kanggo luwih derajat ing Aborigin lore kanggo loro alasan, kang sepisanan, iku bisa ora tetep rahasia apa iku kapasrahake kanggo wong, lan sareh, iku wis ora kemampuan kanggo pass ing kanthi rahasia kanggo wong liya. Patut, kang kiwa metu saka sawetara upacara lan piyambakipun main namung suntingan pasif peran ing wong lan mulane kurang saka anggota penuh saka Aborigin masyarakat. Kang ora bakal muter bagean ing hubungan kanggo sesambetan ngetokake karo liyane Aborigines dhewe klompok peer, utawa bakal dadi arahan, ing paling ora minangka akeh minangka wong, nggawe suku pancasan. Aku aran sing posisi iki uga ngawonaken sawise pati kang rama. Ing wayahe kang rama iku sawijining Aborigin saka jurusan dhuwur ing suku. Kang katon sawise penggugat lan anggere minangka rama wis saiki aku wis ora mangu-mangu sing bakal tameng penggugat saka akeh kang ora duwe kabisan ing suku urip. Sing bisa uga ora dadi, utawa ing paling dadi menyang jurusan kurang, nalika rama mati. Napaluma v Baker iki mèlu ing Northern Territory cilik saka Dixon v Davies. Mundhut saka kemampuan kanggo melu ing upacara uga wis dijupuk menyang akun ing pambiji kerusakan kanggo nyerang. Iku bener sing pancasan kuwi bisa dianggep minangka mung aplikasi, ing kahanan tartamtu saka cilik, ing asas umum sing nuntut mundhut nyata bakal kabiji ing quantifying kerusakan. Lagi pancet hukum pangenalan saka nilai lantaran kanggo tradisional Aborigin cara gesang. Ing unreported kaputusan ing taun, Kepala Kehakiman Forster saka Northern Territory Supreme Pengadilan nolak kanggo njupuk tampilan sing suku marriage ora count minangka marriage kanggo tujuan saka adoption.

Panjenenganipun dianakaké sing referensi kanggo 'bojomu lan bojoné melu' ing aturan klebu Aborigines urip tradisional urip sing wis tradisional nikah miturut suku adat lan sing felt kaiket dening adat.

Liyane pancasan ing padha pitakonan wis ora wis seragam. Salah siji pengadilan wis rampung sing tradisional kekawin ora bisa dikenali utawa ana umum aturan hukum (e.g. ing panganggep saka pernikahané ing cohabitation) wis diapusi kanggo entuk mung kasil. Ing umum pitakonan saka pangenalan saka tradisional kekawin wis rembugan ing Bagean III saka Laporan iki. Iku ora mung ing intine lan ukuman tingkat sing non-pangenalan saka Aborigin umume hukum lan tradhisi bisa nimbulaké injustice. Wong aborigin, lan utamané liyane tradisional oriented Aborigines, sing, amarga saka kangelan basa, konsep bedo saka wektu lan jarak, budaya sing beda lan masalah liyane, ing owahan kerugian nalika interogasi dening polisi.

Ing pangenalan iki, Kaadilan Forster (minangka kang banjur ana) diadegaké tartamtu pedoman kanggo ngatasi iki cacat ing Anunga kang cilik.

Apa wis teka kanggo bisa disebut Anunga aturan mbutuhake: Iku uga panginten dening sawetara sing pedoman sing unduly simbah lan mulane nyerang kanggo wong Aborigin.

Iku uga panginten dening wong sing lagi unduly sarujuk kanggo wong Aborigin.

Bebener prakara iku sing padha dirancang mung kanggo mbusak utawa obviate sawetara cacat saka kang Aborigin wong nandhang sangsara ing srawung karo polisi. Padha aturan khusus saiki ana ing sawetara liyane Australia yuridiksi lan wis wiyar dening Federal Police lan dening Polisi Departemen ing sawetara Negara. Ombone kang kuwi aturan sing perlu minangka pangenalan saka ciri tradisional oriented Aborigines nalika ing papriksan polisi, bakal rembugan ing Bab rong puluh-loro saka Laporan iki. Polisi v Ralph Campbell, unreported, NT Pengadilan Ukum Ringkesan (Pak J Murphy SM) wolung juni. Ndeleng para.

Pusaka ing China

iku proses legal dening kang cedhak katurunan saka almarhum wong bisa entuk manfaat saka urip marang dheweke utawa bandané, nyata utawa movable aset - kayata Ing urutan kanggo bakal ngakoni minangka wong sing sah olèh warisan bondho, tartamtu dokumen kudu presented kanggo notaris, sampeyan kudu ngerti sing kepemilikan bakal sah dikenali yen ing ngisor iki dokumen sing diajukake kanggo notarization: aset saka almarhum sing liwati ing tartamtu supaya: kanggo pasangan, anak, tuwane lan pungkasanipun kanggo kaki-nini yen iku cilikMinangka dikenal, ing kawitan wong sing anduweni hak kanggo oleh warisan sifat-sifat utawa angka saka leluhur sing bojoné lan anak, lan yen padha ora manggon maneh, kapindho ing baris sing tuwane, miturut. Ana uga kasus tartamtu ngendi anak pass adoh sadurunge leluhur, lan ing prakara iki, bocah-bocah langsung lineal katurunan duwe hak kanggo kasuksesan dening subrogation. Iku arang banget penting kanggo ngerti pusaka aturan lan duwe idea bab aspèk legal nglibatno prakara kulawarga ing cilik saka warisan, mulane, sampeyan bisa uga pengin kanggo njaluk bantuan ing tutul karo kita sing bisa pitutur marang kowe rincian liyane. Padha uga bisa nerangake hak manca nikah kanggo warga Tionghoa ing cilik padha arep nggawe bakal. Putri ing hukum utawa putra ing hukum ndhukung tuwane ing hukum sing kanthi irah-irahan ing kayata kawitan kanggo pusaka, minangka sing utama hak. Nanging, ana uga kasus-kasus khusus kanggo nimbang: A nuduhake gedhe sing diwenehake kanggo penerus sing ora bisa nyedhiyani piyambakipun dheweke dianggo ing China (kasus saka mlarat utawa kasekengan kanggo karya). Cilik enggo bareng saka aset ana, minangka dileksanakake dening hukum Cina, kanggo panerusipun sing ora ndhukung leluhur sak dheweke umur. Nuduhake gedhe saka aset utawa angka sing diwenehake kanggo panerusipun sing njupuk care, ing syarat-syarat financial, saka leluhur (alexa kuwi bisa ateges dening a bakal). A apik bagéan saka aset bisa dipun warisaken dening wong manca (metu saka kulawarga) utawa yen dheweke didhukung almarhum siji. sing dianggep akeh, lan ditrapake aturan temenan kanggo nglindhungi anggota kulawarga lan warisan. Manca warga sing manggen ing China bakal duwe kanggo kempal karo peraturan ing negara iki, utamané yen lagi nikah kanggo warga Cina. Ora ragu-ragu kanggo pirembagan kanggo specialists kita lan mangerteni carane padha bisa bantuan ing prakara legal saran lan dhukungan. Miturut kanggo ditrapake aturan ing China, bojomu lan bojoné duwe hak nalika nerangake kanggo aset lan barang. Iki asas utama saka Cina aturan lan salah siji langsung melu ing pusaka cilik. Minangka nyatakake dening lan kajaba pamukiman wis disusun dening pre - utawa kirim-nuptial kontrak, setengah saka peserta situs assi dening saperangan sak marriage bakal page milih kanggo tahan pasangan minangka kang utawa dheweke dhewe bondho. Salajengipun, miturut padha hukum, digarap liyane saka barang utawa situs bakal dipérang kanggo bocah-bocah lan wong tuwane ing, lan iku bakal makili decedent warisan. Iku apik kanggo ngerti yen decedent bondho iku bagéan saka properti umum saka kulawarga, banjur sing enggo bareng saka aset gadhahanipun anggota kulawarga bakal dadi siji dipisahake sadurunge divisi saka decedent property njupuk panggonan. Ing nyebataken bilih peserta property beda saka properti diduweni dening pasangan sadurunge marriage, ketompo ngendi pusaka kahanan bisa owah-owahan. cetha stipulates sing domicile saka almarhum nggantosi property immovable tundhuk warisan. Situs subyek kanggo sing movable situs saka warga sing manggen ing China, movable situs manca warga sing manggen ing negara iki, lan tangguh sifat manca utawa penduduk lokal ing China. Minangka definisi nyatakake dening, domicile nggantosi panggonan urip saka wong, kanggo luwih saka mung siji taun, meaning sing wis dadi pribadi. Ing cilik saka manca sing manggen ing China, situs sing bakal duwe kanggo pangguna karo panguwasa lokal sing jeksa agung bisa ngetokake tartamtu dokumen pendhaftaran. suta, kalebu ing kasus saka warisan lan hak properti kanggo dadi rondho anak ing hukum utawa stepchildren contone. Khusus hak kasuksesan bisa aplikasi kanggo kasus tartamtu, gumantung ing kahanan lan anggota kulawarga sing melu. Iku penting kanggo duwe saran legal dening sisih lan kanggo solicit support ing kasus pusaka, ing supaya kanggo skip sembarang confusions babagan pas hukum ing China. Miwiti perusahaan ing China bisa dadi angel wiwit melu-melu kuwi tata cara komplek. Tim saka Pokrol China net banget qualified lan paedahing kawruh saka ekstensif pengalaman ing wilayah iki.

Divorce pendhaftaran ing China

Loro lanang lan wadonsing daratan residents lan planning kanggo aplikasi kanggo divorce tanpo pekso bakal pindhah lan ngrampungake formalitas ing pendhaftaran marriage panguwasa sing wis ukum liwat panggonan permanen kluwarga siji saka wong-wong mau kedhaftar Persetujuan Divorce bakal ngrekam loro katelu' niat sukarela divorce lan kesepakatan ing masalah nggawa-munggah anak. properti lan hukuman.