Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Tambahan vs Cabang ing China


Beda antarane loro formulir bisnis sing cocog lan bisa pengaruhe ing proses kang perusahaan bakal nindakakebisa nyedhiyani saran pribadi supaya sampeyan bisa nggawe bisnis paling pilihan adhedhasar kabutuhan. Bisnis investor bakal bisa kanggo pancasan paling apik kanggo perusahaan sing sepisan padha duwe pangerten apik saka bisa dibukak dening kedhaftar Cina dharatan perusahaan utawa dening perusahaan manca sing kepengin kanggo netepake sawijining ngarsane bisnis ing China. Iki jinis perusahaan ora duwe dhewe entitas legal lan iku ora merdika saka perusahaan tiyang sepah. Iku kudu nuduhake jeneng ing sirah perusahaan lan iki bisa rampung mung dening nambahake tembung Cina kanggo cabang ing mburi saka jeneng perusahaan. kudu ing baris karo perusahaan tiyang sepah kang orane katrangan bisnis. Cabang ora perlu dewan direksi lan tiyang sepah perusahaan wis kebak tanggung jawab kanggo utang lan kewajiban saka Cina cabang. Iki ekstensif tanggung jawab utama wis kapisah legal entitas kang tiyang sepah perusahaan ndarbeni enggo bareng. Loro perusahaan ora perlu kanggo duwe jeneng sing padha lan tiyang sepah kontrol perusahaan winates kanggo jumlah saka ibukutha nuduhake nandur modhal ing perusahaan. Tambahan wholly diduweni ing China wis atus sawijining ibukutha nuduhake diduweni dening tiyang sepah perusahaan. Yen iki cilik, banjur perusahaan tiyang sepah wis lengkap kontrol liwat tambahan. Kita kang cocog paling kabutuhan bisnis investor ing negara iki Malah sanadyan iki gumantung entitas legal, kepemilikan ing China atus. Legal support bisa diwenehake dening tim kita pengacara nalika ing ngisor iki syarat utama kanggo cabang gratis: mung kaya kabeh perusahaan, Artikel saka Asosiasi sing utama dokumen tenan kang kudu mlebet ing wektu cabang pendhaftaran pranyatan attesting kasunyatan sing perusahaan manca sing kepengin kanggo mbukak cabang ing China perlu kanggo bakal kasedhiya kanggo pendhaftaran panguwasa perusahaan Gedhe saka luar negeri bisa netepake ing luwih saka mung siji cabang, anggere minangka salah siji saka wong-wong mau kepala kantor ing China. Kabeh aspèk legal bisa tanggung diterangno dening kita, iku sanadyan dianjurake kanggo takon kanggo pitulungan legal lan skip sembarang misunderstandings sing bisa kedaden. Kaya ing cilik saka cabang, tambahan bisa mbukak ing aturan saka WFOE anggere minangka Artikel saka Asosiasi sing kasedhiya kanggo panguwasa. Padha minimal ibukutha nuduhake saka RMB, kasedhiya kanggo sanalika akun bank ing itungan lokal mbukak. A statement nuduhake yen perusahaan manca sing kepengin kanggo netepake iku bagéan saka dokumen kang kudu disiapake. Tambahan perlu kanggo pangguna kanggo tax tujuan, kaya ing cilik saka cabang. Prabédan antarane cabang lan tambahan sing keloro alamat liyane kanggo perusahaan gedhe karo mawarni-warni aktivitas. Nanging, sing paling saka cabang sing ditemokaké ing sektor perbankan, nanging ora winates kanggo iki. Ora ragu-ragu kanggo njaluk bantuan ing tutul karo kita Ing aktivitas saka cabang bisa dipun ginakaken ing proses cepet lan perusahaan bisa kanthi cepet miwiti operasi ing pasar, lan ana ora perlu kanggo padha sumelang ing bab lisensi, minangka iki wis ditetepake. Cabang ora perlu kanggo duwe papan direktur, minangka wakil bisa dadi cekap kanggo aktivitas tartamtu ing tenan. Sing penting kauntungan saka iku perusahaan bisa mbukak operasi ing jeneng beda saka perusahaan tiyang sepah. Ora ana kewajiban kanggo nggunakake padha judhul minangka, lan liyane saka sing, sampeyan bisa netepake aktivitas liyane banget. Minangka kanggo teknologi kaluwihan, kita sebutno sing loro cabang lan tambahan bisa gampang kedhaftar ing China, padha bisa ngrekrut staff lokal lan entuk manfaat saka seri saka keuntungan tax. Malah sanadyan ana kurang formalitas nalika nerangake Ing paling kasus, legal support bakal dianggep penting, utamané kanggo manca sedaya wiraswasta sing kanggo pisanan ing China minangka pengusaha.

Ayo kita nyedhiyani sampeyan perlu pitulungan nalika yen padha nimbang pasar anyar cocok kanggo bisnis sing perlu.

Karo tumuju ing saindhenging donya lan sambungan financial gedhe pusat, China wis mbukak kanggo bisnis ing paling saka ngalangi lan ngormati sektor bisnis, mulane, becik model bisnis ing China gumantung ing bisnis target lan kepinginan perusahaan kanggo netepake gol long-term ing China. Kita Miwiti perusahaan ing China bisa dadi angel wiwit melu-melu kuwi tata cara komplek.

Perwakilan saka organisasi internasional ing rusian pengadilan Arbitrasi

Ing Rusia tribunals saka arbitrasi dibagi dening wilayah

Perusahaan kita nerjemahake layanan saka perwakilan ing rusian pengadilan ArbitrasiKita nerjemahake kita layanan legal ing kualitas dhuwur-tingkat lan menehi kita pelanggan kalem lan kapercayan.

Contone, ing Moscow iku pengadilan Arbitrasi saka Moscow City (etc.).

Next (kapindho) kayata arbitrasi mréntahaké pengadilan. Ana rong puluh arbitrasi mréntahaké pengadilan (wiwit st kanggo). Kayata sabanjuré (cassation) Distrik Federal pengadilan Arbitrasi. Ana sepuluh cassation pengadilan arbitrasi ing Rusia.

Kayata page iku ing pengadilan federal subyek

Kaping kabeh, iku kudu clarified sing pemanggih organisasi internasional kalebu bisnis perusahaan lan non-mediawiki perusahaan nyetel munggah ing luar negeri lan ndhuweni status legal entitas. Organisasi internasional sing uga dianggep dadi liyane èntitas perusahaan legitimately fungsi ing ekonomi turnover saka sing serikat nanging resmi kang ora nduweni status legal entitas. Status legal saka manca warga wis ditemtokake ing basis saka bukti bukti status hukum lan hak kanggo tumindak bisnis lan kegiatan ekonomi. Perusahaan manca melu ing kasus ngirim berkembang bukti bukti status hukum lan hak kanggo tumindak bisnis lan kegiatan ekonomi. Ing cilik saka gagal saka kuwi bukti ing Pengadilan Arbitrasi wis tengen kanggo mbalekake iku ing dhewe. Ing Rusia pribadi hukum saka wong alam wis dianggep dadi hukum negara kang kewarganegaraan wong wis, nanging pribadi hukum saka entitas legal dianggep dadi tengen negara ngendi iku iki diadegaké. Kajawi karo aturan umum ana pirang-pirang pranata liyane nentokake miturut kahanan tartamtu peculiarities saka hukum applied ing proses nentokake status legal saka wong ing sipil circulation. Organisasi internasional duwe hak lan metokake padha responsibilities minangka perusahaan rusia lan warga. Prosedural hak istimewa diwenehake kanggo perusahaan manca yen lagi nyetel dening internasional persetujuan saka Federasi rusia. Perusahaan manca duwe hak kanggo aplikasi kanggo Pengadilan Arbitrasi saka Federasi rusia miturut aturan ukum lan kepinteran ditetepake dening Arbitrasi Prosedur Kode saka Federasi rusia kanggo nglindhungi nerak utawa gegeran hak-hak lan kapentingan sing sah ing bal bisnis utawa liyane aktivitas ekonomi.

Pranata legal arbitrasi ngadeg lan kapasitas kanggo sue diadegaké kanggo rusia èntitas sing persis applied ing bab manca èntitas.

Ing kasus iki prosedural status manca èntitas punika witjaksono loro ing tumindak tindakan lan khusus tindakan arbitrasi pangrungu. Iku penting kanggo nggawa metu sing Pamaréntah rusia Federation bisa sijine ngetokake watesan ing bab warga lan perusahaan saka wong-wong serikat kang dileksanakake watesan ing bab rusian warga lan perusahaan. Miturut rusia aturan ahli torèt lan wong liya nyediakake layanan legal bisa ngadeg kanggo manca èntitas kalebu pribadi sedaya wiraswasta lan perusahaan ing Pengadilan Arbitrasi. Ing kontras karo rusia peserta saka arbitrasi pangrungon kapentingan manca èntitas ing Pengadilan Arbitrasi bisa mbelo dening sawetara sing godhongé amba saka wong-wong kalebu pengacara lan consuls saka manca negara. Minangka kanggo manca pokrol padha bisa njupuk bagéyan ing arbitrasi pemeriksaan minangka wakil notabene ing kasus related kanggo masalah saka hukum iki tartamtu manca serikat lan sing ora disambungake karo masalah saka Nasional Keamanan Informasi saka Federasi rusia. Dening hukum rusia kabeh claims ngirim menyang pengadilan didakwa alamat. Lan aturan iki kudu dikenal dening pengacara ing Rusia kanggo sing bakal sukses cilik ing pengadilan.

Pokrol kita duwe kabeh kanggo mengkono proyek apik. Hubungi kita lan mriksa iki metu.

Pitungan saka buyaran adil rugi - Royds Withy King Solicitors

Ing salah siji September Withy King LLP gabung karo Royds LLP. Kabeh isi diprodhuksi sadurunge tanggal iki bakal tetep ing jeneng perusahaan wis-setunggalIng Countrywide Estate Agen lan liya-liyane v Turner ing MANGAN wis overturned Employment Pengadilan kaputusan gegayutan cara kang Ngakoni kang compensatory award kanggo sukses mbangun adil buyaran pratelan iki diwilang. Pengadilan wis wrongly dianakaké sing Ing Countrywide Estate Agen lan liya-liyane v Turner ing MANGAN wis overturned Employment Pengadilan kaputusan gegayutan cara kang Ngakoni kang compensatory award kanggo sukses mbangun adil buyaran pratelan iki diwilang.

Wakil Kantor Pendhaftaran ing China - Shenzhen - Beijing - Shanghai

Ing Dharatan China, ana papat mode saka bisnis presences kanggo investor asing: WFOE - kalebu Free Trade Zone perusahaan, Kantor Wakil, FIPE, Joint Venture. Kantor minangka China bisnis entitas, kira-kira comparison antarane papat mode, mriksa Comparison dina rata-RataMiturut Administrasi Negara Industry lan Commerce berkas: Gong Shang Wai Qi No, tiyang SEPAH PERUSAHAAN kudu mantep kanggo luwih saka loro taun Kantor Wakil (RO) wis ditetepake dening perusahaan manca kanggo melu ing bisnis liaisons, kontrol kualitas, produk promosi, riset pasar, ijol-ijolan teknologi lan liyane aktivitas dileksanakake ing China.

ROs sing ora diijini kanggo langsung melu ing operasi aktivitas, RO bisa ngetokake resmi invoices, utawa nampa pembayaran saka iku klien.

Administrasi negara Industry lan Commerce (SAIC) biasane nemtokaken ing orane katrangan saka bisnis, minangka ditampilake ing Certificate Pendhaftaran saka ROs, ROs ora bisa melu ing langsung kegiatan operasional. Mulane, iku ora wangun saka investasi manca langsung (FDI) ing China Nanging, sawetara ROs sing melu ing operasi ing resmine utawa tacitly dileksanakake cara lan akehe salah siji saka manca langsung Investasi formulir ing China, kanggo kayata: ROs saka manca Perusahaan Hukum, ROs saka maskapai manca etc.

Kantor Wakil ing China mung bisa melu ing non-mediawiki nggawe aktivitas, iku bisa nindakake fungsi ing ngisor iki. Status Legal Wakil Kantor Kantor Wakil non-legal entitas operasi makili iku tiyang sepah perusahaan jaban rangkah. Wakil kantor ora diijini kanggo dhewe melu ing aktivitas bisnis, jeksa agung bisa ngetokake invoices ing dhewe, remitting metu, tondo asto dodolan utawa tuku kontrak, utawa nampa income saka layanan dileksanakake nanging uga tumindak minangka liaison lan promosi kantor kanggo sawijining perusahaan tiyang sepah. Jeneng jeneng kantor Wakil ngirim dadi ing wangun saka 'Jeneng Perusahaan Jeneng Kutha Kantor Wakil' Ing awal nyetel Kantor Wakil, iku wis menehi saran kanggo netepake panggonan lan bangunan ngendi kantor wis arep dadi dumunung pisanan, minangka alamat ngajokaken kantor bakal kudu kasebut ing aplikasi kanggo disetujoni. A aturan anyar ing manca karyawan' sosial keamanan ing efek miwiti oktober Iku wis ngandika sing yen perusahaan hires manca pegawe, perusahaan bakal ndhaftar iki pegawe karo lokal sosial keamanan panguwasa ing telung puluh dina saka pegawe nampa karya ijin.