Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Nyewakake Apartemen ing China - Expat Guide


pisanan enem sasi kang nyewa, simpenan, lan sapiturute)

Sing sing looking ing nyewakake apartemen ing China? Minangka nyewakake apartemen Chinese kamungkinan kanggo dadi proses adoh beda saka apa-apa sing wis ngalami sadurunge, supaya aku ngene kaya kanggo nyedhiyani sawetara tips njero lan sumber daya kanggo mbantu sadawane dalanApa sampeyan perlu bantuan nggoleki kanggo apartemen ing China, ngerti apa kanggo katon kanggo, utawa malah carane kanggo mlebu padha kontrak rental ing China, iki expat guide kanggo omah ing China kudu njawab kabeh pitakonan sampeyan kudu. Nggunakake pranala ing kene tabel saka isi kanggo navigasi sumber iki utawa mung gulung mudhun kanggo kang maca. Yen sampeyan mikir sing kita wis ora kejawab apa-apa, please supaya kita ngerti ing bagean komentar ing mburi. Ana sawetara cara sing bisa miwiti panelusuran panjenengan kanggo apartemen ing China. Langkah kapisan kanggo netepake dhewe apa sing paling penting kanggo sampeyan: lokasi, budget utawa apartemen kualitas. Aku bisa ngomong saka pengalaman sing iku meh mokal kanggo nemokake imbangan sampurna saka kabeh telung faktor iki. Nalika sampeyan lagi nggoleki sabanjuré China ngarep, iku uga penting kanggo ngerti apa katon kanggo. Temenan, sampeyan lagi arep arep kanggo apa mate-liwat saka house kanggo nggawe manawa jamban dianggo, ana ora sembarang jamur, lan sapiturute, nanging apa liya sing perlu kanggo saestu nimbang ing China.

Ing China, rent ora mbayar ing pisanan saben sasi, nanging biasane ing installments saben nem sasi lan arang-arang taun kabeh.

Yen sampeyan strapped kanggo awis lan biso kanggo mbayar nem sasi munggah ngarep, iku uga bisa kanggo rembugan nggawe pembayaran minangka kerep minangka saben telung sasi. Nanging, ing agreement iki sampeyan bisa antisipasi juragan tanah kanggo counter karo tingkat sing luwih dhuwur ing rent.

Sejatine, sinau mandarin sadurunge obah kanggo china

Kanggo simpenan, sampeyan bisa antisipasi mbayar ngendi wae saka - sasi ing rent. Sayange, iku uga umum kanggo krungu wong njaba negoro rusak celengan sawise rental kontrak kadaluarso. Mulane, apa sing paling apik kanggo nyoba lan rembugan murah simpenan dening mbayar luwih nyewa munggah ngarep. Uga konfirmasi ana klausa ing kontrak khusus jumlah simpenan lan pengarep-arep sing bakal bali. Njupuk cathetan rinci ing kawontenan kabeh lan mesthekake yen loro katelu duwe dokumentasi lan sing ing persetujuan saka kondisi saka apartemen.

Nalika mbayar nyewa lan celengan, nyoba ora kanggo mbayar ing awis.

Pindhah menyang bank lan transfer jumlah duwe utang kanggo juragan tanah kang akun lan duwe banker nemtokake apa pembayaran kanggo ing transfer lan panrimo (e. Iki kertas-trail bakal nglindhungi sampeyan ing acara sing juragan nyoba kanggo pindho ngumpulake ing rent. Yen sampeyan mbayar awis, priksa manawa padha nulis metu rinci"panrimo"matur carane akeh ana sing mbayar lan apa iku kanggo, bebarengan karo sing teken. Sadurunge obah maju karo kontrak, nyoba kanggo ndeleng yen sampeyan bisa rembugan nyewa mudhun kanggo luwih sarujuk tingkat. Yen juragan wis nyoba kanggo nyewa apartemen minangka cepet sabisa, sampeyan kudu bisa kanggo rembugan sale mudhun sing dicokot. Taktik liyane, yen sampeyan duwe tumpukan saka tabungan dibangun munggah, kanggo mbayar mayoritas saka rent-munggah ngarep.

Landlords bakal luwih cumadhang kanggo ngurangi rega sakabèhé saka rent yen padha ora kudu padha sumelang ing enem sasi mudhun baris ing kemampuan kanggo nutupi sabanjuré cicilan rent.

Sampeyan uga bisa tansah nyoba kanggo nyang-nyangan ing rega dening pointing metu cacat saka apartemen. Nggunakake conto konkrit ing rembagan saka apartemen sampeyan wis katon toko (e.

Ana apartemen ing bangunan lawang sabanjuré sing wis akeh sing luwih apik furnitur lan perkakas kanggo rega padha).

Akhire, ngrembakaken sing kebayar keperluan liyane amba kanggo pendekatan ing rembugan. Yen juragan wis ora cumadhang kanggo teka mudhun ing rega, weruh yen ing tingkat rega padha bakal cumadhang kanggo mbayar kabeh keperluan kalebu sembarang taunan fees manajemen mbayar kanggo masyarakat. Nalika keperluan kathah dadi mirah, fees manajemen lan panas (yen sampeyan sing manggen ing lor China) sing gedhe expenses lan bisa malah jumlah lengkap sasi nyewa. Kajaba sampeyan bisa maca Cina becik, tondo asto jeneng kanggo kontrak karo apa-apa nanging karakter Cina bisa mundhakaken weker liwat pikiran. Ana rong cara sing bisa nglindhungi dhewe kene: salah Siji saka cara paling apik kanggo nglindhungi dhewe minangka sampeyan nyiyapake kanggo mlebu kontrak rental kanggo apartemen ing China kanggo nggawa bebarengan dhewe bilingual kontrak. Aku wis dikenal expats kabeh liwat China sing wis diobong dening kontrak diwenehake dening juragan lan malah gedhe-gedhe saka agensi sing semangat marang lokal wong Cina, ora expat manca. Mbuwang sawetara dolar kanggo tuku Cina inggris Bilingual Kontrak Rental bisa nylametaké panjenengan ton saka sirah ing mangsa. Kontrak iki sing jenis sing wis digunakake dening expats kanggo taun supaya kabeh potensial kinks lan risiko wis makarya metu. Sampeyan bisa njaluk pushback saka juragan utawa agensi babagan nggunakake kontrak dhewe, nanging yen padha ngerti sing iku sing padha kontrak sing ngijini sampeyan kanggo ngerti persis apa sing lagi tondo asto, paling wong ora pikiran. Pilihan liyane yakuwi kanggo ngowahi bebarengan kanca sing ngandika Cina kanggo bantuan sampeyan review saben baris saka kontrak. Iku sing paling apik saka kanca iki wis sawetara urut saka legal latar mburi, digunakake padha ora bisa dadi akeh bantuan.

Mung mlebu nalika sampeyan kanthi ngerti kontrak lan manteb ing ati ana utama loopholes juragan bisa nggunakake marang sampeyan.

Nyewakake apartemen ing China mesthi bisa ora ngepenakke tugas kanggo wong saben, lan malah liyane supaya yen sampeyan ora nganggo wae Mandarin Cina (wis dianggep nyoba kanggo mangerteni carane nganggo Cina sadurunge teka.). Matur nuwun sanget, yen sampeyan tindakake langkah ing pandhuan iki, priksa manawa sampeyan nemokake lokasi cocok lan nggunakake bilingual kontrak rental, sampeyan kudu ora duwe akeh banget masalah. Wis disewa apartemen ing China sadurunge? Ayo kita ngerti pengalaman uga apa-apa penting ora dijamin ing pandhuan iki ing komentar ing ngisor iki. Download Tips Sampeyan KUDU Ngerti Sadurunge Lelungan kanggo China'. Iki prasaja nanging asring diduga tips bisa nggawe utawa break trip. Josh punika ngedegaken saka situs Web sing wis manggen ing China karo kulawarga wiwit taun. Liwat periode sing wektu sampun kesah dening bidang, sepur, mobil, motor lan malah unta kanggo njelajah meh saben sudhut saka negara. setengah proses kene melu wong kanggo nerjemahake. Aku ora tanggung setuju karo sampeyan, Hank. Manawa, iku penting kanggo salah siji nganggo Cina utawa duwe wong kanggo nerjemahake, nanging ana kathah liyane kanggo proses saka sing. Pajak kudu ditangani dening perusahaan sing wis nyewo sampeyan.

Sampeyan ngirim ora perlu kanggo padha sumelang ing bab sing wong.

Ora China duwe standar tenancy tumindak sing kabeh kudu tindakake. Kanggo kayata, yen tenant ketemu sub-ngeculke tanpa ijin. Padha bisa dadi evited lan kaya iki normal? Kene nalika tenant ketemu subletting, padha njaluk patbelas dina' sok dong mirsani. Apa kang sok dong mirsani periode ing china. Sing pitakonan aku wis tau ditampa sadurunge. Aku ora ngerti jawaban liyane saka ngomong sing sah, liyane manca ora bisa lease papan tanpa ndhaptar karo polisi lokal. Hi Josh, aku bakal pindhah saka Meksiko kanggo Qingdao nanging visa kanggo karya bakal ditanggepi ing Hong Kong, ora ing china.

iku bisa kanggo nyewa apartemen tanpa visa? gerah dadi ana kanggo ing paling telung taun, nanging sayangé perusahaan aku bisa kanggo ora duwe entitas legal ing china lan iku ora planning kanggo duwe iku ing short term. Anggere sampeyan duwe visa karya kanggo China, sampeyan kudu bisa kanggo nyewa apartemen ora ketompo ngendi visa iki ditanggepi.

Sing ngandika, aku bakal dadi ati-ati banget bab apa karo perusahaan sing ora duwe entitas legal ing China. Wis ana wong manca sing wis musna kanggo kunjara kanggo mengkono iki. Ana uga sawetara Platform kanggo nyewakake Apartemen ing China, Contone: mbiyantu lan kabèh website ing inggris uga. Website ora duwe apik banget"Bab"kaca, supaya aku sethitik mamang. Sing ngandika, iku katon kaya janjeni alternatif (senajan apa-apa kadhaptar ana wis arep dadi TENAN larang dibandhingake kanggo apa ing pasar awit iku kang diangkah ing manca). I am looking for apartemen ing Shaoxing. Aku wis ora wis ditampilake apa-apa apik dening agensi dipunginaaken dening sekolah. Apa ngirim Prayoga apartemen biaya sing siji kamar turu karo rencana mbukak panedhaan kamar Lou g karo pawon plus jedhing karo ditutup ing padusan lan westernized jamban lan tampilan sing ora katon menyang apartemen. Sayange, aku ora bisa njawab sing. Ana akeh banget kemungkinan: kutha, tetanggan, dikarepake, etc. Sampeyan perlu kanggo ngobrol karo agen lokal.

Proses - Bangkrut Kerja - United States Courts

Iku seragam federal hukum sing ngatur kabeh bangkrut kasus

Artikel aku, Bagean, saka Konstitusi Amerika Serikat authorizes Congress kanggo kanggè 'seragam Hukum ing subyek saka BankruptciesIng grant iki saka panguwasa, Congress berlaku 'Bangkrut Kode' ing taun. Bangkrut Kode, kang disusun minangka judhul sewelas saka Amerika Serikat Code, wis dibenakake kaping pirang-pirang wiwit sawijining enactment. Prosedhur aspèk bangkrut proses sing diatur dening Federal Aturan saka Bangkrut Prosedur (asring disebut 'Bangkrut Aturan') lan search aturan saka saben bangkrut pengadilan. Bangkrut Aturan ngemot pesawat saka resmi formulir kanggo nggunakake ing bangkrut kasus. Bangkrut Kode lan Bangkrut Aturan (lan aturan lokal) kasebut formal tata cara legal kanggo dealing karo masalah utang saka individu lan bisnis. Ana bangkrut pengadilan kanggo saben distrik hukum ing negara. Ana bangkrut kecamatan tengen negara. Bangkrut pengadilan umume duwe dhewe carik kantor. Pengadilan resmi karo daya-nggawe kaputusan liwat federal bangkrut kasus ing Amerika Serikat bangkrut hakim, pejabat hukum ing pengadilan negeri Amerika Serikat. Bangkrut hakim bisa netepake apa wae prakara disambungake karo cilik bangkrut, kayata nduweni hak kanggo file utawa apa sing utang kudu nampa discharge saka utang. Akeh saka bangkrut proses administratif, nanging, lan wis conducted adoh saka pengadilan. Ing kasus ing bab, utawa, lan sok-sok ing bab sewelas kasus, iki administratif proses wis digawa metu dening wali sing diangkat kanggo ngawasi cilik. A utang kang keterlibatan karo bangkrut hakim biasane winates banget. A khas bab pitung utang bakal ora katon ing pengadilan lan ora bakal ndeleng bangkrut hakim kajaba kabotan wis wungu ing cilik. Bab panjang utang uga mung kudu katon sadurunge bangkrut hakim ing rencana konfirmasi pangrungu. Biasane, mung formal ngelajengaken ing kang utang kudu katon ing patemon saka kredit, kang biasane dianakaké ing kantor ing u. Iki patemon informal disebut patemon' amarga bagean saka Bangkrut Kode mbutuhake sing duwe utang rawuh patemon iki supaya tukang kredit bisa pitakonan utang bab utang lan properti. Dhasar goal saka federal bangkrut hukum berlaku dening Congress kanggo menehi utang a financial 'wiwitan seger' saka urunan utang.

Supreme Pengadilan digawe titik iki bab tujuan bangkrut hukum ing taun kaputusan: Search Silihan Co.

Goal iki wis tuntas liwat bangkrut discharge, kang mentas diluncurake utang saka pribadi hukuman tartamtu saka utang lan ngawisi kredit saka tau njupuk tumindak marang utang kanggo ngumpulake wong-wong utang.

Iki publikasi nggambaraké bangkrut discharge ing pitakonan lan jawaban format, ngrembakaken wektu saka discharge, orane katrangan saka discharge (apa utang sing kosong, bisa diperlokake lan apa utang sing ora kosong, bisa diperlokake), kabotan kanggo discharge, lan panjabutan saka discharge.

Iku uga nggambaraké apa duwe utang bisa nindakake yen melasi usaha kanggo ngumpulake kosong, bisa diperlokake utang sawise bangkrut cilik wis rampung.

Enem jinis dhasar saka bangkrut kasus sing kasedhiya kanggo ing Bangkrut Kode, saben kang wis rembugan ing publikasi. Ing kasus sing tradisional diwenehi jeneng saka bab sing njlèntrèhaké wong-wong mau. Bab, kanthi irah-irahan Liquidation, contemplates tertib, pengadilan-ngawasi prosedur dening kang wali njupuk liwat aset utang kang estate, nyuda wong-wong mau kanggo awis, lan ndadekake distribusi kanggo tukang kredit, subyek kanggo utang kang tengen kanggo nyegah tartamtu exempt properti lan hak-hak tukang kredit aman. Amarga ana iku biasane sethitik utawa ora nonexempt properti ing paling bab pitung kasus, ana uga ora dadi nyata liquidation saka utang kang aset. Kasus iki disebut 'ora-bondho kasus. Melasi nyekeli unsecured pratelan bakal njaluk distribusi saka bangkrut estate mung yen ngono iku sawijining bondho cilik lan melasi file bukti saka pratelan karo bangkrut pengadilan. Ing paling bab pitung kasus, yen duwe utang iku sawijining individu, utawa dheweke ditampa discharge sing mentas diluncurake wong utawa dheweke saka pribadi hukuman kanggo tartamtu dischargeable utang.

Utang biasane ditampa discharge mung sawetara sasi sawise usulan diajukake.

Amandemen kanggo Bangkrut Kode berlaku ing kanggo Bangkrut Planggaran Nyegah lan Konsumen Proteksi Undhang saka mbutuhake aplikasi saka 'tegese test' kanggo nemtokake apa konsumen individu utang nduweni kanggo relief ing pasal. Yen kuwi utang income ing keluwihan tartamtu lawang, utang uga ora layak kanggo bab pitung relief. Bab, kanthi irah-irahan Imbuhan saka Utang saka Kotamadya a, menehi ateges kanggo reorganisasi, akeh kaya reorganisasi ing bab. Mung 'kotamadya' bisa ngajukake ing bab, kang kalebu kutha-kutha lan kutha-kutha, uga desa, kabupaten, taxing kecamatan, municipal keperluan, lan sekolah kecamatan. Bab, kanthi irah-irahan Reorganisasi, biasa digunakake dening enterprises komersial sing kepinginan kanggo terus operasi bisnis lan nyusuki ngrangkep tukang kredit liwat pengadilan-disetujoni rencana reorganisasi. Bab sewelas utang biasane wis hak eksklusif kanggo file rencana reorganisasi kanggo pisanan dina sawise iku file cilik lan kudu nyedhiyani kredit karo statement pambocoran ngemot informasi ora nyukupi kanggo ngaktifake tukang kredit kanggo ngira-ngira rencana. Pengadilan wekasanipun tembé-mburiné (nandheske) utawa disapproves rencana reorganisasi.

Ing dikonfirmasi rencana, utang bisa nyuda utang dening repaying bagean saka sawijining kewajiban lan discharging liya-liyane.

Utang bisa uga siksa urunan kontrak, lan kontrak sewa, waras aset, lan rescale sawijining operasi ing supaya kanggo bali kanggo untung. Ing bab, utang biasane dadi liwat periode consolidation lan muncul karo suda utang mbukak lan dirombak bisnis. Bab, kanthi irah-irahan Imbuhan saka Utang saka Kulawarga Petani utawa Fisherman karo Biasa Income Taunan, menehi utang relief kanggo kulawarga petani lan nelayan karo biasa income.

Saben negara wis salah siji utawa luwih kecamatan

Proses ing bab rolas banget padha kanggo sing saka bab, miturut kang duwe utang ngusulake rencana kanggo nyusuki utang liwat periode wektu - ora luwih saka telung taun kajaba pengadilan tembé-mburiné wektu maneh, ora ngluwihi limang taun. Ana uga wali ing saben bab rolas cilik kang pakaryan sarupa banget kanggo wong-wong bab panjang wali. Bab rolas wali kang disbursement pembayaran kanggo tukang kredit ing dikonfirmasi rencana paralel prosedur ing bab. Bab rolas ngidini kulawarga petani utawa fisherman kanggo terus kanggo operate bisnis nalika rencana lagi digawa metu. Bab, kanthi irah-irahan Imbuhan saka Utang saka Individu Karo Income Biasa, wis dirancang kanggo individu utang sing wis sumber biasa income. Bab panjang asring becike bab pitung amarga iku mbisakake utang kanggo njaga aset terkenal, kayata omah, lan amarga iku ngijini duwe utang kanggo propose a 'rencana' kanggo nyusuki kredit liwat wektu - biasane telu nganti limang taun. Bab panjang uga digunakake dening konsumen utang sing ora nduweni kanggo bab pitung relief ing test liya. Ing konfirmasi pangrungon, pengadilan salah siji tembé-mburiné utawa disapproves utang kang rencana mbayar maneh, gumantung apa iku meets Bangkrut Kode syarat kanggo konfirmasi. Bab panjang punika beda banget saka bab pitung wiwit bab panjang utang biasane tetep ing milik saka properti saka estate lan ndadekake pembayaran kanggo tukang kredit, liwat wali, adhedhasar utang kang diantisipasi income liwat gesang ing rencana.

Kados bab, utang ora nampa langsung discharge saka utang.

Utang kudu ngrampungake pembayaran dibutuhake ing rencana sadurunge discharge wis ditampa. Utang wis direksa saka tuntutan hukum, garnishments, lan liyane melasi tumindak nalika rencana ing efek. Discharge uga luwih ngembake (ie, luwih utang sing ngilangi) ing bab telulas saka discharge ing pasal. Tujuan Bab, kanthi irah-irahan Ancillary lan Liyane Salib-Wewatesan Kasus, kanggo nyedhiyani mekanisme efektif kanggo dealing karo kasus saka salib-wewatesan insolvency. Iki publikasi rembagan manfaat saka Bab limalas ngendi utang utawa property sawijining tundhuk angger-anggere Amerika Serikat lan siji utawa luwih negara manca. Saliyane kanggo jinis dhasar saka bangkrut kasus, Bangkrut Kerja menehi ringkesan saka Servicemembers' Sipil Relief Tumindak, kang, antarane liyane iku, menehi pangayoman kanggo anggota militer marang entri default pengadilan lan menehi pengadilan kemampuan kanggo tetep tindakan marang militèr utang. Iki publikasi uga ngandhut gambaran saka liquidation tindakan ing Pasar Investor Protection Undhang ('SIPA'). Senajan Bangkrut Kode menehi kanggo stockbroker liquidation nerusake, iku adoh luwih kamungkinan sing mboten saguh tenan perantara bakal nemokake dhewe melu ing SIPA nerusake.

Tujuan SIPA kanggo bali menyang investor sekuritase lan awis kiwa karo gagal brokerages.

Wiwit kang ditetepake dening Congress ing taun, Sekuritase Pangayoman Investor Corporation wis dilindhungi investor sing simpenan saham lan obligasi karo perusahaan perantara dening njupuk sing saben customer kang property dilindhungi, nganti dolar, saben customer. Bangkrut proses komplek lan gumantung ing konsep legal kaya 'otomatis tetep, 'discharge, 'pambébasan, lan 'nganggep. Mulane, ing bab final iki publikasi iku kumpulan saka Bangkrut Terminologi kang nerangake, ing syarat-syarat awam kang, paling saka konsep legal sing aplikasi ing kasus diajukake miturut Bangkrut Kode. Golek informasi bab bangkrut hukum, kalebu jawaban sawetara saka pitakonan sing paling kerep takon. Video iki bakal menehi informasi dhasar bab proses, relief iku nawakake, lan carane kanggo golek bantuan legal sampeyan perlu.