Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


pelaksanaane dibanjuraké - China Hukum Kaweruh


Final arbitration penghargaan final lan naleni kesimpulan saka substansial regejegan diajukake kanggo arbitrasi dening pihak. Ing sawetara kesempatan bakal pihak dadi kekarepan kanggo dumunung musuhan sawise penghargaan wis render. Nanging, utang isih pilihan wicaksana nalika gegeran jumlah ageng, lan katelu isih duwe bakal Ing taun, kita dibantu loro kapisah klien ing rembugan sosial pamukiman sawise arbitration anugrah padha render ing offshore arbitrationsKita nyedhiyani ing ngisor iki minangka gambaran brief saka rong kasus: King Kayu Mallesons internasional Tenan Hukum kantor pusaté ing Asia. Minangka page tenan ing donya bisa kanggo laku RRC, Hong Kong, Australia, boso inggris, US lan sawetara pinunjul saka Eropah hukum, kita ngarsane lan sumber daya ing donya sing paling dinamis ekonomi sing penting. Kita mbukak lawang kanggo global klien lan mbukak kunci kesempatan kanggo wong-wong mau minangka padha katon kanggo unleash potensial kebekan saka Asia Abad. Leveraging kita ngédap legal expertise lan ambane saka kawruh ing pasar China, kita maringi pitutur Cina lan jaban rangkah klien ing sawetara sing kebak domestik lan transaksi salib-wewatesan, nyediakake lengkap layanan legal.

Internasional Pembalap Lisensi Ing China

Sanadyan internasional nyopir ijin utawa u

Internasional nyopir ijin ngidini turis kanggo drive bebas ing negara manca

Luwih saka negara nampa internasional pembalap lisensi supaya pengunjung bisa njelajah tanah ing syarat-syarat dhewe lan ing wektu dhewe.

Malah sanadyan lalu lintas ora apa luwih apik ing negara manca lan dalan aturan beda-beda saka Amérika aturan, nyopir liwat negara liyane bisa dadi exhilarating pengalaman. Ora kabeh negara ijin nggunakake internasional pembalap lisensi, nanging. China wis aturan ketat ing sing wis dileksanakake sah kanggo drive ing negara lan paling turis sing ora.

Nanging, nalika China ora nampa IDP ing dharatan, turis sing dileksanakake kanggo drive ing Hong Kong, Taiwan lan Macau karo internasional nyopir ijin.

Artikel iki bakal nglengkapi sampeyan karo kawruh saka nggayuh lan internasional nyopir ijin kanggo nggunakake ing disetujoni Cina wilayah uga minangka cara kanggo tindakake yen sampeyan arep kanggo drive ing dharatan China. Internasional nyopir ijin ing China ngijini sampeyan kanggo operate kendaraan minangka manca pengunjung ing Taiwan, Hong Kong utawa Macau.

Lelungan kerep takon,"Apa IDP lan carane ora iku ngidini kula kanggo drive ing manca negara."Wekasanipun, lan internasional pembalap lisensi terjemahan saka negara-ditanggepi US pembalap lisensi.

Iku ora ngawèhaké sampeyan nyopir hak istimewa nanging rodo pindhah driving hak istimewa sampeyan wis entuk ing US kanggo basa liyane (yen perlu). Iku verifies panjenengan US nyopir lisènsi minangka bener lan nganti tanggal. Minangka kasebut ing ndhuwur, China ora salah siji saka internasional nyopir ijin negara, paling ora ing kabeh. Panjenengan IDP iku mung bener ing: Yen sampeyan pengin kanggo drive ing dharatan China, sampeyan bakal duwe kanggo pindhah liwat proses saka éntuk sauntara lisensi nyopir sawise sampeyan teka ing China. Yen sampeyan planning kanggo ngunjungi Hong Kong, Taiwan utawa Macau kanggo kurang saka rolas sasi lan seneng kanggo drive dhewe watara, sampeyan bakal perlu kanggo aplikasi kanggo internasional pembalap lisensi. A lengkap utawa sauntara Hong Kong, Taiwan utawa Macau lisensi mung perlu kanggo wisatawan sing arep utawa kudu tetep ing wilayah sing kanggo maneh saka rolas sasi. Yen sampeyan lagi lelungan kanggo China dharatan lan pemikiran"apa aku perlu kanggo njaluk internasional pembalap kang lisènsi."jawaban iki ora. pembalap lisensi bakal ngidini sampeyan kanggo operate kendaraan ing China. Sampeyan bakal perlu kanggo aplikasi kanggo sawetoro wektu pembalap lisensi ing bandara utawa cedhak stasiun polisi. Sampeyan uga bisa miwiti proses nggayuh lengkap Chinese nyopir lisènsi yen sampeyan antisipasi tetep dadi maneh saka rolas sasi.

Wisatawan goleki sak wentoro Cina licensure kudu disetujoni kanggo visa saka ing paling dina.

Lisènsi iki ora bisa gawe anyar utawa lengkap ing padha visa. Driving ing AMERIKA serikat karo manca lisènsi iku padha privasi China kang ing Amerika Serikat sing milih kanggo menehi pembalap kanggo duwe US bener lisensi. Nanging, ing U S, wong manca bisa drive karo internasional ijin kanggo telung sasi sadurunge madhep hukuman legal. Cina internasional nyopir ijin bisa gampang dijupuk ing AAA lokasi kantor.

Kanggo njaluk AAA internasional pembalap lisensi, lelungan kudu ngirim aplikasi bebarengan karo loro × inch passport-ditrima foto lan wangun pembayaran sing ora awis.

Cara liyane saka nglamar kanggo AAA internasional nyopir ijin dening mail.

Iki ngidini sing bener kanggo rolas sasi

Kanthi cara iki, sampeyan kudu ngirim ing internasional pembalap lisensi aplikasi, photocopies saka loro-lorone panjenengan pembalap lisensi, loro podho rupo × inch foto lan mriksa utawa dhuwit supaya. Nalika lelungan diwenehi internasional nyopir ijin, padha duwe wektu winates kanggo nggunakake wong-wong mau sadurunge padha entek. Yen lelungan manca terus nggunakake utawa dheweke IDP ing China sawise sing rolas sasi, wong utawa dheweke bakal duwe kanggo ngalami proses entuk lisensi nyopir ana. Nanging, pangolahan bisa beda-beda ing Hong Kong, Taiwan lan Macau minangka saben lokasi nduweni tata cara beda. Saiki, sampeyan bisa mung ndarbeni internasional Chinese nyopir ijin ing wong utawa dening mail. Pelamar sing ora dileksanakake kanggo ngirim internasional pembalap lisensi online. Sawise ngajokake dokumen cocok, aplikasi lan fees, nanging, pelamar bakal nampa ijin ing mail ing ora luwih saka sepuluh dina bisnis sawise processing. Iki ngidini sing ora kasedhiya ing biasa nyopir lisènsi kantor kayata DMV. Sampeyan bisa uga wis dadi luar negeri ing China lan pemikiran ngendi kanggo njaluk internasional pembalap lisensi.

Ing kasus iki, sampeyan bisa mail aplikasi, dokumen lan pembayaran kanggo AAA kantor ing Amerika.

Sampeyan uga bisa nyepetake proses dening mbayar fees ekstra. Ana akeh wong jujur lan bisnis aturan tembe internasional pembalap lisensi. Wisatawan looking kanggo informasi babagan carane kanggo njaluk internasional pembalap kang lisènsi ora kudu ngupaya jawaban saka iklan utawa sembarang perusahaan swasta. Mung rong sah perusahaan swasta dileksanakake kanggo jeksa agung bisa ngetokake internasional pembalap lisensi ing AMERIKA serikat sing ing Amérika Association Automobile lan Amérika Automobile Touring Alliance. Sapa aturan internasional ngidini njaba saka perusahaan iki mung bakal sumber sampeyan karo informasi palsu lan palsu dokumen.

Perusahaan iki uga takon sampeyan kanggo mbayar ragad sing luwih dhuwur tinimbang nyata AAA internasional pembalap ragad lisènsi.

Yen sampeyan kejiret dening hukum pelaksanaane karo palsu internasional nyopir ijin, sampeyan bisa uga pasuryan serius repercussions utamané yen sampeyan sing nggunakake minangka pembalap lisensi utawa kertu ID.

Nyopir aturan ing dharatan China beda-beda saka sing US lan Hong Kong, Taiwan lan Makau.

Ing dharatan lan ing Taiwan, mobil drive ing sisih tengen tangan nanging ing Macau, china lan Hong Kong montor ana ing sisih kiwa-tangan.

Lelungan karo internasional pembalap lisensi kudu njaga pancet vigilance nalika nyopir ing manca negara, utamané ing China.

Lalu lintas ing China kurang diatur lan kabentuk saka ing u. kendaraan asring drive liwat lampu abang tanpa jalaran, ing ngelawan pinggir dalan menyang oncoming lalu lintas, ing sidewalks lan ing tengah dalan.