Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Potongan Tax tuku apartemen - Tipings - Takon lan njawab pitakonan


mundhut apartemen, sing arep kanggo nggunakake tax potongan Apike, nalika tax potongan nalika tuku apartemen wiwit kabeh Sayange, iku oraPensioner (ora apa)individu - non-residents, wirausaha individu sing nggunakake simplified sistem taxation utawa tax ing imputed income, bakal ora bisa kanggo nindakake iki. Yen sampeyan menang lotre, sampeyan tuku saka kulawarga utawa njaluk jumlah sing prayoga saka deviden lan mutusaké kanggo tuku apartemen, miturut hukum relief tax nalika tuku apartemen sampeyan ora gumantung banget. menarik, nanging nalika sampeyan pungkasanipun bisa kanggo njaluk potongan tax. Ing panrimo saka document nyantosakaké tengen kanggo apartemen utawa house. Yen apartemen wis dituku ing house mentas dibangun - sawise sampeyan njaluk deed saka transfer saka properti. sampeyan perlu kanggo ngumpulake dhaftar panjarwa dokumen sing dibutuhake lan kontak panggonan panggonan kanggo panguwasa tax. Nanging, ing kasunyatan, dhaptar kabeh dokumen sing dibutuhake: - salinan saka kuitansi, statements bank kanggo transfer dhuwit, kuitansi, etc, ing umum, kabeh dokumen bukti pembayaran. masang menyang dhaptar aplikasi kanggo potongan, lan bank akun nomer, kang bakal aken overpaid tax. Genti-genti, sampeyan bisa njaluk sing dawa-ngenteni potongan tax nalika tuku apartemen saka juragan. Nanging pindhah menyang panguwasa tax karo pesawat saka kabeh dokumen perlu isih bakal perlu. Ora luwih saka telung puluh tanggalan dina saka tanggal saka statement ditulis lan paket saka dokumen sing diklumpukake dening panguwasa tax kudu divalidasi dening hak kanggo nggunakake potongan tax. Tengen iki wis dikonfirmasi dening ditokake saka sok dong mirsani ing panggonan makaryo panjenengan. Banjur iku bakal menehi kanggo accounting departemen juragan, lan ing basis saka tax iki bakal mandek kanggo terus.

China cadangan hak kanggo nggunakake pasukan kanggo nggawa Taiwan ing kontrol sawijining, a, B Jinping ngandika - Ing Sawijining

Tsai Ing-wen, Taiwan presiden, ngandika Mr

'Kita padha ora janji kanggo mratobat saka pratingkahé nggunakake pasukan lan cadangan pilihan kanggo nggunakake kabeh ngukur perlu' Beijing cadangan"pilihan kanggo nggunakake kabeh ngukur perlu"kanggo ngluwihi sawijining aturan kanggo sawijining pulo republik iku claims minangka bagéan saka"siji China", presiden ngandika ing wicara pengabdian kanggo jeksa agung bisa ngetokake on WednesdayXi kudu nggunakake cara tentrem kanggo mutusake masalah dharatan kang beda karo Taiwan lan bab sawijining nilai demokratis. Xi wis digawe manèh tombol privasi jeksa agung bisa ngetokake lan marang alamat ing mengeti th saka China kang kaputusan kanggo mandek tentara meriem bombardment saka Taiwanese pulo lan mbukak munggah komunikasi. Taiwan lan China pamisah ing perang sipil sing nggawa masyarakat kanggo daya ing dharatan ing taun. Saingan nasionalis nyiyapake liyane pamaréntah ing pulo kang dumunung watara satus mil mati China kang pesisir. Nanging pamaréntah Cina wis kerep dikirim pesawat militer lan kapal menyang bunder Taiwan ing taun anyar, karo Mr. Tsai, saka pro-kamardikan Demokratik Progresif Katelu, dadi presiden ing. Ancaman saka pasukan iki ngarahke ing Taiwan dhewe pasukan kamardikan uga manca kakuwasan sing uga ngupaya kanggo ngganggu, Mr. Xi disaranake, tanpa elaborating ing apa ana kamungkinan referensi kanggo KITA, Taiwan kang kuat supporter. Xi nyariosaken sing unification bakal ing siji-negara, loro-sistem framework sing bakal ngormati Taiwanese sistem sosial lan cara gesang lan njamin hak properti, kapercayan agama lan hak-hak liyane. Nanging padha kepungkur ikrar liwat mangsa saka Hong Kong wis ora nyegah Beijing tightening sawijining genggeman ing kutha, karo pejuang voicing ngedeni babagan akeh meksa ing demokratis kabebasan-kabebasan. Ing Sawijining, ora ana siji nyariosaken dhateng kita apa kanggo nulis. Pramila, ing jaman politik dumunung lan Brexit bias, luwih nonton sing ngowahi kanggo sawijining sumber.

Xi piling meksa ing demokratis pulo wiwit Ms

Langganan saka mung p dina kanggo ekstra exclusives, acara lan eBooks - kabeh karo ora iklan.

Arep ngrembug nyata-donya masalah, dadi melu ing paling awake dhewe melu diskusi lan krungu saka tiyang ingkang golek warta. Nyoba Sawijining Pikiran free kanggo siji sasi. Mangga terus kanggo ngormati kabeh komentator lan nggawe mbangun debat. Arep ngrembug nyata-donya masalah, dadi melu ing paling awake dhewe melu diskusi lan krungu saka tiyang ingkang golek warta.

Nyoba Sawijining Pikiran free kanggo siji sasi.

Sawijining Pikiran Komentar bisa dikirim dening anggota saka anggota kita rencana, Sawijining Pikiran. Iku ngidini kita paling melu nonton kanggo padu ing masalah amba, nuduhake pengalaman dhewe, ngrembug nyata-donya solusi, lan liyane. Kita tiyang ingkang golek warta bakal nyoba kanggo nanggapi dening gabung utas nalika padha bisa kanggo nggawe bener patemon sawijining pikiran. Paling sing insightful komentar ing kabeh subjek bakal bisa diterbitake dina rata-rata ing darmabakti artikel. Sampeyan uga bisa milih kanggo bakal dikirim lewat layang elektronik nalika wong balesan kanggo komentar. Ana Mbukak Komentar utas bakal terus ana kanggo wong-wong sing padha ora langganan Sawijining Pikiran. Amarga ukuran gedhine iki komentar masyarakat, kita ora bisa kanggo menehi saben kirim tingkat padha manungsa waé, nanging kita duwe wadi wilayah iki ing kapentingan mbukak debat.

Mangga terus kanggo ngormati kabeh komentator lan nggawe mbangun debat.

Arep kanggo tetenger favorit artikel lan crita kanggo maca utawa referensi mengko. Nyoba Sawijining Pikiran free kanggo siji sasi kanggo ngakses fitur iki.

Apple wis kasebut ngajokaké bandhing marang kaputusan saka pengadilan ing China kanggo deprive perusahaan hak eksklusif kanggo merek dagang iPhone

Apple plans kanggo mréntahaké kaputusan saka pengadilan ing Beijing diijini Cina perusahaan kanggo gawé dhewe produk ing account"iPhone", pangling dheweke hak-hak kanggo nggunakake populer jeneng account ing ChinaIPhone account wis dawa wis jeneng kluwarga lan yen Apple mutusaké kanggo nerbitaké smartphone ing jeneng beda, akeh isih bakal nelpon iku"iPhone". Sauntara kuwi, saiki perusahaan saka Cupertino ora mung pemilik saka account iki, yen kita pirembagan bab China. Minggu iki ing pengadilan saka China ditolak mréntahaké dening Apple, kang nuntut kanggo ban perusahaan Xintong Tiandi Teknologi kanggo gawé produk ing merek dagang iPhone. Perusahaan saka Cupertino mutusaké kanggo ngupaya kaadilan lan nyuwun pengadilan Supreme rakyat China. Pengadilan sisi karo Cina produsen kulit aksesoris ing sawijining regejegan karo Apple. Cina perusahaan wis digawe kanggo dheweke diijini kanggo release ing jeneng iPhone (ing kasus iki ditulis IPHONE) barang-barang sing ora magepokan karo Apple produk. Ing Xintong Tiandi Teknologi ngandika sing nggunakake account ing pasar liyane tepak ora mengaruhi Apple, minangka produsèn saka piranti iOS bakal terus kanggo ngontrol account ing pasar seluler piranti. Pengadilan kaputusan bilih Cina perusahaan diresmikaké hak kanggo nggunakake merek dagang iPhone ing taun, loro taun sadurunge Apple ngetik lokal pasar seluler. Kajaba iku, ing antarane produk saka perusahaan wis kasus kanggo smartphone. Pengadilan nyatet sing, sepisanan, ora mbedakake register saka huruf nulis jeneng account, lan sareh, Apple ora bisa mbuktekaken sing iPhone merek dagang iki wis uga dikenal ing China minangka diduweni dening Apple, sadurunge iku pangguna Xintong Tiandi Teknologi. Malah yen Apple kélangan mréntahaké, iku dipercaya kanggo mengaruhi Apple bisnis, ahli ngomong. Ing, perusahaan mbayar dolar sewidak yuta kanggo Cina perusahaan kanggo produksi saka alat Proview International Holdings Ltd, kanggo mutusake masalah regejegan babagan nggunakake account iPad. Sing paling umum gagal seluler piranti - layar bejat Nanging yen sampeyan nggunakake gadget rapi, pisanan, paling kamungkinan, bakal nolak baterei. Smartphone utawa tablet bakal miwiti kanggo discharge cepet, amarga liwat wektu maksimum kapasitas baterei sudo. Carane kanggo ngerti carane akeh wektu ngiwa kanggo manggon daya Apple dirilis katelu kumulatif nganyari kanggo nyetel-top kothak TV. Nganyari ing simbol siji kasedhiya kanggo download ing panrima dening liya saka standar OTA mekanisme. Kita sing ngomong bab tvOS platform sistem operasi saka Apple,"saéngga rampung cara anyar kanggo sesambungan karo TV". Ing versi anyar ing website iFixit wis rek gosip sing Apple wis sengaja"ngilangi"wong-wong komponen saka smartphone, kang diganti dening pihak katelu lan ora dening Perusahaan dhewe utawa sawijining partners. Sadurunge, kedhaftar ngeluh sing sawise ndandani iPhone, iPhone wolung Plus lan iPhone X padha mandegake digunakake sawetara komponen. Contone, sensor cahya, Wiwit release saka iOS, Apple wis kasedhiya gawe karo kesempatan kanggo disebaraké nganyari app ing App Nyimpen ing orane tumrap sekolah.

Tuku Property ing China - Carane kanggo Tuku Omah ing China

'Ana pribadi kepemilikan saka tanah ing China

Yen sampeyan ora bisa nampa email ing limalas menit, mangga dipriksa folder spam utawa hubungi kita kanggo bantuanA lease tanah nganti pitung puluh taun biasane diwenehake kanggo omah tujuan. Wong manca sing wis makarya utawa sinau ing China kanggo ing paling taun sing diijini kanggo tuku ngarep. Manca mbukak liwat pengawasan cara kanggo bab minggu sadurunge padha sing diijini kanggo tuku situs ing wilayah ditetepake.

Kepemilikan aturan kanggo wong njaba negoro lan warga padha brahalanipun ing tingkat nasional ing taun, nanging pemerintah lokal ngleksanakake ngangkat saka watesan.

Panguwasa kotamadya Shanghai ngusulke watesan ing juli, Beijing mèlu ing agustus. Kepemilikan kanggo investasi dening perusahaan manca lan individu sing dilarang. Urip Chinese jaban rangkah lan residents saka Hong Kong lan Makau sing exempt saka watesan iki.

Iku penting kanggo ngrekrut pengacara, utamané yen panuku ora menowo karo real estate sistem ing China.

Nalika property wis milih, pembayaran mudhun saka CNY, (US dolar) kanggo CNY, (US dolar) wis bisa digawe bebarengan karo tondo asto saka 'Beijing Omah Komoditas Tuku Kurban'.

Siji mung bisa diwenehi hak kanggo nggunakake tanah

Dhisikan pembayaran biasane telung puluh saka rega tuku, mbayar karo tondo asto saka 'Beijing Omah Komoditas Wis Kontrak Sale'. Sawise pendhaftaran saka kontrak, imbangan pinunjul kudu mbayar mati. Property acceptance, judhul transfer, lan nggayuh gelar certificate tindakake. Babak-trip biaya transaksi kalebu kabeh biaya tuku lan banjur re-sade property - pengacara fees, fees notaris, fees pendhaftaran, pajak, agen fees, etc. Itungan: China migunakake China Yuan Renminbi. Exchange rate ing US dolar siji CNY. minangka oktober Tax bisnis: Efektif juni, Bisnis Tax levied ing kabeh neruske saka pembuangan saka properti omah dianakaké dening pemilik kanggo periode kurang saka limang taun (sadurunge rong taun). Yen situs iki dianakaké kanggo luwih saka limang taun, Tax Bisnis dianggo kaya tax ibukutha hasil. Pembuangan saka Normal Standar Omah Sifat (NSRP) dianakaké kanggo luwih saka limang taun wis EXEMPT saka Tax Bisnis.

Ragad Transfer: Layanan pangisian daya levied dening real estate lokal biro kang biasane ing.

lima saka wawasan total transfer properti. Perangko tax: Perangko tax. kanggo Transfer Property Dokumen (kayata Dodolan kontrak), mbayar dhewe dening panuku lan bakul. Njaluk saben wulan informed analisis ing donya pasar properti lan eksklusif, akses awal kanggo investasi kesempatan dikirim hak menyang kothak mlebu. Nampa informed nganalisa lan property nawakake saka donya omah pasar langsung menyang kothak mlebu.