Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Peta China: Maps saka Kutha lan Provinsi


Ing ngisor iki peta nuduhake tampilan sakabèhé saka China kang tanah area babagan. enem yuta sq km) ing ukuran saka. Waters teritorial lan negara-negara tanggané sing uga klebu Negara kang provinsi, kutha-kutha utama, bebarengan karo wisata populer sing ditandhani kanggo nggampangake pengunjung kanggo ChinaChina wis telung puluh papat provinsi-tingkat administratif unit: rong puluh-telung provinsi, papat munisipalitas (Beijing, Tianjin, Shanghai, Chongqing), lima dhaerah otonom (Guangxi, Inner Mongolia, Tibet, Ningxia, Xinjiang) lan loro wilayah administratif khusus (Hong Kong, Macau).

Anyar es garis mbukak ing kutha Harbin ing China

Harbin city, langkawi Heilongjiang, China - januari

Sudhut saka pengunjung mlaku-mlaku lan njupuk foto ing ngarep saka es barCedhak saka tandha wacan 'Es Bar' karo gendul saka anggur ing latar Harbin city, langkawi Heilongjiang, China - januari. Cedhak saka bartender tossing ombenan ing bar. Sudhut saka bartender tossing lan nyawiji ombenan ing garis.

Medium saka bartender tossing lan nyawiji ombenan karo gendul ing latar.

Sudhut saka interior es bar karo pelanggan ngombé ing es tabel. Agêng pelanggan pouring ombenan menyang cangkir. Agêng wadon nyekeli ngombe ing kaca digawe saka ice. Cedhak saka wong wadon drinking. Saka sudhut pelanggan singing lan ngombé. Cedhak saka ngombe kang diwutahake menyang glass. SOUNDBITE: (Mandarin) Wang Shijie, customer. Ès sing paling khas fitur saka provinsi Heilongjiang lan lor China. Lan kita ora nemen ndeleng es asring ing sisih kidul saka negara.

Sudhut saka werna ing Harbin, pan es bar

Es bar lan kabeh iku kalebu tabel, desks lan cangkir kabeh digawe serep saka es. Aku felt kadhemen ing kawitan ngarsane saka es garis, nanging aku tak anget nalika aku bener mlaku ing lan ngunjuk. Sudhut, ngiringake munggah gedhe es kaca sing ngemot abang wine. Sudhut saka tembok saka pancake bar karo lukisan lenga, ngiringake mudhun menyang sudhut saka tabel digawe saka es. Cedhak saka asbak digawe saka es es ing table. Agêng, pan es tabel ing es bar Cedhak saka es bench, ngiringake mudhun kanggo nutup saka wulu ing es bench. Saka sudhut pelanggan ngombé ing es bar. Agêng pelanggan petung lan ngombé. SOUNDBITE: (inggris) David Simpson (Tengen) lan Matius Sutton (Kiwa), turis saka Britania Raya(David Simpson): Iku wis ngukir banget uga, aku guess. Sampeyan ngerti padha digawe wangun apik kene kaya sethitik tabel lan bangku lan menehi kula cukup aran apik nang. (Matius Sutton): Iku becik kontras antarane kadhemen saka ès lan anget saka ombenan, kaya ombenan anget, nanging ing sanjabane iku kelangan. Aku kaya iku, iku apik banget.

Lan cahya uga, kanggo mata, iku apik banget.

Sudhut saka tembok saka pancake bar karo lukisan lenga lan furs. Cedhak saka wulu ing es wall Ngiringake mudhun saka es tugu karo cahya nang. Harbin city, langkawi Heilongjiang - januari. Nelusuri dijupuk saka manager es bar anjog pelanggan inside. SOUNDBITE: (Mandarin) Guo Hao, Manager saka Es Bar.

Kita ngarep-arep kita pelanggan bisa aran atmosfer kuwat es lan salju nalika padha lumaku menyang es bar, lan padha bisa aran nyaman kanggo ngombe tuwung saka Vodka utawa Whisky karo tuwung digawe munggah saka es.

Tujuan saka opening iki es bar kanggo duwe pengunjung saka ngarep lan luar negeri aran banget passion lan rasa seneng seni es lan salju ing Harbin ndadekke wong-wong mau.

Harbin city, langkawi Heilongjiang - januari. Macem-macem saka turis singing ing es bar.

MIMPIN ING: Pengunjung kanggo taun iki Harbin Es Festival bisa roti panggang wengi adoh ing anyar bar tanggung digawe saka es.

Nang drinkers bisa duwe 'anget' dijupuk saka Vodka ing kaca ngukir saka ngalangi pemblokiran saka es. Dalane CRITO: bar anyar tanggung digawe saka es wis narik kawigaten pengunjung menyang kutha Harbin, China, sak taunan sawijining es festival. Kutha kang 'Es Bar', kang dibukak minggu kepungkur, iku panggonan kang sampurna kanggo roti panggang wengi adoh ing 'kelangan' sakcedhake. Kutha Harbin wis misuwur ing saindhenging China minangka salah siji saka coldest panggonan ing negara. Panutup watara meter (kothak mlaku) garis digawe karo sawetara, meter kubik es. Nang meh kabeh digawe saka es Pilar, tabel, bangku lan malah counter kabeh ngukir saka es. Iku ora mung turis manca sing kepincut kanggo garis. Sampeyan bisa lisènsi iki crita liwat AP Arsip.